Begyndervejledning til DEx.top: Komplet gennemgang

Dex.Top anmeldelse

DEx.top er en udvekslingsplatform, der bruger smarte kontrakter, er decentraliseret og er til Ethereum-tokens. Det er afhængigt af en mekanisme, der er afspillet igen på kæden, der bruger de synkroniserede hovedbøger i kæden og ikke-kæden for at tillade øjeblikkelig handel, samtidig med at den erhvervsdrivendes aktiver beskyttes. DEx.top er stolt af at levere en billig, sikker og øjeblikkelig handelsoplevelse, som brugere på alle oplevelsesniveauer kan sætte pris på.

Dex.Top anmeldelse

Besøg DEx.top

Hvad gør DEx.top unikt?

DEx.top er en logisk fortsættelse af tendensen mod decentraliserede børser for blockchain-transaktioner, der involverer tokens og kryptokurrency. DEx.top skiller sig ud fra de fleste konkurrenter med sin mulighed for, at brugerne kan få øjeblikkelig handel, som de typisk kun ville finde på centraliserede børser. Dette er muligt på grund af DEx.tops dobbeltregistreringssystem, der inkluderer en hovedbog på kæden og en uden for den. Matching og handel finder sted uden for kæden, hvilket giver mulighed for samme hastighed som en central børs. Efter dette bliver alle ordrer “gentaget på kæde” for at synkronisere on-chain-hovedbogen med off-chain-hovedbogen og opdatere den med brugerinformation, f.eks. Transaktioner og saldi.

Denne metode er som den eneste anden decentrale børs, der bruger et to-ledgersystem, IDEX, men DEx.top skiller sig også ud fra denne platform. Mens IDEX kræver, at brugerne betaler gasafgifter for udbetalinger, absorberer DEx.top disse. DEx.top har også flere muligheder for kundesupport (inklusive Twitter, e-mail, Facebook, Telegram og Zendesk) og tilbyder 24/7 tilgængelighed, plus har lavere minimum for handler og udbetalinger.

DEx.top Kontotilmelding

For at oprette en konto og begynde at handle på DEx.top skal du bruge MetaMask-pluginet med din Brave-, Firefox- eller Google Chrome-browser. Når du først er logget ind i MetaMask og tilsluttet Ethereum Mainnet, kan du registrere dig ved at klikke på “Tilmeld dig” øverst til højre på DEx.top-hjemmesiden. Indtast en e-mail-adresse og adgangskode, og gå derefter til din e-mail for at finde en e-mail med bekræftelse. Klik på linket, så bliver din registrering afsluttet.

Kontotilmelding

Både indbetalinger og udbetalinger sker via MetaMask og findes på “ETH-handlinger” på din “Balancer” -side. Processen er ligetil, da du blot udfylder en formular og følger anvisningerne på skærmen.

Hvordan handler du med DEx.top

Når du har logget ind på din DEx.top-konto og har deponeret kryptovaluta, kan du gå til fanen “Exchange” fra hovednavigationslinjen øverst på hjemmesiden. Denne side har alle de forventede værktøjer fra en kryptokursudveksling, herunder en liste over markeder i venstre side af siden og en graf på højre side.

Handelsskærm

Rulning lidt ned fører dig til området for at placere en ordre til venstre og ordrebogen til højre, som angiver pris, beløb og total. Du kan angive aggregeringsniveauet i ordrebogen, som bestemmer antallet af signifikante tal, som tokenpriser afrundes op til. Dette giver handlende mulighed for at se prisintervallet og dybden af ​​ordrebogen, en funktion, der i øjeblikket ikke tilbydes af nogen anden decentraliseret børs med to hovedbøger..

Direkte under ordrebogen kan du se de seneste handler. Under afsnittet for at lave en ordre kan du se dine åbne ordrer og ordrehistorik.

