Beginnersgids voor LocalBitcoins: volledige beoordeling

LocalBitcoins recensie

Localbitcoins biedt gebruikers een alternatieve manier om Bitcoin te verkrijgen en te verhandelen. De site, gestart in Finland, in 2012, heeft tot doel Bitcoin-kopers en -verkopers met elkaar te verbinden via een open, peer-to-peer marktplaats. Door de site te gebruiken, kunnen gebruikers advertenties maken en vermelden, communiceren met potentiële kopers en verkopers en alle transactiegegevens bevestigen voordat een transactie wordt afgerond.

Localbitcoins fungeert als toegangspoort tot de wereld van Bitcoin-handel en stelt nieuwkomers in de wereld van cryptocurrency in staat om snel te wennen aan het kopen en verkopen van Bitcoin. Localbitcoins heeft een goede reputatie opgebouwd en heeft zich gevestigd in een groot aantal landen over de hele wereld, met op de site momenteel wisselaars in 15582 steden in 248 landen..

Localbitcoins Inloggen & Inschrijven

Localbitcoins werkt als een gedecentraliseerde marktplaats en stelt mensen in staat om rechtstreeks in Bitcoin te handelen. Om te beginnen kunnen nieuwe bezoekers van de site naar de aanmeldingspagina en registreer een account.

Nadat een account is aangemaakt, kunnen gebruikers nu beginnen met zoeken naar Bitcoin-verkopers in hun regio. Op de site kunnen leden een breed scala aan zoekopdrachten uitvoeren, waaronder de locatie van de verkoper, geaccepteerde betaalmethoden en ID-verificatievereisten.

Bij het uitvoeren van een zoekopdracht zullen een aantal mogelijke leveranciers verschijnen, gebruikers kunnen de reputatie en handelsgeschiedenis van elke leverancier bekijken en ook rechtstreeks met de verkoper communiceren om relevante kwesties te bespreken. Zodra het zoeken en verifiëren is voltooid, is het mogelijk om de transactie te starten door op de knop “Kopen” te klikken.

Zoek naar verkopers

Vanaf hier is het mogelijk om de aankoop van Bitcoin bij de verkoper te voltooien. Voordat u koopt, moet u het bedrag dat u wilt kopen, uw betaalmethode, hoe u de Bitcoin wilt ontvangen en, indien overeengekomen, het identiteitsbewijs dat u gaat gebruiken bevestigen..

Start een ruil

Het hele proces is vrij eenvoudig en om ervoor te zorgen dat transacties met zo min mogelijk problemen plaatsvinden, bevat Localbitcoins een aantal sleutelfactoren die de hele ervaring verbeteren..

Betaalmethodes

Met Localbitcoins kunnen kopers en verkopers transacties uitvoeren via een breed scala aan betaalmethoden. Deze omvatten:

 • Onder rembours of onder rembours
 • Contant via de post
 • PayPal
 • Webmoney
 • Western Union
 • Draadwisseling

De site bevat ook een aantal functies die zijn ontworpen om veilig handelen te helpen:

 • Een escrow-service–Wanneer u transacties uitvoert, wordt alle verzonden contant geld bewaard door de escrow-administratie van Localbitcoins. Het geld wordt pas vrijgegeven nadat de verkoper een succesvolle uitwisseling heeft bevestigd.
 • Reputatieclassificaties– Handelaren krijgen een rangschikking op basis van hun activiteit, daarnaast zijn hun handelsgeschiedenis en feedbackbeoordelingen voor iedereen zichtbaar.
 • Klantenservice – Localbitcoins biedt ondersteuning via e-mail en het ondersteuningsteam reageert over het algemeen snel. De site herbergt ook een forum waar gebruikers problemen kunnen bespreken en advies kunnen geven.
 • Conflictoplossing– In het geval dat een klant problemen tegenkomt, biedt Localbitcoins een service voor conflictoplossing via zijn klantondersteuningsteam. Het team onderzoekt zaken en probeert eventuele meningsverschillen tussen kopers en verkopers op te lossen.
 • 2-factorenauthenticatie– Het hebben van een extra pincode biedt een extra beschermingslaag tegen hackers. Met 2FA kunnen gebruikers hun aanmelding bevestigen door een pincode rechtstreeks naar hun mobiele telefoon te laten sturen.

