Nybörjarguide för HotBit Exchange: fullständig granskning

HotBit Review

Hotbit är en relativt ny kryptovalutautbyte som är redo att erbjuda kryptoinvesterare möjligheten att handla en lång lista med mynt. Den erbjuder en digital tillgångsutbytesplattform som är väl utformad, intuitiv att använda och har stöd för de stora kryptovalutorna.

HotBit Review

Det globala teamet på Hotbit har erfarenhet av kryptovalutaindustrin såväl som den traditionella finansbranschen. Teamets entreprenörserfarenhet och samarbetspartners bör hjälpa plattformen att locka likviditet från många källor.

Människorna bakom Hotbit beskriver på sin webbplats att de tror på kärnvärdena för blockchain-teknik och Bitcoin. De känner att dessa principer, tillsammans med principerna för smarta kontrakt och en distribuerad huvudbok, förändrar det sätt som människor litar på varandra. Teamet känner också att via blockchain-teknik kommer det att finnas en ökad transaktionseffektivitet, färre hinder på plats för att stoppa transaktioner och så småningom en stor inverkan på den globala ekonomin. Hotbit beskriver sitt uppdrag som att tillhandahålla en tillgångsutbytestjänst som är säkrare och bekvämare när man bygger en utbytesplattform i världsklass och integrerar de ledande blockchain-tillgångarna.

Besök HotBit

Hotbit-teknik

Några av de avancerade teknikerna som börsen använder inkluderar en höghastighetsmotor som är minnesbaserad med säkerhetskopior i flera maskiner, heta plånböcker med offline-privata nycklar, kylplatser, distribuerad lagring, global serverbelastningsbalansering och distribuerade serverkluster.

Hotbit är tillgängligt via sin webbplats, vilket gör det möjligt att komma åt växeln från vilken enhet som helst. Det finns också PC-terminaler tillgängliga, liksom mobila applikationer för bättre användarvänlighet.

Registrering av Hotbit-konto

Du kan registrera dig hos Hotbit från nästan vilken sida som helst på webbplatsen, inklusive hemsidan. På hemsidan finns knappen “Registrera” i det övre högra hörnet. Du kommer att bli ombedd att ange ditt e-postmeddelande och godkänna villkoren och policyerna. Därifrån fyller du i kontoinformation. Vid den här tiden måste du bekräfta ditt konto med nyckelkoden du får i din e-post. Därifrån går du till tvåfaktorautentisering, med ditt val av Google Authenticator eller Mobile Text Message. Ange autentiseringskoden du får för att slutföra konfigurationen av ditt konto. Nu är du redo att logga in och använda Hotbit i framtiden.

Hur man handlar på HotBit

All handel med Hotbit sker via “Exchange” -sidan. Börja med att välja det kryptovalutapar du vill handla på vänster sida av skärmen. Rulla sedan nedåt till köps / säljsektionen direkt under diagrammet.

HotBit-handel

Handel sker via gränsorder, med möjlighet att köpa till vänster och sälja till höger. När det gäller ETH / BTC-paret, till exempel, kommer dina val att vara “Köp ETH” eller “Sälj ETH.” I båda fallen fylls priset automatiskt in på marknadsnivå med plus- och minusknappar så att du kan justera siffran till ditt valda pris. Ange sedan antingen mängden kryptovaluta som du vill köpa eller sälja eller välj en procentandel av det totala beloppet på ditt konto (25, 50, 75 eller 100 procent). Summan i målvalutan uppdateras automatiskt.

Vilken information ger Hotbit-handlare?

Tänk på att alla handelspar på Hotbit involverar antingen ETH eller BTC eftersom det är de två mest populära kryptovalutorna. När du går till “Exchange” -sidan på Hotbit-webbplatsen är standardvalutaparet ETH / BTC. Detta visas nära toppen av sidan, tillsammans med det sista priset, både när det gäller kryptovaluta och dollar. Till höger om det kommer du att se 24-timmarsändringen, 24-timmarshöjd, 24-timmars låg och 24-timmars volym. Mitt på sidan finns en graf som visar förhållandet mellan kryptovalutorna i paret med förmågan att flytta musen för att se det exakta värdet vid en viss tidpunkt.

