Begyndervejledning til VirWox Exchange: Komplet gennemgang

VirWox anmeldelse

VirWoX står for Virtual World Exchange og er en børs dedikeret til køb af virtuelle valutaer. Interessant nok er det ældre end den første optræden af ​​Bitcoin på børser siden den startede i 2007 i Østrig som en centraliseret digital valutaveksling. VirWoX er i sin kerne designet som en online-børs dedikeret til at købe virtuelle valutaer, som du kan bruge i onlinespil. Via et smuthul er VirWoX imidlertid kommet i rampelyset ved at gøre det muligt at købe Bitcoin via PayPal, selvom det kræver et par ekstra trin.

VirWox anmeldelse

Besøg VirWox

VirWoX-historie

Som nævnt startede VirWoXs historie i 2007. Den blev først oprettet til handel med Second Life Lindens, SLL og et par andre virtuelle valutaer. I dag kan du også handle med andre virtuelle valutaer, såsom Second Lifes Linden Dollars, Open Metaverse Currency, OMC og Avination’s C $. Fra og med august 2015 måtte VirWoX stoppe tilbagetrækning af Linden Dollars til Second Life-avatarer, da Second Life kun gjorde dem tilgængelige for køb via egen børs. Du kan dog stadig konvertere dem til andre valutaer, og SLL har fortsat en høj handelsvolumen på hjemmesiden. I september samme år tilføjede VirWoX handel med MVC V $, som bruges i My Virtual Community, den OpenSim-baserede virtuelle verden.

VirWoX trådte ind i verdenen af ​​traditionel kryptokurrency i april 2011, da den accepterede Bitcoin. På dette tidspunkt indså brugerne hurtigt, at det er muligt at købe SLL eller en anden virtuel valuta ved hjælp af PayPal, og derefter bruge VirWoX til en anden transaktion, der konverterer den virtuelle valuta til Bitcoin.

Virwox

Hvor populær er VirWoX?

Der er flere måder at måle VirWoXs popularitet på, men antallet af registrerede brugere er en god måde at vise, hvor bred rækkevidde denne platform har. VirWoX har 1.087.462 registrerede brugere, selvom kun 269 var online i skrivende stund, et tal, der sandsynligvis varierer afhængigt af tidspunktet på dagen.

De, der er interesserede i handelsvolumener på VirWoX, kan se på SLL og ACD, to af de mest populære valutaer, der tilbydes. Den 24-timers handelsvolumen for SSL var i skrivende stund 123.628.158 med et 30-dages volumen på 4.079.041.865 og i alt 217.739.498.511. Den 24-timers handelsvolumen for ACD var 92.844 med en 30-dages total på 1.923.566 og en samlet total på 514.755.585.

Hvordan opretter du en VirWoX-konto?

Det er utroligt ligetil at oprette en VirWoX-konto, og du kan gøre det fra hvilken som helst side af domænet. Der er altid et kunde-loginfelt i øverste venstre hjørne af siden. Under dette er der muligheder for glemte adgangskoder, registrering og tilmelding som partner. For at registrere skal du bare gå til registersiden, og du vil modtage en midlertidig adgangskode i din e-mail-indbakke. Log ind inden for 24 timer, og skift adgangskoden. På dette tidspunkt vil din VirWoX-konto være aktiv.

VirWox-tilmelding

Hvilke diagrammer og data tilbyder VirWoX?

For at hjælpe brugerne med at træffe en informeret beslutning, når de handler med virtuel valuta, har VirWoX et diagram over de aktuelle kurser for de mest populære par på højre side af hjemmesiden. Her finder du Bud- og Spørg-priser for USD / SLL, EUR / SLL, GBP / SLL, CHF / SLL, USD / ACD, EUR / ACD, SLL / OMC, SLL / ACD, EUR / OMC, USD / OMC, EUR / MVC og BTC / SLL. Nedenfor kan du finde grafer, der viser hastighedsbevægelsen for hvert af disse par i de sidste 14 dage.

Valutaer

Hvis du klikker på en af ​​graferne for et valutapar, får du en oversigt over markedsdybden af ​​den pågældende parring. På denne side vil du se en graf, der viser den akkumulerede mængde tilbud om at købe hver valuta i parret og diagrammer under den med flere detaljer om tilbudene. Hvert diagram for tilbud har en kolonne til sats, volumen og akkumuleret volumen. På denne måde kan du se de vigtigste oplysninger om et valutapar, inden du afgiver et bud.

