Begyndervejledning til CoinSwitch: Komplet gennemgang

CoinSwitch anmeldelse

CoinSwitch er en samler af information om udveksling af kryptokurrency, der indsamler data såsom kurser fra de førende børser, der findes over hele verden. Platformen annoncerer, hvilket giver brugerne mulighed for at konvertere deres kryptokurver på tværs af børser med de bedste priser, svarende til hvordan Changelly og Shapeshift fungerer. Den har en brugervenlig grænseflade, der er intuitiv at bruge, og et bredt tilbud af kryptokurrency-par.

CoinSwitch anmeldelse

Børsen påpeger, at den har det bredeste tilbud af kryptokurver med mere end 250 forskellige mønter at vælge imellem. Derudover er der støtte til mere end 6.000 par kryptokurver. CoinSwitch er også stolt af de lette transaktioner, samlet platform med adgang til information fra flere børser og pålidelig support.

CoinSwitch-websted

Som udvekslingsaggregat sparer CoinSwitch brugerne meget tid ved automatisk at sammenligne satserne for deres valgte kryptokuropar på tværs af de mest anvendte børser. På denne måde behøver brugerne ikke at kontrollere flere børser for at bekræfte, at de får den bedste pris. Som en bonus øger muligheden for let at sammenligne valutakurser på tværs af børser chancerne for, at brugerne får en bedre kurs og kommer ud på deres udveksling, hvilket maksimerer værdien af ​​deres kryptoaktiver over tid.

Besøg CoinSwitch

Hvilke mønter og par understøtter CoinSwitch?

Du kan ikke kortfattet liste alle kryptokurrencymønter eller -par, der understøttes af CoinSwitch på grund af deres store volumen. Som nævnt er der mere end 250 kryptokurver og over 6.000 mulige par. Det holder en løbende liste over kryptokurver, som den understøtter på hjemmesiden, så du nemt kan kontrollere inden for få sekunder, om dine valgte kryptokurver har support. Valutaerne er fordelt på fem sider og er for det meste i alfabetisk rækkefølge. En praktisk søgefunktion gør det dog let at få øje på den valuta, du har brug for for at handle.

Understøttede mønter

Understøtter CoinSwitch Fiat-valutaer?

CoinSwitch understøtter ingen fiat-valutaer, hvilket er en kompromis med hensyn til fordele og ulemper. Dette betyder, at du skal eje kryptokurrency for at bruge CoinSwitch og ikke kan foretage en indbetaling med et kreditkort eller bankoverførsel. Fordi CoinSwitch ikke understøtter fiat-valutaer, er det underlagt færre eller ingen regler afhængigt af det land, du bor i. Dette giver større anonymitet. Det betyder imidlertid også, at platformen holdes på færre standarder, hvilket efterlader brugerne til at kontrollere anmeldelser for at bekræfte CoinSwitchs omdømme.

Hvilke udvekslinger viser CoinSwitch?

For at få dig den bedst mulige pris på et hvilket som helst tidspunkt arbejder CoinSwitch med flere førende kryptokursudvekslinger. Du finder tilbud fra Bittrex, CoinSwitch selv, Changelly, Changer, Cryptopia, Evercoin og ShapeShift. På grund af det store antal udvekslinger, CoinSwitch samler data fra, er det mere sandsynligt, at du finder det kryptokurrencypar, du ønsker, hvilket er, hvordan det kan tilbyde mere end 6.000 parringer. Hvis en udveksling ikke har en af ​​dine valgte kryptokurver, fortæller sidelisten på CoinSwitch dig, at denne udveksling ikke understøtter parret.

Hvordan handler du med CoinSwitch?

Der er flere måder at handle ved hjælp af CoinSwitch. Du kan finde din valgte kryptokurrency på listen over understøttede mønter nævnt ovenfor. Når du har fundet den pågældende valuta, kan du blot klikke på knappen “Handel” ved siden af ​​den. Derfra fører CoinSwitch dig til en side, hvor du kan justere den anden kryptokurrency i det par, du vil handle til eller fra.

Du kan også springe det meste af denne proces over og blot indtaste de to valutaer, du vil veksle mellem, på startsiden og derefter klikke på “Vis alle tilbud.” Når du justerer de valutaer, der er anført i rullemenuen, vil du bemærke, at det ovenfor “Vis alle tilbud” viser, hvor mange tilbud der er tilgængelige, ud over den, der vises i søgeformularen.

Udvekslinger

Uanset hvilken side du begynder på, vil du blive bragt til siden med tilbud. Rul ned for at se dem alle, som inkluderer valg fra flere børser. Du vil bemærke, at nogle tilbud er angivet med faste rater i 10 minutter, mens andre kun er den aktuelle sats. På grund af kryptokurrencyens høje volatilitet skal du vælge, om du vil drage fordel af den bedste aktuelle rente eller foretrækker at vælge en låst sats, så du kan stole på det.

