Wirex Review: Wallet-app en VISA-betaalkaart voor cryptocurrency en Fiat

Wirex recensie

Wirex is een applicatie en account waarmee u de controle houdt over zowel traditionele financiële activa als cryptocurrencies.

Het bedrijf begon zijn leven als E-Coin in de vorm van een aanbieder van virtuele kaarten. De uitbreiding van de diensten leidde tot de naamswijziging in Wirex, die plaatsvond in februari 2016.

Het bedrijf biedt een oplossing voor persoonlijk bankieren die een hybride is tussen traditioneel bankieren en cryptocurrencies. Wirex beweert het eerste bedrijf te zijn dat de acceptatie van fiat-valuta combineert met de flexibiliteit en snelheid van de blockchain.

Er zijn beveiligde wallets voor Litecoin en Bitcoin met ondersteuning van mobiele en online applicaties.

Wirex recensie

Wirex heeft met succes technologieën voor wereldwijde betalingen en peer-to-peer-overschrijvingen geïntegreerd, waardoor u met slechts enkele klikken een service kunt gebruiken. Het bedrijf beschermt ook de privacy, verbetert de beveiliging en verbetert de klantervaring. Wirex werkt voortdurend aan het verbeteren van zijn diensten en producten om beter aan de behoeften van klanten te voldoen.

Bezoek Wirex

Over Wirex

In termen van omvang heeft Wirex een transactievolume van $ 2,0 miljard en heeft het 1,8 miljoen gebruikers. Het hoofdkantoor van Wirex bevindt zich in Londen en er zijn extra kantoren in Kiev, Oekraïne en Tokio, Japan. Het ondersteunt ongeveer 130 verschillende landen, maar niet de Verenigde Staten.

Wirex vindt dat iedereen een rol moet kunnen spelen in de financiële revolutie. Het bedrijf wil het mogelijk maken om zowel traditionele valuta’s als cryptocurrencies te gebruiken in de dagelijkse financiën in plaats van het een of het ander te moeten kiezen.

Bovendien vindt Wirex dat iedereen over de hele wereld toegang moet hebben tot bankdiensten. Om dat doel te bereiken, heeft Wirex alleen internettoegang nodig om het te gebruiken. Er is geen papierwerk om in te vullen en het bedrijf vertrekt niet in het weekend of heeft geen sluitingsuren.

Ten slotte wil Wirex geografische beperkingen binnen de financiële wereld opheffen. Dit betekent in wezen dat het van mening is dat u binnen enkele seconden geld naar iedereen moet kunnen sturen.

Wirex-functies

Met Wirex kunt u uw creditcards en betaalpassen verbinden. Met de applicatie kun je cryptocurrencies opslaan, inclusief Bitcoin. Het is ook mogelijk om Bitcoins en andere altcoins te kopen met geweldige wisselkoersen en hoge limieten. Of u kunt cryptocurrencies inwisselen voor fiatvaluta.

Wirex ondersteunt ook het kosteloos overzetten van digitale valuta tussen gebruikers overal ter wereld. Of u kunt geld overmaken naar iemand met zeer lage kosten in vergelijking met traditionele diensten om geld te verzenden.

Wirex-website

Wirex Visa-betaalkaart

Dit is een Visa-kaart die contactloos is en waarmee u betalingen kunt doen met uw Wirex-account. Dankzij het gebruik van deze kaart kunt u uw cryptocurrency in wezen uitgeven op dezelfde manier als elke fiatvaluta, ook in restaurants, winkels of in het openbaar vervoer.

Wirex brengt dit op de markt als het enige Visa ter wereld waarmee je crypto in traditioneel geld kunt omzetten en het vervolgens als zodanig kunt uitgeven.

 • Verbind uw kaart met uw Bitcoin-, Litecoin-, Ethereum-, WAVES- of XRP-wallets en erin doorbrengen in het dagelijks leven
 • Converteer onmiddellijk Bitcoin, Litecoin, Ethereum, WAVES en XRP naar GBP, EUR en USD tegen actuele koersen
 • Cryptoback ™ beloont u met 0,5% in Bitcoin elke keer dat u uw pincode indrukt, veegt of contactloos gebruikt met uw Wirex Visa-kaart in de winkel

Instant Crypto naar Fiat-conversies

De kaart zorgt voor onmiddellijke conversie van cryptocurrencies, zodat u ze in realtime kunt uitgeven, zoals fiat-valuta’s. Dit werkt voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple.

De kaart werkt overal, inclusief winkels, restaurants, online en geldautomaten. U kunt ervoor kiezen om een ​​kaart te krijgen met GBP, EUR of USD als basisvaluta. Het is zelfs mogelijk om voor alle drie te kiezen.

Wirex VISA-betaalkaart

Met de Wirex Visa krijgt u wisselkoersen die beter zijn dan die van de banken, zonder commissies of verborgen kosten. De applicatie biedt ondersteuning voor het beheren van uw budget en het volgen van uw uitgaven, inclusief directe waarschuwingen.

Cryptoback-beloningen

Wanneer u de Wirex Visa-kaart gebruikt, kunt u ook exclusieve Cryptoback-beloningen verdienen. Deze worden automatisch toegekend wanneer u in winkels uitgeeft. Met dit programma kunt u 0,5 procent terugverdienen in Bitcoin wanneer u uw kaart gebruikt om te betalen voor transport, bars, restaurants en winkels. Alle Bitcoin die u op deze manier verdient, is direct inwisselbaar, inclusief de mogelijkheid om deze uit te geven en / of te converteren.

Geld toevoegen

Om geld toe te voegen aan uw Wirex Visa-kaart, hoeft u alleen maar geld toe te voegen aan uw Wirex-account. Dit kan worden gedaan met een van de financieringsopties, zoals onder andere creditcards of betaalpassen, het storten van cryptocurrency of een bankoverschrijving..

Als u kiest voor de GBP-kaart, is dit een Visa-betaalpas met zowel een bankrekeningnummer als een soortcode. Kiest u voor de USD- of EUR-kaart, dan is het een prepaidkaart. In ieder geval is het saldo van de kaart gekoppeld aan de Wirex-valutarekening.

Wirex Rewards betaald in Bitcoin

Zoals gezegd biedt Wirex Cryptoback-beloningen. Hiermee kunt u 0,5 procent terugverdienen in BTC op al uw aankopen in winkels met de Wirex Visa-kaart.

Cryptoback-beloningen

Wirex biedt ook een Verwijs-een-Vriend-programma aan. Hiermee kun je gratis Bitcoin verdienen door familie en vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van Wirex. Met dit programma verdienen jij en je vrienden elk maar liefst $ 10 in de vorm van Bitcoin.

Om deel te nemen aan het programma, begint u met het delen van de unieke verwijzingslink, die u kunt vinden in het gedeelte Beloningen van de app. Je vrienden melden zich aan en worden geverifieerd, wat ongeveer twee minuten en twee stappen duurt.