VirWox Bitcoin

Hvilke typer ordrer kan du placere med VirWoX?

Der er to metoder til handel på VirWoX, den ene prioriterer hurtig afslutning af transaktionen og den anden prioriterer at få den bedst mulige rente. Hvis du vil have ordren udført med det samme, kan du lave en markedsordre, hvilket betyder at du accepterer den bedste tilgængelige pris i øjeblikket. Hvis du vil have en bedre sats og er villig til at vente, kan du placere en grænseordre. Med denne type handel angiver du den ønskede sats, men den udføres kun, hvis og når nogen accepterer tilbuddet.

Hvordan handler du med VirWoX?

Når du har logget ind, skal du først indbetale penge på din konto via PayPal, kredit- eller betalingskort, Skrill, Paysafe-kort eller en af ​​de andre understøttede muligheder. Derefter kan du gå til “Exchange” -siden for det par, du skal købe og sælge. Der skal du blot udfylde formularen for enten et marked eller en begrænset ordre og indsende den.

Ordresammenligningssystemet er fuldstændigt automatisk. Dette betyder, at systemet automatisk matcher din ordre med en modsat samme pris. Så hvis du vil sælge USD for SLL, og nogen vil sælge SLL for USD til samme pris, svarer systemet til dine ordrer. Det er også muligt for delvise henrettelser at forekomme, hvor din ordre matches med flere andre ordrer for at nå den mængde, du ønsker at handle.

Begræns rækkefølge

Køb af Bitcoin med PayPal

Som nævnt før er noget, som kryptosamfundet fandt ud af, at det ved hjælp af VirWox er muligt at købe Bitcoin ved hjælp af PayPal, noget du ikke finder på mange andre børser. Metoden at gøre er ret enkel – finansier din konto med PayPal for at købe SLL, så handl din SLL for Bitcoin, og du kan derefter trække bitcoin til din egen tegnebog fra webstedet.

Brug af denne metode vil medføre en hel del gebyrer, men hvis PayPal er din eneste mulighed for at købe Bitcoin, så er det en pæn løsning.

Hvad er indbetalingsmetoder og gebyrer?

En af de mest populære betalingsmetoder til VirWoX er PayPal, men dette kommer med et gebyr. VirWoX videregiver de gebyrer, PayPal opkræver det til kunderne. Gebyret varierer afhængigt af betalingsmetode, kundeplacering, valuta, transaktionsstørrelse og tidligere transaktioner, hvilket betyder, at det er uforudsigeligt. VirWoX videregiver også de gebyrer, det opkræves for kredit- og betalingskortindskud, og dem via Skrill (Moneybookers). Det aktuelle gebyr for eurokunder er 0,39 EUR plus 3,5 procent. Indskud er mulige med et Paysafe-kort, men gebyret er 20 procent, så brug denne mulighed med forsigtighed.

Kontogrænser

Grænser i EUR Niveau 0 Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Niveau 4straks efter 10 dage efter 30 dage efter 60 dage på anmodningPayPal /

Skrill

Depositsper 24 timer

pr. 30 dage

90 120 200 400 1.000
270 900 2.000 5.000 15.000

Du kan også bruge SOFORT-bank, der kommer med et gebyr på 2,5 procent og et minimum på 0,25. Andre indskud, som f.eks. Hos MVC fra My Virtual Community, har ikke gebyrer.

Hvad er indskudsgrænser og niveauer?

Indbetalingsgrænser er baseret på dit kontoniveau, hvilket afhænger af, hvor længe du har haft en aktiv VirWoX-konto. Niveau 0 er øjeblikkeligt og har en grænse på 90 EUR for hver døgnperiode for indbetalinger via PayPal og Skrill. Grænsen pr. 30 dage er 270 EUR. Du når niveau 1 efter 10 dage, på hvilket tidspunkt 24-timersgrænsen stiger til 120 EUR, og 30-dagesgrænsen bliver 900 EUR. Niveau 2 nås efter 30 dage med grænser på henholdsvis 200 og 2.000 EUR. Du når niveau 3 efter 60 dage med grænser på 400 og 5.000 EUR. Niveau 4 er tilgængelig efter anmodning, hvilket øger 24-timersgrænsen til 1.000 EUR og 30-dagesgrænsen til 15.000. For at få grænsen i USD skal du gange beløbet med 1,3. Multiplicer det med 1,2 for CHF eller 0,9 for GBP. Du kan til enhver tid se dit niveau på siden med kontooversigten.

