Beginnersgids voor CoinBene: volledige beoordeling

CoinBene Exchange recensie

CoinBene is een van de vele nieuwere cryptocurrency-uitwisselingen die zijn ontworpen om het voor mensen over de hele wereld gemakkelijker te maken om hun crypto-activa op een veilige, betrouwbare manier te verhandelen. Het platform is relatief eenvoudig te gebruiken, biedt een reeks handelsparen en heeft een vertrouwde uitwisselingsinterface zoals die van andere handelsplatforms, dus er is geen leercurve voor nieuwe gebruikers.

CoinBene staat open voor gebruikers over de hele wereld en biedt verschillende talen, waardoor het voor de meeste mensen mogelijk wordt om de website te gebruiken in een taal die ze vloeiend spreken, zo niet een moedertaalspreker. De standaardtaal is Chinees, maar u kunt de website ook wijzigen in Engels, Portugees, Vietnamees, Maleis, Spaans of Koreaans.

CoinBene Exchange recensie

Het adres van CoinBene bevindt zich in Singapore, Coleman St. 1, The Adelphi. Als zodanig is het redelijk veilig om aan te nemen dat het uitwisselingsplatform is gevestigd in Singapore.

Lees verder terwijl we deze nieuwe Cryptocurrency Exchange beoordelen.

Bezoek CoinBene

Het ontwerp van CoinBene is eenvoudigweg ontworpen om de meest essentiële informatie te leveren die gebruikers nodig hebben om het platform te gebruiken en volgt het uiterlijk van andere vergelijkbare uitwisselingen zoals Kucoin en Binance. De hoofdnavigatiebalk heeft categorieën voor de uitwisseling, om de APP te downloaden, de gids met veelgestelde vragen en informatie over Coni. In de rechterbovenhoek vind je de verwachte opties voor inloggen of registreren voor een account. Rechts hiervan kunt u de taal voor het platform wijzigen.

CoinBene-startpagina

Onder de hoofdnavigatiebalk staan ​​links naar nuttige informatie, zoals ‘Wat is Coni?’ en “Operations Guide Introducing.” Direct hieronder ziet u enkele van de laatste aankondigingen. Meteen daaronder is het deel van de homepage waar de meeste gebruikers in geïnteresseerd zullen zijn: de huidige aanbiedingen voor verschillende munten.

De cryptocurrency-paren zijn onderverdeeld in drie verschillende tabbladen, afhankelijk van of het om USDT, ETH of BTC gaat. Elke rij toont de naam van de cryptocurrency, het symbool in een paar, de laatste prijs, de referentieprijs, de procentuele verandering, de verandering in cijfers, het 24-uurs handelsvolume (in de gegeven cryptocurrency) en de operatie (die is bijna altijd “Handel”). Er is geen optie om de methode voor het sorteren van de cryptocurrencies op prijs of wijziging te wijzigen zoals bij andere platforms, dus u moet ze in de aangegeven volgorde bekijken. Er is echter een zoekfunctie in de directe rechterbovenhoek van de lijst om het door u gekozen paar gemakkelijker te vinden. Als u ervoor kiest, kunt u op een willekeurig punt in de rij van een bepaald cryptopaar klikken en naar de uitwisselingspagina gaan om het te verhandelen.

Aanmelden bij CoinBene-account

Het aanmaken van een CoinBene-account is relatief eenvoudig. Begin met het selecteren van “Aanmelden” in de rechterbovenhoek van de homepage. Dit brengt je naar de relevante pagina waar je een formulier ziet om in te vullen met je e-mailadres en het gekozen wachtwoord. De optie om u aan te melden met uw e-mailadres is de standaard, maar u kunt zich ook aanmelden met uw mobiele telefoon als u dat wilt. Om dit te doen, vult u het formulier niet in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik in plaats daarvan op “Mobiel” onder de blauwe knop “Aanmelden” en aan de rechterkant.

CoinBene-aanmelding

U moet een wachtwoord maken van zes tot twintig cijfers, inclusief letters en cijfers. Terwijl u het wachtwoord aanmaakt, vertelt het systeem u hoe sterk het is, zodat u het indien nodig kunt aanpassen. Ga nu naar uw e-mailaccount, waar u een bericht ziet voor e-mailverificatie. Klik op de bijgevoegde link om uw account te verifiëren. Dan bent u klaar om te beginnen met handelen.