Når du har valgt din børs, skal du indtaste adressen på din tegnebog og bekræfte, at oplysningerne er korrekte. Læs vilkårene, og tryk på “Næste”. Du vil se adressen på den udveksling, som du vil sende krypto til. Så snart børsen modtager din kryptovaluta, starter de konverteringen.

Sådan handler du

Hvordan er platformen at bruge?

Samlet set er CoinSwitch-platformen meget intuitiv at bruge. Rullemenuerne på hovedsiden gør det nemt at søge efter kryptokurver med klare etiketter, der siger “Du sender ___” og “Du modtager ___”, så det er indlysende, hvilken krypto du skal gå ind i begge menuer. Selvom du er helt ny inden for kryptokurrency og udvekslinger generelt, skal du være i stand til hurtigt at finde ud af CoinSwitch. For dem, der har brug for mere hjælp, har FAQ-sektionen trinvise instruktioner.

Mens platformen er enkel at bruge med en intuitiv brugergrænseflade, mangler den funktioner. Der er nok til den afslappede erhvervsdrivende eller nogen, der bare lejlighedsvis har brug for at foretage en udveksling, men erfarne forhandlere bliver nødt til at foretage yderligere undersøgelser. Du kan ikke finde handelshistorik, ordrebøger eller pristabeller på CoinSwitch, værktøjer, der ofte findes på andre børser. Dette kan dog skyldes, at CoinSwitch primært er en børsaggregator.

CoinSwitch kundeanmeldelser

Online anmeldelser er stort set positive over for CoinSwitch, da det modtager en “god” rating på TrustPilot, som er en samlet vurdering fra 70 anmeldelser i skrivende stund..

kunde anmeldelser

Der er et par negative anmeldelser med handler om, at specifikke transaktioner er langsomme eller ikke modtages, CoinSwitch selv har svaret på disse anmeldelser med en løsning på problemet, som det er godt at se.

Hvordan kan du spore dine handler?

CoinSwitch gør det også nemt at spore dine børser. Den har fanen “Spor” på hovedsiden, så du kan spore dine transaktioner. Efterhånden som processen fortsætter, vil du bemærke, at den gennemgår trin som “blockchain-verifikation”, “udveksling”, “initier overførsel til din tegnebog” og “track transfer”. Du kan altid lukke fanen i din browser og vende tilbage til den senere for at bekræfte din transaktionsstatus. Bare sørg for at have dit ordre-id, da dette er nødvendigt for at spore transaktionen.

Hvor lang tid tager transaktioner typisk?

I de fleste tilfælde tager en CoinSwitch-transaktion mellem 15 og 30 minutter at behandle. Større transaktioner kan tage længere tid at behandle baseret på blockchain-kapacitet og din transaktionsstørrelse. Disse “store” transaktioner begynder typisk ved ca. en BTC. Det er også muligt, at en transaktion tager længere tid på grund af en overbelastet blockchain, noget der kan påvirke enhver blockchain. Da CoinSwitch ikke kan kontrollere disse forsinkelser, er din eneste mulighed i denne situation at vente. Brugere af CoinSwitch bekræfter regelmæssigt den hurtige hastighed af transaktioner, så du bør typisk opleve en hurtig udveksling.

CoinSwitch-gebyrer

CoinSwitch opkræver gebyrer afhængigt af den udveksling, du vælger at foretage din udveksling på. Dette inkluderer ikke, uanset hvilken børs du vælger for transaktionen, så du skal være opmærksom på disse gebyrer. At vælge at bruge Changelly, Changer, Blocktrades, EverCoin eller ShapeShift medfører ikke et gebyr fra CoinSwitch. At vælge Bittrex eller Cryptopia indebærer et gebyr på 0,5 procent, og brug af CoinSwitch fører til et gebyr på 0,6 procent.

ExchangeFees
Changelly 0%
Shapeshift 0%
Skifter 0%
EverCoin 0%
KuCoin 0,25% -0,59%
Bittrex 0,25% -0,98%
Cryptopia 0,25% -0,98%
Andre 0,25% -0,98%

Disse gebyrer er meget minimale for den service, CoinSwitch tilbyder ved sammenligning af alle data for dig for at sikre, at du får den bedste pris. Hvis du vælger den rigtige udveksling, vil du stadig spare penge ved at bruge CoinSwitch til at sammenligne og endda bogføre gebyret.

Har CoinSwitch mængderestriktioner?