Køb Sælg

For at handle på DEx.top skal du have MetaMask-udvidelsen installeret og logget ind, hvorfor det er nødvendigt at oprette en konto. Du skal derefter også generere en handelsadresse, der vil være en Ethereum-tegnebogadresse. Du bliver så nødt til at finansiere det ved at sende noget ETH eller en anden valuta, du ønsker at handle på platformen.

Forudsat at pluginet er aktiveret, og du er logget ind på din konto, vil du se side om side ordreformularer for at købe eller sælge din valgte kryptokurrency mod ETH. Enten formular giver dig mulighed for at udfylde prisen i ETH, beløbet i dit valgte token, og hvornår ordren udløber, med standardindstillingen til syv dage.

Evnen til at indstille ordreudløbsdatoer er vigtig i decentraliserede børser af to grunde: For det første annullerer det en angrebsvektor, hvis angribere får adgang til platformen, vil de ikke være i stand til at handle mod gamle ikke udfyldte ordrer (som kunne være prissat meget forskelligt fra det nuværende marked) og dermed medføre tab for handlende. Denne funktion giver DEx.top en sikkerhedsfordel i forhold til andre decentrale børser på markedet i dag.

For det andet behøver forhandlere ikke at bekymre sig om at tabe på åbne ordrer, som de allerede har underskrevet med deres private nøgle på grund af markedssvingninger over tid.

På ordreformularen udfyldes feltet i alt (i ETH) automatisk. Under felterne vil du se en knap til “Køb” eller “Sælg”. Over felterne viser købsformularen det laveste salg på det tidspunkt og det maksimale beløb, mens salgsformularen viser det højeste køb og det maksimale beløb.

Ordre:% s

DEx.top-handelsdiagrammer

Diagrammerne på Trade-siden er fra TradingView, så de fleste brugere kender dem. Oplysningerne om dit valgte par vises i et lysestage-diagram med et volumendiagram direkte under det. Når du svæver over et punkt i diagrammet, kan du se den specifikke tid og dato (vandret akse) og åben, høj, lav og tæt, der vises øverst i diagrammet. Der er også forskellige muligheder, såsom at ændre diagrammets fulde span til seks timer, en dag, tre dage eller 30 dage og intervallerne til fem, 15 eller 30 minutter eller en time, dag eller uge. Du kan også justere typen af ​​diagram til søjler, hule lys, Heikin Ashi, linje, område eller baseline.

Diagrammer

Direkte over diagrammet vil du se det kryptokurrency-par, du ser på, samt den aktuelle pris for det givne token i ETH og procentændringen.

DEx. Topgebyrer

Operationer på Ethereum-blockchain koster gas at udføre. Ligesom andre decentrale børser afregnes handler, udbetalinger og indskud alle on-chain på DEx.top og vil medføre gasomkostninger. Platformens gebyrer er opdelt nedenfor:

Handelsgebyrer: Ligesom andre platforme er DEx.top afhængig af en maker-taker-model for at bestemme handelsgebyrer. Dette gebyr er designet til at være lille, så det kan dække Ethereum-gasomkostningerne. Producentgebyrer er for dem, der tilføjer likviditet til platformens marked ved at lave en begrænset ordre til at sælge eller købe. Takergebyrer er for dem, der fjerner likviditet ved at placere en ordre, der udføres mod en eksisterende ordre. Som en del af maker-taker-modellen er takergebyret lidt højere, da dette tilskynder brugerne til at vedligeholde ordrebogen. I skrivende stund er takgebyrer 0,2 procent, og producentgebyrer er 0,1 procent, men DEx.top bemærker, at de kan ændres.

Tilbagetrækning & Depositum: indskud koster normalt ca. 0,001 til 0,002 ETH for at dække Ethereum-netets gasgebyrer. Gasafgifter for tilbagetrækning absorberes i øjeblikket af DEx.top for at tilskynde til tidlig brug.

Konklusion

DEx.top er en nyligt lanceret decentral børs, der giver mulighed for øjeblikkelig handel uden ulemperne ved at bruge en central børs. Platformen bruger både en on-chain og en off-chain ledger for at gøre dette muligt og er optimeret til at maksimere gaseffektiviteten, hvilket sparer dig penge på dine handler.

