Biki Exchange: En snabbt växande global kryptobörs

Biki

Grundades i juni 2018 och lanserades i augusti samma år, Biki har framträtt som en mångfacetterad kryptovalutapionjär som erbjuder innovativa funktioner och lösningar.

Biki rankas konsekvent bland de 20 bästa snabbast växande börserna i världen av MyToken, Feixiaochao, Coingecko och CoinMarketCap, Biki debuterade som nummer sexton och nådde nyligen topp fem.

Biki

Med dessa imponerande siffror måste man fråga sig vad som skiljer Biki från andra företag? Vad gör Biki exakt?

Biki öppnar Crytpos to the Masses

Enligt sin egen definition är Biki en “global digital handelstjänstleverantör.” Säkerhet, stabilitet och effektivitet är deras mål som de ger till över en miljon kunder över hela världen.

Sammantaget inkluderar Bikis huvudfunktioner ett högt rankat kryptobörs och företagsassistans för att lansera tokens. Förutom att kryptobörsen är väl utformade och enkla att använda finns det utmärkt likviditet och säkerhet. Med över 150 olika projekt på utbyte har Biki 220 par på sin plattform.

Biki hjälper till att växa kryptomarknaden med en trekantig strategi som överträffar standardföretags förväntningar. Förutom att lista projektets eller företagets token på Biki-plattformen, erbjuder Biki marknadsföringslösningar och varumärkesigenkänning.

Biki-utbyte

Genom att särskilt fokusera på den kinesiska marknaden publicerar Biki nyheter på kinesiska kryptosidor och använder WeChat för att sprida information.

Med hjälp av sociala medier till bästa fördel försöker Biki skapa och utöka ett nätverk av influenser som kan nå och utbilda miljontals följare. Det sista steget är att köra handelskampanjer. På detta sätt hjälper Biki företag att få tillgång till allmänheten och ger råd om kvalificerade investerare före ICO-försäljning.

Växer i ett globalt blockchain-utvecklingsnav

Eftersom Biki är baserat i Singapore, men ändå fast beslutet att tränga vidare in på den kinesiska marknaden, har företaget en internationell känsla. Deras globala uppsökande är tydlig i händelser som händer i Singapore, London, Toronto, USA, Japan, Sydkorea, Vietnam och Malta. Biki stöder många språk, inklusive engelska och kinesiska, och tjänar nästan 100 länder.

Visst har kryptoindustrin förändrats på bara två år. År 2017 fanns det flera ICO, varav de flesta var bedrägerier

Det var en oro under 2018 att brottslingar och terrorister kunde använda kryptovaluta för otrevlig aktivitet, inklusive penningtvätt och bedrägeri. Till och med i oktober 2018, bara några månader efter att Biki lanserades, skakade ICO: er och de medföljande marknadsföringsbyråerna på allvar.

Det var vid den tiden som Biki insåg att kunskap och förståelse för rätta sammanhang för tokenlansering saknades.

Därför började Biki hjälpa företag med sina lanseringsprojekt, men också med PR, samhällsnärvaro och finansieringsåtkomst. Mot bakgrund av tidigare och potentiell korruption inom branschen är företag som Biki extremt viktiga, eftersom de skiljer de verkliga aktörerna från lurarna.

Biki-funktioner

Kryptomarknader mognar

I takt med att den globala ekonomin växlas och fönsterluckor förändras också finansvärlden och strävar efter större öppenhet. Crypto har varit föremål för många attacker från det etablerade finansiella systemet, men det finns många företag som arbetar för att göra kryptomarknaderna stabila och transparenta för alla.

Nyligen presenterade både cryptodigestnews.com och entrepreneur.com artiklar om kravet på både transparens och säkerhet, vilket återspeglar trenden med konsumentintresse för alternativa tillgångar snarare än traditionella aktier, obligationer, penningmarknader och CD-skivor..

Som ett resultat av denna trend har lyxinvesteringarna ökat, med folk som lägger sina pengar i guld, diamanter, konst och vin. En ytterligare alternativ tillgång är naturligtvis kryptovaluta. Eftersom kryptor är decentraliserade finns det ingen regering eller centralbank som väntar på att exploatera investerarna eller störa marknaden.

Biki hjälper till att ge transparens till en ny marknad

En av de största anledningarna till att 2017 så många shenanigans i ICO-rymden var en nästan total brist på forskningsleverantörer. De etablerade marknaderna är inte perfekta, men de har tusentals analytiker som ser till att investeringsprodukter inte bara är bedrägerier.

Biki är mycket mer än ett enkelt kryptoutbyte. Det identifierade behovet av mer trovärdighet inom ICO-området och har arbetat med att utbilda investerare om vad de köper. Informerade investerare är mycket mindre benägna att riskera att bli lurade och kommer också att ha en större chans att göra en solid avkastning.

Det fanns en enorm mängd kritik mot kryptorummet 2017, och en del av det (absolut inte allt) var motiverat. I stället för att bli avskräckt av en enorm negativ syn på kryptos av många på finansmarknaderna, tog Biki åtgärder och skapade en plattform för ansvarsfull kryptotillväxt.

