Monfex Exchange Review: Kryptovalutahandel med 50x hävstång

Monfex granskning

Monfex är ett utbyte för handel med kryptovaluta. Det skiljer sig från andra börser genom att erbjuda en hävstång på upp till 50 gånger. Minsta handelsstorlek är bara 0,01 BTC och det finns 12 mynt att handla på plattformen. Provisionen är bara 0,075 procent.

Monfex marknadsför många funktioner och egenskaper som skiljer det från konkurrenterna. Det finns en mycket rimlig mängd affärer tillgängliga, med möjlighet att handla 12 mynt och gå långa eller korta. Du kan också handla mot USD och ha en hävstång på upp till 50 gånger.

Plattformen håller också dina pengar säkra när insättningarna lagras med kylförvaring. Kylförvaringen inkluderar också branschledande säkerhetsåtgärder.

Monfex granskning

Besök Monfex

Plattformen är kostnadseffektiv. Monfex erbjuder de lägsta provisionerna inom branschen utöver snäva spreadar.

Att börja handla på Monfex är också enkelt, vilket ytterligare uppmuntrar till adoption. Processen med att skapa ett konto och sätta in pengar så att du kan handla kan enkelt ta mindre än en minut.

Monfex är också mycket användarvänligt och toppmodernt, med stöd för både mobil och stationär. För de tider du är förvirrad är supportteamet tillgängligt dygnet runt alla dagar på året.

Vilka handelsinstrument erbjuder Monfex?

Som nämnts låter Monfex dig handla 12 olika instrument, som alla är mot USD. Dessa inkluderar Bitcoin, Ripple, Ethereum, EOS, Dash, Bitcoin Cash och Litecoin. Andra instrument är Zcash, Ethereum Classic, OmiseGo, NEO och Monero.

För att se information om något av instrumenten, gå bara till fliken Instrument på huvudnavigeringsmenyn i Monfex. För varje instrument ser du instrumentets namn och symbol. Denna sida visar också den aktuella hävstångseffekten, provisionen, finansieringsräntorna för långa och korta samt handelstider. Du ser också minsta handelsstorlek, positionsgräns, kontraktslängd och maximalt antal affärer.

Monfex handelsinstrument

Monfex-uppdrag & Sprider sig

Förmågan att erbjuda så låga provisioner och snäva spreadar kommer från Monfex relationer. Plattformen har relationer med några av de viktigaste kryptovalutahandelsföretagen. Dessa företag levererar stor likviditet och prissättning till Monfex. Monfex överför sedan dessa fördelar till sina kunder. På detta sätt arbetar kryptohandelsföretagen Monfex med att få ytterligare handelsflöde. Samtidigt får Monfex-kunder en produkt som är institutionell.

Hur börjar du handla med Monfex?

För att börja handla med Monfex öppnar du bara ett konto och finansierar det. Det tar bara cirka 15 sekunder att öppna kontot. Finansieringen sker med Bitcoin. När du öppnar ditt konto måste du ange grundläggande information. Detta inkluderar ditt fullständiga namn, e-postadress och bosättningsland. Du måste också skapa ett säkert lösenord.

Monfex-konto registrering

Handeln med Monfex är också mycket enkel. Du börjar med att välja myntet som du planerar att sälja eller köpa. Du anger en bråkdel av myntets pris för att komma in i handeln.

Därifrån kommer du att tjäna eller förlora pengar på samma sätt som om du faktiskt hade myntet. Tack vare hävstång behöver du bara en bråkdel av myntets värde. Detta ökar de potentiella vinsterna, men det medför också en ökning av potentiella risker.

Monfex handelsskärm

Beställningstyper

Monfex erbjuder väntande order och marknadsorder. Marknadsorder använder det aktuella marknadspriset. Specifikt ger de dig det bästa priset som för närvarande finns tillgängligt. För att använda denna typ av handel anger du bara storleken på ordern och väljer köp eller sälj.