Localbitcoins-kosten

Localbitcoins rekent ook een commissie van slechts 1% aan, die doorgaans wordt afgetrokken van de verkopers (of de persoon die een advertentie heeft geplaatst). Kopers op de site moeten zich er echter van bewust zijn dat Bitcoin-prijzen over het algemeen hoger zullen zijn dan alles wat te vinden is op de meer reguliere gecentraliseerde beurzen. De grotere beurzen kunnen inkomsten genereren door commissies in rekening te brengen voor alle transacties op hun platform. Omdat Localbitcoins echter als een peer-to-peer-marktplaats draait, kiezen leveranciers er vaak voor om inkomsten te genereren door hun verkoopprijzen iets te verhogen. Verkopers lopen ook het risico Bitcoin te verkopen aan individuen die mogelijk proberen een terugboeking te initiëren (via PayPal), en als gevolg daarvan zijn de prijzen op het hele platform hoger om dit risico te verkleinen..

Is lokale Bitcoins veilig?

 Aangezien Localbitcoins opereert als een gedecentraliseerde centrale, is het noodzakelijk dat de gebruikers bepaalde veiligheidsmaatregelen nemen om succesvolle transacties te garanderen. Hoewel de site een goede reputatie heeft opgebouwd als een veilige en betrouwbare plek om Bitcoin te kopen en verkopen, is er altijd de mogelijkheid dat meer gewetenloze verkopers er ook voor kiezen om de site te gebruiken. Om slechte verkopers of mogelijke oplichting te voorkomen, kunt u het beste:

 • Controleer het profiel van de verkoper en verifieer dat ze geschikt zijn om mee te handelen. Zoek indien mogelijk naar leveranciers met een account dat minstens een jaar oud is, een rating van ongeveer 98% heeft en meer dan 100 BTC-transacties heeft uitgevoerd. Bovendien is het mogelijk om geverifieerde verkopers te identificeren die hun bedrijfsaccountgegevens, telefoonnummer en e-mailadres weergeven.
 • Neem contact op met de verkoper en vraag een uitwisseling aan via het platform. Vermijd handel met externe leveranciers, aangezien dit de escrow-service tenietdoet, het is ook het beste om te blijven communiceren via het Localbitcoins-berichtenvak en het verzenden van berichten via e-mail of sms te vermijden.
 • Leg uw vereisten zo veel mogelijk uit en markeer eventuele problemen. Met Localbitcoins kunnen individuen onderhandelen over prijzen en betalingsmethoden, evenals over de Bitcoin-leveringsmethode, dus het is belangrijk om de belangrijkste aspecten van de transactie te bespreken.
 • Neem contact op met de klantenondersteuning en maak gebruik van het forum als u problemen ondervindt of twijfels heeft over verkopers. Hoewel de site vrij eenvoudig is, is het altijd mogelijk dat gebruikers tegen problemen aanlopen. Hulp is altijd beschikbaar.

Conclusie

Localbitcoins is een van de gemakkelijkst toegankelijke platforms voor het verwerven van Bitcoin. De site maakt privéaankopen mogelijk en kan wereldwijd worden gebruikt; het stelt gebruikers ook in staat aankopen te doen via een aantal verschillende betaalmethoden en legt geen koop- of verkooplimieten op.

Bezoekers van de site moeten er echter rekening mee houden dat er mogelijk onbetrouwbare verkopers op de site zijn en dat gerenommeerde verkopers bepaalde voorwaarden kunnen hebben bij het uitvoeren van transacties. Verkopers vragen om ID-verificatie voor grotere bedragen en weigeren omkeerbare betaalmethoden zoals PayPal. De prijzen kunnen ook iets hoger zijn, aangezien verkopers ervoor kiezen om meer voor Bitcoin in rekening te brengen dan de reguliere beurzen.