Detta diagram har många alternativ för anpassning, inklusive valet av stapeldiagram, ljus, ihåliga ljus, Heikin Ashi, linjediagram eller område. Standardalternativet är ljus. Det finns också möjlighet att ändra intervallen som visas, med alternativ som inkluderar 1, 5, 15 och 30 minuter; 1, 2 och 4 timmar; och 1 dag. Avancerade handlare kan klicka på symbolen i en graf direkt ovanför diagrammet och hitta dussintals indikatorer att titta på. Du kan också anpassa diagrammet fullständigt i termer av färger, prislinjetjocklek, skalplacering och -typ, bakgrunder och tidszon.

HotBit-diagram

Till höger om diagrammet hittar du orderboken, med möjlighet att visa bara “köp”, bara “sälj” eller båda och ditt val av decimaler från fem till åtta. Nedanför orderboken finns handelshistoriken, inklusive pris, belopp, datum och tid.

HotBit orderbok

Till vänster om handelshistoriken och under grafen hittar du avsnittet för att placera order med din personliga orderhistorik och öppna order direkt nedanför.

Köp & amp; Sälja

Längst till vänster på sidan “Exchange” hittar du alla kryptovalutapar som stöds av Hotbit. Välj antingen fliken BTC eller ETH eller gå till dina favoriter som du har markerat med ett hjärta. Du kan sortera kryptopar efter pris, volym eller USD, och var och en visar din valda sorteringsmetod med procentuell förändring bredvid den. Det finns också möjlighet att söka efter ett kryptopar, så att du inte behöver bläddra genom den expanderande listan. Genom att klicka på något av dessa kryptovalutapar justeras alla diagram, diagram och 24-timmarsinformation därefter.

Handelspar

Vilka kryptovalutor stöder Hotbit?

Hotbit arbetar ständigt med att förbättra utbytet och lägger snabbt till kryptovalutor i listan. I skrivande stund listades 28 kryptovalutor som stöds på avgiftssidan: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC och ZIL.

Marknader

Hotbit har också meddelat stöd för ytterligare kryptovalutor som de ännu inte har lagt till avgiftssidan, inklusive: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS och ZRX. Baserat på nyhetssidan är det uppenbart att Hotbit aktivt arbetar för att utöka sina kryptovalutaerbjudanden, särskilt eftersom de senaste tillkännagivandena om tillagda kryptovalutor alla var under de senaste dagarna. Som sådan kan du förvänta dig att listorna växer kontinuerligt.

Längst ner på sidan har Hotbit en länk att tillämpa på listan, inklusive instruktioner och ett ansökningsformulär. Tyvärr tar länken dig till en sida på kinesiska, men länken till själva formuläret är på engelska och webbplatsöversättningen för sidan räcker för att förstå grunderna. Fyll bara i formuläret och skicka det till den listade e-postadressen. Certifieringsprocessen tar två arbetsdagar. Efter detta hör du tillbaka inom en dag.

HotBit-avgifter

Att sätta in på Hotbit är både snabbt och gratis, vilket gör det möjligt att göra insättningar utan att oroa sig för att din tokenmängd minskar. Det finns minimala uttagsavgifter, som varierar beroende på symbolen i fråga. När du tittar på uttagsavgifter, kom ihåg att var och en är listad i kryptovalutan som dras tillbaka, så en avgift på en större mängd tokens kan faktiskt vara relativt liten.

Du hittar en uppdaterad lista över avgifterna via Hotbit-webbplatsen genom att klicka på länken “Avgifter” längst ner på sidan. I skrivande stund var avgifterna följande: 1.00E-03 för BTC; 0,01 för ETH; 0,1 för ONT; 0,11 för GVT; 0,28 för OMG; 0,5 för EOS; 1 för QASH och ICX; 1,5 för TOMO; 2 för WICC; 5 för ELF; 7 för ATN; 8 för BKX och SPHTX; 10 för THETA och ACAT; 15 för BOX; 20 för TCASH, EKO och TRX; 21 för EOSDAC; 30 för QUN; 50 för HTB och TNB; 1700 för HOT; och 40000 för HAND.

Hotbit gör vinst via transaktionsavgifter och följer en tillverkare-tagare-modell. Tillverkare som tillför likviditet på marknaden har inga transaktionsavgifter, inklusive för erbjudanden om att köpa in och erbjuda att sälja ut. Takers betalar en transaktionsavgift på 0,0025, oavsett om de tar inköpsorder eller säljer ut. På grund av de begränsade decimalsiffrorna med HAND-token betalar tillverkare inte transaktionsavgifter för denna token, och tagare betalar en avgift på 0,2 procent för att behandla transaktionen.