Väntande beställningar erbjuder fler alternativ och körs till ditt valda pris i framtiden. Du kan välja en köpgräns, köpstopp, försäljningsgräns eller försäljningsstopp. För att göra denna typ av handel väljer du Begränsa eller Stoppa i ordertyp. Välj storlek och orderpris och välj sedan köp eller sälj.

Hur det fungerar

Hur stänger du en position på Monfex?

Med Monfex kan du helt eller delvis stänga en position. För båda åtgärderna går du till handelsverktygslådan. Om du vill stänga en position helt väljer du Stäng hela vägen till höger. Eller gå till dialogrutan för positionsmodifiering och välj Stäng # [position ID]. För att stänga en handel delvis, gå till positionsmodifieringsdialogen och välj Partial Close # [position ID].

Du kan också ställa in en stop-loss för att stänga en handel för dig automatiskt vid en viss punkt. Detta föreslås alltid eftersom det låter dig minimera risken. Eller så kan du ställa in en vinst för att automatiskt stänga positionen.

Hur ser du beställningar på Monfex?

För att se dina nuvarande positioner och balans, titta till kontosammanfattningsfönstret till vänster på sidan. Det visar din balans, flytande P&L, marginal och fri marginal.

Vad bör du veta om kontrakt?

När du handlar med Monfex bör du vara medveten om de olika kontraktserbjudandena. Det finns 12 mynt, som alla erbjuder kontrakt mot USD. De kan alla köpas eller säljas. Njut av hävstång så högt som 50x.

Kontrakten kan vara delbara. På det här sättet kan du handla 0,1 Bitcoin eller handla hela 1 Bitcoin. Kontrakt på Monfex löper aldrig ut. Istället är de eviga.

För att kompensera för de extra risker som är förknippade med handel med hävstång garanterar Monfex att du aldrig kommer att förlora mer pengar än du har lagt in på ditt konto.

Dessutom är provisionerna bara 0,075 procent med rakknivspänningar. Det finns djup likviditet på Monfex. Den vanliga toppen av boken är cirka 2 BTC med 100 mynt bakom sig.

Vilka avgifter tar Monfex ut?

Provisionen för handel med Bitcoin är 0,075 procent. Det är 0,15 procent för Ethereum, Ripple, Litecoin och Bitcoin Cash. De återstående instrumenten har en provision på 0,20 procent.

Finansieringsgraden för antingen långa eller korta affärer är -0,068 procent.

Vad annat bör du veta om handelsvillkor på Monfex?

Minsta handelsstorlek för instrument är antingen 0,01, 0,10, 1,0, 10,00 eller 100 000 partier, beroende på tillgången. Du kan se det specifika minimumet för din valda tillgång på sidan Instrument. Oavsett instrument är positionsgränsen 50 000 dollar och det är högst 200 transaktioner. Handel är tillgänglig 24/7 för alla instrument.

Hur finansierar du ditt Monfex-konto?

Det är enkelt att finansiera ditt Monfex-konto, antingen via webbplattformen eller mobilversionen. Monfex har en snabb videohandledning som beskriver processen, eller så kan du läsa instruktionerna. Tänk på att finansiering måste göras med Bitcoin. Det lägsta finansieringsbeloppet är 0,001 BTC. Det betyder att du måste köpa BTC om du inte redan har någon.

Processen för att finansiera ditt Monfex-konto innebär att du sätter in Bitcoin på en unik insättningsadress för ditt konto. Det här är en unik adress som automatiskt skapas när ditt konto skapas med Monfex. Så snart du skickar BTC till adressen får du en kontosaldokredit på lämpligt belopp.

Monfex-insättningar

Logga in på ditt konto för att starta processen. Gå till det övre högra hörnet på sidan och välj Insättning. Detta öppnar ett fönster med din insättningsadress. Det visas både som en QR-kod och som en sträng av bokstäver och siffror, med möjlighet att kopiera. Du måste ange den här adressen i din kryptovalutaplånbok. Använd skicka eller betala-funktionen i din Bitcoin-plånbok för att skicka mängden Bitcoin du vill sätta in på ditt Monfex-konto. Se till att du kopierar plånbokadressen korrekt eftersom alla Bitcoin-transaktioner är slutgiltiga. Om du skickar den till fel adress finns det inget sätt att ångra detta.

