Deribit Review: Cryptocurrency Futures & Options Trading

Deribit recensie

Deribit is een Bitcoin-handelsplatform dat individuen over de hele wereld in staat stelt om in futures en opties te handelen.

Het team achter het project combineerde de eerste letters van de woorden Derivates en Bitcoin om de naam van hun website te creëren, en leden kunnen Bitcoin gebruiken om stortingen te doen, opnames te maken en om transacties te onderpand..

Het platform stelt handelaren ook in staat om te profiteren van een hefboomwerking tot 100x bij het handelen in Bitcoin-futures. Hoewel het niet zo bekend is als andere cryptocurrency futures-beurzen, wordt Deribit steeds populairder en blijkt het een aantrekkelijk alternatief te zijn voor cryptoliefhebbers die actief betrokken zijn bij de handel in futures..

Deribit recensie

Bezoek Deribit

Deribit Overzicht

Deribit is een in Nederland gevestigde derivatenbeurs, waarbij het team de dagelijkse werkzaamheden uitvoert vanuit een kantoor in Amsterdam. Het project is gelanceerd in 2016 en is geregistreerd als Deribit B.V., en behoudt een adres op Stationsstraat 2 B, 3851 NH, Ermelo, Nederland.

Het bedrijf is opgericht door de huidige CEO John Jansen, en CTO Sebastian Smyczýnski en de Bitcoin- en handelsliefhebbers zijn begonnen met het creëren van een platform dat tegemoet komt aan hun passies. Het Deribit-team is een van de transparantere in de ruimte en omvat CMO Marius Jansen en hoofdontwikkelaar Andrew Yanovsky.

Ondanks deze transparantie worden alle transacties op het platform uitsluitend in BTC verwerkt, en Deribit treedt momenteel op als een niet-gereguleerde tussenpersoon, aangezien Europese regelgevers cryptocurrencies niet als financiële instrumenten hebben geclassificeerd en nog bezig zijn met het opstellen van een uniform kader..

Het platform staat echter ook open voor inwoners van meer dan 100 landen en stelt handelaren in staat te profiteren van gratis stortingen en opnames, tot 100x hefboomwerking en concurrerende handelskosten..

Deribit-functies

 • Functionaliteit – Deribit maakt gebruik van een webgebaseerd handelsplatform en heeft een intuïtieve en relatief eenvoudig te gebruiken interface die ook een breed scala aan functies bevat. Gemeenschappelijke kenmerken zoals het orderboek, de handelsgeschiedenis en recente transacties zijn goed ingedeeld. Het platform bevat ook futures-, index- en volatiliteitskaarten en een reeks statistieken, technische analyse-indicatoren en belangrijke gegevens met betrekking tot futures en handel in opties.
 • Technologie – De exchange streeft ernaar technologisch geavanceerd te zijn en stelt gebruikers in staat om via hun trade matching engine te handelen met minder dan 1 MS latency. Gebruikers kunnen ook handelen via webinterface, mobiel (iOS / Android) of API en Deribit kan ook worden geïntegreerd met handelsbotsoftware zoals HaasOnline, BotVS en Actant. Daarnaast maakt het platform gebruik van cold storage om circa 95% van de gebruikersgelden veilig te stellen.
 • Handel in opties – Deribit biedt een uitgebreid scala aan handelsopties en gebruikers hebben toegang tot zowel een optie- als een futures-beurs. Het platform is gespecialiseerd in het aanbieden van handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 10x, terwijl BTC-futures beschikbaar zijn met een hefboomwerking tot 100x. Gebruikers kunnen ook deelnemen aan margehandel en hun handelsstrategieën oefenen op het Deribit-testnet nadat ze 10 BTC aan demofondsen hebben ontvangen.
 • Klantenservice – De site is beschikbaar in het Engels, Spaans, Chinees, Russisch, Koreaans, Japans en Turks. Daarnaast is er een ondersteuningsteam beschikbaar om eventuele problemen op te lossen, en het team geeft een lijst met e-mailadressen in het ledengedeelte. Het Deribit-team kan ook worden gecontacteerd via hun Twitter-account of Telegram-groep, en bieden een blog, een Documenten-pagina en een pagina met veelgestelde vragen in het ledengedeelte met uitleg over een aantal belangrijke kwesties. Ze hebben ook een YouTube-kanaal met een aantal verklarende video’s.