CoinSwitch selv har ingen begrænsninger for det beløb, du bytter, hverken et minimum eller et maksimum, men der er forbehold. Nogle af de børser, du vil bruge via CoinSwitch, har en maksimal grænse på plads. Derudover skal du sikre dig, at ethvert beløb dækker alle netværksgebyrer, der opkræves af blockchain. Med andre ord skal det beløb, du sender, såvel som det antal, du modtager, dække både output- og inputnetværksgebyrer, som en blockchain tager. Du skal modtage en besked, hvis du ikke udveksler nok midler til at dække disse gebyrer.

Husk, at hvis du alligevel sender en transaktion, og der ikke er nok til netværksgebyrer, mislykkes den, og du mister muligvis dine penge. Disse netværksgebyrer er påkrævet, da blockchain-kryptovalutaen er baseret på automatisk tager et gebyr.

Hvad er tilknyttet program?

For at give incitamenter til brugere af CoinSwitch til at dele platformen med andre tilbyder det et tilknyttet program. Du får et unikt tilknyttet link, som du kan se, når du er logget ind på din konto. Brug dette link til at henvise folk til CoinSwitch. Når de bruger CoinSwitch til at udveksle, får du en bonusindtægtsandel på 50 procent, en fordel, der annonceres som for evigt. På denne måde kan du dele linket med kun en eller to personer, der regelmæssigt bruger børsen og får en lille passiv indkomst.

CoinSwitch kundesupport

CoinSwitch har tendens til at få positive vurderinger for kundesupport, især hastigheden af ​​dets svar. Det reagerer straks på problemer, og CoinSwitch-webstedet siger, at det typisk reagerer på e-mails inden for 12 timer. Samlet set har CoinSwitch høje ratings fra brugere. Kundesupport ser ud til at være forsynet med en e-mail-adresse, der er angivet på platformen, hvilket ikke er ideelt, et billetsystem eller telefonsupport ville være bedre, men udvekslingen synes ret lille i øjeblikket, så måske tilføjes disse muligheder, når den vokser.

Er CoinSwitch sikkert ?

Fordi CoinSwitch kun handler i kryptovalutaer og ikke fiat-valutaer, er den ikke bundet af de begrænsninger, den ville have med fiat. Dette giver mulighed for et højt niveau af anonymitet, noget som brugerne typisk er på jagt efter, især i en verden af ​​kryptokurrency.

Faktisk giver CoinSwitch et så højt niveau af anonymitet, at du ikke behøver at oprette en konto for at bruge platformen til udveksling. Du skal bare indtaste de korrekte oplysninger, inklusive din tegnebog-adresse. Denne mangel på konti betyder ikke nogen risiko for stjålne oplysninger eller andre frihedsberøvende risici. Naturligvis registreres transaktioner stadig, men der er ingen måde at fortælle, hvem der gennemførte hvilken transaktion.

Da CoinSwitch ikke udtrykkeligt beskriver sine sikkerhedsforanstaltninger, er der ingen måde at evaluere dets sikkerhed på en upartisk måde. Alligevel hjælper det faktum, at du ikke behøver at indtaste private oplysninger, helt sikkert med at forhindre bedrageri af mange typer. Derudover har de fleste anmeldelser af platformen tendens til at være positive. CoinSwitch har eksisteret i et stykke tid og hævder at være blandt de mest betroede børser i verden.

Husk, at som med alle andre transaktioner på blockchain er enhver transaktion, der foretages via CoinSwitch, endelig. Dette betyder, at hvis du ved et uheld sender penge til en forkert adresse, vil du ikke være i stand til at inddrive dem, hverken dig selv eller med hjælp fra CoinSwitch.

Er CoinSwitch reguleret?

Mens mange ser CoinSwitchs evne til at levere anonymitet som en fordel, kommer det med ofring af regulering. Fordi det udelukkende beskæftiger sig med kryptokurver, er de fleste lande endnu ikke kommet med love og krav til denne type udveksling. Dog kan de stærke kundebedømmelser og anmeldelser af CoinSwitch hjælpe med at afhjælpe brugernes bekymringer. Det er også vigtigt at bemærke, at meget få børser som CoinSwitch er reguleret, så dette er ikke usædvanligt.

Konklusion

CoinSwitch fungerer som en kryptovalutaudvekslingsaggregat, der samler data fra de mest populære børser. På denne måde sparer det brugerne tid og kræfter, de skal bruge for at sammenligne satserne på forskellige børser. Afhængigt af den udveksling, du vælger at bruge via CoinSwitch, bliver du muligvis ikke opkrævet et ekstra gebyr af aggregatoren, og eventuelle gebyrer er lave. Platformen er intuitiv at bruge, men mange vil sætte pris på yderligere funktioner.

Vi vil gerne se mere gennemsigtighed om, hvem der driver webstedet, da der ikke er nogen klar indikation på hjemmesiden i øjeblikket. Dette er ikke et stort problem, men da børsen ikke er centraliseret, stoler du derfor ikke på børsenes tillid til at gennemføre dine transaktioner.