2019 kan vara början på stora saker för kryptovalutor

Nu, 2019, hävdar många experter att kryptokurrency kan användas i utvecklingsländer och kämpar länder för att bekämpa korruption, fattigdom och inflation, och erbjuder nya lösningar för allvarliga problem.

Ett sådant exempel är att Bitcoin redan används i Venezuela för att kringgå fruktansvärd regeringspolitik och internationella försök till destabilisering. Mot bakgrund av denna utveckling verkar det som om Biki är en del av att bemyndiga människor i vår globala by.

Fiat-valutan är 100% digital, med tryckta pengar som en fysisk kopia av centralbankens skapade data. Det finns inget som hindrar människor från att använda kryptos istället för fiat, speciellt när en regering inte kan se till att fiatvalutan är stabil och enkel att använda.

Människor kan använda enkel elektronik för att göra kryptotransaktioner, vilket kan bli mycket viktigare eftersom fiatvalutor kommer under tryck. Det har varit problem med fiatvalutor i länder som Turkiet, Argentina och Venezuela, och det kan komma fler.

Även om grunderna för att använda krypto inte är svåra, har det varit en utmaning att skapa solida plattformar för deras handel och också se till att människor känner sig säkra med kryptotjänstleverantörer. Biki har tagit upp båda dessa frågor och visat att positiva förändringar kan hända.

Biki skapade solida verktyg för investerare

Webbplatsen i sig är en manifestation av teknisk sofistikering som visar handel i realtid och betonar Bikis otroliga och pålitliga likviditet.

Alla verktyg för avancerad handel är tillgängliga, med information som visas i detaljerade diagram. Prince, belopp och summor av senaste affärer presenteras, liksom valuta- och marknadsoptioner.

Webbplatsen annonserar också för sin partnerplan och rekrytering av samhällspartners, vilket förstärker deras samhällssinnade anda. Förutom dessa funktioner finns BikiLab, eller Innovation Test Area, som visar deras engagemang för ständigt ny och original teknisk utveckling.

Dessa innovationer inkluderar Bikis roman “subversiv gruvdrift”, eller en modell av “att köpa tillbaka och förstöra, stiga och falla”, där plattformsavgiften används för att återköpa valuta och förstöra den.

För nybörjare med kryptovaluta finns en grundlig hjälpsektion med avsnitt som behandlar gruvdrift, autentisering och likviditet för att hjälpa framtida investerare att komma igång.

Biki erbjuder en fullt utrustad mobilhandelsapp

Den mobila handelsappen, redo för enkel nedladdning, ger blixtens handelsprestanda, anpassad handelspanel, enkel tillgångsbyte och kontointegrationsinställningar Alla dessa funktioner är tillgängliga med ett fingertryck för investerare på språng.

Biki mobilapp

De flesta har en smartphone, och med priser för hårdvara som tappar kan de bli en integrerad del av kryptoanvändningen i tillväxtekonomier. Biki håller sig före kurvan genom att erbjuda en robust utbytesapp för mobila plattformar.

Ett viktigt företag i ett globalt nätverk

I över ett år har Bikis konstanta resultat varit enastående, eftersom företaget växer och förändras, anpassar sig till skiftande marknader och utvecklar ny teknik. Uppmärksam observation är en annan framtid för företaget, eftersom de kan identifiera tomrum och nischer i kryptovalutavärlden.

Förmågan att göra detta innebär att Biki kan erbjuda lösningar inga, eller få, andra företag kan, vilket gör att Biki sticker ut från mängden ännu mer. Att omfamna sociala medier och engagera den kinesiska marknaden, i ett försök att integrera både öst och väst, är också ett briljant koncept eftersom kryptokurrency förblir decentraliserad och utan gränser.

Lättanvända appar och verktyg gör att både praktiserade handlare och finansiella neofyter kan komma in i den digitala världen, och Biki erbjuder de bästa handelstjänsterna för individen eller företaget.

Biki hjälper marknaden att växa starkare

Likviditetsleverantörer är ryggraden i en funktionell finansiell marknad.

Biki har skapat en bra utbytesstruktur som hjälper den globala kryptomarknaden att växa. Medan centraliserade börser inte kommer att passa perfekt för alla, erbjuder de för närvarande den bästa likviditeten för de flesta krypto.

Med hög likviditet och banbrytande säkerhet konfronterar Biki proaktivt de viktigaste problemen med transparens och potentiell korruption av kryptovaluta. Det är lätt att förstå varför Biki redan har över en miljon användare globalt.

För alla som vill använda ett centraliserat kryptobörs är Biki ett bra alternativ att överväga. Biki stöder de flesta av de stora tokenparen och ger sina kunder en fördel när det gäller några nya tokenerbjudanden. Handelsplattformen har en fantastisk uppsättning funktioner, och Biki har också en väldesignad mobilapp för kryptohandlare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me