Hvordan kan du trække dig ud af VirWoX?

VirWoX har ingen begrænsninger for tilbagetrækning. Det tager typisk kun sekunder at trække SLL til SL-konti. Udbetalinger til bankkonti, PayPal eller Skrill har tendens til at tage lidt længere tid, da de muligvis kræver manuel indgriben. Bitcoin-udbetalinger har et ekspeditionsgebyr på 0,0005 BTC. Udbetalinger via PayPal har et ekspeditionsgebyr på 1 EUR / USD / CHF / GBP plus 2 procent. Alle andre udbetalingstyper, inklusive Skrill og bankoverførsler, har et ekspeditionsgebyr på 1 EUR / USD / CHF / GBP.

Hvilke andre gebyrer opkræver VirWoX?

Gebyrer er lidt forskellige for markedsordrer og grænseordrer, men du kan finde en detaljeret liste over gebyrer for hver type transaktion for hvert valutapar på VirWoX-hjælpesiden. Markedsordrer har et gebyr på 50 SLL, 25 eller 50 ACD, 25 eller 50 OMC eller 50 MVC plus et variabelt gebyr på 1,90 til 3,90 procent afhængigt af valutapar. Selv om der ikke er nogen rabatter på markedsordrer, tæller enhver provision, du betaler, med en rabat på grænseordrer.

Gebyrer for markedsordrer

CurrencyFixedVariable
EUR / SLL 50 SLL 2,90%
USD / SLL 50 SLL 3,90%
GBP / SLL 50 SLL 3,90%
CHF / SLL 50 SLL 3,90%
EUR / ACD 50 ACD 3,90%
USD / ACD 50 ACD 3,90%
SLL / ACD 25 ACD 3,90%
SLL / OMC 25 OMC 1,90%
EUR / OMC 50 OMC 2,90%
USD / OMC 50 OMC 1,90%
BTC / SLL 50 SLL 3,90%
EUR / MVC 50 MVC 2,90%

VirWoX opkræver kun begrænsningsordrer, når en ordre faktisk udføres. I tilfælde af delvist udførte ordrer opkræves der kun en provision for den udførte del. Kommissionen starter med 3,9 procent for alle valutapar, men den falder, når du bytter mere. Denne rabat er baseret på handelsaktivitet, specifikt den betalte SLL-kommission, der kombinerer både markeds- og begrænsningsordrer inden for de sidste 30 dage. Når du har betalt 1.000 SLL i provision inden for de sidste 30 dage, får du 10 procent rabat. Ved 2.000 SLL stiger dette til 20 procent. Rabatterne fortsætter med 30 procent ved 5.000 SLL, 40 procent ved 10.000 SLL, 50 procent ved 20.000 SLL, 60 procent ved 50.000 SLL, 70 procent ved 100.000 SLL og 80 procent ved 200.000 SLL.

Begræns bestillingsgebyrer

Kommissionen betalte

(sidste 30 dage) Rabat Effektiv

Provision

0 SLL 0% 3,90%
1.000 SLL 10% 3,51%
2.000 SLL 20% 3,12%
5.000 SLL 30% 2,73%
10.000 SLL 40% 2,34%
20.000 SLL 50% 1,95%
50.000 SLL 60% 1,56%
100.000 SLL 70% 1,17%
200.000 SLL 80% 0,78%

Der er ingen gebyrer for at sende SLL, ACD og OMC til andre brugere. Selvom VirWoX ikke opkræver et gebyr for vedligeholdelse af kontoen, opkræves der et inaktivitetsgebyr efter 12 måneders inaktivitet. Dette indstilles til 2 EUR (eller tilsvarende) månedligt, men det opkræves kun, når kontoen har en positiv saldo.

Hvad er VirWoX-terminaler?