HotBit-avgifter

Avgiftssidan ger också en snabb uppdatering av tillverkaren. Tillverkare gör begränsningsorder eller gör förfrågningar om att köpa in till priser som är lägre än listade eller sälja ut till priser som är högre än listade. Som belöning för att öka likviditeten behöver de inte betala transaktionsavgifter. Takers placerar order riktade mot order i orderboken, vilket innebär att de minskar likviditeten. Detta leder till transaktionsavgifter. Tänk på att dolda beställningar samt begränsningsorder som matchar dolda beställningar fortfarande kräver transaktionsavgifter.

Hotbit-tävlingar

Hotbit erbjuder ett antal tävlingar, som vanligtvis meddelar dem på hemsidan och i nyhetsavsnittet. Genom att titta på börsens nyhetssida kan du få en känsla för några tidigare tävlingar. I början av maj avslutade det en tävling där användarna rankades baserat på transaktionsvolym som involverade HAND och sedan delade 300 miljoner i belöningar bland dem baserat på rangplacering, där vinnaren fick 100 miljoner HAND. I april hade den en liknande konkurrens om ATN-transaktionsvolym med möjligheten att vinna upp till 3000 ATN-tokens för den högst rankade näringsidkaren. Efter lanseringen av HOT-tokens i början av maj inträffade också en händelse där användare som satte in minst 1000 HOT på sina konton i en transaktion fick 5 HOT-tokens i form av en belöning, upp till 10 000 HOT i belöningar totalt per person..

HotBit-tävlingar

Är HotBit säkert?

Det finns inte mycket information på webbplatsen om företaget bakom HotBit, bara lite kort information och lite information om att använda kylförvaring för kundfonder. Deras sida har detta att säga

Kärnmedlemmarna i vårt team har alla fått djup erfarenhet inom både traditionell finans- och kryptovalutaindustri. Med framgångsrik entreprenörserfarenhet, erfaret globalt investeringskonsultteam och olika samarbetspartners är vår plattform inställd på att locka likviditet från olika resurser, vilket i sin tur ger stöd för en väl fungerande plattform också.

Det är viktigt att centraliserade börser ger så mycket information som möjligt om deras plattform och företaget, du litar på dem med dina medel så det är viktigt att känna dig trygg på plattformen du använder. Med detta i åtanke, tills mer är känt och plattformen har tid att mogna och samla in fler online-recensioner, rekommenderar vi att du bara använder den genom att överföra små mängder, göra dina affärer och dra tillbaka till dina egna plånböcker. Håll aldrig ett stort saldo på någon börs och håll bara en liten handelsstapel – deras syfte är en handelsbörs, inte en plånbok.

Vilka andra tjänster och program erbjuder Hotbit?

Eftersom Hotbit fortfarande är ett relativt nytt utbyte är webbplatsen ännu inte komplett. I framtiden kommer det att lägga till detaljer om ett affiliateprogram och ett elitprogram. I skrivande stund har vart och ett av dessa program en tom sida på Hotbit-webbplatsen med ett meddelande om att informationen snart kommer. Baserat på liknande program från andra plattformar kan vi förutse att både Affiliate- och Elite-programmen kommer att leda till belöningar, varvid det senare sannolikt är ett program inriktat på dem som handlar större volymer.

Ett särskilt användbart avsnitt på Hotbit är sidan “Myntinformation”, som finns inom supportcentret. Här hittar du detaljerad information om de flesta kryptovalutor som börsen stöder. Klicka på något av mynten för att lära dig mer om funktionerna i projektet, symbolens distribution och status och användbara länkar, till exempel tokens webbplats och / eller vitbok.

HotBit kundsupport

Hotbit har ett ofta frågat avsnitt med ett rimligt antal frågor och svar, men inte lika mycket detaljer som vissa andra kryptovalutor. En särskilt användbar länk på den här sidan är “Ny användarhandbok”, som är tillgänglig både via en hjälpartikel och en videohandledning för att tillgodose alla inlärningsstilar. Det finns möjlighet att skicka ytterligare frågor eller söka i avsnittet FAQ. I det övre högra hörnet av supportsidan hittar du en knapp för att “Skicka en begäran.” Eftersom Hotbit är nytt finns det få recensioner på deras kundtjänst än. Att skicka en begäran är enkelt, bara med din e-postadress, begäran, beskrivning och möjlighet till en bilaga.

