Handelssteder: Find den bedste Bitcoin-baserede margenplatform

Marginhandelsplatforme

Efter to år med et bjørnemarked begynder Bitcoin igen at komme ind på et nyt tyremarked, og handlen opvarmes mere end nogensinde.

Handelsmængderne skyder i luften til det højeste niveau, der har været vidne til i måneder, og volatiliteten stiger, hvilket giver det perfekte miljø for handlende til at give overskud.

Interessen omkring den nye aktivklasse af kryptokurver surrer igen og vil kun vokse ind i fremtiden, efterhånden som den nye, forstyrrende finansielle teknologi bliver mere bredt vedtaget over hele verden.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at handle med Bitcoin, men ud over blot at finde den rigtige handelsstrategi til den nye trendændring er valg af den rigtige platform en kritisk beslutning, der kan gøre en verden til forskel med hensyn til fortjeneste, sikkerhed, brugervenlighed, og meget mere.

Nedenstående liste er designet til at du selv kan opdage fordelene ved hver af de mest populære Bitcoin-baserede marginplatforme og vælge den platform, der giver størst mulighed for at vokse kapital hurtigt, sikkert og effektivt.

Andre tip på hver platform er også inkluderet for yderligere at skræddersy dit valg af handelsplatform til dine individuelle behov.

PrimeXBT

PrimeXBT tager handel alvorligt, og de værktøjer, de leverer, er i topklasse. PrimeXBT er bygget på årtiers erfaring på tværs af traditionelle markeder og tilbyder alt fra nyttige tutorials til at vise nybegyndere rebene sammen med avancerede handelsværktøjer som indbygget kartsoftware og mere for mere erfarne handlende at drage fordel af.

PrimeXBT anmeldelse

PrimeXBT tilbyder gearing på op til 1000 gange på tværs af mange af platformens omfattende liste over finansielle aktiver, som inkluderer verdens mest populære forexvalutaer, aktieindekser, råvarer, guld, sølv og kryptokurver som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS og Ripple.

Andre platformfordele inkluderer ROI-boostende handelsværktøjer, fire-niveau henvisningsprogram, verdensklasses kundeservice, ingen KYC-proces til uovertruffen privatlivets fred, sikkerhed i bankklasse og innovative funktioner som en Telegram-bot kodet til at levere op til det minutposition og prisdata.

Læs vores PrimeXBT-anmeldelse her.

BitMEX

BitMEX har den mest handelsvolumen på tværs af alle Bitcoin-baserede marginhandelsplatforme og er den mest populære på tværs af kryptokurrencymarkedet.

BitMEX anmeldelse

Platformen tilbød forhandlere muligheden for at forlænge eller forkorte kryptomarkedet, før det blev al den vrede, der forårsagede efterspørgslen, der kørte fremkomsten af ​​den hårde konkurrence, der blev fundet gennem hele denne liste. På trods af lederrollen er platformen dog noget berygtet.

BitMEX tilbyder en bred vifte af kontrakter om Bitcoin og altcoins på forskellige niveauer af gearing. Platformen tilbyder et henvisningsprogram til yderligere indtjening.

Læs vores BitMex-anmeldelse her.

Binance

Binance er en af ​​de mest populære kryptokurrencyudvekslinger i hele branchen. Platformen startede som en spothandelsplatform, der er bedst kendt for sin omfattende liste over eksotiske altcoins, den har siden indført marginhandel.

Binance anmeldelse

Marginhandel er begrænset til kun 5x, selvom platformen også tilbyder et Bitcoin futures-produkt ved 125x gearing. Regelmæssig margenhandel er tilgængelig på snesevis af altcoins ud over Bitcoin, Ethereum og andre større kryptokurver.

Binance tilbyder også en launchpad-platform til indledende udveksling, der tilbyder token-lanceringer, har et oprindeligt kryptokurrency-token, der giver brugerne rabatter og andre fordele og har et meget positivt ry i kryptosamfundets øjne.

Læs vores Binance-anmeldelse her.

Deribit

Deribit tilbyder enten en europæisk kontantafviklet mulighed for Bitcoin med margin op til 10x eller en futureskontrakt på op til 100x gearing. Altcoins er også tilgængelige, men i modsætning til PrimeXBT, BitMEX og andre skal de enkelte altcoins være ejet og ikke kun Bitcoin.

Deribit anmeldelseLæs vores anmeldelse af Deribit

Platformen har oplevet nogle kampe omkring stabilitet og flashnedbrud, men har gjort det rigtige og refunderet kunder, der oplevede uventede tab under ekstrem volatilitet.

Samlet set roses Deribit for sine handelsværktøjer og er populær blandt kryptokurrencyhandelssamfundet.

DueDEX

DueDEX er en nybegynder, der hurtigt er vokset i anerkendelse på grund af at have et henvisningsprogram svarende til PrimeXBT, hvor brugere ikke kun tjener på henvisninger, men eventuelle nye brugerhenvisninger medfører også. Den eneste forskel er, at DueDEX kun tilbyder to niveauer i stedet for fire.

DueDEX

Hvad der har hjulpet platformen med at vokse, er et aggressivt velkomstprogram, der tilbyder op til $ 70 i BTC til nye brugere, der registrerer og udfylder et sæt specifikke krav.

DueDEX tilbyder Bitcoin-baserede evige swap-kontrakter med op til 100x gearing. Platformen fokuserer kun på Bitcoin – ingen altcoins og ingen andre aktiver.

ByBit

ByBit er en marginhandelsplatform, der tilbyder kontrakter for Bitcoin, Ripple, EOS og Ethereum.

Gearing er variabel med op til 100x gearing på Bitcoin og op til 50x på altcoins.

ByBit er en meget grundlæggende og ligetil Bitcoin-baseret margenhandelsplatform, der tilbyder en no-frills, bare spænding, oplevelse. Der er ikke en række ekstra funktioner at prale med eller snesevis af aktiver eller værktøjer at vælge imellem.

Imidlertid siges det, at platformen har en stabil oplevelse, og mange sætter pris på platformens enkelhed og mindre rod af funktioner, de ikke bruger.

Bitfinex

Bitfinex er bedstefar til Bitcoin-baseret marginhandel, og mens platformen viser tegn på aldring og går ud af stil, er den stadig utrolig pålidelig og en populær platform for kunder med høj velstand.

Bitfinex anmeldelse

Men på trods af dets levetid er platformens omdømme relativt plettet på grund af en tilknytning til virksomheden bag stablecoin Tether.

Det viser også, at det hænger bag resten af ​​pakken, og platformen tilbyder kun margin op til 3,3x gearing – det laveste på listen. Nogle hævder måske, at det er bedst at spille det sikkert, men når det kommer til krypto, er den utrolige belønning lidt ekstra eksponering for risiko værd..

Læs vores Bitfinex anmeldelse her.

Konklusion

Mens sorten og udvælgelsen kan føles overvældende, vil nøje overvejelse af hver af platformens fordele føre til det rigtige valg for dig.

Når du vælger en platform, skal du overveje dine personlige behov, smag, risikovillighed og mere.

Tilbyder platformen en række andre aktiver eller eksponering for altcoins-kryptokurver ud over bare Bitcoin? Er du interesseret i andre måder at tjene penge på platformen, eller er platformens handelsværktøjer nok for dig?

Kun du kan besvare disse spørgsmål, men husk, dine behov kan ændre sig over tid, så det kan være den bedste beslutning på lang sigt at vælge den platform, der tilbyder mest funktionalitet, sikkerhed og muligheder for at generere overskud, når man overvejer hvilken Bitcoin-baseret margin handelsplatforme at vælge imellem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me