Du måste vänta på att Bitcoin-nätverket ska behandla transaktionen innan pengarna visas i ditt Monfex-konto. Det tar vanligtvis mindre än en halvtimme. Monfex tar inte ut någon depositionsavgift. Bitcoin-nätverket kommer dock att ta ut en liten transaktionsavgift.

När du har lagt in dina pengar flyttar Monfex automatiskt Bitcoin till kylförvaring. Detta är en ytterligare säkerhetsåtgärd för att skydda klientmedel.

Uttag av Monfex-konto

För att ta ut pengar, gå till det övre högra hörnet på sidan när du är inloggad på ditt konto. Välj Uttag. Du kommer att bli ombedd att fylla i ett kort formulär, inklusive ange beloppet och din plånbokadress. Återigen, kom ihåg att alla Bitcoin-transaktioner är slutgiltiga, så se till att du anger din plånbokadress korrekt. Monfex kan ta upp till 24 timmar för att behandla uttaget. Det finns inga uttagsavgifter som tas ut av Monfex, men Bitcoin-nätverket tar ut en liten transaktionsavgift.

Monfex-uttag

Är Monfex säkert?

Som nämnts lagrar Monfex klientmedel i kylförvaring för att förhindra hacking. Att kylförvaring kompletteras med branschledande säkerhetsåtgärder. Monfex erbjuder och uppmuntrar starkt användningen av tvåfaktorautentisering för ett ytterligare säkerhetsskikt.

Monfex ser också till att kunderna kan få transparens relaterade till sina medel för ökad sinnesro. Detta inkluderar möjligheten att när som helst komma åt uttalanden och kontorapporter. Det är också möjligt att ta ut pengar när som helst. Detta görs helt enkelt genom att fylla i ett grundläggande onlineformulär. Det finns inte heller några uttagsavgifter.

Monfex utbildning

Monfex gör ett mycket bra jobb när det gäller att tillhandahålla utbildning för kunder i dess mäklare. Detta är både inom och utanför avsnittet Resurser. På sidan Instrument hittar du grundläggande information under handelsförhållandena. Det finns ett avsnitt med titeln Definitioner och regler. Den innehåller definitioner av de viktigaste termerna för kryptohandel, tillsammans med exempel för var och en.

Nedan finns också handelsexempel. Det här är en mycket fin touch som kan vara till stor hjälp för nybörjare. Det finns separata exempel för lönsamma korta och långa affärer. Det finns också exempel för att förlora. Dessa inkluderar på en lång handel som har likvidation eller en kort handel som har en regelbunden exit. För varje exempel beskriver Monfex antaganden såväl som utdata och visar nödvändiga beräkningar.

I avsnittet Tutorials of Resources kan du hitta en guide för att köpa Bitcoin. Huvudavsnittet för dem som söker grundläggande kunskap är Crypto Knowledgebase, även inom resurser. Detta avsnitt har en rad ämnen, till exempel hur 2-faktor autentisering skyddar en kryptoplånbok. Det förklarar också valet mellan kalla och heta kryptoplånböcker. Det finns också guider för stabila mynt, Bitcoin-gruvdrift, hårda gafflar och ICO.

Handelsakademi

För att komplettera ovanstående utbildningsresurser har Monfex också en handelsakademi, även inom resurser. Detta avsnitt är tillägnad att lära kunder om handel med krypto, inklusive formningsstrategier. Det finns några guider, som att handla korta eller eviga kryptoterminer. Det finns också information om användning av hävstång, handel med kryptovalutor mot kryptoderivat och riskhantering. Det fina med detta avsnitt är att det är tillgängligt för alla. Ingen inloggning krävs för att komma åt avsnittet Resurser.

Handelsakademi

Om du besöker sidan Resurser och sedan självstudier, hittar du information om hur du använder Monfex. Det finns handledning för användning av mobilapplikationen och webbplattformen. Du hittar också en handledning om hur du finansierar ditt konto.