HotBit kundsupport

Slutsats

Hotbit är fortfarande en relativt ny kryptovalutautbyte, men den har stor potential. Antalet kryptovalutor de har lagt till under de senaste dagarna indikerar en verklig insats för att utöka erbjudandena, något som handlare säkert kommer att uppskatta och kan leda till ett konkurrenskraftigt antal kryptovalutapar.

Börsen är enkel och intuitiv att använda och handelsskärmen är modern och väl utformad.

Handelsavgifter är rimliga men uttagsavgifter är ganska höga jämfört med andra.

Bristen på detaljer och öppenhet om företaget är en viss oro – när man litar på ett centraliserat börs som HotBit, hjälper det till att veta mer om företaget du litar på dina mynt med. Detta är något vi vill se förbättrat.

Sammantaget rekommenderar vi att vi testar HotBit om de har några mynt eller token du vill skaffa, men vi rekommenderar att du inte håller ett stort saldo på börsen och ser till att du aktiverar säkerhetsalternativet 2FA.

Besök HotBit

HotBit

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-hotbit-utbyte-komplett-recension.gif”

alt = “HotBit Review”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

6.0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

  • Tilltalande gränssnitt
  • Utbud av marknader
  • Rimliga handelsavgifter

Nackdelar

  • Inga Fiat-betalningsalternativ
  • Brist på öppenhet
  • Höga uttagsavgifter

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"HotBit","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 05 \ /hotbit-review.gif","beskrivning":"Hotbit är en relativt ny kryptovalutautbyte som är redo att erbjuda kryptoinvesterare möjligheten att handla en lång lista med mynt. Den erbjuder en digital tillgångsutbytesplattform som är väl utformad, intuitiv att använda och har stöd för de stora kryptovalutorna. Det globala teamet på Hotbit har erfarenhet av kryptovalutaindustrin…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"7.60"},"namn":"HotBit","reviewBody":"Hotbit är en relativt ny kryptovalutautbyte som är redo att erbjuda kryptoinvesterare möjligheten att handla en lång lista med mynt. Det erbjuder en digital tillgångsutbytesplattform som är väl utformad, intuitiv att använda och har stöd för de stora kryptovalutorna. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet globala teamet på Hotbit har erfarenhet från kryptovalutabranschen som samt den traditionella finansbranschen. Teamets företagserfarenhet och samarbetspartners ska hjälpa plattformen att locka likviditet från många källor. \ R \ n \ r \ n Personerna bakom Hotbit beskriver på sin webbplats att de tror på kärnvärdena för blockchain-teknik och Bitcoin. De anser att dessa principer, tillsammans med principerna för smarta kontrakt och en distribuerad huvudbok, förändrar det sätt som människor litar på varandra. Teamet känner också att via blockchain-teknik kommer det att finnas en ökad transaktionseffektivitet, färre hinder på plats för att stoppa transaktioner och så småningom en stor inverkan på den globala ekonomin. Hotbit beskriver sitt uppdrag som att tillhandahålla en tillgångsutbytestjänst som är säkrare och bekvämare samtidigt som man konstruerar en utbytesplattform i världsklass och integrerar de ledande blockchain-tillgångarna. \ R \ n \ r \ nBesök HotBit \ r \ nHotbit Technology \ r \ nNågra av de avancerade teknologierna som börsen använder inkluderar en höghastighetsmotor som är minnesbaserad med säkerhetskopior i flera maskiner, heta plånböcker med offline privata nycklar, fryslagringsplatser, distribuerad lagring, global serverbelastningsbalansering och distribuerade serverkluster . \ r \ n \ r \ nHotbit är tillgängligt via sin webbplats, vilket gör det möjligt att komma åt växeln från vilken enhet som helst. Det finns också PC-terminaler tillgängliga, liksom mobila applikationer för bättre användarvänlighet. \ R \ nHotbit-kontoregistrering \ r \ nDu kan registrera dig hos Hotbit från nästan vilken sida som helst på webbplatsen, inklusive hemsidan. På startsidan finns knappen \ u201cRegister \ u201d i det övre högra hörnet. Du kommer att bli ombedd att