Het team achter Localbitcoins richt zich op het leveren van een service die zowel gebruikers als de algemene gemeenschap ten goede komt, waarbij op de homepage staat: “We breiden ons voortdurend uit en willen een Bitcoin-uitwisseling en economie naar elke stad ter wereld brengen. Wij geloven dat Bitcoin een black swan-evenement is, iets dat fundamenteel verandert hoe de financiële wereld werkt. Dit zal een enabler zijn voor meer welvaart, vooral in ontwikkelingslanden “.

Localbitcoins is een beproefde en vertrouwde methode om Bitcoin te verhandelen die is omarmd door de Bitcoin-gemeenschap. De site probeert trouw te blijven aan de gedecentraliseerde ethos van Bitcoin en vult een heel specifieke niche binnen het cryptocurrency-ecosysteem. De site is een goede keuze voor degenen die nieuw zijn in het kopen van Bitcoin en voor meer ervaren handelaren.

Registreer hier

LocalBitcoins

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-localbitcoins-complete-review.gif”

alt = “Localbitcoin Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.4

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

10,0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

9.0 / 10

Betaalmethodes

10,0 / 10

Voordelen

 • Escrow-service
 • Reputatieclassificaties
 • Goede ondersteuning
 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Goed gevestigd

Nadelen

 • Hogere kosten voor contant geld
 • Moet waakzaam zijn

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"LocalBitcoins","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /localbitcoins.gif","Omschrijving"​"Localbitcoins \ u00a0 biedt gebruikers een alternatieve manier om Bitcoin te verkrijgen en te verhandelen. Begonnen in Finland, in 2012, heeft de site tot doel Bitcoin-kopers en -verkopers met elkaar in contact te brengen via een open, peer-to-peer marktplaats. \ U00a0 Door de site te gebruiken kunnen gebruikers advertenties maken en vermelden, communiceren met potentiële kopers en verkopers en alle transacties bevestigen details voordat u een transactie voltooit….","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.40"​,"naam"​"LocalBitcoins","reviewBody"​"Localbitcoins \ u00a0 biedt gebruikers een alternatieve manier om Bitcoin te verkrijgen en te verhandelen. Begonnen in Finland, in 2012, heeft de site tot doel Bitcoin-kopers en -verkopers met elkaar in contact te brengen via een open, peer-to-peer marktplaats. \ U00a0 Door de site te gebruiken kunnen gebruikers advertenties maken en vermelden, communiceren met potentiële kopers en verkopers en alle transacties bevestigen details voordat een transactie wordt afgerond. Localbitcoins fungeert als toegangspoort tot de wereld van Bitcoin-handel en stelt nieuwkomers in de wereld van cryptocurrency in staat om snel te wennen aan het kopen en verkopen van Bitcoin. Localbitcoins heeft een goede reputatie opgebouwd en heeft zich gevestigd in een groot aantal landen over de hele wereld, met op de site momenteel wisselaars in 15582 steden in 248 landen. \ R \ nLocalbitcoins Login & Aanmelden Localbitcoins werkt als een gedecentraliseerde marktplaats en stelt mensen in staat rechtstreeks in Bitcoin te handelen. Om te beginnen kunnen nieuwe bezoekers van de site naar de aanmeldingspagina navigeren en een account registreren. \ R \ n \ r \ nZodra een account is aangemaakt, kunnen gebruikers nu beginnen te zoeken naar Bitcoin-verkopers in hun omgeving. Op de site kunnen leden een breed scala aan zoekopdrachten uitvoeren, inclusief de locatie van de verkoper, geaccepteerde betaalmethoden en ID-verificatievereisten. \ R \ n \ r \ nBij het uitvoeren