CoinBene-deposito’s

Om geld op uw CoinBene-account te storten, begint u door in te loggen op uw account. Aan de linkerkant van uw accountpagina ziet u uw e-mailadres en instellingen. Klik op instellingen en zorg ervoor dat u dubbele verificatie heeft ingesteld, wat betekent dat zowel uw e-mailadres als uw mobiele telefoon zijn ingesteld.

Ga terug naar de linkerkant van het scherm; onder ‘Instellingen’ ziet u een kop voor ‘Activa’. De tweede optie onder dit kopje is ‘Storten’. Klik op de link en selecteer vervolgens het token dat u wilt storten in het vervolgkeuzemenu bovenaan de pagina. U ziet dan een stortingsadres, zowel vermeld als een QR-code.

CoinBene-deposito's

Gebruik een van deze om het gewenste aantal munten te storten door ze naar het adres te sturen. De storting zou moeten verschijnen in uw “Stortingsrecords” op dezelfde pagina. Zorg er wel voor dat u alleen de door u opgegeven cryptomunt stort, aangezien elke altcoin zijn eigen adres heeft. Als u per ongeluk cryptocurrency verstuurt naar een adres dat is ontworpen voor een andere crypto, gaat het geld verloren en is CoinBene hier niet verantwoordelijk voor. De optie ‘Opnemen’ staat direct onder ‘Storten’ onder ‘Activa’.

Ondersteunde cryptocurrencies

CoinBene ondersteunt een uitgebreide lijst met cryptocurrency-paren. Ze hebben allemaal betrekking op USDT, ETH of BTC. Vanwege het scala aan paren, vindt u ondersteuning voor alle meest populaire cryptocurrencies, evenals enkele waarvan u misschien nog nooit hebt gehoord. Op basis van de paren die op de startpagina worden vermeld, zijn er 31 paren met USDT, 50 met ETH en 24 met BTC.

CoinBene ondersteunde cryptocurrencies

Het is ook mogelijk om een ​​aanvraag in te dienen om uw munt op CoinBene te plaatsen, met een link naar relevante informatie onderaan de homepage. Er zijn specifieke vereisten voor de notering van munten, waaronder een project met een landingsapplicatie (of applicaties) en geavanceerde technologie, om een ​​goed onderhouden gemeenschap te hebben die op grote schaal wordt gepromoot en actief is, om goed gereguleerd te zijn zonder politiek risico, en om de details en voortgang van het project tijdig openbaar te maken, zoals het ontwikkelingsplan en de whitepaper. De pagina met de vereisten heeft ook een link naar een Google-formulier om de listingaanvraag in te vullen.

Het is ook mogelijk dat munten en handelsparen worden geschrapt. Op dezelfde pagina worden de situaties beschreven waarin dit kan voorkomen, bijvoorbeeld als het projectteam wordt ontslagen; het project is in strijd met lokale voorschriften en wetten; het project voldoet niet aan het compliance-risicobeheer; het team is niet in staat om eventuele beveiligings- of technische problemen tijdig op te lossen; of CoinBene (of anderen) valse, niet-authentieke of onnauwkeurige informatie of fraude detecteren. Als een munt of een paar wordt geschrapt, zal CoinBene deze geplande schrapping minimaal vijf kalenderdagen van tevoren posten en hebben gebruikers 30 dagen om activa op te nemen.

Hoe te handelen op CoinBene

De uitwisselingspagina op CoinBene is vergelijkbaar met die van andere platforms, wat betekent dat u de meeste informatie precies zult vinden waar u deze verwacht. Aan de linkerkant van de pagina vindt u alle cryptocurrency-paren die worden vermeld, nogmaals gedeeld door of ze USDT, ETH of BTC bevatten. Er zijn drie kolommen met de munt in het paar, de waarde en de procentuele verandering.

Handelsparen

Rechts hiervan ziet u de marktgrafiek voor het cryptocurrency-paar dat u heeft geselecteerd. Rechtsboven de grafiek ziet u de huidige prijs, de referentieprijs, de procentuele verandering en het 24-uurs volume. De grafiek zelf is een kandelaardiagram met de mogelijkheid om over elk punt te zweven om specifieke waarden voor open, hoog, laag en sluiten te bekijken, samen met de specifieke datum en tijd. U kunt de tijdsintervallen wijzigen in vijf, 15 of 30 minuten; een of vier uur; of een dag, week of maand. Er zijn ook opties om MACD, RSI en KD toe te voegen of te verwijderen. U kunt ook tientallen indicatoren aan de grafiek toevoegen om u te helpen bij uw handelsstrategie.