Aan de slag met Deribit

De Deribit-website geeft het aanmeldings- en registratievenster weer in het midden van de pagina en u kunt beginnen door op “Account maken” te klikken.

1) Maak een account aan

U kunt zich aanmelden door uw e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en woonplaats in te voeren.

Nadat u uw e-mailadres heeft bevestigd door op de link in de bevestigingsmail te klikken, krijgt u toegang tot uw account.

2) Maak een aanbetaling

U kunt geld op uw account storten door rechtsboven op de pagina op de knop “Storten” te klikken. U kunt dan een stortingsadres genereren waarmee u Bitcoin naar uw Deribit-account kunt overboeken. Wanneer u de overboeking heeft verwerkt, heeft Deribit slechts één bevestiging nodig voordat u kunt beginnen met handelen.

Het opnameproces is vrijwel hetzelfde en u kunt het tabblad “Opnemen” openen via “Mijn account”. Eenmaal op de opnamepagina, moet u uw BTC-portefeuilleadres en het gewenste opnamebedrag invoeren. Er zijn een aantal opties voor prioriteitsniveau en de keuzes zijn gekoppeld aan de vergoeding die u bereid bent te betalen, en hoe hoger de prioriteit, hoe hoger de opnamekosten.

3) Selecteer BTC-futures of handel in opties

U kunt door uw account navigeren om uw voorkeurstype te selecteren. De belangrijkste opties bevinden zich aan de linkerkant van het dashboard, terwijl andere belangrijke functies centraal zijn geplaatst.

De futures-contracten zijn vrij standaard en hebben een maandelijkse afloop; De prijsindex van Deribit is afgeleid van een aantal toonaangevende beurzen, waaronder Bitfinex, Bitstamp, GDAX, Gemini en Kraken.

Deribit verkoopt toekomstige contracten voor $ 10 per stuk, en door het orderpaneel aan de linkerkant te gebruiken, is het mogelijk om het ordertype te kiezen uit Limiet, Markt, Stopmarkt en Stoplimiet.

Met de Stop Limit-optie kan de gebruiker het risico beperken door de Trigger- en Stop-prijs te wijzigen, afhankelijk van de gewenste Buy and Sell-optie. Na het bekijken van de potentiële bestelling, kan deze worden bevestigd door op KOPEN of VERKOPEN te klikken, en een bevestigde bestelling zal onderaan de pagina verschijnen tussen alle openstaande bestellingen en posities.

Opties op het platform zijn in Europese stijl en kunnen niet worden uitgevoerd voordat ze verlopen, in tegenstelling tot opties in Amerikaanse stijl. De sectie Opties kan worden geopend door op BTC-opties linksboven in het scherm te klikken.

Vanaf hier zijn bestelformulieren toegankelijk door op een bestelling te klikken die op de achterkant van het bestelpaneel is geplaatst.

Het platform biedt ook een live testnet voor zijn gebruikers, en het is noodzakelijk om een ​​ander account aan te maken op test.deribit.com. Na aanmelding ontvangen gebruikers 10 BTC aan demofondsen en deze fondsen kunnen worden gebruikt om verschillende strategieën te oefenen en om het platform en de wereld van derivatenhandel in het algemeen te leren kennen.

Het testnet kan ook worden gebruikt om bots te finetunen die later via de Deribit API op live accounts kunnen worden gebruikt.

Ondersteunde valuta & Vergoedingen

Deribit is gespecialiseerd in BTC-futures en handel in opties en gebruikers van het platform zijn verplicht om BTC op hun rekeningen te storten. Er is momenteel geen ondersteuning voor fiat-stortingen en meer ervaren gebruikers doen vaak fiat-aankopen van BTC op beurzen zoals Coinbase, Gemini en Kraken voordat ze ze overbrengen naar Deribit.

Het team brengt geen kosten in rekening voor stortingen; Voor opnames wordt echter een vergoeding in rekening gebracht die afhankelijk is van de mijnvergoedingen van het Bitcoin-netwerk.