van een zoekopdracht zullen een aantal mogelijke leveranciers verschijnen, gebruikers kunnen de reputatie controleren en handelsgeschiedenis van elke verkoper en communiceer ook rechtstreeks met de verkoper om relevante kwesties te bespreken. Zodra de zoekopdracht en verificaties zijn voltooid, is het mogelijk om de transactie te starten door op de knop \ u201cKopen \ u201d te klikken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVanaf hier is het mogelijk om de transactie te voltooien de aankoop van Bitcoin bij de verkoper. Voordat u koopt, moet u het bedrag dat u wilt kopen, uw betaalmethode, hoe u de Bitcoin wilt ontvangen en, indien overeengekomen, het identiteitsbewijs dat u gaat gebruiken bevestigen. \ R \ n \ r \ nHet hele proces is vrij eenvoudig en om ervoor te zorgen dat transacties met zo min mogelijk problemen plaatsvinden, bevat Localbitcoins een aantal sleutelfactoren die de hele ervaring verbeteren. \ r \ nBetaalmethoden \ r \ nLocalbitcoins staat kopers en verkopers toe om af te handelen via een breed scala aan betaalmethoden. Deze omvatten: \ r \ n \ r \ n \ tCOD of onder rembours \ r \ n \ tContant via e-mail \ r \ n \ tPayPal \ r \ n \ tWebmoney \ r \ n \ tWestern Union \ r \ n \ tWire exchange \ r \ n \ r \ nDe site bevat ook een aantal functies die zijn ontworpen om de handel te beveiligen: \ r \ n \ r \ n \ t Een escrow-service \ u2013 Bij het uitvoeren van transacties wordt alle verzonden contanten vastgehouden door de escrow-administratie van Localbitcoins . Het geld wordt pas vrijgegeven nadat de verkoper een succesvolle uitwisseling heeft bevestigd. \ R \ n \ t Reputatiebeoordelingen \ u2013 Handelaren krijgen een rangschikking op basis van hun activiteit, daarnaast kunnen hun handelsgeschiedenis en feedbackbeoordelingen door iedereen worden bekeken. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Localbitcoins biedt ondersteuning via e-mail en het ondersteuningsteam reageert over het algemeen snel. De site host ook een forum waar gebruikers problemen kunnen bespreken en advies kunnen geven. \ R \ n \ tConflictoplossing \ u2013 In het geval dat een klant problemen tegenkomt, biedt Localbitcoins een service voor conflictoplossing via zijn klantenserviceteam. Het team onderzoekt zaken en probeert eventuele meningsverschillen tussen kopers en verkopers op te lossen. \ R \ n \ t2 Factorauthenticatie \ u2013 Het hebben van een extra pincode biedt een extra beschermingslaag tegen hackers. Met 2FA kunnen gebruikers hun inloggegevens bevestigen door een pincode rechtstreeks naar hun mobiele telefoon te laten sturen. \ R \ n \ r \ nLocalbitcoins-kosten \ r \ nLocalbitcoins rekent ook een commissie van slechts 1% aan, die gewoonlijk van de verkopers (of individuele die een advertentie heeft geplaatst). Kopers op de site moeten zich er echter van bewust zijn dat Bitcoin-prijzen over het algemeen hoger zullen zijn dan alles wat te vinden is op de meer reguliere gecentraliseerde beurzen. De grotere beurzen kunnen inkomsten genereren door commissies in rekening te brengen voor alle transacties op hun platform. Omdat Localbitcoins echter als een peer-to-peer-marktplaats draait, kiezen leveranciers er vaak voor om inkomsten te genereren door hun verkoopprijzen iets te verhogen. Verkopers lopen ook het risico om Bitcoin te verkopen aan individuen die mogelijk proberen een terugboeking te initiëren (via PayPal), en als gevolg daarvan zijn de prijzen op het hele platform hoger om dit risico te verkleinen. \ R \ nIs Local Bitcoins veilig? \ R \ n \ u00a0Aangezien Localbitcoins opereert als een gedecentraliseerde beurs, is het