De, der bruger VirWoX til at købe og sælge SLL, vil måske udnytte terminalerne i Second Life virtuelle verden. Disse terminaler er en påkrævet del af valideringen af ​​din konto. Efter validering af kontoen opretter brugerne permanente forbindelser mellem VirWoX-konti og Second Life-avatarer. Denne permanente forbindelse er en vigtig del af sikker og effektiv overførsel af Linden-dollars. For at validere din konto og oprette dette link skal du blot vente, indtil du er logget ind på din nyoprettede VirWoX-konto. Log derefter ind i SL-verdenen og besøg en VirWoX-terminal. Berør terminalen, så får du en pop op-dialogboks, der viser dit valgte brugernavn i VirWoX til avataren. Bekræft brugernavnet for at oprette linket.

Terminaler

Du kan finde terminalplaceringerne via VirWoX-webstedet. VirWoX advarer om, at der kan være falske VirWoX-terminaler. Ægte VirWoX-terminaler vil altid bevise, at de er ægte, ved at vise dit VirWoX-brugernavn og dit hemmelige terminalidentifikationsnummer (TIN). Du kan vælge dette TIN og ændre det så ofte du vil via din indstillingsside. Bekræft altid, at en terminal viser dit TIN og brugernavn, inden du trykker på Pay.

VirWoX er også interesseret i at høre fra folk, der ejer et sted, der er egnet til en terminal. Du kan få flere oplysninger eller kontakte firmaet for at få en og forbedre yderligere trafik.

Er VirWox sikkert?

VirWoX drives, udviklet og designet af det østrigske firma Virtual World Services GmbH. Det eneste formål med dette firma er at drive tjenester som denne og drive forretning inden for og relateret til virtuelle verdener. Af sikkerhedshensyn giver VirWoX retningslinjer for adgangskoder, såsom at de er mindst otte tegn lange og kombinerer store og små bogstaver plus tal.

Virtual World Services

VirWoX har brug for visse personlige oplysninger, som dit navn, når de sender virkelige penge til bankkonti, PayPal og Skrill. Det giver eller sælger aldrig disse oplysninger til tredjeparter, medmindre offentlige myndigheder anmoder om det, med undtagelse af anonyme data, der bruges til statistiske formål. Det gemmer ikke kreditkortoplysninger.

Hvilke ressourcer giver VirWoX til udviklere?

På grund af VirWoX-serverens pålidelighed og skalerbarhed har den åbnet sine interne grænseflader op til tredjepartsudviklere, der ønsker at få adgang til den via produkterne eller applikationerne. Dette giver også udviklere mulighed for at opbygge applikationer, der kræver programmatisk adgang til en børs for virtuelle valutaer. VirWoX tilbyder tre API’er til udviklere: Basic, Trading og MicroPayment.

Konklusion

VirWoX, eller Virtual World Exchange, er en udveksling for virtuelle valutaer. Det blev oprindeligt oprettet til køb og salg af virtuelle valutaer, der blev brugt i onlinespil. Da platformen introducerede understøttelse af Bitcoin, blev den endnu mere populær ved at gøre det muligt at indirekte købe Bitcoin med PayPal og andre svære at finde betalingsmetoder ved først at købe SLL og derefter konvertere dette til Bitcoin.

VirWoX er en særlig nyttig udveksling for dem, der ønsker yderligere metoder til at købe Bitcoin og ikke har noget imod at betale ekstra gebyrer for at gøre det, eller som ønsker at være anonym uanset årsag. Det er også en nyttig ressource for folk, der spiller de understøttede onlinespil, der bruger en af ​​de virtuelle valutaer, der kan handles på VirWoX.

Besøg VirWox

VirWox

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-virwox-udveksling-komplet-gennemgang.gif”

alt = “VirWox anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Brugervenlighed

8.0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

7.0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

  • Det er muligt at købe BTC med PayPal
  • Ingen id-verifikation påkrævet
  • Fiat køb