De beurs hanteert ook een maker-taker fee-model, en futures-orders die de liquiditeit verbeteren, krijgen een korting van 0,02%, en voor orders die liquiditeit vragen, wordt een vergoeding van 0,05% in rekening gebracht. Perpetuele contracten orders die liquiditeit verschaffen, krijgen een korting van 0,025%, terwijl orders die liquiditeit nemen een vergoeding van 0,075% oplopen. De geselecteerde vergoedingen zijn als volgt:

Eeuwigdurende contracten

 • Maker-korting: 0,025%
 • Taker-vergoeding: 0,075%

Futures

 • Maker-korting: 0,02%
 • Taker-vergoeding: 0,05%

Opties

 • 0,04% van onderliggend of 0.0004 BTC / optiecontract
 • De vergoedingen kunnen ook nooit hoger worden dan 12,5% van de prijs van de optie.

Vergoedingen voor futures-liquidaties  

 • 0,35%

Vergoedingen voor vereffening van eeuwigdurende contracten

 • 0,375%

Optie liquidaties transacties

 • 0,19% van onderliggend of 0,0019BTC / optiecontract,

Bij zowel futures als eeuwigdurende contractliquidaties gaat 0,30% van de vergoeding naar het verzekeringsfonds, terwijl 0,15% van het onderliggende of 0,0015 BTC per contract naar het verzekeringsfonds gaat voor liquidaties van opties.

Leveringen

Voor leveringen geldt de helft van de kosten van bestellingen van afnemers, dus:

 • Futures: 0,025%
 • Eeuwigdurende futures: 0,025%
 • Opties: 0,02%  

Is Deribit veilig?

Het team maakt gebruik van koude opslag om het geld van hun gebruikers veilig te stellen, waarbij ongeveer 95% van alle BTC op deze manier wordt vastgehouden. Dit helpt het platform om veerkrachtig te blijven tegen hackpogingen, maar kan ook leiden tot langzamere opnames door klanten.

Om gebruikersaccounts verder te beveiligen, bevat Deribit bovendien tweefactorauthenticatie (2FA), hoewel deze functie niet standaard is ingeschakeld en moet worden ingesteld nadat u zich hebt aangemeld..

Bovendien biedt IP-pinning extra beveiliging door een wijziging van het IP-adres tijdens een sessie te identificeren en als resultaat te beëindigen. Het platform stelt gebruikers ook in staat om hun sessietime-outs aan te passen, en de standaard time-outperiode voor inactiviteit voor een account van één week kan worden verschoven naar slechts één uur.

Desondanks is het altijd een goede gewoonte om geld alleen op een beurs te houden wanneer ze worden gebruikt voor de handel. Ten slotte heeft Deribit een verzekeringsfonds dat is opgericht om de verliezen van failliete handelaars te dekken.

Het merendeel van de handelaarsposities moet worden verminderd of gesloten door het real-time incrementele liquidatiesysteem van het platform, maar er zijn nog steeds faillissementen.

Het verzekeringsfonds maakt het mogelijk dat winsten uit niet-vervallen futures onmiddellijk na afwikkeling beschikbaar zijn. Het fonds wordt onderhouden door liquidatieopdrachtvergoedingen en als het uitgeput raakt, worden faillissementen gesocialiseerd tussen de winnende handelaren. Een lijst met faillissementen wordt bijgehouden op de pagina “Verzekering”.

Is Deribit geschikt voor beginners?

Nieuwere deelnemers aan de wereld van cryptocurrency-handel kunnen worden gebruikt om in te loggen op een beurs en om crypto’s te verhandelen voor digitale of fiat-valuta’s. Deribit-deals in de meer gecompliceerde wereld van derivaten zijn echter mogelijk niet geschikt voor nieuwkomers.

Bovendien voegt de mogelijkheid om margehandel te leveren en transacties met hefboomwerking aan te gaan een hoger risiconiveau toe en dit maakt de wereld van de handel in futures en opties het meest geschikt voor meer ervaren handelaren..

Dat gezegd hebbende, heeft het team hun live testnet ontwikkeld waarmee gebruikers kunnen oefenen met het verhandelen van 10 BTC in demo-fondsen, en verschillende strategieën kunnen leren, evenals de enigszins gecompliceerde interface en verschillende analytische tools leren kennen..

