Phemex: Zero-Fee Cryptocurrency Exchange & Derivatives Trading

Phemex

Terwijl de handelswereld zijn blik op cryptocurrencies richt, zijn er steeds meer platforms gelanceerd om aan de enorme vraag te voldoen.

Terwijl velen van hen gebruikers op grote schaal aantrekken in plaats van zich te concentreren op kwaliteitshandel, Phemex.com onderscheidt zich door een eenvoudig maar alomvattend en transparant platform aan te bieden.

Als u op zoek bent naar een crypto- en derivatenbeurs die een uitgebreide set handelsinstrumenten en lage kosten biedt, is Phemex het bekijken waard.

Maak kennis met Phemex

Phemex.com werd in 2019 opgericht door ervaren Wall St.-investeerder Jack Tao en zijn team. Phemex werd geboren met de missie om handelsinstrumenten te vereenvoudigen en toegankelijker te maken voor mensen over de hele wereld. Het werd ook gebouwd met als doel het meest betrouwbare platform te worden voor crypto- en derivatenhandel.

Door gebruik te maken van de ervaring, discipline en kennis van zijn leiders (voormalige ontwikkelaars van Morgan Stanley), levert Phemex niet alleen eersteklas financiële tools, maar ook gemoedsrust aan al zijn klanten. Al met al heeft Phemex een geweldig handelsplatform gecreëerd dat wordt gekenmerkt door eenvoud, vertrouwen en innovatie.

Phemex-marktenPhemex-markten

Producten en markten

Phemex.com biedt handelaren een uitgebreide lijst met oplossingen voor het verhandelen van digitale activa. Gebruikers kunnen cryptocurrencies kopen, deze verhandelen op spotmarkten of verhandelen eeuwigdurende contracten met hefboomwerking.

Hun spot trading-diensten vallen op door een innovatief zero-fee-model. Iedereen met een premium lidmaatschap kan BTC, ETH, XRP, LINK, XTZ, LTC, ADA, TRX, ONT, BCH en NEO verhandelen tegen USDT zonder enige commissie te betalen. De meeste van zijn concurrenten zullen u een vergoeding van 0,1-0,5% in rekening brengen telkens wanneer u een munt koopt of verkoopt.

In termen van derivaten biedt het platform BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LINK / USD, XTZ / USD, LTC / USD en zelfs GOLD / USD eeuwigdurende contracten met een hefboomwerking tot 100x. Phemex is een van de weinige beurzen waar u kunt speculeren op de prijs van een niet-crypto-activum zoals goud. In de toekomst is het bedrijf van plan om nog meer traditionele activa toe te voegen, zoals forex, aandelen en andere grondstoffen.

Het platform heeft een reeks handelshulpmiddelen, functies en diensten gecreëerd om handelaren te helpen meer controle te krijgen over hun posities en hun risico’s efficiënter te beheren. Alle handelsinformatie wordt op een duidelijke en beknopte manier weergegeven via een uitstekende gebruikersinterface.

Koop cryptocurrency met één klikKoop cryptocurrency met één klik

Krachtige gereedschapsset

Zoals hierboven vermeld, is Phemex een van de toonaangevende platforms voor professionele handel en risicobeheer. Gebruikers kunnen in het bijzonder altijd profiteren van de functies Take Profit en Stop Loss om het winstpotentieel te maximaliseren en risico’s te verkleinen, terwijl ze profiteren van volledige hefboomwerking waardoor posities 100 keer groter kunnen zijn dan de waarde van de rekening.

Het gebruik van hefboomwerking brengt echter een extra risico met zich mee, dus het is erg belangrijk om te begrijpen hoe u limietorders kunt gebruiken om te voorkomen dat u wordt weggevaagd door een slechte positie..

Bovendien stelt Phemex gebruikers in staat om hun BTC- en USD-marge-instellingen te beheren, wat geweldig is voor nieuwe handelaren die extra voorzichtig moeten zijn. Dit is een van de vele sterke punten van Phemex in vergelijking met andere beurzen. BitMex biedt bijvoorbeeld alleen BTC-afwikkeling, terwijl BitFinex alleen USDT heeft.