ange ditt e-postmeddelande och godkänna villkoren och policyerna. Därifrån fyller du i kontoinformation. Vid denna tidpunkt måste du bekräfta ditt konto med nyckelkoden du får i din e-post. Därifrån går du till tvåfaktorautentisering, med ditt val av Google Authenticator eller Mobile Text Message. Ange autentiseringskoden du får för att slutföra konfigurationen av ditt konto. Nu är du redo att logga in och använda Hotbit i framtiden. \ R \ nHur man handlar på HotBit \ r \ n \ r \ nAll handel med Hotbit sker via \ u201cExchange \ u201d-sidan. Börja med att välja kryptovalutaparet du vill handla på vänster sida av skärmen. Rulla sedan ned något till köps- / säljsektionen direkt under diagrammet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandling sker via gränsorder, med möjlighet att köpa till vänster och sälja på rätt. När det gäller ETH \ / BTC-paret kommer dina val till exempel att vara \ u201cKöp ETH \ u201d eller \ u201cSälj ETH. \ U201d I båda fallen fylls priset automatiskt in på marknadsnivå med plus- och minusknappar så att du kan justera siffran till ditt valda pris. Ange sedan antingen mängden kryptovaluta som du vill köpa eller sälja eller välj en procentandel av det totala beloppet på ditt konto (25, 50, 75 eller 100 procent). Summan i målvalutan uppdateras automatiskt. \ R \ nVilken information ger Hotbit-handlare? \ R \ nTänk på att alla handelspar på Hotbit involverar antingen ETH eller BTC eftersom det är de två mest populära kryptovalutorna. När du går till sidan \ u201cExchange \ u201d på Hotbit-webbplatsen är standardvalutaparet ETH \ / BTC. Detta visas högst upp på sidan, tillsammans med det sista priset, både när det gäller kryptovaluta och dollar. Till höger om det kommer du att se 24-timmarsändring, 24-timmars hög, 24-timmars låg och 24-timmars volym. Mitt på sidan finns en graf som visar förhållandet mellan kryptovalutorna i paret med förmågan att flytta musen för att se det exakta värdet vid en viss tidpunkt. \ R \ n \ r \ nDetta diagram har många alternativ för anpassning, inklusive val av stapeldiagram, ljus, ihåliga ljus, Heikin Ashi, linjediagram eller område. Standardalternativet är ljus. Det finns också möjlighet att ändra intervallen som visas, med alternativ som inkluderar 1, 5, 15 och 30 minuter; 1, 2 och 4 timmar; och 1 dag. Avancerade handlare kan klicka på symbolen för en graf direkt ovanför diagrammet och hitta dussintals indikatorer att titta på. Du kan också anpassa diagrammet helt i termer av färger, prislinjetjocklek, skalplacering och typ, bakgrunder och tidszon. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTill höger om diagrammet, du hittar orderboken med möjlighet att visa bara beställningar, bara beställningar eller båda och ditt val av decimaler från fem till åtta. Under orderboken finns handelshistoriken, inklusive pris, belopp och datum och tid. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Till vänster om handelshistoriken och under grafen hittar du avsnittet för att göra beställningar med din personliga beställningshistorik och öppna beställningar direkt nedanför den. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLängst till vänster på sidan \ u201cExchange \ u201d hittar du alla kryptovalutapar som stöds av Hotbit. Välj antingen fliken BTC eller ETH eller gå till dina favoriter som du har markerat med ett hjärta. Du kan sortera kryptopar efter pris, volym eller USD, och var och en visar din valda sorteringsmetod med procentuell förändring bredvid den. Det finns också möjlighet att söka efter ett kryptopar, så att du inte behöver bläddra genom den expanderande listan. Om du klickar på något av dessa kryptovalutapar justeras alla diagram, diagram och 24-timmarsinformation i enlighet med detta. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVilka kryptovalutor stöder Hotbit? \ R \ nHotbit arbetar ständigt med att förbättra utbytet och lägger snabbt till kryptovalutor i listan. I skrivande stund var det 28 stödda kryptovalutor listade på avgiftssidan: BTC, ETH, ACAT, ATN, BOOL, BOX, BXX, EKO, ELF, EOS, EOSDAC, GVT, HAND, HOT, HTB, ICX, OMG , ONT, QASH, QUN, SPHTX, TCASH, THETA, TNB, TOMO, TRX, WICC och ZIL. