Nominex Review: Crypto Exchange med eget NMX Token & Referral Program

Nominex Review

Det finns många kryptobörser att välja mellan. Nominex har en solid handelsplattform som tillåter handel i många tokenpar. Tokenparen är baserade på BTC, ETH och USDT. Nominex-klienter får också tillgång till omedelbara insättningar och förstklassig säkerhet för alla polletter som deponeras i börsen.

Nominex erbjuder också sina kunder ett sätt att vinna på sitt remissprogram, vilket gör att du kan bygga en passiv inkomst från personer som du hänvisar till börsen.

Om du har letat efter ett sätt att kombinera tokenhandel med en passiv onlineinkomst, skulle det vara en bra idé att lära dig mer om vad Nominex har att erbjuda. Plattformen är enkel att använda och ger kryptohandlare några bra alternativ för sin verksamhet eller hobby.

Nominex har också skapat ett fantastiskt tokenomics-system som ger NMX-tokens gratis. Ju tidigare du registrerar dig för plattformen, desto fler NMX-tokens kommer du sannolikt att få.

Nominex Review

Besök Nominex

Nominex skapar möjligheter

Nominex vet att det finns mycket konkurrens i kryptohandeln, så det skapades ett affiliate-program som hjälper alla som gillar att handla kryptos för att växa sin online-verksamhet. Företaget använder en binär trädstruktur för sitt affiliate-program, och alla som går med i börsen kan dra full nytta av ett branschledande bonusprogram.

Till skillnad från många andra affiliate-program som finns där, tillåter Nominex att du har obegränsat antal personer i ditt träd, vilket innebär att avkastningen från den tid och ansträngning du spenderar för att främja utbytet inte kommer att begränsas till en viss nivå av möjliga användare i ditt träd.

Nominex-hänvisning

Att bygga upp ett nätverk av handlare med systemet som Nominex designade är enkelt. Företaget har skapat länkar som du kan distribuera och börja göra en passiv inkomst från alla som är i ditt träd. Till skillnad från många andra affiliate-program tillåter Nominex dig att tjäna pengar på användare som ligger under dig och i andra positioner också.

Hur affiliate-programmet fungerar

På sin mest grundläggande nivå är Nominex affiliate-program extremt enkelt. När du registrerar dig för ett konto får du en hänvisningslänk som du kan skicka till någon annan som handlar kryptovalutor. Om de går med i Nominex och börjar handla med den länken kommer du att göra en procentandel av deras handelsavgifter för alltid.

Den binära trädstrukturen skiljer sig lite från många andra remissprogram. När du bestämmer dig för att börja bygga ditt medlemsnätverk kan du lägga till två personer som din första medlemsnivå. Dessa två personer kan sedan lägga till ytterligare två personer, så på andra nivån skulle du ha 6 personer i ditt träd (två på första nivån och fyra i den andra).

Belöningarna som erbjuds ändras när nivåerna växer, och du kan lära dig mer om de specifika sätten att tjäna pengar på detta program på den officiella affiliate-programsidan, som du kan komma åt genom klicka här.

Om du vill hitta ett sätt att börja tjäna pengar på din kärlek till kryptos och handel är Nominex affiliate-program ett bra alternativ. Det finns många sätt att locka människor till utbytet och få mer exponering för dig själv också.

Nominex Affiliate Program: Binary Tree Structure

Nominex affiliate-binära träd är en organisationsstruktur där varje medlemsmedlem endast kan ha två personer på sin första medlemsnivå som bildar vänster- och högerlag. Den andra nivån innehåller upp till 4 medlemmar, tredje nivå – 8 och så vidare. Varje nästa nivå har kapaciteten multiplicerad med 2 av föregående nivåkapacitet.

Affiliate Structure

Plattformen har också fyra olika bonustyper:

  • Snabbstartbonus – Få 5 eller 8% av handelsavgifterna som betalas av dina egna hänvisningar
  • Lagbonus – Få 25 USDT för varje bildad handelscykel
  • Ledarskapsbonus -Få 10% från varje lagbonus som dina egna (direkta) hänvisningar får
  • Förskottsbonus – Skjut efter stjärnorna, byt mer, uppnå rankningar och få en extra bonus

Bonus

Så här gör du: Skapa ett affiliate-nätverk

Du kanske undrar hur du får människor till ditt anslutna nätverk. Den goda nyheten är att det finns många sätt att bli uppmärksamma online, och de kan alla hjälpa dig att öka din närvaro online. Tjäna pengar med Nominex affiliate-program är ett bra sätt att börja tjäna en passiv inkomst och locka likasinnade till dina media..

Om du gillar att skriva och vill sprida ordet om kryptos kan blogga om kryptor vara ett bra sätt att starta din online-verksamhet. Med Nominex affiliate-program har du ett sätt att skapa en passiv inkomst från din blogg, och också bygga upp din image som en token marknadsguru.