Grænsefladen til DEX er godt designet og føles meget som at bruge enhver anden central udveksling, handelsskærmen er ren og let at se alle de oplysninger, du har brug for, når du foretager dine handler, og begyndere skal kunne komme i gang med at handle Ethereum baserede tokens.

Bortset fra tilgængelighed døgnet rundt på både dens engelske og mandarinske kundesupportkanaler er der også en support-e-mail angivet på kontaktsiden. Sørg dog for, at du er fortrolig med, hvordan webstedet fungerer, før du udfører store handler – ting som dobbeltkontrol af tegnebogadresser og udførelse af små testtransaktioner først hjælper dig med at vænne dig til systemet med en mindre risiko.

Jeg vil gerne se mere gennemsigtighed om, hvem der står bag webstedet, firmaoplysninger og så videre, men det er ikke så vigtigt for en decentral udveksling, som du bare interagerer med smarte kontrakter i modsætning til at stole på, at en tredjepart er værge for din kryptokurrency.

Mængden af ​​tokens på dette tidspunkt er ikke enorm, men udvekslingen er ny, så jeg forventer, at den stiger med tiden.

Besøg DEx.top

DEx.top

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-dextop-komplet-gennemgang.gif”

alt = “DEx.top”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

  • Hurtig handel til en DEX
  • Dejligt handelsgrænseflade
  • Decentraliseret udveksling
  • Præcis kortlægning via TradingView