Expertanalys

Om du går till Resursavsnittet i Monfex och besöker bloggen hittar du expertanalys. Bloggen inkluderar teknisk och grundläggande analys varje vecka. Dessa analyser är en bra resurs för kunder som vill göra forskning innan de skapar en handelsstrategi.

Marknadsnyheter

Inom bloggen hittar du också en rad marknadsnyheter. Det är här Monfex publicerar artiklar som förklarar nyheter som kan påverka kryptopriser. Det inkluderar också introduktioner av viktiga kryptomynt. Bloggen är också där du hittar information om viktiga uppdateringar av Monfex.

Slutsats

Monfex är en handelsplattform som låter kunder handla kryptovaluta för vinst. Det finns 12 olika mynt att handla, i skrivande stund, var och en som kan bytas mot USD. Plattformen är enkel att använda och innehåller också en rad utbildningsresurser. Dessa resurser gör det användbart för alla färdighetsnivåer.

Själva plattformen är lätt att registrera sig för och börja handla inom några minuter efter att du har skickat din Bitcoin-insättning. Det finns ingen KYC inblandad att börja handla. Platfor erbjuder hög hävstång och låga provisioner och snäva spreadar.

Monfex är för närvarande inte tillgängligt för kunder i USA.

Besök Monfex

Monfex

src = “~ images \ monfex-exchange-review-cryptocurrency-trading-with-50x-leverage.gif”

alt = “Monfex Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

  • Enkelt handelsgränssnitt
  • Hög hävstång
  • Enkel kontoinställning
  • Låga provisioner
  • Täta spridningar

Nackdelar

  • Endast Bitcoin-betalningar
  • Endast 12 mynt för handel
  • Inga amerikanska kunder