Wanneer uw vriend $ 100 aan cryptocurrencies koopt met zijn bankpas of creditcard, ontvangen u beiden $ 5 in BTC. Wanneer uw vriend zijn Wirex Visa-kaart bestelt en zijn eerste aankoop in de winkel doet, ongeacht de aankoop, krijgt u elk nog eens $ 5 aan BTC.

Om deze beloningsprogramma’s te laten opvallen, zijn er geen limieten aan hoeveel u met beide programma’s kunt verdienen.

Beide beloningen, Cryptoback en Refer-a-Friend, worden toegekend in Satoshis, de subeenheid van Bitcoin. U kunt deze Satoshis overal en altijd verzilveren, online of via de applicatie. Wissel ze in in uw Wirex Bitcoin-portemonnee en bewaar ze, geef ze uit of wissel ze in zoals u dat wilt.

Wirex Cryptocurrency-portefeuilles

Met Wirex kunnen gebruikers kiezen uit een van de zes verschillende valutaportefeuilles. Ze zijn allemaal veilig en hebben functies zoals koude opslag voor cryptocurrency, traditionele valuta’s en multi-sig-functionaliteit. Dit omvat uw keuze uit vier crypto-wallets, die elk gemakkelijk te gebruiken zijn.

Met de portefeuilles kunt u zowel cryptovaluta als fiat kopen, opslaan of beheren. Ondersteunde cryptocurrencies zijn onder meer BTC, LTC, ETH, XRP en WAVES, terwijl ondersteunde fiat-valuta’s GBP, EUR en USD omvatten. Het is ook mogelijk om direct tussen deze fiat- en cryptocurrencies te wisselen met behulp van live koersen, dus er zijn geen verrassingen.

Portefeuilles met cryptocurrency

Er zijn veel manieren om geld aan de portemonnee toe te voegen, inclusief via een bankoverschrijving, betaalpas of creditcard. U kunt ook de Wirex Visa-betaalkaart aan uw portemonnee koppelen, zodat u cryptocurrency online en in de winkel kunt converteren en vervolgens kunt uitgeven..

Verschil tussen de Crypto- en Fiat-portefeuilles

Wanneer u een cryptocurrency-portemonnee van Wirex kiest, krijgt u toegang tot de mogelijkheid om direct cryptocurrencies uit te wisselen met traditionele valuta’s met behulp van live koersen. U kunt uw portemonnee financieren met een bankoverschrijving of een creditcard of betaalpas. Om de cryptocurrency te besteden, verbindt u uw portemonnee met de Wirex Visa-kaart.

Als u kiest voor een portemonnee met traditionele valuta, kunt u een kaart bestellen in GBP, EUR of USD. Dit is geweldig om te reizen omdat het helpt bij het verlagen van handelaarstarieven en hoge wisselkoersen. U krijgt ook wisselkoersen tussen USD, GBP en EUR die beter zijn dan die van banken als u kiest voor een fiat-portemonnee. In tegenstelling tot de concurrentie brengt Wirex geen commissies of vergoedingen in rekening.

Hoe Wirex te gebruiken

Gewoon registreer op de Wirex-website en uw account is binnen enkele minuten actief.

Account aanmelden

U kunt ook beginnen met het downloaden van de Wirex-applicatie op uw smartphone vanuit de Apple App Store of Google Play Store. Van daaruit hoeft u zich alleen maar te registreren en uw account op dezelfde manier te verifiëren.

Selecteer of u een USD-, EUR- of GBP-account wilt en profiteer van onmiddellijke beschikbaarheid. Nu kunt u uw geld beheren waar u ook bent en op elk moment van de dag.

Valuta’s wisselen op Wirex

Een van de vele geweldige functies van Wirex is de mogelijkheid om valuta’s te wisselen met zeer concurrerende wisselkoersen en zonder commissies of vergoedingen. U kunt in slechts twee stappen traditionele valuta of cryptocurrency kopen, waardoor dit proces ongelooflijk eenvoudig is.

Begin met het storten van geld op uw Wirex-account met behulp van een bankoverschrijving, debetkaart of creditcard. Log van daaruit in op de website of open de Wirex-applicatie en volg de stappen op het scherm om geld om te zetten naar BTC, LTC, ETH, WAVES of XRP, of in GBP, USD of EUR met slechts een paar klikken. U kunt fiat-valuta gebruiken om cryptocurrency te kopen of vice versa.

Wirex-overschrijvingen

Een andere geweldige functie van Wirex is de mogelijkheid om zonder gedoe en tegen zeer lage kosten geld over de hele wereld over te maken. Bij de meeste huidige oplossingen moet u hoge wisselkoersen, commissies, verborgen kosten en onverwachte kosten betalen.

Met Wirex krijgt u zeer concurrerende tarieven bij het verzenden van USD, EUR of GBP naar elke bestemming ter wereld. In het geval van een crypto-overschrijving kunt u de betreffende cryptocurrency zonder commissie omzetten in een traditionele valuta; u betaalt alleen de wisselkoers.

Overboekingen

Om geld over te maken, begint u met het storten van geld in uw Wirex-portemonnee via bankoverschrijving, bankpas of creditcard. Als u cryptocurrency laadt, wordt deze automatisch omgezet naar een van de drie ondersteunde fiat-valuta’s voor overdracht, waarbij de gekozen fiat-valuta uw voorkeuren weerspiegelt.

U kunt vervolgens kiezen of u de overboeking wilt doen met cryptocurrency of fiat-valuta. Selecteer de valuta en voer het te verzenden bedrag in. Van daaruit wordt u gevraagd om het portefeuilleadres van de ontvanger in te voeren.

Als de persoon naar wie u geld wilt sturen geen portemonnee heeft, kan deze een gratis krijgen van de Wirex-applicatie. Klik op dit punt op bevestigen. De overdracht duurt doorgaans ongeveer tien minuten, maar het kan ook een uur duren.

Wirex-vergoedingen

Wirex onderscheidt zich van de concurrentie door zijn transparantie en vrij lage tarieven. In feite zijn er geen commissies of transactiekosten. In plaats daarvan betaalt u gewoon de prijs die u voor elk type uitwisseling ziet.

Er zijn geen kosten verbonden aan de mobiele applicatie, multi-sig wallet, e-geldrekening, beveiligingsfuncties zoals tweefactorauthenticatie, kaartuitgifte, kaartlevering of cryptocurrency AML. De enige vergoeding met betrekking tot deze services is voor kaartbeheer. Toch is deze vergoeding erg laag in vergelijking met andere vergelijkbare opties, slechts £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50 per maand.

Het gebrek aan vergoedingen blijft bestaan ​​als het gaat om herladen, aangezien er geen kosten zijn, of u nu herlaadt via cryptocurrency, creditcard of betaalpas of bankoverschrijvingen. De meeste transacties zijn ook volledig gratis. U betaalt geen kosten voor cryptocurrency-uitwisselingen, fiat-uitwisselingen, Wirex crypto- of fiat-overdrachten, online kaartaankopen, kaartaankopen in de winkel of cashback in winkels.