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHotbit har också meddelat stöd för ytterligare kryptovalutor som den har ännu inte lagt till avgiftssidan, inklusive: ENG, LOOM, NEXO, SKM, SS och ZRX. Baserat på nyhetssidan är det uppenbart att Hotbit aktivt arbetar för att utöka sina kryptovalutaerbjudanden, särskilt eftersom de senaste tillkännagivandena om tillagda kryptovalutor var alla under de senaste dagarna. Som sådan kan du förvänta dig att listorna växer kontinuerligt. \ R \ n \ r \ nLängst ner på sidan har Hotbit en länk att använda i listan, inklusive instruktioner och ett ansökningsformulär. Tyvärr tar länken dig till en sida på kinesiska, men länken till själva formuläret är på engelska och webbplatsens översättning för sidan räcker för att förstå grunderna. Fyll bara i formuläret och maila det till den angivna e-postadressen. Certifieringsprocessen tar två arbetsdagar. Efter detta kommer du att höra tillbaka inom en dag. \ R \ nHotBit-avgifter \ r \ n \ r \ nDeponering till Hotbit är snabbt och gratis, vilket gör det möjligt att sätta in utan att oroa dig för att din tokenmängd minskar. Det finns minimala uttagsavgifter, som varierar beroende på symbolen i fråga. När du ser uttagsavgifter, kom ihåg att var och en är listad i kryptovalutan som dras tillbaka, så en avgift på en större mängd tokens kan faktiskt vara relativt liten. \ R \ n \ r \ nDu kan hitta en uppdaterad lista över avgifterna via Hotbits webbplats genom att klicka på länken \ u201cFees \ u201d längst ner på sidan. I skrivande stund var avgifterna följande: 1.00E-03 för BTC; 0,01 för ETH; 0,1 för ONT; 0,11 för GVT; 0,28 för OMG; 0,5 för EOS; 1 för QASH och ICX; 1,5 för TOMO; 2 för WICC; 5 för ELF; 7 för ATN; 8 för BKX och SPHTX; 10 för THETA och ACAT; 15 för BOX; 20 för TCASH, EKO och TRX; 21 för EOSDAC; 30 för QUN; 50 för HTB och TNB; 1700 för HOT; och 40 000 för HAND. \ r \ n \ r \ nHotbit gör sin vinst via transaktionsavgifter och följer en tillverkare-tagare-modell. Tillverkare som tillför likviditet på marknaden har inga transaktionsavgifter, inklusive för erbjudanden om att köpa in och erbjuda att sälja ut. Takers betalar en transaktionsavgift på 0,0025, oavsett om de tar inköpsorder eller säljer ut. På grund av de begränsade decimalsiffrorna med HAND-token betalar tillverkare inte transaktionsavgifter för den här token, och tagare betalar en avgift på 0,2 procent för att behandla transaktionen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSidan för avgifter ger också en snabb uppdatering av tillverkaren-tagare-modellen. Tillverkare gör begränsningsorder eller gör förfrågningar om att köpa in till priser lägre än listade eller sälja ut till priser som är högre än listade. Som belöning för att öka likviditeten behöver de inte betala transaktionsavgifter. Takers placerar order riktade mot order i orderboken, vilket innebär att de minskar likviditeten. Detta leder till transaktionsavgifter. Tänk på att dolda beställningar såväl som begränsningsorder som matchar dolda beställningar fortfarande kräver transaktionsavgifter. \ R \ nHotbit-tävlingar \ r \ nHotbit erbjuder ett antal tävlingar, som vanligtvis meddelar dem på hemsidan och i nyhetsavsnittet. Genom att titta på utbytesnyhetssidan kan du få en känsla för några tidigare tävlingar. I början av maj avslutade det en tävling där användarna rankades baserat på transaktionsvolym som involverade HAND och sedan delade 300 miljoner i belöningar bland dem baserat på rangplacering, där vinnaren fick 100 miljoner HAND. I april hade den en liknande konkurrens om ATN-transaktionsvolym med möjligheten att vinna upp till 3000 ATN-tokens för den högst rankade näringsidkaren. Efter lanseringen av HOT-tokens i början av maj inträffade också en händelse där användare som satte in minst 1000 HOT på sina konton i en transaktion fick 5 HOT-tokens i form av en belöning, upp till 10 000 HOT i belöningar totalt per person. . \ r \ n \ r \ n \ r \ n Är HotBit Safe? \ r \ nDet finns inte så mycket information på