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Monfex","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 03 \ /monfex-review.gif","beskrivning":"Monfex är ett utbyte för handel med kryptovaluta. Det skiljer sig från andra börser genom att erbjuda en hävstång på upp till 50 gånger. Minsta handelsstorlek är bara 0,01 BTC och det finns 12 mynt att handla på plattformen. Provisionen är bara 0,075 procent. Monfex marknadsför många funktioner och egenskaper som skiljer det från…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.00"},"namn":"Monfex","reviewBody":"Monfex är ett utbyte för handel med kryptovaluta. Det skiljer sig från andra börser genom att erbjuda en hävstång på upp till 50 gånger. Minsta handelsstorlek är bara 0,01 BTC och det finns 12 mynt att handla på plattformen. Provisionen är bara 0,075 procent. \ R \ n \ r \ nMonfex marknadsför många funktioner och egenskaper som skiljer det från konkurrenterna. Det finns en mycket rimlig mängd affärer tillgängliga, med möjlighet att handla 12 mynt och gå långa eller korta. Du kan också handla mot USD och ha en hävstång på upp till 50 gånger. \ R \ n \ r \ nPlattformen håller också dina pengar säkra när insättningarna lagras med kylförvaring. Kylförvaringen innehåller också branschledande säkerhetsåtgärder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Besök Monfex \ r \ nPlattformen är kostnadseffektiv. Monfex erbjuder de lägsta provisionerna inom branschen utöver snäva spreadar. \ R \ n \ r \ n Att börja handla med Monfex är också enkelt, vilket ytterligare uppmuntrar till antagande. Processen med att skapa ett konto och sätta in pengar så att du kan handla kan enkelt ta mindre än en minut. \ R \ n \ r \ nMonfex är också mycket användarvänligt och toppmodernt, med stöd för både mobil och skrivbord. För de tillfällen du är förvirrad är supportteamet tillgängligt 24 \ / 7 varje dag på året. \ R \ n Vilka handelsinstrument erbjuder Monfex? \ R \ n Som nämnts låter Monfex dig handla 12 olika instrument, som alla är kontra USD. Dessa inkluderar Bitcoin, Ripple, Ethereum, EOS, Dash, Bitcoin Cash och Litecoin. Andra instrument är Zcash, Ethereum Classic, OmiseGo, NEO och Monero. \ R \ n \ r \ nFör att se information om något av instrumenten, gå bara till fliken Instruments på huvudnavigeringsmenyn i Monfex. För varje instrument ser du instrumentets namn och symbol. Denna sida visar också den aktuella hävstångseffekten, provisionen, finansieringsräntorna för långa och korta samt handelstider. Du ser också minsta handelsstorlek, positionsgräns, avtalslängd och maximalt antal affärer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMonfex-kommissioner & Spreads \ r \ n \ r \ nFörmågan att erbjuda så låga provisioner och snäva spreadar kommer från Monfex relationer. Plattformen har relationer med några av de viktigaste kryptovalutahandelsföretagen. Dessa företag levererar stor likviditet och prissättning till Monfex. Monfex överför sedan dessa fördelar till sina kunder. På detta sätt arbetar kryptohandelsföretagen Monfex med att få ytterligare handelsflöde. Samtidigt får Monfex-klienter en produkt som är institutionell. \ R \ nHur börjar du handla med Monfex? \ R \ nFör att börja handla med Monfex öppnar du bara ett konto och finansierar det. Det tar bara cirka 15 sekunder att öppna kontot. Finansieringen sker med Bitcoin. När du öppnar ditt konto måste du ange grundläggande information. Detta inkluderar ditt fullständiga namn, e-postadress och bosättningsland. Du måste också skapa ett säkert lösenord. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Processen med att handla med Monfex är också mycket enkel. Du börjar med att välja myntet som du planerar att sälja eller köpa. Du anger en bråkdel av myntets pris för att komma in i handeln. \ R \ n \ r \ n Därifrån kommer du att tjäna eller förlora pengar på samma sätt som du skulle göra om du faktiskt hade myntet. Tack vare hävstång behöver du bara en bråkdel av myntets värde. Detta ökar de potentiella vinsterna, men det kommer också med en ökning av potentiella risker. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBeställningstyper \ r \ nMonfex erbjuder väntande order och marknadsorder. Marknadsorder använder det aktuella marknadspriset. Specifikt ger de dig det bästa priset som för närvarande finns tillgängligt. För att använda denna typ av handel anger du bara storleken på ordern och väljer köp eller sälj. \ R \ n \ r \ nVäntande order erbjuder fler alternativ och utförs till ditt valda pris i framtiden. Du kan välja en köpgräns, köpstopp, försäljningsgräns eller försäljningsstopp. För att göra denna typ av handel väljer du Begränsa eller Stoppa i ordertyp. Välj din storlek och beställningspris och välj sedan köp eller sälj. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur stänger du en position på Monfex? \ R \ nMonfex låter dig helt eller delvis stänga en position. För båda åtgärderna går du till handelsverktygslådan. Om du vill stänga en position helt väljer du Stäng hela vägen till höger. Eller gå till dialogrutan för positionsmodifiering och välj Stäng # [position ID]. För att delvis stänga en handel, gå till dialogrutan för positionsmodifiering och välj Partial Close # [position ID]. \ R \ n \ r \ nDu kan också ställa in en stop-loss för att automatiskt avsluta en handel för dig vid en viss punkt. Detta föreslås alltid eftersom det låter dig minimera risken. Eller så kan du ställa in en vinst för att automatiskt stänga positionen. \ R \ nHur ser du beställningar på Monfex? \ R \ nFör att se dina nuvarande positioner och saldo, se kontosammanfattningsfönstret till vänster på sidan. Det visar din balans, flytande P&L, Margin och Free Margin. \ R \ nVad bör du veta om kontrakt? \ R \ nNär du handlar med Monfex, bör du vara medveten om de olika erbjudandena. Det finns 12 mynt, som alla erbjuder kontrakt mot USD. De kan alla köpas eller säljas. Njut av hävstång så högt som 50x. \ R \ n \ r \ nKontrakten kan delas. På det här sättet kan du handla 0,1 Bitcoin eller handla hela 1 Bitcoin. Kontrakt på Monfex löper aldrig ut. Istället är de ständiga. \ R \ n \ r \ nFör att kompensera för de extra riskerna som är förknippade med handel med hävstång, garanterar Monfex att du aldrig kommer att förlora mer pengar än du har lagt in på ditt konto. \ R \ n \ r \ nProvisionerna är dessutom bara 0,075 procent med rakknivspridning. Det finns djup likviditet på Monfex. Den vanliga boken är cirka 2 BTC med 100 mynt bakom sig. \ R \ nVilka avgifter debiterar Monfex? \ R \ nProvisionen för handel med Bitcoin är 0,075 procent. Det är 0,15 procent för Ethereum, Ripple, Litecoin och Bitcoin Cash. De återstående instrumenten har en provision på 0,20 procent. \ R \ n \ r \ nFinansieringsgraden för antingen långa eller korta affärer är -0,068 procent. \ R \ nVad ska du veta om handelsvillkor på Monfex? \ R \ nMinsta handelsstorlek för instrument är antingen 0,01, 0,10, 1,0, 10,00 eller 100 000 partier, beroende på tillgången. Du kan se det specifika minimumet för din valda tillgång på sidan Instrument. Oavsett instrument är positionsgränsen 50 000 dollar och det är högst 200 transaktioner. Handel är tillgänglig 24 \ / 7 för alla instrument. \ R \ nHur finansierar du ditt Monfex-konto? \ R \ nDet är enkelt att finansiera ditt Monfex-konto, antingen via webbplattformen eller mobilversionen. Monfex har en snabb videohandledning som beskriver processen, eller så kan du läsa instruktionerna. Tänk på att finansiering måste göras med Bitcoin. Det lägsta finansieringsbeloppet är 0,001 BTC. Det betyder att du måste köpa BTC om du inte redan har någon. \ R \ n \ r \ nFinansieringsprocessen för ditt Monfex-konto innebär att du sätter in Bitcoin på en unik insättningsadress för ditt konto. Det här är en unik adress som automatiskt skapas när ditt konto skapas med Monfex. Så snart du skickar BTC till adressen får du en kontosaldokredit på lämpligt belopp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att starta denna process, logga in på ditt konto. Gå till det övre högra hörnet på sidan och välj Insättning. Detta öppnar ett fönster med din insättningsadress. Det visas både som en QR-kod och som en sträng av bokstäver och siffror, med möjlighet att kopiera. Du måste ange den här adressen i din kryptovalutaplånbok. Använd skicka eller betala-funktionen i din Bitcoin-plånbok för att skicka mängden Bitcoin du vill sätta in på ditt Monfex-konto. Se till att du kopierar plånbokadressen korrekt eftersom alla Bitcoin-transaktioner är slutgiltiga. Om du skickar den till fel adress finns det inget sätt att ångra detta. \ R \ n \ r \ nDu måste vänta tills Bitcoin-nätverket behandlar transaktionen innan pengarna visas i ditt Monfex-konto. Det tar vanligtvis mindre än en halvtimme. Monfex tar inte ut någon depositionsavgift. Bitcoin-nätverket kommer dock att ta ut en liten transaktionsavgift. \ R \ n \ r \ nNär du sätter in dina pengar kommer Monfex automatiskt att flytta Bitcoin till kylförvaring. Detta är en ytterligare säkerhetsåtgärd för att skydda klientmedel. \ R \ nMonfex-kontouttag \ r \ n \ r \ nFör att ta ut pengar, gå till det övre högra hörnet på sidan när du är inloggad på ditt konto. Välj Uttag. Du kommer att bli ombedd att fylla i ett kort formulär, inklusive ange beloppet och din plånbokadress. Återigen, kom ihåg att alla Bitcoin-transaktioner är slutgiltiga, så se till att du anger din plånbokadress korrekt. Monfex kan ta upp till 24 timmar för att behandla uttaget. Det tas inga uttagsavgifter från Monfex, men Bitcoin-nätverket tar ut en liten transaktionsavgift. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Är Monfex Safe? \ R \ n \ r \ n Som nämnts lagrar Monfex klientmedel i kylförvaring för att förhindra hacking. Att kylförvaring kompletteras med branschledande säkerhetsåtgärder. Monfex erbjuder och uppmuntrar starkt användningen av tvåfaktorautentisering för ett ytterligare säkerhetslager. \ R \ n \ r \ nMonfex ser också till att kunderna kan njuta av transparens relaterade till sina medel för ökad sinnesro. Detta inkluderar möjligheten att när som helst komma åt uttalanden och kontorapporter. Det är också möjligt att ta ut pengar när som helst. Detta görs helt enkelt genom att fylla i ett grundläggande onlineformulär. Det finns inte heller några uttagsavgifter. \ R \ nMonfex Education \ r \ nMonfex gör ett mycket bra jobb när det gäller att tillhandahålla utbildning för kunder i dess förmedling. Detta är både inom och utanför avsnittet Resurser. På sidan Instrument hittar du grundläggande information under handelsförhållandena. Det finns ett avsnitt med titeln Definitioner och regler. Den innehåller definitioner av de viktigaste termerna för kryptohandel, tillsammans med exempel för var och en. \ R \ n \ r \ n Nedan finns det också handelsexempel. Det här är en mycket fin touch som kan vara till stor hjälp för nybörjare. Det finns separata exempel för lönsamma korta och långa affärer. Det finns också exempel för att förlora. Dessa inkluderar på en lång handel som har likvidation eller en kort handel som har en regelbunden exit. För varje exempel beskriver Monfex antaganden såväl som utdata och visar de nödvändiga beräkningarna. \ R \ n \ r \ nI avsnittet Tutorials of Resources hittar du en guide för att köpa Bitcoin. Huvudavsnittet för dem som söker grundläggande kunskap är Crypto Knowledgebase, även inom resurser. Detta avsnitt har en rad ämnen, till exempel hur 2-faktor autentisering skyddar en kryptoplånbok. Det förklarar också valet mellan kalla och heta kryptoplånböcker. Det finns också guider för stabila mynt, Bitcoin-gruvdrift, hårda gafflar och ICO. \ R \ nHandelsakademin \ r \ n \ r \ nFör att komplettera ovanstående utbildningsresurser har Monfex också en handelsakademi, även inom resurser. Detta avsnitt är tillägnad att lära kunder om handel med krypto, inklusive formningsstrategier. Det finns några guider, som att handla korta eller eviga kryptoterminer. Det finns också information om användning av hävstång, handel med kryptovalutor mot kryptoderivat och hantering av risker. Det fina med detta avsnitt är att det är tillgängligt för alla. Ingen inloggning krävs för att komma åt resursavsnittet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du besöker sidan Resurser och sedan självstudier, hittar du information om hur du använder Monfex. Det finns handledning för användning av mobilapplikationen och webbplattformen. Du hittar också en handledning om hur du finansierar ditt konto. \ R \ nExpertanalys \ r \ nOm du går till Resursavsnittet i Monfex och besöker bloggen hittar du expertanalys. Bloggen inkluderar teknisk och grundläggande analys varje vecka. Dessa analyser är en bra resurs för kunder som vill undersöka innan de skapar en handelsstrategi. \ R \ nMarknadsnyheter \ r \ nInne i bloggen hittar du också en rad marknadsnyheter. Det är här Monfex publicerar artiklar som förklarar nyheter som kan påverka kryptopriser. Det inkluderar också introduktioner av viktiga kryptomynt. Bloggen är också där du hittar information om viktiga uppdateringar av Monfex. \ R \ nSlutsats \ r \ nMonfex är en handelsplattform som låter kunder handla kryptovaluta för vinst. Det finns 12 olika mynt att handla, i skrivande stund, var och en som kan bytas mot USD. Plattformen är enkel att använda och innehåller också en rad utbildningsresurser. Dessa resurser hjälper till att göra det användbart för alla kompetensnivåer. \ R \ n \ r \ nPlattformen i sig är lätt att registrera sig för och börja handla inom några minuter efter att du har skickat din Bitcoin-insättning, det finns ingen KYC inblandad att börja handla. Platfor erbjuder hög hävstångseffekt och låga provisioner och snäva spreadar. \ R \ n \ r \ nMonfex är för närvarande inte tillgängligt för kunder i USA. \ R \ nBesök Monfex","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-03-26"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me