Er is een kleine vergoeding voor het gebruik van geldautomaten, wat gebruikelijk is voor vergelijkbare diensten en lager is dan bij de concurrentie. Binnen Europa is de vergoeding £ 1,75 / € 2,25 / $ 2,50 of £ 2,25 / € 2,75 / $ 3,50 buiten Europa.

Hier is een volledig overzicht van alle toepasselijke vergoedingen:

Account- en Wirex-kaartkosten

Mobiele app Vrij
Multi-sig portemonnee Vrij
E-geldrekening Vrij
Beveiligingsfuncties (2FA) Vrij
Uitgifte van kaarten Vrij
Card levering Vrij
AML voor cryptovaluta Vrij
Kaartbeheer £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50

per maand

Herlaadkosten

overschrijving Vrij
Creditcard / betaalkaart Vrij
Cryptovaluta Vrij

Transactiekosten

Cryptocurrency-uitwisseling Vrij
FIAT-uitwisseling Vrij
Wirex cryptocurrency-overdrachten Vrij
Wirex FIAT-overdrachten Vrij
Online kaartaankoop (ePOS) Vrij
Kaartaankoop in de winkel (POS) Vrij
Geldautomaat (in Europa) £ 1,75 / € 2,25 / $ 2,50
Geldautomaat (buiten Europa) £ 2,25 / € 2,75 / $ 3,50
Cashback in de winkel Vrij

Wirex-limieten

Wirex wil alle klanten aanspreken en werkt daarom ook om minimale limieten op te leveren. Er zijn geen limieten voor ruilen, stortingen, online kaartaankopen of kaartaankopen in de winkel.

De beperkingen die Wirex oplegt, zijn zeer redelijk en concurrerend. In de meeste gevallen is het onwaarschijnlijk dat de gemiddelde klant gefrustreerd raakt door deze limieten. De limiet voor cashback in de winkel is £ 50 per dag. Er is een overdrachtslimiet van 10 BTC per dag.

Geldopnames zijn beperkt tot £ 250 / € 250 / $ 250 per dag. Het opwaarderen van creditcards en betaalpassen is beperkt tot £ 7.500 / € 8.000 / $ 10.000 per dag. Er is ook een maximum kaartsaldo van £ 15k / € 16k / $ 20k.

Grenzen

Uitwisseling Onbeperkt
Storting Onbeperkt
Overdracht 10 BTC per dag
Online kaartaankoop (ePOS) £ 7500 / € 8000 / $ 10000
Kaartaankoop in de winkel (POS) £ 7500 / € 8000 / $ 10000
Geldautomaat £ 250 / € 250 / $ 250

per dag

Cashback in de winkel £ 50 per dag
Herladen met creditcard / betaalpas £ 5000 / € 5000 / $ 5000 per dag
Maximaal kaartsaldo £ 15.000 / € 16.000 / $ 20.000

Wirex zakelijke betalingsoplossing

Naast de persoonlijke oplossingen biedt Wirex ook Wirex Business, een zakelijke betalingsoplossing die cryptocurrency-enabled en internationaal is. Dit systeem maakt betalingen overal en altijd mogelijk, in digitale valuta of traditionele valuta.

Wirex Business is trots op het leveren van geweldige transactiesnelheid en onverslaanbare flexibiliteit. Dit is mogelijk dankzij de combinatie van de universele acceptatie van fiat-valuta met de efficiëntie van cryptocurrency.

Bedrijven kunnen op hun naam rekeningen met meerdere valuta’s aanmaken. Er is ondersteuning voor EUR, GBP en 25 andere valuta’s, dus er is geen tekort aan opties. Bedrijven kunnen de wallets ook gebruiken om onbeperkte hoeveelheden Litecoin, Bitcoin, XRP en / of Ether te beveiligen.

Wat betalingen betreft, stelt Wirex Business u in staat om naadloos internationale betalingen in crypto- of fiat-valuta’s te accepteren. Deze mogelijkheid wordt mogelijk gemaakt door de blockchain, SWIFT en SEPA.

Wirex Business bevat ook cruciale functies, zoals de mogelijkheid om details over tegenpartijen op te slaan, machtigingen voor elke portemonnee in te stellen of rollen in te stellen. Natuurlijk kunt u de accountactiviteit ook bekijken met realtime informatie.

Wirex Business is gestandaardiseerd omdat u hiermee een cryptovriendelijk account kunt openen met de naam van uw juridische entiteit. Het is ook gestroomlijnd omdat u betalingen in fiat of crypto op één platform kunt opslaan, uitwisselen en ontvangen. Het is ook vereenvoudigd dankzij de mogelijkheid om financiële activiteiten op één plek bij te houden en te profiteren van het benoemen en instellen van accountrechten.

Is Wirex veilig?

Wirex maakt deel uit van een zeer selecte groep, aangezien het slechts het derde cryptovriendelijke bedrijf is dat een e-geldlicentie heeft ontvangen van de FCA. Deze licentie en autorisatie van de FCA geeft klanten gemoedsrust, aangezien het aangeeft dat Wirex moet voldoen aan veiligheidsvoorschriften.

Het bedrijf gebruikt het sterkst mogelijke PCI DSS Level 1-certificaat om het hoogste niveau van beveiliging te bieden. Dit wordt gecombineerd met veilige transacties, fraudepreventie, kaartgegevensbescherming, beveiligde systemen en netwerken, naleving van informatiebeveiliging en beveiligde portefeuilles.

Om het geld van de klant veilig te houden, slaat Wirex 99 procent van het geld van de gebruiker op in portefeuilles met koude opslag die meerdere handtekeningen bevatten en gescheiden zijn. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot uw geld behalve u.

Wirex heeft ook 3-D Secure by Visa-bescherming, wat het risico op een niet-geverifieerde betaling verkleint. Deze afname van het risico is zelfs van toepassing wanneer kaartnummers worden gekloond of gestolen. Tussen Verified by Visa (3D Secured) en de PCI DSS-certificering is Wirex in staat om het risico op fraude praktisch tot nul terug te brengen.

Is Wirex veilig?

Voor kaartbeheer is het mogelijk om uw Wirex-kaart binnen enkele seconden uit en weer in te schakelen via de mobiele applicatie. Dit is perfect voor die momenten dat u uw kaart tijdelijk verliest. Bij het uitvoeren van grote transacties gebruikt Wirex slimme bevestigingen voor een extra beschermingslaag.

Om alle relevante gegevens te beschermen, maakt Wirex gebruik van SSL-codering met 256-bits AES voor alle persoonlijke gegevens en documenten, zowel onderweg als in rust. Wirex gebruikt ook asymmetrische sleutelversleuteling om te garanderen dat het voor het bedrijf (of iemand anders) onmogelijk is om zonder toestemming van jou toegang te krijgen tot je gegevens.

Voor verdere beveiliging van uw account ondersteunt Wirex multi-factor authenticatie, die u helpt beschermen tegen illegale activiteiten en fraude. Er is ook apparaatverificatie en biometrische verificatie, zodat u zeker weet dat de enige apparaten die toegang hebben tot uw account de apparaten zijn die u heeft ingeschakeld.