Trading grafieken

Met de instellingenknop op de kandelaargrafiek kunt u de stijl wijzigen in staven, holle kaarsen, Heikin Ashi, lijn- of vlakdiagrammen. U kunt ook kleuren, randen, lonten, schaallocatie aanpassen, minimale maatstreepjes, schalen, achtergronden en tijdzones aanpassen.

Onder de grafiek en in het midden van de pagina ziet u het formulier om de betreffende cryptocurrency te kopen of verkopen, zoals BTC in het geval van BTC / USDT. Kopen wordt groen weergegeven, terwijl verkopen rood is. In beide gevallen kunt u de prijs en hoeveelheid invoeren of ervoor kiezen om een ​​kwart, de helft of al uw cryptovaluta te kopen of verkopen (USDT voor kopen en BTC voor verkopen in dit geval). Direct daaronder wordt het beschikbare saldo weergegeven. Wanneer u de prijs in USDT en de hoeveelheid in BTC invoert (in dit voorbeeld), wordt het bedrag automatisch in USDT weergegeven.

Koop verkoopdozen

Rechts van de koop- en verkoopformulieren, maar nog steeds direct onder de grafiek, ziet u de huidige orders, zowel voor kopen als verkopen. Elk is gelabeld als Vraag1, Vraag2, enz. Of Bid1, Bid2, enz. En heeft de vraagprijs en hoeveelheid vermeld in afzonderlijke kolommen. Direct hieronder kunt u de meest recent voltooide transacties met het gegeven cryptocurrency-paar bekijken en links daarvan kunt u uw orders zien.

Merk op dat er per transactie een lage handelsvergoeding van 0,1 procent in de koersvaluta is.

Google Authenticator

CoinBene biedt de mogelijkheid van extra beveiliging via Google Authenticator. Begin met het downloaden van de applicatie voor Google Authenticator op uw smartphone, ofwel via de Google Play store of de Apple App Store. U kunt ook downloadlinks naar deze toepassing vinden op de pagina “Gids met veelgestelde vragen” op CoinBene. Zodra de applicatie op uw telefoon staat, klikt u op het pictogram “+” in de rechterbovenhoek en kiest u “voer deze sleutel in” of “scan barcode”. U kunt de sleutel dan handmatig invoeren in de afbeelding op de pagina “Gids met veelgestelde vragen” van CoinBene of de QR-code scannen.

Google Authenticator

Google Authenticator maakt een verificatiecode aan die uit zes cijfers bestaat. Voer de code in die u heeft gekregen. Onthoud dat sms-verificatiecodes binnen 10 minuten verlopen, terwijl e-mailverificatiecodes binnen 30 minuten verlopen. Google Authenticator-codes verlopen in slechts 30 seconden. Als u problemen ondervindt, probeer dan de tijden op uw computer en smartphone te synchroniseren. Na het instellen van Google Authenticator is voor alle toekomstige beveiligingsacties en inlogpogingen een nieuwe zescijferige Google Authenticator-code vereist, die elke 30 seconden verandert.

Als u zich aanmeldt voor Google Authenticator, raadt CoinBene sterk aan om de QR-code of sleutel op te slaan op het moment dat u Google Authenticator koppelt. Dit maakt het mogelijk om het beveiligingsprogramma op een nieuwe telefoon aan te sluiten als je je huidige smartphone kwijtraakt of een upgrade krijgt. Als u deze back-up QR-code of sleutel niet heeft, kunt u CoinBene een e-mail sturen en de situatie beschrijven. De IT-afdeling zal vervolgens de Google Authenticator-link naar uw account sluiten. Op het moment van schrijven geeft CoinBene specifiek aan [email protected] te e-mailen als dit gebeurt.

CoinBene Coni-token

Coni, of het CoinBene-token, is het crypto-token van de uitwisseling. Coni heeft meerdere voordelen voor tokenhouders, waaronder 40 procent van de nettowinst van het platform die elke maand en uiteindelijk wekelijks aan Coni-houders wordt toegekend. Houders van Coni krijgen tot 70 procent korting op handelskosten. Er zal ook een waarborgsom zijn en een stemming over de notering.