noodzakelijk dat zijn gebruikers bepaalde veiligheidsmaatregelen nemen om succesvolle transacties te garanderen. Hoewel de site een goede reputatie heeft opgebouwd als een veilige en betrouwbare plek om Bitcoin te kopen en verkopen, is er altijd de mogelijkheid dat meer gewetenloze verkopers er ook voor kiezen om de site te gebruiken. Om slechte verkopers of mogelijke oplichting te vermijden, is het daarom het beste om: \ r \ n \ r \ n \ t het profiel van de verkoper te controleren en te controleren of ze geschikt zijn om mee te handelen. Zoek indien mogelijk naar leveranciers met een account dat minstens een jaar oud is, een rating van ongeveer 98% heeft en meer dan 100 BTC-transacties heeft uitgevoerd. Bovendien is het mogelijk om geverifieerde verkopers te identificeren die hun bedrijfsaccountgegevens, telefoonnummer en e-mailadres weergeven. \ R \ n \ tNeem contact op met de verkoper en vraag een ruil aan via het platform. Vermijd handel met externe leveranciers, aangezien dit de escrow-service teniet doet. Het is ook het beste om te blijven communiceren via het Localbitcoins-berichtenvak en het verzenden van berichten via e-mail of sms te vermijden. \ R \ n \ tLeg uw vereisten zo veel mogelijk uit en markeer eventuele problemen die u mogelijk heeft. Met Localbitcoins kunnen individuen onderhandelen over prijzen en betalingsmethoden, evenals over de Bitcoin-leveringsmethode, dus het is belangrijk om de belangrijkste aspecten van de transactie te bespreken. Neem contact op met de klantenondersteuning en maak gebruik van het forum als je ervaring hebt. problemen of twijfels hebben over verkopers. Hoewel de site vrij eenvoudig is, is het altijd mogelijk dat gebruikers tegen problemen aanlopen. Hulp is altijd beschikbaar. \ R \ n \ r \ nConclusie \ r \ nLocalbitcoins is een van de gemakkelijkst toegankelijke platforms voor het verwerven van Bitcoin. De site maakt privéaankopen mogelijk en kan wereldwijd worden gebruikt; het stelt gebruikers ook in staat aankopen te doen via een aantal verschillende betaalmethoden en legt geen aan- of verkooplimieten op. Bezoekers van de site moeten er echter rekening mee houden dat er mogelijk onbetrouwbare verkopers op de site en gerenommeerde verkopers hebben mogelijk bepaalde voorwaarden bij het uitvoeren van transacties. \ u00a0 Verkopers vragen om ID-verificatie voor grotere bedragen en weigeren omkeerbare betaalmethoden zoals PayPal. De prijzen kunnen ook iets hoger zijn, aangezien verkopers ervoor kiezen om meer in rekening te brengen voor Bitcoin dan voor de reguliere beurzen. \ R \ n \ r \ nHet team achter Localbitcoins richt zich op het leveren van een service die zowel gebruikers als de algemene gemeenschap ten goede komt, waarbij op de startpagina staat \ We breiden voortdurend uit en willen een Bitcoin-uitwisseling en economie naar elke stad ter wereld brengen. Wij geloven dat Bitcoin een zwarte zwaangebeurtenis is, iets dat fundamenteel verandert hoe de financiële wereld werkt. Dit zal een enabler zijn voor meer welvaart, vooral in ontwikkelingslanden \ u201d. \ R \ n \ r \ nLocalbitcoins is een beproefde en vertrouwde methode om Bitcoin te verhandelen die is omarmd door de Bitcoin-gemeenschap. De site probeert trouw te blijven aan de gedecentraliseerde ethos van Bitcoin en vult een heel specifieke niche binnen het cryptocurrency-ecosysteem. De site is een goede keuze voor degenen die nieuw zijn in het kopen van Bitcoin en voor meer ervaren handelaren. \ R \ n \ r \ nSchrijf u hier in","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"06-06-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me