Het team heeft ook een aantal bronnen beschikbaar gesteld om handelaren te helpen hun vaardigheden te verbeteren, waaronder een blog, een documentenpagina, een pagina met veelgestelde vragen in het ledengedeelte en een YouTube-kanaal met een aantal verklarende video’s..

Daarom, hoewel het misschien niet de beste plaats is om live handel te beginnen, kan het toch een goede plaats zijn om te leren hoe u deelneemt aan de handel in derivaten..

Deribit Pros & Nadelen

Voordelen 

 • Transparant team
 • Futures en handel in opties beschikbaar
 • Concurrerende handelskosten
 • Geen stortings- of opnamekosten
 • Hoge hefboomwerking aangeboden

Nadelen

 • Niet gereguleerd
 • Alle accountactiviteit in BTC
 • Geen fiat-ondersteuning
 • Niet beginnersvriendelijk

Gevolgtrekking

Deribit is gespecialiseerd in de handel in Bitcoin-derivaten en biedt toegang tot de wereld van futures en optiehandel. Het platform bevat een aantal functies die het kunnen helpen om een ​​concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van beurzen zoals BitMEX en Digitex en deze omvatten lage kosten, tot 100x hefboomwerking, testhandel en een verzekeringsfonds. Desondanks is de handel in Bitcoin-derivaten nog relatief nieuw en wordt er slechts in kleine volumes verhandeld.

Bovendien betekent een gebrek aan duidelijkheid over EU-regelgeving dat Deribit niet gereguleerd is, hoewel het derivaten aanbiedt, en de gecompliceerde aard van de dienst kan moeilijk te ondervangen zijn voor nieuwere handelaren..

Het platform ondersteunt geen fiatbetalingen en accounts worden in Bitcoin gehouden, waardoor gebruikers te allen tijde worden blootgesteld aan de volatiliteit van BTC. De uitwisseling kiest er ook voor om de inwoners van bepaalde rechtsgebieden te blokkeren en is momenteel niet beschikbaar voor inwoners van de Verenigde Staten, Canada of Nederland.

Desondanks biedt Deribit een levensvatbaar alternatief voor andere Bitcoin-futures-handelsbeurzen en bevat het een uitgebreid scala aan functies die meer ervaren handelaren aanspreken..

Het platform geeft ervaren futures- en optiehandelaren precies wat ze willen en het brede scala aan analyses, hoge hefboomwerking en verzekeringsfondsen zouden aanlokkelijk moeten zijn.

Minder ervaren handelaren zijn misschien beter af met een platform zoals IQ Option waarmee klanten Contracts for Difference (CFD’s) kunnen verhandelen op cryptocurrencies en het is een veel eenvoudiger platform om te gebruiken.

Iedereen die geen ervaring heeft maar vastbesloten is om in de Bitcoin-futureshandel te stappen, kan het beste worden bediend door de schriftelijke bronnen en video’s te doorlopen voordat hij tijd doorbrengt met het gebruik van een testaccount.

Vanwege zijn reeks functies is Deribit een solide optie voor handelaren in Bitcoin-derivaten, maar niet aanbevolen voor beginners.

Bezoek Deribit

Deribit

src = “~ images \ deribit-review-cryptocurrency-futures-options-trading.gif”

alt = “Deribit recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Transparant team
 • Futures en handel in opties beschikbaar
 • Concurrerende handelskosten
 • Geen stortings- of opnamekosten
 • Hoge hefboomwerking aangeboden

Nadelen

 • Niet gereguleerd
 • Alle accountactiviteit in BTC
 • Geen fiat-ondersteuning
 • Niet beginnersvriendelijk

