Coinvest: Et decentraliseret investeringshandelsmarked for kryptovalutaer

Coinvest

Coinvest er en ny decentral udveksling med vægt på tillid og automatisering. Coinvest sigter mod at konsolidere kryptovalutahandel og de tilknyttede gebyrer i en enkelt platform, integreret med en tegnebog til dets proprietære token COIN og til sidst en fuldgyldig børs.

“Vores platform vil være en alt-i-en investeringsplatform, tegnebog og udveksling (fremtid)”, skrev Coinvest-teamet på projektets blog. “Vi sigter mod at være en one-stop-løsning, der gør det muligt for enhver let at købe, investere i hundreder af forskellige kryptoniserede aktiver og bruge kryptokurver med kun en tegnebog og en mønt.”

Coinvests tegnebog er unik, fordi den har et indbygget marked for investeringshandel. Dens søsterprojekter, Coinvest Plus og Coinvest Vault, repræsenterer henholdsvis en fuldgyldig decentraliseret børs og en premium hardware-tegnebog.

Coinvest

Hvordan virker det?

Coinvest-teamet præsenterer et virkeligt scenarie for projektets primære brugssag. En investor foretager indledende undersøgelser og afregner 20 kernemønter, hvor han eller hun planlægger at opbygge en portefølje. I standardinvesteringsscenariet skulle denne hypotetiske investor derefter følge en række komplicerede – og dyre – trin med muligheden for at miste følsomme oplysninger til et hack eller et usikkert system for hver enkelt. Investoren skal finde de børser, der understøtter hans eller hendes valgte mønter; udføre separate kundekund-kontroller for hver børs placere 20 separate handler, hver med et procentuelt gebyr; sørg for, at alle de passende tegnebøger til hver mønt eller klasse mønt er opsat og forsvarligt sikret holde styr på 20 forskellige private nøgler; og til sidst udføre fiat-konverteringer, hvis han eller hun tjener fortjeneste på nogen af ​​mønterne, efter at handelsgebyrer er bogført.

I modsætning hertil kunne Coinvests platform tillade den hypotetiske investor at udføre alle 20 handler som en del af en smart kontrakt til et enkelt lavt gebyr – $ 4,99. Alle handlinger udføres via en enkelt proprietær tegnebog med bedst inden for teknisk support og sikkerhed. Sandsynligvis bedst af alt er der ingen grund til at konvertere til fiat og pådrage sig ikke kun yderligere handelsgebyrer, men også potentielt komplicerede skatteforpligtelser. Coinvest-tegnebogen har indbygget understøttelse af betalingskort, hvilket effektivt er den hellige gral i kryptoarenaen – at være i stand til direkte at bruge dine hårdt handlede mønter på varer og tjenester.

“I dag er de nuværende løsninger på markedet bare for komplicerede,” forklarede Coinvest-teamet. “Vi vil gøre dette så let, at selv bedstemor kan bruge det og deltage i denne nye revolution.”

Hvordan det virker

Hvor sikker er Coinvest?

Coinvests sikkerhedsforanstaltninger og overholdelse af lovgivningen er særlig strenge. Dette er afgørende i kryptoverdenen, hvor den store mængde penge, der kastes rundt på tværs af nationale grænser og reguleringssystemer, har tendens til at tiltrække en overflod af dårlige skuespillere, hackere, phishere og mere.

Coinvests tegnebog, handelsplatform og spirende decentrale udveksling er gennemsigtig med uafhængigt revideret kode og samfundsmængder til bugjagt. Det er også fuldt ud kompatibel med alle gældende offentlige agenturer, herunder U.S. Securities and Exchange Commission og Financial Industry Regulatory Authority.

Derudover tilbyder Coinvest Vault’s planlagte hardware-tegnebog uovertruffen sikkerhed for alle former for understøttede valutaer. Det er almindeligt kendt i krypto, at køleopbevaring er det eneste virkelig sikre lagringsmedium, der er helt afbrudt fra internettet og dets iboende farer. Det er yderst betryggende at se, at denne form for støtte allerede er planlagt til Coinvest-platformen, idet den tager et skridt over sammenlignelige – men mangler – platforme.

Hvem er holdet bag Coinvest?

Coinvests kerneteam-medlemskabsliste indeholder en dyb pool af talent fra topspillere i den tekniske og kommercielle sektor, herunder Microsoft, Wal-Mart og Hotels.com. Rådgivningsrådet er ligeledes stablet med stiftere og topledere fra Mashable, Microsoft, Disney og Republic.