De gebruikers van Phemex hebben vanaf vrijwel elke locatie toegang tot een snelle handelsomgeving. Het systeem kan tot 300.000 transacties per seconde uitvoeren, aangezien het minder dan 0,001 seconden duurt om een ​​order uit te voeren.

Met de mobiele applicatie die beschikbaar is voor zowel iOS als Android, kunnen gebruikers hun geld direct en zonder enige beperking beheren.

ContractenhandelsschermContractenhandelsscherm

Registratie en prijsplannen

Het registreren van een nieuw account op Phemex is uiterst eenvoudig. Het enige dat nodig is, is dat een persoon een geldig e-mailadres en wachtwoord invoert. Nadat u de registratie via e-mail heeft geverifieerd, bent u een Phemex-lid. Er zijn geen KYC-vereisten.

Elk Phemex-lid heeft gratis toegang tot handelsderivaten. Om toegang te krijgen tot hun Spot-markten en te kunnen handelen zonder commissies, biedt Phemex Premium-lidmaatschappen aan.

Naast nul-spot-handelskosten, genieten premium-leden ook van voorwaardelijke spot-orders, uurlijkse en onbeperkte opnames, en de mogelijkheid om premium-proefversies cadeau te doen aan vrienden.

Alle nieuwe gebruikers ontvangen een premium proeflidmaatschap van 7 dagen.

Anders kunt u zich registreren en vervolgens kopen en upgraden naar Full Premium.

Hier zijn de kosten:

  • $ 9,99 voor 30 dagen
  • $ 19,99 voor 90 dagen
  • $ 69,99 voor 365 dagen

Phemex PremiumPhemex Premium

Handelskosten

Alle handelskosten zijn expliciet vermeld op Phemex.com.

Zoals hierboven vermeld, kunnen Premium-leden genieten van spot trading-services zonder kosten.

Voor contracten berekent Phemex marketmakers een vergoeding van -0,025% en marktafnemers een vergoeding van 0,075%. Een negatieve vergoeding betekent in wezen dat Phemex zijn gebruikers daadwerkelijk betaalt als een stimulans om liquiditeit aan het orderboek toe te voegen.

Bovendien is er een financieringsvergoeding die tussen handelaren wordt betaald. Als het financieringspercentage positief is, betalen longs shorts en wanneer het financieringspercentage negatief is, betalen shorts longs. Voor alle duidelijkheid, dit als betaling tussen handelaren en niet in rekening gebracht door Phemex.

Promoties

Phemex.com biedt een aantal welkomstbonussen en andere prikkels voor nieuwe handelaren en iedereen die loyaal is geweest aan het platform.

Concreet wordt tot $ 80 aangeboden als welkomstbonus, die is onderverdeeld in 3 soorten.

De eerste mijlpaal is een beloning van $ 60 voor het openen van een account en het storten van een bepaald bedrag van BTC, USDT, ETH, XRP of LINK, en vervolgens meer dan 50.000 USD voor cumulatieve BTC / USD-contractwaardehandel.

Ten tweede hebben de gebruikers van Phemex de kans om $ 10 te ontvangen bij het plaatsen van een spotorder van 500 USDT of hoger. Evenzo wordt nog een bonus van $ 10 beloond voor een enkel BTC / USD-contract met een waarde van $ 5.000 of meer.

Hoewel deze bonussen niet kunnen worden opgenomen in portefeuilles of overgedragen, kunnen ze worden gebruikt om verschillende vergoedingen te betalen, posities te plaatsen of verliezen uit handelsactiviteiten te dekken.

Bovendien worden aantrekkelijke prijzen toegekend in hun verwijzingsprogramma wanneer een gebruiker met succes een nieuw lid uitnodigt om een ​​storting te doen.