Coni-teken

Er is een totaal volume van 1 miljard dat nooit zal worden verhoogd, en Coni is een ERC20-munt. Van de totale Coni is 40 procent in handen van het team, 30 procent wordt toegewezen aan een air drop voor deelnemers, 10 procent is gereserveerd voor marketing en de laatste 10 procent is voor het beleggersbeschermingsfonds. Het “team-held” -gedeelte van Coni is bedoeld voor de ontwikkeling van functies, technisch onderhoud plus upgrades voor CoinBene en onderzoeksondersteuning. Deze munten worden niet allemaal tegelijk vrijgegeven. In plaats daarvan zal 10 procent een jaar later worden vrijgegeven; 20 procent twee, drie en vier jaar later; en 30 procent vijf jaar later.

CoinBene-apps

Er zijn momenteel CoinBene-applicaties voor zowel Android als Apple. In plaats van de applicatie in de relevante applicatiewinkels te vinden, kunt u deze downloaden via de CoinBene-website vanaf de pagina “Download APP” op de hoofdnavigatiebalk. Hiermee gaat u naar een pagina met links voor beide, een link voor Android en een QR-code om naar Apple te scannen.

CoinBene-apps

CoinBene-vergoedingen

CoinBene brengt een vast bedrag van 0,1% in rekening voor transacties op hun platform, de kosten worden in rekening gebracht in de handelsvaluta. Als u bijvoorbeeld Bitcoin met USDT koopt of verkoopt, zullen zij deze vergoeding van beide kanten van de transactie innen. Ze brengen alleen de kosten in rekening voor voltooide transacties, dus als u een bestelling hebt geplaatst die niet volledig overeenkomt of als u een deel ervan annuleert, zijn de kosten alleen van toepassing op het voltooide deel.

CoinBene geeft niet direct de exacte kosten weer die in rekening worden gebracht bij het maken van opnames, ze vermelden het volgende:

“CoinBene zal de blockchain-transactiekosten van gebruikers innen wanneer ze zich willen terugtrekken en betalen aan de blockchain-mijnwerkers voor hun bevestigingen. Blockchain-vergoeding wordt geïnd in dezelfde valuta die de gebruiker van plan is op te nemen. Voor ERC20-tokens of andere tokens op basis van smart contract, zal Coinbene nog steeds dezelfde valuta verzamelen die de gebruiker opneemt. “

Gevolgtrekking

CoinBene is een nieuwere beurs die de ranglijst van uitwisselingen op volume heeft gestegen, momenteel staat het op de 6e plaats op CoinMarketCap met meer dan $ 300 miljoen aan handelsvolume. Dit is opmerkelijk, en ongetwijfeld te danken aan hun CONI-token: gebruikers ontvangen 100 procent van hun handelskosten terug in Coni. Houders van het token worden dan beloond met een percentage van de handelskosten van de beurs.

CoinBene-volume

Of het token op de lange termijn waarde behoudt, valt nog te bezien, maar met dit succesvolle model van ruiltokens dat wordt gezien met Binance en Kucoin, is de kans groot dat het zal.

Wat de uitwisseling zelf betreft, deze is eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken en volgt een vergelijkbaar ontwerp en lay-out als andere uitwisselingen. Het is natuurlijk een gecentraliseerde beurs, dus u moet voorzichtig zijn wanneer u daar handelt – houd nooit grote saldi aan, voer uw transacties uit en trek u terug naar uw eigen portemonnee..

Ik zou graag meer transparantie over de beurs zien, er is geen duidelijke informatie over het bedrijf erachter, hun algemene voorwaarden vermelden de bedrijfsnaam als “CoinBene Limited Vanuatu”.

Uiteindelijk zie ik geen belangrijke reden om CoinBene aan te bevelen, tenzij je de CONI-tokens wilt verzamelen, het geeft wel een lijst van een paar kleinere munten die je misschien nergens anders vindt, maar voor het verhandelen van meer populaire munten kun je beter vasthouden aan grotere meer gevestigde beurzen zoals Binance.

CoinBene

src = “~ images \ beginners-guide-to-coinbene-complete-review.gif”

alt = “CoinBene recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

6,0 / 10

Vergoedingen

7,0 / 10

Klantenservice

7,0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

  • Leuke handelsinterface
  • CONI Token Voordelen
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Mobiele apps

Nadelen

  • Gebrek aan doorzichtigheid
  • Fiat-valuta wordt niet geaccepteerd
  • Nieuwe uitwisseling
  • Bevat geen opnamekosten