Grundlæggeren og administrerende direktør for Coinvest er Damon Nam. Inden grundlæggelsen af ​​Coinvest, fungerede Nam hos Microsoft i 16 år, senest som selskabets amerikanske servicepartner-programdirektør. I denne rolle koordinerede Nam operationer med 75 medlemsorganisationer og var direkte ansvarlig for $ 90 millioner i årlig omsætning.

Teknologidirektør Byron Levels har en vasketøjsliste over virksomhedskreditter på sit CV, der tidligere har været ansat hos Microsoft, AT&T og American Airlines.

Coinvest skiller sig også ud på grund af sit rådgivende udvalg, der ledes af Tony Cashmore, administrerende direktør for Mashable, og Tony Scott, administrerende direktør for Tony Scott Group.

Hvordan ser markedet ud?

COIN er en relativt ny spiller inden for kryptofeltet, og alligevel har det allerede formået at samle en markedsværdi på omkring $ 1,68 millioner med en oktober pr. COIN-pris på mere end $ 0,16. COIN’s samlede forsyning er 107.142.857, og den cirkulerende forsyning er (pr. Oktober 2018) 10.168.177.

Grundlæggende for denne mønt taler for sig selv. Selvom markedsværdien stadig er relativt lav, repræsenterer dette en enorm vækstmulighed. Holdet forventer, at omsætningen ved udgangen af ​​året 2019 vil være tættere på 45 millioner dollars.

Det er også værd at bemærke, at COIN på relativt kort tid har bragt tre store indtægtsskabende produkter på markedet. Det i og for sig gør det til en fremtrædende plads inden for kryptovalutaområdet, da mange projekter viser sig at være “tomme hvidbøger” uden et solidt produktunderlag ved nøje inspektion.

Polet

Hvad er der næste på køreplanen?

Coinvest er kommet langt i en forholdsvis kort periode. Holdet har allerede lanceret en betaversion af sin handelsplatform, som du kan besøge her. Coinvest giver beta-testere 10.000 COIN til mock-handler for både at afprøve systemet og identificere måder, hvorpå projektet kan forbedres af dets udviklere. Dette er vigtigere end blot et testnet – det signalerer en vilje til at engagere sig transparent med udviklerfællesskabet for at producere et overlegent, community-drevet produkt. Det er især vigtigt for et projekt, der sigter mod at være den næste store decentrale udveksling.

Med hensyn til gennemsigtighed beskriver Coinvest tydeligt de næste trin i køreplanen, der præsenteres i projektets hvidbog.

Ved udgangen af ​​2018 planlægger Coinvest at have sin porteføljeudveksling i gang. Det forventer også at have en fungerende prototype af sin hardware tegnebog tilgængelig. I første halvdel af 2019 inkluderer Coinvests ambitiøse planer ekstra handelsmuligheder som futures og ETF’er; lanceringen af ​​hardware-tegnebogen; en sikret banklicens og fuld betalingskortstøtte.

Konklusion

Coinvests forretningsplaner er ambitiøse, men projektudformningen og kerneteamet er mere end i stand til at gennemføre dem. Coinvests fokus på sikkerhed og gennemsigtighed er forfriskende på et marked, der er temmelig udbredt med potentielle dårlige aktører, og dets opfattelse af en one-stop-shop-tegnebog øger både sikkerheden og ærligt talt enkelheden ved at blive involveret i kryptoinvestering. Desuden ser projektet ud til at være fremtidsorienteret med solide vækstplaner på plads for både tegnebog og decentral valutahandel samt langvarig køleopbevaring via en fuldt understøttet hardware-tegnebog.

Masser af projekter i kryptosfæren løber tør for damp efter en alt for ambitiøs hvidbog. Coinvest har allerede opnået meget med en relativt lav markedsværdi, hvilket gør det til en potentiel kæmpestor for fremtidige investorer.

Du kan besøge projektets startside her, læse hvidbogen her, og prøv Coinvest beta-handelsstedet her.

nyttige links

  1. https://docs.google.com/document/d/1ePI50Vd9MGdkPnH0KdVuhTOOSiqmnE7WteGDtG10GuE/edit
  2. https://coinve.st/
  3. https://beta.coinve.st/
  4. https://coinvesthq.zendesk.com/hc/en-us/articles/360002218994-What-Is-Coinvest-

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me