U kunt op elk moment de apparaten bekijken en beheren die zijn ingeschakeld voor uw Wirex-account. Hiermee kunt u apparaten die u niet meer gebruikt of niet meer herkent, met één klik verwijderen.

De applicatie maakt ook push-notificaties mogelijk. In combinatie met sms- en e-mailwaarschuwingen en -meldingen, bent u meteen op de hoogte van elk accountgebruik, zodat u fraude meteen kunt opmerken.

De financiële infrastructuur van Wirex is gebaseerd op blockchain. Wirex bewaakt deze infrastructuur voortdurend om elke dag maximale veiligheidscontroles uit te voeren.

Om het geheel af te ronden, volgt Wirex de best practices uit de branche. Het risicobeheer- en complianceteam zorgt ervoor dat het altijd de best practices volgt die zijn uiteengezet door zowel technologiepartners als toezichthouders.

Wirex klantenondersteuning

Wirex vermeldt geen telefoonnummer of lijkt een live chat-optie te hebben op de computer. Via de applicatie is er een live chat mogelijkheid. In plaats daarvan zijn de contactopties beperkt tot e-mails of een contactformulier in het Helpcentrum.

In het Helpcentrum kunt u bovenaan het scherm “Contact opnemen” selecteren. Hiermee gaat u naar een contactformulier om een ​​verzoek in te vullen. U hoeft alleen uw e-mailadres, het onderwerp, de beschrijving en het verzoektype in te voeren, met de mogelijkheid om bestanden bij te voegen. Er is ook een communitypagina die Wirex gebruikers aanmoedigt om te bezoeken.

Dit omvat een ondersteunende live-thread en verschillende andere onderwerpen, zowel met Wirex als andere gebruikers. Hier vindt u ook informatie over nieuwe functies.

Klantenservice

De contactpagina van Wirex heeft specifieke e-mailadressen voor vragen over persvragen, vragen over partnerschappen, marketingvragen, algemene zakelijke vragen, klantenondersteuning en vragen van partners..

Wirex Helpcentrum

Het Wirex Help Center biedt 24/7 klantenondersteuning via zijn Support Center. Het Helpcentrum bevat een handige zoekfunctie, zodat u snel de informatie kunt vinden die u nodig heeft. Deze pagina toont de meest voorkomende vragen bovenaan de pagina en heeft de rest vervolgens onderverdeeld in zes categorieën: Aan de slag, Kaart, Beheer fondsen, Vergoedingen en limieten, Wirex Mobile App en Over Wirex. Elke categorie heeft zijn eigen reeks onderwerpen.

Dit betekent dat de meeste informatie die u nodig heeft, te vinden is in het Helpcentrum. Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, kunt u bovenaan de pagina op “Contact opnemen” klikken en het contactformulier invullen. Wirex neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Conclusie

Wirex is een account en applicatie waarmee je fiat en cryptocurrency in hetzelfde account kunt opslaan en er toegang toe hebt via een enkele applicatie. Er zijn meerdere verschillende Wirex wallets beschikbaar, afhankelijk van de valuta die u wilt opslaan.

Wirex valt ook op met zijn Wirex Visa-kaart, die fungeert als een debet- of prepaidkaart en waarmee u overal aankopen kunt doen waar Visa wordt geaccepteerd. Dit betekent dat u de crypto in uw Wirex-account kunt gebruiken om boodschappen te doen, te winkelen, uit eten te gaan of online te besteden.

Wirex neemt meerdere beveiligingsmaatregelen en is geautoriseerd door de Britse Financial Conduct Authority, waardoor klanten extra vertrouwen krijgen in de beveiliging ervan.

Opgemerkt moet worden dat er op dit moment problemen lijken te zijn met hun wachtwoordherstelsysteem. Tijdens onze testperiode hebben we een e-mail ontvangen waarin staat dat mijn wachtwoord opnieuw is ingesteld door hun systeem. Dit komt mogelijk door recente datalekken, dus het is een goede zaak dat ze proactief zijn om klanten te beschermen.

Helaas zijn er nu klachten hierover online, waarbij klanten zeggen dat ze moeite hebben om weer toegang te krijgen tot hun accounts. Dit gold ook voor ons, we moesten na een vertraging meerdere keren een nieuw wachtwoord aanvragen voordat de e-mail daadwerkelijk binnenkwam. Dit heeft geen gevolgen voor nieuwe klanten. Het kan een frustrerende ervaring zijn voor bestaande klanten die tijdelijk geen toegang meer hebben tot hun account.

Wirex is momenteel niet beschikbaar voor inwoners van de Verenigde Staten, maar breidt hun dekking over de hele wereld voortdurend uit. U kunt een lijst met ondersteunde landen op hun website bekijken hier.

Uiteindelijk lijkt Wirex een geweldig aanbod te zijn, door de kloof tussen fiat en crypto te overbruggen en u uw cryptocurrency in winkels en restaurants te laten uitgeven, is dit een stap voorwaarts om acceptatie in de branche te brengen.

Helaas moet u vanwege Crypto-regelgeving over de hele wereld op de hoogte zijn van eventuele belastingverplichtingen – aangezien aankopen momenteel in de meeste rechtsgebieden als belastbare gebeurtenissen gelden.

Bezoek Wirex

Wirex

src = “~ images \ wirex-review-wallet-app-visa-payment-card-for-cryptocurrency-fiat.gif”

alt = “Wirex”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

7,0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

7,0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

 • Crypto Cashback-beloningen
 • Besteed uw crypto in winkels
 • Fysieke kaart
 • Meerdere portefeuilles
 • Fiat opties

Nadelen

 • ATM-kosten
 • Maandelijkse vergoeding voor fysieke kaart
 • Wachtwoord- / aanmeldingsproblemen
 • Niet verkrijgbaar in de VS.