webbplatsen om företaget bakom HotBit, bara lite kort information och lite information om att använda kylförvaring för kundfonder . På deras sida har detta att säga \ r \ nKärnmedlemmarna i vårt team har alla fått djupgående erfarenhet inom både traditionell finans- och kryptovalutaindustri. Med framgångsrik företagserfarenhet, erfaret globalt investeringskonsultteam och olika samarbetspartners är vår plattform inställd på att locka likviditet från olika resurser, vilket i sin tur ger stöd för en smidig drift av vår plattform. \ R \ nDet är viktigt att centraliserade utbyten ge så mycket information som möjligt om deras plattform och företaget, du litar på dem med dina medel så det är viktigt att känna dig trygg på plattformen du använder. Med detta i åtanke, tills mer är känt och plattformen har tid att mogna och samla in fler online-recensioner, rekommenderar vi att du bara använder den genom att överföra små mängder, göra dina affärer och dra tillbaka till dina egna plånböcker. Håll aldrig ett stort saldo på någon börs och håll bara en liten handelsstapel – deras syfte är en handelsbörs, inte en plånbok. \ R \ n Vilka andra tjänster och program erbjuder Hotbit? \ R \ n Eftersom Hotbit fortfarande är relativt ny utbyte är webbplatsen ännu inte komplett. I framtiden kommer det att lägga till detaljer om ett affiliateprogram och ett elitprogram. I skrivande stund har vart och ett av dessa program en tom sida på Hotbit-webbplatsen med ett meddelande om att informationen snart kommer. Baserat på liknande program från andra plattformar kan vi förvänta oss att både Affiliate- och Elite-programmen kommer att leda till belöningar, varvid det senare sannolikt är ett program inriktat på dem som handlar större volymer. \ R \ n \ r \ nEtt särskilt användbart avsnitt av Hotbit är sidan \ u201cCoin Information \ u201d, som finns inom supportcentret. Här hittar du detaljerad information om de flesta kryptovalutor som börsen stöder. Klicka på något av mynten för att lära dig mer om projektets funktioner, tokenfördelning och status och användbara länkar, till exempel tokens webbplats och \ / eller vitbok. \ R \ nHotBit kundsupport \ r \ n \ r \ nHotbit har en ofta ställd frågesektion med ett rimligt antal frågor och svar, men inte lika mycket detaljer som vissa andra kryptovalutor. En särskilt användbar länk på den här sidan är \ u201cNy användarhandbok, som är tillgänglig både via en hjälpartikel och en videohandledning för att tillgodose alla inlärningsstilar. Det finns möjlighet att skicka ytterligare frågor eller söka i avsnittet FAQ. Längst upp till höger på supportsidan hittar du en knapp för att \ u201cSkicka en begäran. \ U201d Eftersom Hotbit är nytt finns det få recensioner på deras kundtjänst än. Att skicka en begäran är okomplicerad, bara inklusive din e-postadress, förfråganstyp, en beskrivning och alternativet för en bilaga. \ R \ n \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nHotbit är fortfarande en relativt ny kryptovalutautbyte, men det har en hel del potential. Antalet kryptovalutor som de har lagt till de senaste dagarna indikerar en verklig insats för att utöka erbjudandena, något som handlare säkert kommer att uppskatta och kan leda till ett konkurrenskraftigt antal kryptovalutapar. \ R \ n \ r \ nBörsen är enkelt och intuitivt att använda och handelsskärmen är modern och väl utformad. \ r \ n \ r \ nHandelsavgifter är rimliga men uttagsavgifterna är ganska höga jämfört med andra. \ r \ n \ r \ n Bristen på detaljer och transparens om företaget är av något intresse – när man litar på en centralbörs som HotBit, hjälper det sig att veta mer om företaget du litar på dina mynt med. Detta är något vi vill se förbättrade. \ R \ n \ r \ nSammantaget rekommenderar vi att vi testar HotBit om de har några mynt eller token du vill skaffa, vi rekommenderar dock att du inte håller ett stort saldo på börsen och gör se till att du aktiverar säkerhetsalternativet 2FA. \ r \ n \ r \ nBesök HotBit","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-05-14"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me