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Deribit","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 01 \ /deribit-review.gif","Omschrijving"​"Deribit is een Bitcoin-handelsplatform waarmee individuen over de hele wereld kunnen deelnemen aan futures- en optiehandel. Het team achter het project combineerde de eerste letters van de woorden Derivates en Bitcoin om de naam van hun website te creëren, en leden kunnen Bitcoin gebruiken om stortingen, opnames en…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"Deribit","reviewBody"​"Deribit is een Bitcoin-handelsplatform waarmee individuen over de hele wereld kunnen deelnemen aan futures en opties. \ R \ n \ r \ nHet team achter het project combineerde de eerste letters van de woorden Derivates en Bitcoin om de naam van hun website en leden kunnen Bitcoin gebruiken om stortingen te doen, opnames te maken en om transacties te onderpand. \ r \ n \ r \ nHet platform stelt handelaren ook in staat om te profiteren van een hefboomwerking tot 100x bij het verhandelen van Bitcoin-futures. Hoewel het niet zo bekend is als andere cryptocurrency futures-beurzen, wordt Deribit steeds populairder en blijkt het een aantrekkelijk alternatief te zijn voor cryptoliefhebbers die actief betrokken zijn bij de handel in futures. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Deribit \ r \ n \ r \ nDeribit Overzicht \ r \ nDeribit is een derivatenbeurs in Nederland, waarbij het team de dagelijkse activiteiten uitvoert vanuit een kantoor in Amsterdam. Het project is gelanceerd in 2016 en is geregistreerd als Deribit BV, en behoudt een adres op Stationsstraat 2 B, 3851 NH, Ermelo, Nederland. \ R \ n \ r \ n Het bedrijf is opgericht door de huidige CEO John Jansen en CTO Sebastian Smycz \ u00fdnski en de Bitcoin- en handelsliefhebbers zijn begonnen met het creëren van een platform dat tegemoet komt aan hun passies. Het Deribit-team is een van de transparantere in de ruimte en omvat CMO Marius Jansen en hoofdontwikkelaar Andrew Yanovsky. \ R \ n \ r \ nOndanks deze transparantie worden alle transacties op het platform uitsluitend in BTC verwerkt, en Deribit handelt momenteel als niet-gereguleerde makelaar hebben de Europese toezichthouders cryptocurrencies niet als financiële instrumenten geclassificeerd en zijn ze nog bezig met het opstellen van een uniform raamwerk. \ r \ n \ r \ nHet platform staat echter ook open voor inwoners van meer dan 100 landen, en stelt handelaren in staat te profiteren van gratis stortingen en opnames, tot 100x hefboomwerking en concurrerende handelskosten. \ r \ nDeribit-functies \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Deribit maakt gebruik van een webgebaseerd handelsplatform, en bevat een intuïtieve en relatief eenvoudig te gebruiken interface die ook een breed scala aan functies bevat. Gemeenschappelijke kenmerken zoals het orderboek, \ u00a0handelsgeschiedenis en recente transacties zijn overzichtelijk. Het platform bevat ook futures-, index- en volatiliteitsgrafieken en een reeks statistieken, technische analyse-indicatoren en belangrijke gegevens met betrekking tot futures en handel in opties. \ R \ n \ tTechnologie \ u2013 De beurs streeft ernaar technologisch geavanceerd te zijn en stelt gebruikers in staat om handel via hun trade matching engine met een latentie van minder dan 1 MS. Gebruikers kunnen ook handelen via webinterface, mobiel (iOS \ / Android) of API en Deribit kan ook worden geïntegreerd met handelsbotsoftware zoals HaasOnline, BotVS en Actant. Bovendien maakt het platform gebruik van koude opslag om ongeveer 95% van de gebruikersfondsen veilig te stellen. \ R \ n \ t Handelsopties \ u2013 Deribit biedt een uitgebreid scala aan handelsopties en gebruikers hebben toegang tot zowel een optie- als een futures-beurs . Het platform is gespecialiseerd in het aanbieden van handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 10x, terwijl BTC-futures beschikbaar zijn met een hefboomwerking tot 100x. Gebruikers kunnen ook deelnemen aan margehandel en hun handelsstrategieën oefenen op het Deribit-testnet nadat ze 10 BTC aan demo-fondsen hebben ontvangen. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 De site is beschikbaar in het Engels, Spaans, Chinees, Russisch, Koreaans, Japans en Turks. Daarnaast is er een ondersteuningsteam beschikbaar om eventuele problemen op te lossen, en het team geeft een lijst met e-mailadressen in het ledengedeelte. Het Deribit-team kan ook worden gecontacteerd via hun Twitter-account of Telegram-groep, en bieden een blog, een Documenten-pagina en een pagina met veelgestelde vragen in het ledengedeelte met uitleg over een aantal belangrijke kwesties. Ze hebben ook een YouTube-kanaal met een aantal verklarende video’s. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHoe aan de slag te gaan met Deribit \ r \ nDe Deribit-website geeft het aanmeldings- en registratievenster weer in het midden van de pagina en u kunt beginnen door te klikken op \ u201c Account aanmaken \ u201d. \ r \ n1) Maak een account aan \ r \ nU kunt zich aanmelden door uw e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en woonplaats in te voeren. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u uw e-mailadres heeft bevestigd door te klikken op de link in de bevestigingsmail, krijg je toegang tot je account. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Doe een storting \ r \ nJe kunt geld op je account storten door op de \ u201cDeposit \ u201d knop bovenaan te klikken rechts van de pagina. U kunt dan een stortingsadres genereren waarmee u Bitcoin naar uw Deribit-account kunt overboeken. Wanneer u de overboeking heeft verwerkt, heeft Deribit slechts één bevestiging nodig voordat u kunt beginnen met handelen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet opnameproces is vrijwel hetzelfde, en u hebt toegang tot het \ u201cOpnemen \ u201d via \ u201cMijn account \ u201d. Eenmaal op de opnamepagina moet u uw BTC-portefeuilleadres en het gewenste opnamebedrag invoeren. Er zijn een aantal opties voor prioriteitsniveau en de keuzes zijn gekoppeld aan de vergoeding die u bereid bent te betalen, en hoe hoger de prioriteit, hoe hoger de opnamekosten. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Selecteer BTC Futures of Optiehandel \ r \ nU kunt door uw account navigeren om uw voorkeurstype te selecteren. De belangrijkste opties staan ​​aan de linkerkant van het dashboard, terwijl andere belangrijke functies centraal staan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe futures-contracten zijn vrij standaard en hebben een maandelijkse afloop; De prijsindex van Deribit is afgeleid van een aantal toonaangevende beurzen, waaronder Bitfinex, Bitstamp, GDAX, Gemini en Kraken. \ R \ n \ r \ nDeribit verkoopt toekomstige contracten voor $ 10 per stuk, en door het orderpaneel aan de linkerkant te gebruiken. kant is het mogelijk om het ordertype te kiezen uit Limit, Market, Stop Market en Stop Limit. \ r \ n \ r \ nDe Stop Limit-optie stelt de gebruiker in staat het risico te beperken door de Trigger- en Stop-prijs te wijzigen, afhankelijk van de gewenste koop- en verkoopoptie. Na het bekijken van de toekomstige bestelling, kan deze worden bevestigd door op KOPEN of VERKOPEN te klikken, en een bevestigde bestelling zal onder aan de pagina verschijnen tussen alle openstaande bestellingen en posities. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOpties op het platform zijn in Europese stijl en kunnen niet worden uitgevoerd voordat ze verlopen, in tegenstelling tot opties in Amerikaanse stijl. De sectie Opties kan worden geopend door te klikken op BTC-opties linksboven in het scherm. \ R \ n \ r \ nVanaf hier kunnen bestelformulieren worden geopend door te klikken op een bestelling die op de achterkant van het scherm is geplaatst. het bestelpaneel. \ r \ n \ r \ nHet platform biedt ook een live testnet voor zijn gebruikers, en het is nodig om een ​​ander account aan te maken op test.deribit.com. Na aanmelding ontvangen gebruikers 10 BTC aan demofondsen en deze fondsen kunnen worden gebruikt om verschillende strategieën te oefenen en om het platform en de wereld van derivatenhandel in het algemeen te leren kennen. \ R \ n \ r \ nHet testnet kan ook worden gebruikt