Ulemper

  • Dateret interface
  • Høje gebyrer
  • Begrænsede valutaer

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"VirWox","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /virwox-review.gif","beskrivelse":"VirWoX står for Virtual World Exchange og er en børs dedikeret til køb af virtuelle valutaer. Interessant nok er det ældre end det første optræden af ​​Bitcoin på børser siden det startede i 2007 i Østrig som en centraliseret digital valutaveksling. I sin kerne er VirWoX designet som en online-udveksling dedikeret til køb af virtuel…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.00"},"navn":"VirWox","reviewBody":"VirWoX står for Virtual World Exchange og er en børs dedikeret til køb af virtuelle valutaer. Interessant nok er det ældre end det første optræden af ​​Bitcoin på børser siden det startede i 2007 i Østrig som en centraliseret digital valutaveksling. VirWoX er i sin kerne designet som en online-børs dedikeret til at købe virtuelle valutaer, som du kan bruge i onlinespil. Via et smuthul er VirWoX dog kommet i rampelyset ved at gøre det muligt at købe Bitcoin via PayPal, selvom det kræver nogle få ekstra trin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesøg VirWox \ r \ nVirWoX History \ r \ n Som nævnt startede VirWoX’s historie i 2007. Den blev først oprettet til handel med Second Life Lindens, SLL og et par andre virtuelle valutaer. I dag kan du også handle med andre virtuelle valutaer, såsom Second Lifes Linden Dollars, Open Metaverse Currency, OMC og Avination’s C $. Fra og med august 2015 måtte VirWoX stoppe tilbagetrækning af Linden Dollars til Second Life-avatarer, da Second Life kun gjorde dem tilgængelige for køb via egen børs. Du kan dog stadig konvertere dem til andre valutaer, og SLL har fortsat en høj handelsvolumen på hjemmesiden. I september samme år tilføjede VirWoX handel med MVC V $, som bruges i My Virtual Community, den OpenSim-baserede virtuelle verden. \ R \ n \ r \ nVirWoX trådte ind i verdenen af ​​traditionel kryptokurrency i april 2011, da den accepterede Bitcoin . På dette tidspunkt indså brugerne hurtigt, at det er muligt at købe SLL eller en anden virtuel valuta ved hjælp af PayPal, og derefter bruge VirWoX til en anden transaktion, der konverterer den virtuelle valuta til Bitcoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvor populær er VirWoX ? \ r \ nDer er flere måder at måle VirWoXs popularitet på, men antallet af registrerede brugere er en god måde at vise, hvor bred rækkevidde denne platform har. VirWoX har 1.087.462 registrerede brugere, selvom kun 269 var online i skrivende stund, et tal der sandsynligvis varierer afhængigt af tidspunktet på dagen. \ R \ n \ r \ nDe interesserede i handelsvolumener på VirWoX kan se på SLL og ACD, to af de mest populære valutaer, der tilbydes. Den 24-timers handelsvolumen for SSL var i skrivende stund 123.628.158 med et 30-dages volumen på 4.079.041.865 og i alt 217.739.498.511. Handelsvolumenet 24 timer i døgnet for ACD var 92.844 med et 30-dages-i alt 1.923.566 og et samlet samlet antal på 514.755.585. \ R \ nHvordan laver du en VirWoX-konto? og du kan gøre det fra enhver side på domænet. Der er altid et kunde-loginfelt i øverste venstre hjørne af siden. Under dette er der muligheder for glemte adgangskoder, registrering og tilmelding som partner. For at registrere skal du bare gå til registersiden, så får du en midlertidig adgangskode i din e-mail-indbakke. Log ind inden for 24 timer, og skift adgangskoden. På dette tidspunkt vil din VirWoX-konto være aktiv. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvilke diagrammer og data tilbyder VirWoX? \ R \ nFor at hjælpe brugerne med at træffe en informeret beslutning, når de handler med virtuel valuta, har VirWoX et diagram over de aktuelle priser for de mest populære par på højre side af hjemmesiden. Her finder du Bud- og anmodningspriser for USD \ / SLL, EUR \ / SLL, GBP \ / SLL, CHF \ / SLL, USD \ / ACD, EUR \ / ACD, SLL \ / OMC, SLL \ / ACD, EUR \ / OMC, USD \ / OMC, EUR \ / MVC og BTC \ / SLL. Under dette kan du finde grafer, der viser hastighedsbevægelsen for hvert af disse par i de sidste 14 dage. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ved at klikke på en af ​​graferne for et valutapar vil du tage en markedsdybdeoversigt over den pågældende parring. På denne side vil du se en graf, der viser den akkumulerede mængde tilbud om at købe hver valuta i parret og diagrammer under den med flere detaljer om tilbudene. Hvert diagram for tilbud har en kolonne til sats, volumen og akkumuleret volumen. På denne måde kan du se de vigtigste oplysninger om et valutapar, inden du afgiver et bud. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Hvilke typer ordrer kan du placere med VirWoX? \ R \ nDer er to metoder til handel på VirWoX prioriterer den ene den hurtige gennemførelse af transaktionen, og den anden prioriterer at få den bedst mulige pris. Hvis du vil have ordren udført med det samme, kan du lave en markedsordre, hvilket betyder at du accepterer den bedste tilgængelige pris i øjeblikket. Hvis du vil have en bedre sats og er villig til at vente, kan du placere en grænseordre. Med denne type handel specificerer du den ønskede sats, men den udføres kun, hvis og når nogen accepterer tilbuddet. \ R \ nHvordan handler du med VirWoX? \ R \ nNår du logger ind, skal du først indbetale penge ind på din konto via PayPal, kredit- eller betalingskort, Skrill, Paysafe-kort eller en af ​​de andre understøttede muligheder. Derefter kan du gå til siden \ u201cExchange \ u201d for det par, du skal købe og sælge. Der skal du blot udfylde formularen for enten et marked eller en begrænset ordre og indsende den. \ R \ n \ r \ n Ordren matchende system er fuldstændig automatisk. Dette betyder, at systemet automatisk matcher din ordre med en modsat samme pris. Så hvis du vil sælge USD for SLL, og nogen vil sælge SLL for USD til samme pris, svarer systemet til dine ordrer. Det er også muligt for delvise henrettelser at forekomme, hvor din ordre matches med flere andre ordrer for at nå det antal, du vil handle. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKøb af Bitcoin med PayPal \ r \ n Som nævnt før, noget, som kryptosamfundet fandt ud af, er, at det ved hjælp af VirWox er muligt at købe Bitcoin ved hjælp af PayPal, noget du ikke finder på mange andre børser. Metoden at gøre er ret enkel – finansier din konto med PayPal for at købe SLL, så handl din SLL for Bitcoin, og du kan derefter trække bitcoin til din egen tegnebog fra webstedet. \ R \ n \ r \ nBrug af denne metode vil medføre en hel del gebyrer, men hvis PayPal er din eneste mulighed for at købe Bitcoin, så er det en pæn løsning. \ r \ nHvad er indbetalingsmetoder og gebyrer? \ r \ nEn af de mest populære betalingsmetoder til VirWoX er PayPal, men dette kommer med et gebyr. VirWoX videregiver de gebyrer, PayPal opkræver det til kunderne. Gebyret varierer afhængigt af betalingsmetode, kundeplacering, valuta, transaktionsstørrelse og tidligere transaktioner, hvilket betyder, at det er uforudsigeligt. VirWoX videregiver også de gebyrer, det opkræves for kredit- og betalingskortindskud, og dem via Skrill (Moneybookers). Det aktuelle gebyr for eurokunder er 0,39 EUR plus 3,5 procent. Indskud er mulige med et Paysafe-kort, men gebyret er 20 procent, så brug denne mulighed med forsigtighed. \ R \ nKontobegrænsninger \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBegrænsninger i EUR \ r \ nNiveau 0 \ r \ nNiveau 1 \ r \ nNiveau 2 \ r \ nNiveau 3 \ r \ nNiveau 4 \ r \ n \ r \ n \ r \ straks \ r \ n efter 10 dage \ r \ n efter 30 dage \ r \ n efter 60 dage \ r \ ikke anmodning \ r \ n \ r \ n \ r \ nPayPal \ / \ r \ nSkrill \ r \ nDeposits \ r \ nper 24 timer \ r \ n90 \ r \ n120 \ r \ n200 \ r \ n400 \ r \ n1.000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nper 30 dage \ r \ n270 \ r \ n900 \ r \ n2.000 \ r \ n5.000 \ r \ n15.000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan også bruge SOFORT-bank, som kommer med et gebyr på 2,5 procent og et minimum på 0,25. Andre indskud, som f.eks. Hos MVC fra My Virtual Community, har ingen gebyrer. \ R \ nHvad er indskudsgrænser og niveauer? \ R \ nDepositumgrænser er