Ulemper

  • Kun ERC-tokens
  • Mere gennemsigtighed påkrævet

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"DEx.top","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /dextop-review.gif","beskrivelse":"DEx.top er en udvekslingsplatform, der bruger smarte kontrakter, er decentraliseret og er til Ethereum-tokens. Det er afhængigt af en mekanisme, der er afspillet igen på kæden, der bruger de synkroniserede hovedbøger i kæden og i kæden for at tillade øjeblikkelig handel, samtidig med at den erhvervsdrivendes aktiver beskyttes. DEx.top er stolt af at levere en billig, sikker og øjeblikkelig handel…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"DEx.top","reviewBody":"DEx.top er en udvekslingsplatform, der bruger smarte kontrakter, er decentraliseret og er til Ethereum-tokens. Det er afhængigt af en mekanisme, der er afspillet igen på kæden, der bruger de synkroniserede hovedbøger i kæden og ikke-kæden for at tillade øjeblikkelig handel, samtidig med at den erhvervsdrivendes aktiver beskyttes. DEx.top er stolt af at levere en billig, sikker og øjeblikkelig handelsoplevelse, som brugere på alle oplevelsesniveauer kan sætte pris på. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesøg DEx.top \ r \ n \ r \ n Hvad Gør DEx.top unik? \ R \ nDEx.top er en logisk fortsættelse af tendensen mod decentraliserede børser for blockchain-transaktioner, der involverer tokens og kryptokurrency. DEx.top skiller sig ud fra de fleste konkurrenter med sin mulighed for, at brugerne kan få øjeblikkelig handel, som de typisk kun ville finde på centraliserede børser. Dette er muligt på grund af DEx.top \ ‘s dobbeltregistreringssystem, der inkluderer en hovedbog på kæden og en fra den. Matching og handel finder sted uden for kæden, hvilket giver mulighed for samme hastighed som en central børs. Efter dette bliver alle ordrer spillet på kæde for at synkronisere kæde-hovedbogen med off-chain-hovedbogen og opdaterer den med brugeroplysninger som f.eks. Transaktioner og saldi. \ R \ n \ r \ n Denne metode er som den af den eneste anden decentrale børs, der bruger et to-ledgersystem, IDEX, men DEx.top skiller sig også ud fra denne platform. Mens IDEX kræver, at brugerne betaler gasafgifter for udbetalinger, absorberer DEx.top disse. DEx.top har også flere muligheder for kundesupport (inklusive Twitter, e-mail, Facebook, Telegram og Zendesk) og tilbyder 24 \ / 7 tilgængelighed plus har lavere minimum for handler og hævninger. \ R \ nDEx.top Kontotilmelding \ r \ n \ r \ nFor at oprette en konto og begynde at handle på DEx.top skal du bruge MetaMask-pluginet med din Brave-, Firefox- eller Google Chrome-browser. Når du er logget ind på MetaMask og tilsluttet Ethereum Mainnet, kan du registrere dig ved at klikke \ u201cTilmeld dig \ u201d øverst til højre på DEx.top-hjemmesiden. Indtast en e-mail-adresse og adgangskode, og gå derefter til din e-mail for at finde en e-mail med bekræftelse. Klik på linket, så bliver din registrering afsluttet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Begge indskud og udbetalinger sker via MetaMask og findes på \ u201cETH Handlinger \ u201d på din \ u201cBalancer \ u201d side . Processen er ligetil, da du blot udfylder en formular og følger vejledningen på skærmen. \ R \ nHvordan handler du med DEx.top \ r \ nNår du logger ind på din DEx.top-konto og har deponeret kryptovaluta, kan du gå til fanen \ u201cExchange \ u201d fra hovednavigationslinjen øverst på webstedet. Denne side har alle de forventede værktøjer fra en kryptovalutaudveksling, herunder en liste over markeder i venstre side af siden og en graf på højre side. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRul ned lidt fører dig til området for at placere en ordre til venstre og ordrebogen til højre, der angiver pris, beløb og total. Du kan angive aggregeringsniveauet i ordrebogen, som bestemmer antallet af signifikante tal, som tokenpriser afrundes op til. Dette giver handlende mulighed for at se prisintervallet og dybden af ​​ordrebogen, en funktion, der ikke tilbydes af nogen anden decentraliseret børs med to hovedbøger i øjeblikket. \ R \ n \ r \ nDirekt under ordrebogen kan du se de seneste handler. Under afsnittet for at lave en ordre kan du se dine åbne ordrer og ordrehistorik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFor at handle på DEx.top skal du have MetaMask-udvidelsen installeret og logget ind , hvorfor det er nødvendigt at oprette en konto. Du skal derefter også generere en handelsadresse, der vil være en Ethereum-tegnebogadresse. Du bliver så nødt til at finansiere det ved at sende en eller anden ETH eller anden valuta, du ønsker at handle på platformen. \ R \ n \ r \ n Forudsat at pluginet er aktiveret, og du er logget ind på din konto, vil du se side om side bestil formularer til at købe eller sælge din valgte kryptokurrency mod ETH. Enten formular