om bots te verfijnen die later op live accounts kunnen worden gebruikt via de Deribit API. \ r \ nOndersteunde valuta’s & Vergoedingen \ r \ nDeribit is gespecialiseerd in BTC-futures en handel in opties en gebruikers van het platform zijn verplicht om BTC op hun rekeningen te storten. Er is momenteel geen ondersteuning voor fiat-stortingen en meer ervaren gebruikers doen vaak fiat-aankopen van BTC op beurzen zoals Coinbase, Gemini en Kraken voordat ze deze overzetten naar Deribit. \ R \ n \ r \ nHet team brengt geen kosten in rekening voor stortingen ; voor opnames wordt echter een vergoeding in rekening gebracht die afhankelijk is van de mijnvergoedingen van het Bitcoin-netwerk. \ r \ n \ r \ n De beurs hanteert ook een maker-taker fee-model, en futures-orders die de liquiditeit verbeteren, krijgen een korting van 0,02%, en orders die voor liquiditeit wordt een vergoeding van 0,05% in rekening gebracht. Perpetual contract orders die liquiditeit verschaffen, krijgen een korting van 0,025%, terwijl orders die liquiditeit opnemen een vergoeding van 0,075% oplopen. De geselecteerde vergoedingen zijn als volgt: \ r \ n \ r \ nPerpetual Contracts \ r \ n \ r \ n \ tMakerskorting: 0,025% \ r \ n \ tTaksbijdrage: 0,075% \ r \ n \ r \ nFutures \ r \ n \ r \ n \ tMaker-korting: 0,02% \ r \ n \ tTakervergoeding: 0,05% \ r \ n \ r \ nOpties \ r \ n \ r \ n \ t0,04% van de onderliggende waarde of 0,0004 BTC \ / optie contract \ r \ n \ tVergoedingen kunnen ook nooit hoger worden dan 12,5% van de prijs van de optie. \ r \ n \ r \ nToekomstige liquidatiekosten \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ t0.35% \ r \ n \ r \ nLiquidatiekosten voor eeuwigdurende contracten \ r \ n \ r \ n \ t0.375% \ r \ n \ r \ nOpties liquidaties transacties \ r \ n \ r \ n \ t0.19% van de onderliggende waarde of 0.0019BTC \ / optiecontract, \ r \ n \ r \ nBij zowel futures als eeuwigdurende contractliquidaties gaat 0,30% van de vergoeding naar het verzekeringsfonds, terwijl 0,15% van het onderliggende of 0,0015 BTC per contract naar het verzekeringsfonds gaat voor liquidaties van opties. r \ n \ r \ nLeveringen \ r \ n \ r \ nLeveringen kosten de helft van de kosten van bestellingen van ontvangers, daarom: \ r \ n \ r \ n \ tToekomst: 0,025% \ r \ n \ tPerpetual Futures: 0,025% \ r \ n \ tOpties: 0,02% \ u00a0 \ r \ n \ r \ nIs Deribit veilig? \ r \ n \ r \ nHet team maakt gebruik van koude opslag in om het geld van hun gebruikers veilig te stellen, waarbij ongeveer 95% van alle BTC op deze manier wordt vastgehouden. Dit helpt het platform om veerkrachtig te blijven tegen hackpogingen, maar kan ook leiden tot langzamere opnames van klanten. \ R \ n \ r \ nOm gebruikersaccounts verder te beveiligen, bevat Deribit twee-factor-authenticaties (2FA), hoewel deze functie dat wel is niet standaard ingeschakeld en moet worden ingesteld nadat u zich hebt aangemeld. \ r \ n \ r \ nBovendien biedt IP-pinning extra beveiliging door een wijziging van het IP-adres tijdens een sessie te identificeren en als resultaat te beëindigen. Het platform stelt gebruikers ook in staat om hun sessietime-outs aan te passen, en de standaard time-outperiode voor inactiviteit voor een account van één week kan worden verschoven naar slechts één uur. \ R \ n \ r \ nDesondanks is het altijd het beste om alleen houd geld op een beurs wanneer ze worden gebruikt om te handelen. Ten slotte heeft Deribit een verzekeringsfonds dat is opgericht om de verliezen van failliete handelaren te dekken. \ R \ n \ r \ nDe meerderheid van de posities van handelaars moet worden verminderd of gesloten door het real-time incrementele liquidatiesysteem van het platform, maar faillissementen voorkomen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet verzekeringsfonds staat toe dat winsten uit niet-vervallen futures onmiddellijk na afwikkeling beschikbaar zijn. Het fonds wordt onderhouden door liquidatieopdrachtvergoedingen en als het uitgeput raakt, worden faillissementen gesocialiseerd onder de winnende handelaren. Een lijst met faillissementen wordt bijgehouden op de pagina \ u201cVerzekeringen \ u201d. \ R \ nIs