Kostnaderna för att starta en blogg är minimala, vilket gör bloggning till ett utmärkt sätt att bygga upp ett online på följande sätt. Det finns alltid ett behov av insiktsfulla kommentarer om kryptomarknaderna, och när du har en rimlig mängd innehåll på din blogg kan du utöka det till en webbplats.

Du kan tjäna pengar på spridningen av videoinnehåll online genom att starta en kanal på YouTube och prata om krypto. Det finns en god chans att kryptovalutor kommer att finnas kvar ett tag, och att komma in med Nominex affiliate-program är ett bra sätt att tjäna pengar på ett format som kan vara svårt att tjäna pengar med.

Nominex-anslutningsprogrammet var utformat för att maximera ansträngningen du lägger i att bygga ditt träd, och du kommer att kunna vinna på “spillover-effekten”, det är när personen ovanför dig (om det finns ett) bygger sitt träd. Det är sällsynt att ett affiliate-program belönar dig för sidodelar av trädet, men Nominex gör det.

Tokenmarknaderna rör sig snabbt, och du kan få följande genom att skicka ut information så fort nyhetssajterna publicerar den med Twitter. De flesta människor har svårt att tjäna pengar för sina tweets, men med Nominex affiliate-program kan du få betalt för att hålla dig på toppen av kryptomarknaderna.

Naturligtvis kan alla tre idéerna som listas här användas tillsammans och helt och hållet hjälpa dig att skapa en solid online-närvaro. Det finns andra sätt att tjäna pengar på din online-persona också, och Nominex affiliate-program kan vara en port till en mycket större passiv inkomst.

Nominex-funktioner

Ett bra affiliate-program skulle inte betyda mycket om kryptobörsen bakom det inte var bra, och Nominex har skapat en plattform som passar behoven hos många tokenhandlare. Nominex erbjuder obetald handel i många av de mest populära token-paren, som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och många fler.

Förutom ett brett utbud av stödda tokens har Nominex minimala KYC-krav, eftersom det inte stöder insättningar eller uttag i fiatvaluta. För att replikera värdet på fiat-valutan vid börsen använder Nominex USDT-token, vilket är en stablecoin som får sitt värde via en pinne till US-dollarn.

Utbyta

Hacking har alltid varit ett problem för kryptobörser, men Nominex har vidtagit åtgärder för att säkerställa säkerheten för sina kunders medel. Som ett centralbörs fungerar Nominex som depå för kundfonder på börsen, och 99% av dessa tokens förvaras i kylförvaring med multi-sig-teknik.

Det är vettigt att använda ett utbyte som tar säkerhet på allvar och Nominex arbetar för att inte bara hålla sina kunders tokens säkra utan också skydda deras personuppgifter och all annan information som hackare potentiellt kan rikta sig till.

NMXTokenomics

Nominex har en mycket innovativ token distribution modell. Istället för att driva en ICO eller sälja tokens direkt kommer företaget att distribuera sina NMX-tokens på några olika sätt. Först kommer företaget att ge bort tokens gratis.

Den andra fasen kommer att belöna människor som antar plattformen. Nominex kommer att ge NMX-tokens varje dag till de användare som handlar på plattformen.

NMX-token

Mängden tokens som ges bort är fast, så ju tidigare du börjar handla på plattformen desto mer sannolikt är det att du får fler tokens. Eftersom fler använder Nominex kommer den fasta mängden NMX-tokens att spridas tunnare och handlare kommer att få mindre till följd av sina aktiviteter.

Nominex planerar också att göra vanliga NMX-token-giveaways, även om det inte finns något ord om när dessa kan börja. För nu kan du registrera dig för utbytet och få uppdateringar om hur du tar emot dina NMX-tokens.

Företaget erbjuder handlare rabatt om de innehar och betalar för sina handelsavgifter med NMX-tokens, vilket gör handel på Nominex ännu mer attraktiv.

Nominex är en innovativ plattform

Som en kryptohandelsplattform har Nominex skapat några nya funktioner som hjälper kryptoanvändare att bygga en passiv inkomstström och kan driva antagandet av krypton i hela världen. Affilieringsprogrammet som Nominex designade kommer sannolikt att hjälpa till att sprida världen om tokens och hjälpa människor som skapar positiva medier att växa sitt eget varumärke.

Börsen som Nominex designade är fullt utrustad och erbjuder en rad tokenpar att välja mellan. Omedelbara insättningar och uttag är en annan stor funktion i företaget och bör hjälpa människor att bygga förtroende för det nya börsen.

Nominex har precis börjat och erbjuder inte funktioner som leveraged trading eller fiat-insättningar, men om du letar efter en ny börs som har ett bra affiliate-program är det värt att lära sig mer om det eller bara registrera dig för ett helt gratis handelskonto.

Besök Nominex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me