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Wirex","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 01 \ /wirex-review.gif","Omschrijving"​"Wirex is een applicatie en account waarmee u de controle houdt over zowel traditionele financiële activa als cryptocurrencies. Het bedrijf begon zijn leven als E-Coin in de vorm van een aanbieder van virtuele kaarten. De uitbreiding van de diensten leidde tot de naamswijziging naar Wirex, die plaatsvond in februari 2016. Het bedrijf…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"Wirex","reviewBody"​"Wirex is een applicatie en account waarmee u de controle houdt over zowel traditionele financiële activa als cryptocurrencies. \ R \ n \ r \ nHet bedrijf begon zijn leven als E-Coin in de vorm van een aanbieder van virtuele kaarten. De uitbreiding van de diensten leidde tot de naamswijziging naar Wirex, die plaatsvond in februari 2016. \ r \ n \ r \ nHet bedrijf biedt een oplossing voor persoonlijk bankieren die een hybride is tussen traditioneel bankieren en cryptocurrencies. Wirex beweert het eerste bedrijf te zijn dat de acceptatie van fiat-valuta combineert met de flexibiliteit en snelheid van de blockchain. \ R \ n \ r \ nEr zijn veilige wallets voor Litecoin en Bitcoin met ondersteuning van mobiele en online applicaties. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex heeft met succes technologieën geïntegreerd voor wereldwijde betalingen en peer-to-peer-overdrachten, waardoor u met slechts enkele klikken een service kunt gebruiken. Het bedrijf beschermt ook de privacy, verbetert de beveiliging en verbetert de klantervaring. Wirex werkt voortdurend aan het verbeteren van zijn diensten en producten om beter aan de behoeften van klanten te voldoen. \ R \ nBezoek Wirex \ r \ n \ r \ nOver Wirex \ r \ n \ r \ nIn termen van grootte heeft Wirex een transactievolume van $ 2,0 miljard en het heeft 1,8 miljoen gebruikers. Het hoofdkantoor van Wirex bevindt zich in Londen en er zijn extra kantoren in Kiev, Oekraïne en Tokio, Japan. Het ondersteunt ongeveer 130 verschillende landen, maar niet de Verenigde Staten. \ R \ n \ r \ nWirex vindt dat iedereen een rol zou moeten kunnen spelen in de financiële revolutie. Het bedrijf wil het mogelijk maken om zowel traditionele valuta’s als cryptocurrencies te gebruiken in de dagelijkse financiën in plaats van de een of de ander te moeten kiezen. \ R \ n \ r \ nDaarnaast vindt Wirex dat iedereen over de hele wereld toegang moet hebben tot bankdiensten . Om dat doel te bereiken, heeft Wirex alleen internettoegang nodig om het te gebruiken. Er is geen papierwerk om in te vullen en het bedrijf vertrekt niet in het weekend of heeft geen sluitingsuren. \ R \ n \ r \ nTot slot wil Wirex geografische beperkingen binnen de financiële wereld opheffen. Dit betekent in wezen dat het van mening is dat u binnen enkele seconden geld naar iedereen moet kunnen sturen. \ R \ nWirex-functies \ r \ n \ r \ nMet Wirex kunt u uw creditcards en betaalpassen verbinden. Met de applicatie kun je cryptocurrencies opslaan, inclusief Bitcoin. Het is ook mogelijk om Bitcoins en andere altcoins te kopen met geweldige wisselkoersen en hoge limieten. Of u kunt cryptocurrencies inwisselen voor fiat-valuta. \ R \ n \ r \ nWirex ondersteunt ook het zonder kosten overzetten van digitale valuta’s tussen gebruikers overal ter wereld. Of u kunt geld overmaken naar iemand met zeer lage kosten in vergelijking met traditionele diensten om geld te verzenden. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWirex Visa-betaalkaart \ r \ nDit is een Visa-kaart die contactloos is en waarmee u betalingen kunt doen met behulp van uw Wirex-account. Dankzij het gebruik van deze kaart kunt u in wezen uw cryptocurrency uitgeven zoals u elke fiat-valuta zou uitgeven, ook in restaurants, winkels of in het openbaar vervoer. \ R \ n \ r \ nWirex brengt dit op de markt als het enige Visa ter wereld waarmee je crypto kunt omzetten in traditioneel geld en het vervolgens als zodanig kunt uitgeven. \ r \ n \ r \ n \ tVerbind je kaart met je Bitcoin-, Litecoin-, Ethereum-, WAVES- of XRP-portefeuilles en besteed deze in het dagelijks leven \ r \ n \ tConverteer Bitcoin, Litecoin, Ethereum, WAVES en XRP onmiddellijk naar GBP, EUR en USD tegen live koersen \ r \ n \ tCryptoback \ u2122 beloont je met 0,5% in Bitcoin elke keer dat je je pincode indrukt, veegt of contactloos gebruikt met uw Wirex Visa-kaart in de winkel \ r \ n \ r \ nDirecte Crypto naar Fiat-conversies \ r \ nDe kaart maakt onmiddellijke conversie van cryptocurrencies mogelijk, zodat u ze in realtime kunt uitgeven, zoals fiat-valuta’s. Dit werkt voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. \ R \ n \ r \ nDe kaart werkt overal, inclusief winkels, restaurants, online en geldautomaten. U kunt ervoor kiezen om een ​​kaart te krijgen met GBP, EUR of USD als basisvaluta. Het is zelfs mogelijk om voor alle drie te kiezen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMet de Wirex Visa krijgt u wisselkoersen die beter zijn dan die van de banken, zonder commissies of verborgen kosten. De applicatie biedt ondersteuning voor het beheren van uw budget en het volgen van uw uitgaven, inclusief onmiddellijke waarschuwingen. \ R \ nCryptoback-beloningen \ r \ nWanneer u de Wirex Visa-kaart gebruikt, kunt u ook exclusieve Cryptoback-beloningen verdienen. Deze worden automatisch toegekend wanneer u in winkels uitgeeft. Met dit programma kunt u 0,5 procent terugverdienen in Bitcoin wanneer u uw kaart gebruikt om te betalen voor transport, bars, restaurants en winkels. Alle Bitcoin die u op deze manier verdient, kan onmiddellijk worden ingewisseld, inclusief de mogelijkheid om deze uit te geven en / of te converteren. \ R \ nGelden toevoegen \ r \ nOm geld aan uw Wirex Visa-kaart toe te voegen, voegt u gewoon geld toe aan uw Wirex-account. Dit kan onder andere worden gedaan met een van de financieringsopties, zoals creditcards of betaalpassen, het storten van cryptocurrency of een bankoverschrijving, onder andere. \ R \ n \ r \ nAls u kiest voor de GBP-kaart, is dit een Visa-betaalpas kaart met een bankrekeningnummer en een soortcode. Kiest u voor de USD- of EUR-kaart, dan is het een prepaidkaart. In ieder geval is het saldo van de kaart gekoppeld aan de Wirex-valutarekening. \ R \ nWirex-beloningen betaald in Bitcoin \ r \ n \ r \ nZoals vermeld, biedt Wirex Cryptoback-beloningen aan. Hiermee kunt u 0,5 procent terugverdienen in BTC op al uw aankopen in winkels met de Wirex Visa-kaart. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex biedt ook een Verwijs-een-vriend-programma aan. Hiermee kun je gratis Bitcoin verdienen door familie en vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van Wirex. Met dit programma verdienen jij en je vrienden elk maar liefst $ 10 in de vorm van Bitcoin. \ R \ n \ r \ nOm deel te nemen aan het programma, begin je met het delen van de unieke verwijzingslink, die je kunt vinden in de app \ u2019s Beloningen sectie. Je vrienden melden zich aan en worden geverifieerd, wat ongeveer twee minuten en twee stappen duurt. \ R \ n \ r \ nAls je vriend $ 100 aan cryptocurrencies koopt met zijn bankpas of creditcard, ontvangen jullie beiden $ 5 aan BTC. Wanneer uw vriend zijn Wirex Visa-kaart bestelt en zijn eerste aankoop in de winkel doet, ongeacht de aankoop, krijgt u elk nog eens $ 5 aan BTC. \ R \ n \ r \ nOm deze beloningsprogramma’s te laten opvallen, zijn er geen limieten aan hoeveel u kunt verdienen met beide programma’s. \ r \ n \ r \ nBeide van deze beloningen, Cryptoback en Refer-a-Friend, worden toegekend in Satoshis, de subeenheid van Bitcoin. U kunt deze Satoshis overal en altijd verzilveren, online of via de applicatie. Wissel ze in in uw Wirex Bitcoin-portemonnee en sla ze op, geef ze uit of wissel ze uit zoals u dat wilt. \ R \ nWirex Cryptocurrency-portefeuilles \ r \ n \ r \ n Met Wirex kunnen gebruikers kiezen uit een van de zes verschillende valutaportefeuilles. Ze zijn allemaal veilig en hebben functies zoals koude opslag voor cryptocurrency, traditionele valuta’s en multi-sig-functionaliteit. Dit omvat uw keuze uit vier crypto-wallets, die elk gemakkelijk te gebruiken zijn. \ R \ n \ r \ nMet de wallets kunt u zowel crypto als fiat kopen, opslaan of beheren. Ondersteunde cryptocurrencies zijn onder meer BTC, LTC, ETH, XRP en WAVES, terwijl ondersteunde fiat-valuta’s GBP, EUR en USD omvatten. Het is ook mogelijk om direct tussen deze fiat- en cryptocurrencies te wisselen met behulp van live koersen, zodat er geen verrassingen zijn. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr zijn veel manieren om geld aan de portemonnee toe te voegen, onder meer via een bankoverschrijving, bankpas of creditcard. U kunt ook de Wirex Visa-betaalkaart aan uw portemonnee koppelen, waarmee u cryptocurrency online en in de winkel kunt converteren en vervolgens kunt uitgeven. \ R \ nVerschil tussen de Crypto- en Fiat-portefeuilles \ r \ nWanneer u een cryptocurrency-portemonnee van Wirex kiest, u krijgt toegang tot de mogelijkheid om direct cryptocurrencies uit te wisselen met traditionele valuta’s met behulp van live koersen. U kunt uw portemonnee financieren met een bankoverschrijving of een creditcard of betaalpas. Om de cryptocurrency uit te geven, verbindt u uw wallets met de Wirex Visa-kaart. \ R \ n \ r \ nAls u kiest voor een traditionele valuta-portemonnee, kunt u een kaart bestellen in GBP, EUR of USD. Dit is geweldig om te reizen omdat het helpt bij het verlagen van handelaarstarieven en hoge wisselkoersen. U krijgt ook wisselkoersen tussen USD, GBP en EUR die beter zijn dan die van banken als u kiest voor een fiat-portemonnee. In tegenstelling tot de concurrentie rekent Wirex geen commissies of vergoedingen. \ R \ nHoe Wirex te gebruiken \ r \ n \ r \ nRegistreer je gewoon op de Wirex-website en je account is binnen enkele minuten operationeel. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt ook beginnen met het downloaden van de Wirex-applicatie op uw smartphone vanuit de Apple App Store of Google Play Store. Vanaf daar hoeft u zich alleen maar te registreren en uw account op dezelfde manier te verifiëren. \ R \ n \ r \ nSelecteer of u een USD-, EUR- of GBP-account wilt en geniet van onmiddellijke beschikbaarheid. Nu kunt u uw geld beheren waar u ook bent en op elk moment van de dag. \ R \ n Valuta’s wisselen op Wirex \ r \ nEen van de vele geweldige functies van Wirex is de mogelijkheid om valuta’s te wisselen met zeer concurrerende wisselkoersen en zonder commissies of vergoedingen. U kunt in slechts twee stappen traditionele valuta of cryptovaluta kopen, waardoor dit proces ongelooflijk eenvoudig is. \ R \ n \ r \ nStart door geld op uw Wirex-account te storten met behulp van een bankoverschrijving, bankpas of creditcard. Log vanaf daar in op de website of open de Wirex-applicatie en volg de stappen op het scherm om geld om te zetten naar BTC, LTC, ETH, WAVES of XRP, of in GBP, USD of EUR met slechts een paar klikken. U kunt fiat-valuta gebruiken om cryptocurrency te kopen of vice versa. \ R \ nWirex-geldoverdrachten \ r \ n \ r \ nEen andere geweldige functie van Wirex is de mogelijkheid om zonder gedoe en tegen zeer lage kosten geld over de hele wereld over te dragen. Bij de meeste huidige oplossingen moet u hoge wisselkoersen, commissies, verborgen kosten en onverwachte kosten betalen. \ R \ n \ r \ nMet Wirex krijgt u zeer concurrerende tarieven wanneer u USD, EUR of GBP naar elke bestemming ter wereld verzendt. In het geval van een crypto-overschrijving kunt u de betreffende cryptocurrency zonder commissie omzetten in een traditionele valuta; u betaalt gewoon de wisselkoers. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm geld over te maken, begint u met het laden van geld in uw Wirex-portemonnee via bankoverschrijving, bankpas of creditcard. Als u cryptocurrency laadt, wordt deze automatisch geconverteerd naar een van de drie ondersteunde fiat-valuta’s voor overdracht, waarbij de gekozen fiat-valuta uw voorkeuren weerspiegelt. \ R \ n \ r \ nU kunt vervolgens kiezen of u de overdracht wilt uitvoeren met cryptocurrency of fiat-valuta. Selecteer de valuta en voer het te verzenden bedrag in. Van daaruit wordt u gevraagd om het portefeuilleadres van de ontvanger in te voeren. \ R \ n \ r \ nAls de persoon naar wie u geld wilt sturen geen portefeuille heeft, kan deze een gratis exemplaar krijgen van de Wirex-applicatie. Klik op dit punt op bevestigen. De overdracht duurt normaal gesproken ongeveer tien minuten, maar het kan tot een uur duren. \ R \ nWirex-kosten \ r \ nWirex onderscheidt zich van de concurrentie door zijn transparantie en redelijk lage kosten. In feite zijn er geen commissies of transactiekosten. In plaats daarvan betaal je gewoon de prijs die je ziet voor elk type uitwisseling. \ R \ n \ r \ nEr zijn geen kosten verbonden aan de mobiele applicatie, multi-sig wallet, e-money account, beveiligingsfuncties zoals tweefactorauthenticatie, kaartuitgifte, kaartbezorging of cryptocurrency AML. De enige vergoeding met betrekking tot deze services is voor kaartbeheer. Toch is deze vergoeding erg laag in vergelijking met andere vergelijkbare opties, slechts \ u00a31,00 \ / \ u20ac1,20 \ / $ 1,50 per maand. \ R \ n \ r \ nHet gebrek aan vergoedingen blijft bestaan ​​als het gaat om herladen aangezien er geen kosten zijn, of u nu herlaadt via cryptocurrency, creditcard of betaalpas of bankoverschrijvingen. De meeste transacties zijn ook volledig gratis. U betaalt geen