Deribit geschikt voor beginners? \ R \ nNieuwere nieuwkomers in de wereld van de cryptocurrency-handel kunnen worden gebruikt om in te loggen op een beurs en om crypto’s te verhandelen voor digitale of fiat-valuta’s. Deribit-deals in de meer gecompliceerde wereld van derivaten en als gevolg daarvan zijn mogelijk niet geschikt voor nieuwkomers. \ R \ n \ r \ nBovendien voegt de mogelijkheid om margehandel te voeren en transacties met hefboomwerking aan te gaan een extra risiconiveau toe en dit maakt de wereld van de handel in futures en opties het meest geschikt voor meer ervaren handelaren. \ r \ n \ r \ nDat gezegd hebbende, heeft het team hun live testnet ontwikkeld waarmee gebruikers kunnen oefenen met het verhandelen van 10 BTC in demofondsen en verschillende strategieën kunnen leren en maak kennis met de ietwat gecompliceerde interface en verschillende analytische tools. \ r \ n \ r \ nHet team heeft ook een aantal bronnen beschikbaar gesteld om handelaren te helpen hun vaardigheden te verbeteren, waaronder een blog, een documentenpagina , een pagina met veelgestelde vragen in het ledengedeelte en een YouTube-kanaal met een aantal verklarende video’s. \ r \ n \ r \ nDaarom is het misschien niet de beste plek om live te handelen, maar het kan nog steeds een goede plek zijn om te leren hoe u kunt handelen in derivaten. \ r \ nDeribit Pro s & Nadelen \ r \ nPros \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ tTransparant team \ r \ n \ tToekomstige handel in opties en opties beschikbaar \ r \ n \ tConcurrerende handelskosten \ r \ n \ tGeen stortings- of opnamekosten \ r \ n \ tHoge hefboomwerking aangeboden \ r \ n \ r \ nConsumenten \ r \ n \ r \ n \ tNiet gereguleerd \ r \ n \ tAlle accountactiviteit in BTC \ r \ n \ tGeen fiat-ondersteuning \ r \ n \ tNiet beginnersvriendelijk \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nDeribit is gespecialiseerd in de handel in Bitcoin-derivaten en biedt toegang tot de wereld van futures en optiehandel. Het platform bevat een aantal functies die het kunnen helpen om een ​​concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van beurzen zoals BitMEX en Digitex en deze omvatten lage kosten, tot 100x hefboomwerking, testhandel en een verzekeringsfonds. Desondanks is de handel in Bitcoin-derivaten nog relatief nieuw en zijn er slechts kleine volumes die worden verhandeld. \ R \ n \ r \ nBovendien betekent een onduidelijkheid over EU-regelgeving dat Deribit niet gereguleerd is, hoewel het derivaten aanbiedt en de De gecompliceerde aard van de service kan moeilijk te overwinnen zijn voor nieuwere handelaren. \ r \ n \ r \ nHet platform ondersteunt geen fiatbetalingen en rekeningen worden gehouden in Bitcoin, waardoor gebruikers te allen tijde worden blootgesteld aan de volatiliteit van BTC. De beurs kiest er ook voor om de inwoners van bepaalde rechtsgebieden te blokkeren en is momenteel niet beschikbaar voor inwoners van de Verenigde Staten, Canada of Nederland. Desondanks biedt Deribit een levensvatbaar alternatief voor andere beurzen voor Bitcoin-futures en bevat een uitgebreide reeks functies die meer ervaren handelaren aanspreken. \ r \ n \ r \ nHet platform geeft ervaren handelaren in futures en opties precies wat ze willen en het brede scala aan analyses, hoge hefboomwerking en verzekeringsfondsen zouden aantrekkelijk moeten zijn. \ r \ n \ r \ nMinder ervaren handelaren zijn misschien beter af met een platform zoals IQ Option waarmee klanten Contracts for Difference (CFD’s) kunnen verhandelen op cryptocurrencies en het is een veel eenvoudiger platform om te gebruiken. \ r \ n \ r \ nIedereen die geen ervaring heeft, maar vastbesloten is om in de handel in Bitcoin-futures te stappen, kan het beste worden bediend door de geschreven bronnen en video’s te doorlopen voordat hij tijd doorbrengt met een testaccount. \ r \ n \ r \ n Natuurlijk, Deribit is een solide optie voor handelaren in Bitcoin-derivaten, maar wordt niet aanbevolen voor beginners. \ r \ nBezoek Deribit","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"2021-01-03"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me