Bonussen variëren van $ 10 tot $ 100, afhankelijk van het bedrag van de eerste storting van genodigden. Gebruikers kunnen dit geld net als welkomstbonussen gebruiken, aangezien het niet kan worden opgenomen of naar een andere rekening kan worden gestuurd.

Storting & amp; Handel in bonussenStorting & Handel in bonussen

Beveiliging en transparantie

Het lijdt geen twijfel dat Phemex zijn uiterste best doet om een ​​veilige en transparante digitale handelsomgeving te bieden. In tegenstelling tot andere ongereguleerde platforms is het doel van Phemex om het meest betrouwbare kanaal te worden voor zowel grote als kleine handelaren.

Om dit doel te verwezenlijken, heeft Phemex zich geregistreerd en is het nu een volledig compliant Money Services Business, dat wordt beheerd door het Amerikaanse Financial Crimes Enforcement Network. In de praktijk past Phemex meerdere beveiligingslagen toe om de veiligheid van elk account en het hele systeem te waarborgen.

De portefeuilles van Phemex zijn ontworpen onder een hiërarchisch deterministisch Cold Wallet-systeem, waarin elk stortings- en opnameverzoek wordt goedgekeurd door offline handtekeningen. Dit mechanisme helpt de accounts van gebruikers veilig op te slaan en stelt hen in staat om kwaadaardige activiteiten te detecteren.

Het platform wordt versterkt door gescheiden firewalls en op maat gemaakte netwerkbeheerprotocollen. Alles draait op basis van de Amazon Web Service Cloud, waardoor fouten worden voorkomen die kunnen leiden tot een systemische uitval.

Voor gebruikers biedt Phemex een tweefactorauthenticatiefunctie om hun accounts te vergrendelen.

Zodra een procedure is aangevraagd, zoals het wijzigen van wachtwoorden of het uitbetalen, wordt een secundaire verificatie geactiveerd om mogelijke risico’s te vermijden of het geld van de gebruikers te hacken.

Phemex maakt ook een openbare risicowaarschuwingsverklaring op de startpagina, zodat handelaren zich meer bewust zijn van de verplichtingen en verantwoordelijkheden van beide partijen.

Zoals bij elke gecentraliseerde beurs is uw tegenpartij de beurs zelf. Gelukkig heeft Phemex eraan gewerkt om te voldoen aan de Amerikaanse regelgeving en past het ook actief risicobeheer toe om het risico op een probleem te verkleinen.

Blijf veilig bij het gebruik van hefboomwerking

Phemex heeft een geweldig handelsplatform, maar u moet nog steeds begrijpen hoe u risico’s op de juiste manier beheert voordat u een transactie aangaat.

Wanneer u hefboomwerking gebruikt, worden zowel winsten als verliezen vergroot. Dat betekent dat als u 50x het bedrag dat u op uw rekening heeft in een positie gebruikt, een prijsbeweging van 50% ten opzichte van u uw volledige initiële marge zal liquideren..

De enige manier om veilig te blijven, is door stop-loss-orders te gebruiken, zodat uw positie wordt verkocht voordat uw hele account wordt weggevaagd. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe u deze orders kunt gebruiken en bewaar een aantal fondsen als u aan de verkeerde kant van de markt terechtkomt.

Ondersteuning en gemeenschap

Afgezien van vele geweldige handelsfuncties, heeft Phemex uitstekend werk verricht door zijn gebruikers te ondersteunen. Vanaf de hoofdsite kunnen handelaren gemakkelijk gedetailleerde gebruikershandleidingen en artikelen over een verscheidenheid aan onderwerpen en diensten opzoeken.

Naast een uitgebreide bibliotheek met artikelen in hun Helpcentrum, kan aanvullende hulp worden aangevraagd door contact op te nemen met hun 24/7 live ondersteuning.

De gemeenschap van Phemex is actief op de meeste populaire sociale sites, waaronder Facebook, Twitter, Telegram en YouTube.

Als u meer wilt weten over Phemex, of meld u aan voor een gratis account, klik gewoon hier om de website te bezoeken!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me