giver dig mulighed for at udfylde prisen i ETH, beløbet i dit valgte token, og hvornår ordren udløber, med standardindstillingen til syv dage. \ R \ n \ r \ nFunktionen til at indstille ordreudløbsdatoer er vigtig i decentral udveksling af to grunde: For det første annullerer det en angrepsvektor, hvis angribere får adgang til platformen, vil de ikke være i stand til at handle mod gamle uudfyldte ordrer (som kunne være prissat meget forskelligt fra det nuværende marked) og dermed medføre tab for handlende . Denne funktion giver DEx.top en sikkerhedsfordel i forhold til andre decentrale børser på markedet i dag. \ R \ n \ r \ n For det andet behøver forhandlere ikke at bekymre sig om at tabe på åbne ordrer, som de allerede har underskrevet med deres private nøgle på grund af markedssvingninger over tid. \ r \ n \ r \ n På ordreformularen udfyldes det samlede felt (i ETH) automatisk. Under felterne vil du se en knap til \ u201cKøb \ u201d eller \ u201cSælg. \ u201d Over felterne viser købsformularen det laveste salg på det tidspunkt og det maksimale beløb, mens salgsformularen viser det højeste køb og det maksimale beløb. \ r \ n \ r \ n \ r \ nDEx.top Handelskort \ r \ nDiagrammerne på Trade-siden er fra TradingView, så de fleste brugere kender dem. Oplysningerne om dit valgte par vises i et lysestage-diagram med et volumendiagram direkte under det. Når du svæver over et punkt i diagrammet, kan du se den specifikke tid og dato (vandret akse) og åben, høj, lav og tæt, der vises øverst i diagrammet. Der er også forskellige muligheder, såsom at ændre diagrammets fulde span til seks timer, en dag, tre dage eller 30 dage og intervallerne til fem, 15 eller 30 minutter eller en time, dag eller uge. Du kan også justere typen af ​​diagram til søjler, hule stearinlys, Heikin Ashi, linje, område eller basislinje. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDirekt over diagrammet vil du se kryptokurrencyparret du ser på, såvel som den aktuelle pris på det givne token i ETH og procentændringen. \ r \ nDEx.top Gebyrer \ r \ nFunktioner på Ethereum blockchain koster gas at udføre. Ligesom andre decentrale børser afregnes handler, udbetalinger og indskud alle on-chain på DEx.top og vil medføre gasomkostninger. Platformens gebyrer er opdelt nedenfor: \ r \ n \ r \ nHandelsgebyrer: Ligesom andre platforme er DEx.top afhængig af en producent-taker-model til at bestemme handelsgebyrer. Dette gebyr er designet til at være lille, så det kan dække Ethereum-gasomkostningerne. Producentgebyrer er for dem, der tilføjer likviditet til platformens marked ved at foretage en begrænset ordre til at sælge eller købe. Takergebyrer er for dem, der fjerner likviditet ved at placere en ordre, der udføres mod en eksisterende ordre. Som en del af maker-taker-modellen er takergebyret lidt højere, da dette tilskynder brugerne til at vedligeholde ordrebogen. I skrivende stund er takgebyrer 0,2 procent, og producentgebyrer er 0,1 procent, men DEx.top bemærker, at de kan ændres. \ R \ n \ r \ nTilbagetrækning & Depositum: Indskud koster normalt omkring 0,001 til 0,002 ETH for at dække Ethereum-netets gasgebyrer. Gasafgifter for tilbagetrækning absorberes i øjeblikket af DEx.top for at tilskynde til tidlig brug. \ R \ nKonklusion \ r \ nDEx.top er en nystartet decentralbørs, der giver mulighed for øjeblikkelig handel uden ulemperne ved at bruge en centraliseret børs. Platformen bruger både en on-chain og en off-chain-hovedbog for at gøre dette muligt og er optimeret til at maksimere gaseffektiviteten, hvilket sparer dig penge på dine handler. \ R \ n \ r \ nGrænsefladen til DEX er godt designet og føles meget som at bruge enhver anden central børs, handelsskærmen er ren og let at se alle de oplysninger, du har brug for, når du foretager dine handler, og begyndere skal hurtigt kunne komme i gang med at handle Ethereum-baserede tokens. \ r \ n \ r \ nBortset fra tilgængelighed 24 \ / 7 på både dens engelske og mandarinske kundesupportkanaler er der også en support-e-mail angivet på kontaktsiden. Sørg dog for, at du er fortrolig med, hvordan webstedet fungerer, før du foretager store handler – ting som dobbeltkontrol af tegnebogadresser og udførelse af små testtransaktioner først hjælper dig med at vænne dig til systemet med en mindre risiko. \ n \ r \ nJeg vil gerne se mere gennemsigtighed om, hvem der står bag webstedet, firmadetaljer og så videre, men det er ikke så vigtigt for en decentral udveksling, da du bare interagerer med smarte kontrakter i modsætning til at stole på en tredjedel- part for at være vogter for din kryptokurrency. \ r \ n \ r \ nMængden af ​​tokens på dette tidspunkt er ikke enorm, men udvekslingen er ny, så jeg forventer, at den stiger med tiden. \ r \ nBesøg DEx.top","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-07-19"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me