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"CoinBene","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 06 \ /coinbene-review.gif","Omschrijving"​"CoinBene is een van de vele nieuwere cryptocurrency-uitwisselingen die zijn ontworpen om het voor mensen over de hele wereld gemakkelijker te maken om hun crypto-activa op een veilige, betrouwbare manier te verhandelen. Het platform is relatief eenvoudig te gebruiken, biedt een scala aan handelsparen en heeft een vertrouwde uitwisselingsinterface zoals die van andere handelsplatforms, dus…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7,00"​,"naam"​"CoinBene","reviewBody"​"CoinBene is een van de vele nieuwere cryptocurrency-uitwisselingen die zijn ontworpen om het voor mensen over de hele wereld gemakkelijker te maken om hun crypto-activa op een veilige, betrouwbare manier te verhandelen. Het platform is relatief eenvoudig te gebruiken, biedt een scala aan handelsparen en heeft een vertrouwde uitwisselingsinterface zoals die van andere handelsplatforms, dus er is geen leercurve voor nieuwe gebruikers. \ R \ n \ r \ nCoinBene staat open voor gebruikers over de hele wereld en biedt verschillende talen aan, waardoor de meeste mensen de website kunnen gebruiken in een taal die ze vloeiend spreken, zo niet een moedertaalspreker. De standaardtaal is Chinees, maar u kunt de website ook wijzigen in Engels, Portugees, Vietnamees, Maleis, Spaans of Koreaans. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet adres voor CoinBene bevindt zich in Singapore op 1 Coleman St., The Adelphi. Als zodanig is het redelijk veilig om aan te nemen dat het uitwisselingsplatform is gebaseerd op Singapore. \ R \ n \ r \ nLees verder terwijl we deze nieuwe Cryptocurrency Exchange beoordelen. \ R \ nBezoek CoinBene \ r \ nHet ontwerp van CoinBene is simpelweg ontworpen om de meest essentiële informatie te leveren die gebruikers nodig hebben om het platform te gebruiken en volgt het uiterlijk van andere vergelijkbare uitwisselingen zoals Kucoin en Binance. De hoofdnavigatiebalk heeft categorieën voor de uitwisseling, om de APP te downloaden, de gids met veelgestelde vragen en informatie over Coni. In de rechterbovenhoek vind je de verwachte opties voor inloggen of registreren voor een account. Rechts hiervan kunt u de taal voor het platform wijzigen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnder de hoofdnavigatiebalk staan ​​links naar nuttige informatie, zoals \ u201cWat is Coni? \ u201d en \ u201cOperations Guide Introductie. \ u201d Rechts hieronder ziet u enkele van de laatste aankondigingen. Direct daaronder is het deel van de startpagina waar de meeste gebruikers in geïnteresseerd zullen zijn: de huidige lijsten voor verschillende munten. \ R \ n \ r \ nDe cryptocurrency-paren zijn onderverdeeld in drie verschillende tabbladen, afhankelijk van of het om USDT, ETH of BTC gaat . Elke rij toont de naam van de cryptocurrency, het symbool in een paar, de laatste prijs, de referentieprijs, de procentuele verandering, de verandering in cijfers, het 24-uurs handelsvolume (in de gegeven cryptocurrency) en de operatie (die is bijna altijd \ u201cTrade \ u201d). Er is geen optie om de methode voor het sorteren van de cryptocurrencies op prijs of wijziging te wijzigen zoals bij andere platforms, dus u moet ze in de aangegeven volgorde bekijken. Er is echter een zoekfunctie in de directe rechterbovenhoek van de lijst om het door u gekozen paar gemakkelijker te vinden. Als je ervoor kiest, kun je op een willekeurig punt in de rij van een bepaald cryptopaar klikken en naar de uitwisselingspagina gaan om het te verhandelen. \ R \ nCoinBene-account aanmelden \ r \ n \ r \ nHet aanmaken van een CoinBene-account is relatief eenvoudig. Begin met het selecteren van \ u201c Aanmelden \ u201d in de rechterbovenhoek van de startpagina. Dit brengt je naar de relevante pagina waar je een formulier ziet om in te vullen met je e-mailadres en het gekozen wachtwoord. De optie om u aan te melden met uw e-mailadres is de standaard, maar u kunt zich ook aanmelden met uw mobiele telefoon als u dat wilt. Om dit te doen, vult u het formulier niet in met uw e-mailadres en wachtwoord. Klik in plaats daarvan op \ u201cCellphone \ u201d onder de blauwe \ u201cAanmelden \ u201d-knop en aan de rechterkant. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJe moet een wachtwoord maken dat tussen zes en twintig cijfers lang is, inclusief letters en cijfers. Terwijl u het wachtwoord aanmaakt, vertelt het systeem u hoe sterk het is, zodat u het indien nodig kunt aanpassen. Ga nu naar uw e-mailaccount, waar u een bericht ziet voor e-mailverificatie. Klik op de bijgevoegde link om uw account te verifiëren. Vervolgens bent u klaar om te beginnen met handelen. \ R \ nCoinBene-stortingen \ r \ n \ r \ nOm geld op uw CoinBene-account te storten, begint u door in te loggen op uw account. Aan de linkerkant van uw accountpagina ziet u uw e-mailadres en instellingen. Klik op instellingen en zorg ervoor dat je dubbele verificatie hebt ingesteld, wat betekent dat zowel je e-mailadres als je mobiele telefoon zijn ingesteld. \ R \ n \ r \ nGa terug naar de linkerkant van het scherm; onder \ u201cSettings, \ u201d zie je een kop voor \ u201cAssets. \ u201d De tweede optie onder deze kop is \ u201cDeposit. \ u201d Klik op de link en selecteer vervolgens het token dat je wilt storten in het vervolgkeuzemenu bovenaan de pagina. U ziet dan een stortingsadres, zowel vermeld als een QR-code. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGebruik een van deze om het gewenste aantal munten te storten door ze naar het adres te sturen. De aanbetaling zou moeten verschijnen in uw \ u201cDeposit Records \ u201d op dezelfde pagina. Zorg er wel voor dat u alleen de door u opgegeven cryptomunt stort, aangezien elke altcoin zijn eigen adres heeft. Als u per ongeluk cryptocurrency verstuurt naar een adres dat is ontworpen voor een andere crypto, gaat het geld verloren en is CoinBene hier niet verantwoordelijk voor. De optie \ u201cWithdraw \ u201d bevindt zich direct onder \ u201cDeposit \ u201d onder \ u201cAssets. \ U201d \ r \ nOndersteunde cryptocurrencies \ r \ n \ r \ nCoinBene ondersteunt een uitgebreide lijst met cryptocurrency-paren. Ze hebben allemaal betrekking op USDT, ETH of BTC. Vanwege het scala aan paren, vindt u ondersteuning voor alle meest populaire cryptocurrencies, evenals enkele waarvan u misschien nog nooit hebt gehoord. Op basis van de paren die op de startpagina worden vermeld, zijn er 31 paren met USDT, 50 met ETH en 24 met BTC. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet is ook mogelijk om een ​​aanvraag in te dienen om uw munt te vermelden op CoinBene, met een link naar relevante informatie onderaan de homepagina. Er zijn specifieke vereisten voor de notering van munten, waaronder een project met een landingsapplicatie (of applicaties) en geavanceerde technologie, om een ​​goed onderhouden gemeenschap te hebben die op grote schaal wordt gepromoot en actief is, om goed gereguleerd te zijn zonder politiek risico, en om de details van het project en de voortgang tijdig bekend te maken, zoals het ontwikkelingsplan en de whitepaper. De pagina met de vereisten heeft ook een link naar een Google-formulier om de noteringsaanvraag in te vullen. \ R \ n \ r \ nHet is ook mogelijk dat munten en handelsparen worden verwijderd. Op dezelfde pagina worden de situaties beschreven waarin dit kan voorkomen, bijvoorbeeld als het projectteam wordt ontslagen; het project is in strijd met lokale voorschriften en wetten; het project voldoet niet aan het compliance-risicobeheer; het team is niet in staat om eventuele beveiligings- of technische problemen tijdig op te lossen; of CoinBene (of anderen) valse, niet-authentieke of onnauwkeurige informatie of fraude detecteren. Als een munt of een paar wordt geschrapt, zal CoinBene deze geplande schrapping minimaal vijf kalenderdagen van tevoren publiceren en hebben gebruikers 30 dagen om activa op te nemen. \ R \ nHoe te handelen op CoinBene \ r \ n \ r \ nDe exchange-pagina op CoinBene is vergelijkbaar met die van andere platforms, wat betekent dat u de meeste informatie precies zult vinden waar u deze verwacht. Aan de linkerkant van de pagina vindt u alle cryptocurrency-paren die worden vermeld, nogmaals gedeeld door of ze USDT, ETH of BTC bevatten. Er zijn drie kolommen met de munt in het paar, de waarde en de procentuele verandering. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRechts hiervan ziet u de marktgrafiek voor het cryptocurrency-paar je hebt geselecteerd. Rechtsboven de grafiek ziet u de huidige prijs, de referentieprijs, de procentuele verandering en het 24-uurs volume. De grafiek zelf is een kandelaardiagram met de mogelijkheid om over elk punt te zweven om specifieke waarden voor open, hoog, laag en sluiten te bekijken, samen met de specifieke datum en tijd. U kunt de tijdsintervallen wijzigen in vijf, 15 of 30 minuten; een of vier uur; of een dag, week of maand. Er zijn ook opties om MACD, RSI en KD toe te voegen of te verwijderen. U kunt ook tientallen indicatoren aan de grafiek toevoegen om u te helpen bij uw handelsstrategie. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Met de instellingenknop op de kandelaargrafiek kunt u de stijl wijzigen in balken, holle kaarsen , Heikin Ashi, lijn- of vlakdiagrammen. U kunt ook kleuren, randen, lonten, schaallocatie aanpassen, minimale maatstreep, schalen, achtergronden en tijdzones overschrijven. \ R \ n \ r \ nOnder de grafiek en in het midden van de pagina ziet u het formulier om te kopen of verkoop de cryptocurrency in kwestie, zoals BTC in het geval van BTC \ / USDT. Kopen wordt groen weergegeven, terwijl verkopen rood is. In beide gevallen kunt u de prijs en hoeveelheid invoeren of ervoor kiezen om een ​​kwart, de helft of al uw cryptovaluta te kopen of verkopen (USDT voor kopen en BTC voor verkopen in dit geval). Direct daaronder wordt het beschikbare saldo weergegeven. Wanneer u de prijs in USDT en hoeveelheid in BTC invoert (in dit voorbeeld), wordt het bedrag in USDT automatisch weergegeven. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRechts van de koop- en verkoopformulieren maar nog steeds direct onder de grafiek, ziet u lopende orders, zowel voor kopen als verkopen. Elk is gelabeld als Vraag1, Vraag2, enz. Of Bid1, Bid2, enz. En heeft de vraagprijs en hoeveelheid vermeld in afzonderlijke kolommen. Direct daaronder kunt u de meest recent voltooide transacties met het gegeven cryptocurrency-paar bekijken en links daarvan kunt u uw orders zien. \ R \ n \ r \ nHoud er rekening mee dat er een lage handelsvergoeding van 0,1 procent in de noteer valuta per transactie. \ r \ nGoogle Authenticator \ r \ nCoinBene biedt de mogelijkheid voor extra beveiliging via Google Authenticator. Begin met het downloaden van de applicatie voor Google Authenticator op uw smartphone, ofwel via de Google Play store of de Apple App Store. Je kunt ook downloadlinks naar deze applicatie vinden op de pagina met veelgestelde vragen op CoinBene. Zodra de applicatie op uw telefoon staat, klikt u op het pictogram \ u201c + \ u201d in de rechterbovenhoek en kiest u ervoor om deze sleutel te centreren of om de streepjescode te scannen. U kunt de sleutel vervolgens handmatig invoeren in de afbeelding op de pagina \ u201cGuide FAQ \ u201d van CoinBene of scan de QR-code. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGoogle Authenticator maakt een verificatiecode van zes cijfers lang. Voer de code in die u heeft gekregen. Onthoud dat sms-verificatiecodes binnen 10 minuten verlopen, terwijl e-mailverificatiecodes binnen 30 minuten verlopen. Google Authenticator-codes verlopen in slechts 30 seconden. Als u problemen ondervindt, probeer dan de tijden op uw computer en smartphone te synchroniseren. Na het instellen van Google Authenticator is voor alle toekomstige beveiligingsacties en inlogpogingen een nieuwe zescijferige Google Authenticator-code vereist, die elke 30 seconden verandert. \ R \ n \ r \ nAls u zich aanmeldt voor Google Authenticator, raadt CoinBene sterk aan om de QR-code of sleutel op het moment dat u Google Authenticator koppelt. Dit maakt het mogelijk om het beveiligingsprogramma op een nieuwe telefoon aan te sluiten als je je huidige smartphone kwijtraakt of een upgrade krijgt. Als je deze back-up QR-code of sleutel niet hebt, kun je CoinBene een e-mail sturen en de situatie beschrijven. De IT-afdeling zal vervolgens de Google Authenticator-link naar uw account sluiten. Op het moment van schrijven geeft CoinBene specifiek aan [email protected] te e-mailen als dit gebeurt. \ R \ nCoinBene Coni Token \ r \ nConi, of het CoinBene Token, is het crypto-token van de uitwisseling. Coni heeft meerdere voordelen voor token-houders, waaronder 40 procent van de nettowinst van het platform die elke maand aan Coni-houders wordt toegekend en uiteindelijk wekelijks. Houders van Coni krijgen tot 70 procent korting op handelskosten. Er zal ook een waarborgsom zijn en een stemming over de notering. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr is een totaal volume van 1 miljard dat nooit zal worden verhoogd, en Coni is een ERC20-munt. Van de totale Coni is 40 procent in handen van het team, 30 procent wordt toegewezen aan een air drop voor deelnemers, 10 procent is gereserveerd voor marketing en de laatste 10 procent is voor het beleggersbeschermingsfonds. Het door het team gehouden gedeelte van Coni is bedoeld voor de ontwikkeling van functies, technisch onderhoud plus upgrades voor CoinBene en onderzoeksondersteuning. Deze munten worden niet allemaal tegelijk vrijgegeven. In plaats daarvan wordt 10 procent een jaar later vrijgegeven; 20 procent twee, drie en vier jaar later; en 30 procent vijf jaar later. \ r \ nCoinBene Apps \ r \ nEr zijn momenteel CoinBene-applicaties voor zowel Android als Apple. In plaats van de applicatie te vinden in de relevante applicatiewinkels, kunt u deze downloaden via de CoinBene-website vanaf de pagina \ u201cDownload APP \ u201d op de hoofdnavigatiebalk. Hiermee gaat u naar een pagina met links voor beide, een link voor Android en een QR-code om naar Apple te scannen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCoinBene-kosten \ r \ nCoinBene rekent een vast bedrag van 0,1% aan op transacties gemaakt op hun platform, worden de kosten in rekening gebracht in de handelsvaluta. Als u bijvoorbeeld Bitcoin met USDT koopt of verkoopt, zullen zij deze vergoeding van beide kanten van de transactie innen. Ze brengen alleen de kosten in rekening voor voltooide transacties, dus als u een bestelling heeft geplaatst die niet volledig is gematcht of als u een deel ervan annuleert, zijn de kosten alleen van toepassing op het voltooide deel. \ R \ n \ r \ nCoinBene vermeldt de exacte kosten die in rekening worden gebracht bij het maken van opnames, ze vermelden het volgende: \ r \ n \"CoinBene zal de blockchain-transactiekosten van gebruikers innen wanneer ze zich willen terugtrekken en betalen aan de blockchain-mijnwerkers voor hun bevestigingen. Blockchain-kosten worden geïnd in dezelfde valuta die de gebruiker wil opnemen. Voor ERC20-tokens of andere tokens op basis van een slim contract, verzamelt Coinbene nog steeds dezelfde valuta die de gebruiker opneemt. \"\ r \ nConclusie \ r \ nCoinBene is een nieuwere beurs die de ranglijst van beurzen naar volume heeft gestegen, momenteel staat het op de 6e plaats op CoinMarketCap met meer dan $ 300 miljoen aan handelsvolume. Dit is opmerkelijk, en ongetwijfeld te danken aan hun CONI-token: gebruikers ontvangen 100 procent van hun handelskosten terug in Coni. Houders van het token worden dan beloond met een percentage van de handelskosten van de beurs. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOf het token doorgaat met het behouden van langetermijnwaarde, valt nog te bezien. succesvol model van ruiltokens gezien met Binance en Kucoin, is de kans groot dat dit het geval zal zijn. \ r \ n \ r \ n Wat de uitwisseling zelf betreft, is het eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken en volgt het ontwerp en de lay-out vergelijkbaar met andere uitwisselingen. Het is natuurlijk een gecentraliseerde beurs, dus u moet voorzichtig zijn wanneer u daar handelt – houd nooit grote saldi aan, voer uw transacties uit en trek u terug naar uw eigen portemonnee. \ R \ n \ r \ nIk zou graag meer transparantie zien over de uitwisseling, er is geen duidelijke informatie over het bedrijf erachter, hun algemene voorwaarden vermelden de bedrijfsnaam als \"CoinBene Limited Vanuatu \".\ r \ n \ r \ nUiteindelijk zie ik geen belangrijke reden om het gebruik van CoinBene aan te bevelen, tenzij u de CONI-tokens wilt verzamelen, het vermeldt wel een paar kleinere munten die u misschien nergens anders vindt, maar voor het verhandelen van meer populaire munten het is beter om vast te houden aan grotere, meer gevestigde beurzen zoals Binance.","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"2018-06-29"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me