baseret på dit kontoniveau, hvilket afhænger af, hvor længe du har haft en aktiv VirWoX-konto. Niveau 0 er øjeblikkeligt og har en grænse på 90 EUR for hver døgnperiode for indbetalinger via PayPal og Skrill. Grænsen pr. 30 dage er 270 EUR. Du når niveau 1 efter 10 dage, på hvilket tidspunkt 24-timersgrænsen stiger til 120 EUR, og 30-dagesgrænsen bliver 900 EUR. Niveau 2 nås efter 30 dage med grænser på henholdsvis 200 og 2.000 EUR. Du når niveau 3 efter 60 dage med grænser på 400 og 5.000 EUR. Niveau 4 er tilgængelig efter anmodning, hvilket øger 24-timersgrænsen til 1.000 EUR og 30-dagesgrænsen til 15.000. For at få grænsen i USD skal du gange beløbet med 1,3. Multiplicer det med 1,2 for CHF eller 0,9 for GBP. Du kan til enhver tid se dit niveau på siden med kontooversigten. \ R \ nHvordan kan du trække dig tilbage fra VirWoX? \ R \ nVirWoX har ingen udbetalingsgrænser. Det tager typisk kun sekunder at trække SLL til SL-konti. Udbetalinger til bankkonti, PayPal eller Skrill har tendens til at tage lidt længere tid, da de muligvis kræver manuel indgriben. Bitcoin-udbetalinger har et ekspeditionsgebyr på 0,0005 BTC. Udbetalinger via PayPal har et ekspeditionsgebyr på 1 EUR \ / USD \ / CHF \ / GBP plus 2 procent. Alle andre udbetalingstyper, inklusive Skrill og bankoverførsler, har et ekspeditionsgebyr på 1 EUR \ / USD \ / CHF \ / GBP. \ R \ n Hvilke andre gebyrer opkræver VirWoX? \ R \ n Gebyrer er lidt forskellige for markedsordrer og grænse ordrer, men du kan finde en detaljeret liste over gebyrer for hver type transaktion for hvert valutapar på VirWoX-hjælpesiden. Markedsordrer har et gebyr på 50 SLL, 25 eller 50 ACD, 25 eller 50 OMC eller 50 MVC plus et variabelt gebyr på 1,90 til 3,90 procent afhængigt af valutapar. Mens der ikke er nogen rabatter på markedsordrer, tæller enhver provision, du betaler, med en rabat på grænseordrer. \ R \ nMarkedsordrergebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nFast \ r \ nVariabel \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nGBP \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nCHF \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / ACD \ r \ n50 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / ACD \ r \ n50 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL \ / ACD \ r \ n25 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL \ / OMC \ r \ n25 OMC \ r \ n1.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / OMC \ r \ n50 OMC \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / OMC \ r \ n50 OMC \ r \ n1.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / MVC \ r \ n50 MVC \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVirWoX opkræver kun grænseordrer, når en ordre udføres faktisk. I tilfælde af delvist udførte ordrer opkræves der kun en provision for den udførte del. Kommissionen starter med 3,9 procent for alle valutapar, men den falder, når du bytter mere. Denne rabat er baseret på handelsaktivitet, specifikt den SLL-kommission, der er betalt, og som kombinerer både markeds- og begrænsningsordrer inden for de sidste 30 dage. Når du har betalt 1.000 SLL i provision inden for de sidste 30 dage, får du 10 procent rabat. Ved 2.000 SLL stiger dette til 20 procent. Rabatterne fortsætter med 30 procent ved 5.000 SLL, 40 procent ved 10.000 SLL, 50 procent ved 20.000 SLL, 60 procent ved 50.000 SLL, 70 procent ved 100.000 SLL og 80 procent ved 200.000 SLL. \ R \ nLimit Orders Gebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Kommission betalt \ r \ n (sidste 30 dage) \ r \ nRabat \ r \ nEffektiv \ r \ nKommission \ r \ n \ r \ n \ r \ n0 SLL \ r \ n0% \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ n1.000 SLL \ r \ n10% \ r \ n3.51% \ r \ n \ r \ n \ r \ n2, 000 SLL \ r \ n20% \ r \ n3.12% \ r \ n \ r \ n \ r \ n5.000 SLL \ r \ n30% \ r \ n2.73% \ r \ n \ r \ n \ r \ n10.000 SLL \ r \ n40% \ r \ n2.34% \ r \ n \ r \ n \ r \ n20.000 SLL \ r \ n50% \ r \ n1.95% \ r \ n \ r \ n \ r \ n50.000 SLL \ r \ n60% \ r \ n1.56% \ r \ n \ r \ n \ r \ n100.000 SLL \ r \ n70% \ r \ n1.17% \ r \ n \ r \ n \ r \ n200.000 SLL \ r \ n80% \ r \ n0.78% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDer er ingen gebyrer for at sende SLL, ACD og OMC til andre brugere. Selvom VirWoX ikke opkræver et gebyr for vedligeholdelse af kontoen, opkræves der et inaktivitetsgebyr efter 12 måneders inaktivitet. Dette er sat til 2 EUR (eller tilsvarende) månedligt, men det opkræves kun, når kontoen har en positiv saldo. \ R \ nHvad er VirWoX-terminaler? \ R \ nDe, der bruger VirWoX til køb og salg af SLL, vil muligvis tage fordel af terminalerne i den virtuelle verden i Second Life. Disse terminaler er en påkrævet del af valideringen af ​​din konto. Efter validering af kontoen opretter brugerne permanente forbindelser mellem VirWoX-konti og Second Life-avatarer. Denne permanente forbindelse er en vigtig del af sikker og effektiv overførsel af Linden-dollars. For at validere din konto og oprette dette link skal du blot vente, indtil du er logget ind på din nyoprettede VirWoX-konto. Log derefter ind i SL-verdenen og besøg en VirWoX-terminal. Berør terminalen, så får du en pop op-dialogboks, der viser dit valgte brugernavn i VirWoX til avataren. Bekræft brugernavnet for at oprette linket. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan finde terminalplaceringerne via VirWoX-webstedet. VirWoX advarer om, at der kan være falske VirWoX-terminaler. Ægte VirWoX-terminaler vil altid bevise, at de er ægte, ved at vise dit VirWoX-brugernavn og dit hemmelige terminalidentifikationsnummer (TIN). Du kan vælge dette TIN og ændre det så ofte du vil via din indstillingsside. Bekræft altid, at en terminal viser dit TIN og brugernavn, inden du trykker på Pay. \ R \ n \ r \ nVirWoX er også interesseret i at høre fra folk, der ejer et sted, der passer til en terminal. Du kan få mere information eller kontakte firmaet for at få en og forbedre yderligere trafik. \ R \ n Er VirWox Safe? \ R \ nVirWoX drives, udviklet og designet af det østrigske firma Virtual World Services GmbH. Det eneste formål med dette firma er at drive tjenester som denne og drive forretning inden for og relateret til virtuelle verdener. Af sikkerhedshensyn giver VirWoX retningslinjer for adgangskoder, såsom at de er mindst otte tegn lange og kombinerer store og små bogstaver plus tal. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVirWoX har brug for visse personlige oplysninger , ligesom dit navn, når du sender virkelige penge til bankkonti, PayPal og Skrill. Det giver eller sælger aldrig disse oplysninger til tredjeparter, medmindre offentlige myndigheder anmoder om det, med undtagelse af anonyme data, der bruges til statistiske formål. Det gemmer ikke kreditkortoplysninger. \ R \ nHvilke ressourcer giver VirWoX til udviklere? \ R \ nPå grund af pålideligheden og skalerbarheden af ​​VirWoX-serveren har den åbnet sine interne grænseflader op til tredjepartsudviklere, der ønsker at få adgang til den via produkterne eller applikationerne. Dette giver også udviklere mulighed for at opbygge applikationer, der kræver programmatisk adgang til en børs for virtuelle valutaer. VirWoX tilbyder tre API’er til udviklere: Basic, Trading og MicroPayment. \ R \ nKonklusion \ r \ nVirWoX, eller Virtual World Exchange, er en udveksling for virtuelle valutaer. Det blev oprindeligt oprettet til køb og salg af virtuelle valutaer, der blev brugt i onlinespil. Da platformen introducerede understøttelse af Bitcoin, blev det endnu mere populært ved at gøre det muligt at indirekte købe Bitcoin med PayPal og andre svære at finde betalingsmetoder ved først at købe SLL og derefter konvertere dette til Bitcoin. \ R \ n \ r \ nVirWoX er en særlig nyttig udveksling for dem, der ønsker yderligere metoder til at købe Bitcoin og ikke har noget imod at betale ekstra gebyrer for at gøre det, eller som ønsker at forblive anonyme af en eller anden grund. \ u00a0 Det er også en nyttig ressource for folk, der spiller den understøttede online spil, der bruger en af ​​de virtuelle valutaer, der kan handles på VirWoX. \ r \ n \ r \ nBesøg VirWox","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-05-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me