kosten voor het uitwisselen van cryptocurrency, fiat-uitwisselingen, Wirex-crypto- of fiat-overboekingen, online kaartaankopen, kaartaankopen in winkels of cashback in winkels. \ R \ n \ r \ nEr is een kleine vergoeding voor het gebruik van geldautomaten, wat gebruikelijk is voor vergelijkbare services en lager is dan de concurrentie. Binnen Europa is de vergoeding \ u00a31.75 \ / \ u20ac2.25 \ / $ 2,50 of het is \ u00a32.25 \ / \ u20ac2.75 \ / $ 3,50 buiten Europa. \ R \ n \ r \ nHier is een volledige uitsplitsing van alle toepasselijke kosten: \ r \ nAccount- en Wirex-kaartkosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMobiele app \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nMulti-sig wallet \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nE-Money account \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nBeveiligingsfuncties (2FA) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nUitgifte van kaarten \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n Levering van kaarten \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptocurrency AML \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nKaartbeheer \ r \ n \ u00a31.00 \ / \ u20ac1.20 \ / $ 1.50 \ r \ nper maand \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTop-up kosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBankoverdracht \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nCredit \ / Debitcard \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptocurrency \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTransactiekosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptocurrency exchange \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nFIAT-uitwisseling \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex cryptocurrency-overdrachten \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex FIAT-overdrachten \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnline kaartaankoop (ePOS) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nAankoop kaart in de winkel (POS) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ nATM (in euro pe) \ r \ n \ u00a31.75 \ / \ u20ac2.25 \ / $ 2.50 \ r \ n \ r \ n \ r \ nATM (buiten Europa) \ r \ n \ u00a32.25 \ / \ u20ac2.75 \ / $ 3.50 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCashback in de winkel \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex limieten \ r \ nWirex wil alle klanten aanspreken, die daarom werkt het ook om minimale limieten te leveren. Er zijn geen limieten voor ruilen, stortingen, online kaartaankopen of kaartaankopen in de winkel. \ R \ n \ r \ nDe limieten die Wirex oplegt, zijn zeer redelijk en concurrerend. In de meeste gevallen is het onwaarschijnlijk dat de gemiddelde klant gefrustreerd raakt door deze limieten. De limiet voor cashback in de winkel is \ u00a350 per dag. Er is een overboekingslimiet van 10 BTC per dag. \ R \ n \ r \ nATM-opnames zijn beperkt tot \ u00a3250 \ / \ u20ac250 \ / $ 250 per dag. Het opwaarderen van creditcards en betaalpassen is beperkt tot \ u00a37.500 \ / \ u20ac8.000 \ / $ 10.000 per dag. Er is ook een maximum kaartsaldo van \ u00a315k \ / \ u20ac16k \ / $ 20k. \ R \ nLimieten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nExchange \ r \ nOnbeperkt \ r \ n \ r \ n \ r \ nDeposit \ r \ nOnbeperkt \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverdracht \ r \ n10 BTC per dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnline kaartaankoop (ePOS) \ r \ n \ u00a37500 \ / \ u20ac8000 \ / $ 10000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nAankoop kaart in de winkel (POS) \ r \ n \ u00a37500 \ / \ u20ac8000 \ / $ 10000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nATM \ r \ n \ u00a3250 \ / \ u20ac250 \ / $ 250 \ r \ nper dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nCashback in de winkel \ r \ n \ u00a350 per dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nOpwaardeer met creditcard \ / betaalpas \ r \ n \ u00a35000 \ / \ u20ac5000 \ / $ 5000 per dag \ r \ n \ r \ n \ r \ nMaximaal kaartsaldo \ r \ n \ u00a315000 \ / \ u20ac16000 \ / $ 20000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWirex Business Payments Solution \ r \ n \ r \ n Naast de persoonlijke oplossingen biedt Wirex ook Wirex Business, een zakelijke betaaloplossing die cryptocurrency-enabled en internationaal. Dit systeem maakt betalingen overal en altijd mogelijk, zowel in digitale valuta als in traditionele valuta. \ R \ n \ r \ nWirex Business is trots op zijn hoge transactiesnelheid en ongeëvenaarde flexibiliteit. Dit is mogelijk dankzij de combinatie van de universele acceptatie van fiat-valuta met de efficiëntie van cryptocurrency. \ R \ n \ r \ nBedrijven kunnen accounts met meerdere valuta’s op hun naam aanmaken. Er is ondersteuning voor EUR, GBP en 25 andere valuta’s, dus er is geen tekort aan opties. Bedrijven kunnen de wallets ook gebruiken om onbeperkte hoeveelheden Litecoin, Bitcoin, XRP en \ / of Ether te beveiligen. \ R \ n \ r \ nWat betreft betalingen stelt Wirex Business u in staat om internationale betalingen in crypto- of fiat-valuta’s naadloos te accepteren. Deze mogelijkheid wordt mogelijk gemaakt door de blockchain, SWIFT en SEPA. \ R \ n \ r \ nWirex Business bevat ook cruciale functies, zoals de mogelijkheid om details over tegenpartijen op te slaan, machtigingen voor elke portemonnee in te stellen of rollen in te stellen. Natuurlijk kunt u de accountactiviteit ook bekijken met realtime informatie. \ R \ n \ r \ nWirex Business is gestandaardiseerd omdat u hiermee een cryptovriendelijke account kunt openen met de naam van uw rechtspersoon. Het is ook gestroomlijnd omdat u betalingen in fiat of crypto op één platform kunt opslaan, uitwisselen en ontvangen. Het is ook vereenvoudigd dankzij de mogelijkheid om financiële activiteiten op één plek te volgen en te profiteren van het benoemen en instellen van accountrechten. \ R \ nIs Wirex veilig? \ R \ nWirex bevindt zich in een zeer selecte groep, aangezien het slechts de derde crypto is -vriendelijk bedrijf dat een e-geldlicentie heeft gekregen van de FCA. Deze licentie en autorisatie van de FCA geeft klanten gemoedsrust, omdat het aangeeft dat Wirex moet voldoen aan beveiligingsvoorschriften. \ R \ n \ r \ nHet bedrijf gebruikt het sterkst mogelijke PCI DSS Level 1-certificaat om het hoogste niveau van beveiliging te leveren. Dit wordt gecombineerd met veilige transacties, fraudepreventie, kaartgegevensbescherming, beveiligde systemen en netwerken, naleving van informatiebeveiliging en beveiligde portefeuilles. \ R \ n \ r \ nOm het geld van de klant veilig te houden, slaat Wirex 99 procent van het geld van de gebruiker op -opslagportefeuilles met meerdere handtekeningen en gescheiden. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot uw geld behalve u. \ R \ n \ r \ nWirex heeft ook 3-D Secure by Visa-bescherming, wat het risico op een niet-geverifieerde betaling verkleint. Deze afname van het risico is zelfs van toepassing wanneer kaartnummers worden gekloond of gestolen. Tussen Verified by Visa (3D Secured) en de PCI DSS-certificering is Wirex in staat om het risico op fraude praktisch tot nul terug te brengen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoor kaartbeheer is het mogelijk om uw Wirex-kaart binnen enkele seconden uit en weer in te schakelen via de mobiele applicatie. Dit is perfect voor die momenten dat u uw kaart tijdelijk verliest. Bij het uitvoeren van grote transacties gebruikt Wirex slimme bevestigingen voor een extra beschermingslaag. \ R \ n \ r \ nOm alle relevante gegevens te beschermen, maakt Wirex gebruik van SSL-codering met 256-bits AES voor alle persoonlijke gegevens en documenten, beide tijdens verzending en in rust. Wirex maakt ook gebruik van asymmetrische sleutelcodering om te garanderen dat het voor het bedrijf (of iemand anders) onmogelijk is om toegang te krijgen tot uw gegevens zonder toestemming van u. \ R \ n \ r \ nVoor verdere beveiliging van uw account ondersteunt Wirex multi-factor authenticatie, die helpt beschermen tegen illegale activiteiten en fraude. Er is ook apparaatverificatie en biometrische verificatie, zodat u zeker weet dat de enige apparaten die toegang hebben tot uw account de apparaten zijn die u heeft ingeschakeld. \ R \ n \ r \ nU kunt op elk moment de apparaten bekijken en beheren die zijn ingeschakeld voor uw Wirex-account. Hiermee kun je apparaten verwijderen die je niet meer gebruikt of niet meer herkent met slechts een klik. \ R \ n \ r \ nDe applicatie maakt ook push-notificaties mogelijk. In combinatie met sms- en e-mailwaarschuwingen en -meldingen, ben je meteen op de hoogte van elk accountgebruik, zodat je fraude meteen kunt opvangen. \ R \ n \ r \ nDe financiële infrastructuur van Wirex is blockchain-enabled. Wirex bewaakt deze infrastructuur constant om elke dag maximale veiligheidscontroles uit te voeren. \ R \ n \ r \ nOm het geheel af te ronden, volgt Wirex de best practices uit de branche. Het risicobeheer- en complianceteam zorgt ervoor dat het altijd de best practices volgt die zijn uiteengezet door zowel technologiepartners als toezichthouders. \ R \ nWirex-klantenondersteuning \ r \ n \ r \ nWirex vermeldt geen telefoonnummer of lijkt een livechat te hebben optie wanneer op de computer. Via de applicatie is er een live chat mogelijkheid. In plaats daarvan zijn de contactopties beperkt tot e-mails of een contactformulier in het Helpcentrum. \ R \ n \ r \ nIn het Helpcentrum kun je bovenaan het scherm \ u201cAanmelden \ u201d selecteren. Hiermee gaat u naar een contactformulier om een ​​verzoek in te vullen. U hoeft alleen uw e-mailadres, het onderwerp, de beschrijving en het verzoektype in te voeren, met de mogelijkheid om bestanden bij te voegen. Er is ook een communitypagina die Wirex gebruikers aanmoedigt om te bezoeken. \ R \ n \ r \ nDit omvat een live support-thread en verschillende andere onderwerpen, zowel met Wirex als met andere gebruikers. Hier vindt u ook informatie over nieuwe functies. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n De contactpagina van Wirex heeft specifieke e-mailadressen voor vragen over persvragen, vragen over partnerschappen, marketingvragen, algemene zaken vragen, klantenondersteuning en vragen van partners. \ r \ nWirex Help Center \ r \ n \ r \ nHet Wirex Help Center biedt 24 \ / 7 klantenondersteuning via zijn Support Center. Het Helpcentrum bevat een handige zoekfunctie, zodat u snel de informatie kunt vinden die u nodig heeft. Deze pagina toont de meest voorkomende vragen bovenaan de pagina en heeft de rest vervolgens onderverdeeld in zes categorieën: Aan de slag, Kaart, Beheer fondsen, Vergoedingen en limieten, Wirex Mobile App en Over Wirex. Elke categorie heeft zijn eigen reeks onderwerpen. \ R \ n \ r \ nDit betekent dat de meeste informatie die u nodig heeft, te vinden is in het Helpcentrum. Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, klikt u op \ u201cContact opnemen \ u201d bovenaan de pagina en vult u het contactformulier in. Wirex neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. \ R \ nConclusie \ r \ nWirex is een account en applicatie waarmee u fiat en cryptocurrency in hetzelfde account kunt opslaan en er toegang toe hebt via een enkele applicatie. Er zijn meerdere verschillende Wirex-portefeuilles beschikbaar, afhankelijk van de valuta die u wilt opslaan. \ R \ n \ r \ nWirex valt ook op met zijn Wirex Visa-kaart, die fungeert als een debet- of prepaidkaart en waarmee u overal aankopen kunt doen waar Visa wordt geaccepteerd . Dit betekent dat u de crypto in uw Wirex-account kunt gebruiken om boodschappen te doen, te winkelen, uit eten te gaan of online te besteden. \ R \ n \ r \ nWirex neemt meerdere beveiligingsmaatregelen en is geautoriseerd door de Britse Financial Conduct Authority, waardoor klanten extra vertrouwen in zijn veiligheid. \ r \ n \ r \ nOpgemerkt moet worden dat er momenteel wat problemen lijken te zijn met hun wachtwoordherstelsysteem. Tijdens onze testperiode ontvingen we een e-mail waarin stond dat mijn wachtwoord opnieuw was ingesteld door hun systeem, dit komt mogelijk door recente datalekken, dus het is een goede zaak dat ze proactief zijn in het beschermen van klanten. \ R \ n \ r \ nHelaas zijn er dat nu klachten hierover online, waarbij klanten zeggen dat ze moeite hebben om weer toegang te krijgen tot hun accounts. Dit gold ook voor ons, we moesten na een vertraging meerdere keren een nieuw wachtwoord aanvragen voordat de e-mail daadwerkelijk binnenkwam. Dit zou geen invloed moeten hebben op nieuwe klanten en kan een frustrerende ervaring zijn voor bestaande klanten die tijdelijk geen toegang meer hebben tot hun account. \ R \ n \ r \ nWirex is momenteel niet beschikbaar voor inwoners van de Verenigde Staten, maar breidt hun dekking over de hele wereld. Je kunt hier een lijst met ondersteunde landen op hun website bekijken. Uiteindelijk lijkt Wirex een geweldig aanbod te zijn, door de kloof tussen fiat en crypto te overbruggen en je je cryptocurrency in winkels en restaurants te laten uitgeven. een stap voorwaarts om adoptie in de branche te brengen. \ r \ n \ r \ n Helaas moet u vanwege Crypto-regelgeving over de hele wereld op de hoogte zijn van eventuele belastingverplichtingen – aangezien aankopen momenteel in de meeste rechtsgebieden als belastbare gebeurtenissen gelden. \ r \ nBezoek Wirex","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"08-12-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me