Samlet set er CoinSwitch et solidt valg for dem, der ønsker at udveksle kryptokurrency og få den bedste pris, mens de gør det, især hvis de ikke har brug for yderligere analyse- eller historikværktøjer..

Besøg CoinSwitch

CoinSwitch

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-coinswitch-komplet-gennemgang.gif”

alt = “CoinSwitch anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

9,0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

7.0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

  • Masser af kryptovalutaer
  • Let at bruge
  • Anonyme transaktioner
  • Gennemsigtige gebyrer

Ulemper

  • Brug for flere supportmuligheder
  • Ingen Fiat-betalingsmuligheder
  • Holdet er ikke særlig gennemsigtigt

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"CoinSwitch","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 04 \ /coinswitch-review.gif","beskrivelse":"CoinSwitch er en samler af information om udveksling af kryptokurrency og indsamler data såsom priser fra de førende børser, der findes over hele verden. Platformen annoncerer, hvilket giver brugerne mulighed for at konvertere deres kryptokurver på tværs af børser med de bedste priser, svarende til hvordan Changelly og Shapeshift fungerer. \ U00a0 Den har en brugervenlig grænseflade, der er intuitiv at bruge…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"CoinSwitch","reviewBody":"CoinSwitch er en samler af information om udveksling af kryptokurrency og indsamler data såsom priser fra de førende børser, der findes over hele verden. Platformen annoncerer, der giver brugerne mulighed for at konvertere deres kryptokurver på tværs af børser med de bedste priser, svarende til hvordan Changelly og Shapeshift fungerer. \ U00a0 Den har en brugervenlig grænseflade, der er intuitiv at bruge og et bredt tilbud af kryptokurrency-par. \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBørsen påpeger, at den har det bredeste tilbud af kryptovalutaer med mere end 250 forskellige mønter at vælge imellem. Derudover er der støtte til mere end 6.000 par kryptokurver. CoinSwitch er også stolt af de lette transaktioner, samlet platform med adgang til information fra flere børser og pålidelig support. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Som en udvekslingsaggregat sparer CoinSwitch brugerne meget tid ved automatisk at sammenligne satserne for deres valgte kryptokurrency-par på tværs af de mest anvendte børser. På denne måde behøver brugerne ikke at kontrollere flere børser for at bekræfte, at de får den bedste pris. Som en bonus øger muligheden for let at sammenligne valutakurser på tværs af børser chancerne for, at brugerne får en bedre kurs og kommer ud på deres udveksling, hvilket maksimerer værdien af ​​deres kryptoaktiver over tid. \ R \ nBesøg CoinSwitch \ r \ n \ r \ nHvilke mønter og par understøtter CoinSwitch? \ r \ nDu kan ikke kortfattet angive alle de kryptokurrencymønter eller -par, der understøttes af CoinSwitch på grund af deres store volumen. Som nævnt er der mere end 250 kryptokurver og over 6.000 mulige par. Det holder en løbende liste over kryptokurver, som den understøtter på hjemmesiden, så du nemt kan kontrollere inden for få sekunder, om dine valgte kryptokurver har support. Valutaerne er fordelt på fem sider og er for det meste i alfabetisk rækkefølge. En bekvem søgefunktion gør det dog let at få øje på den valuta, du har brug for at handle. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStøtter CoinSwitch Fiat-valutaer? \ R \ nCoinSwitch understøtter ikke nogen fiat-valutaer, hvilket er en handel -af med hensyn til fordele og ulemper. Dette betyder, at du skal eje kryptokurrency for at bruge CoinSwitch og ikke kan foretage en indbetaling med et kreditkort eller bankoverførsel. Fordi CoinSwitch ikke understøtter fiat-valutaer, er det underlagt færre eller ingen regler afhængigt af det land, du bor i. Dette giver større anonymitet. Det betyder dog også, at platformen holdes på færre standarder, hvilket giver brugerne mulighed for at kontrollere anmeldelser for at bekræfte CoinSwitchs omdømme. \ R \ nHvilke udvekslinger viser CoinSwitch? \ R \ nFor at få dig den bedst mulige pris på et hvilket som helst tidspunkt, CoinSwitch arbejder med flere førende kryptokurrencyudvekslinger. Du finder tilbud fra Bittrex, CoinSwitch selv, Changelly, Changer, Cryptopia, Evercoin og ShapeShift. På grund af det store antal udvekslinger, CoinSwitch samler data fra, er det mere sandsynligt, at du finder det kryptokurrencypar, du ønsker, hvilket er, hvordan det kan tilbyde mere end 6.000 parringer. Hvis en udveksling ikke har en af ​​dine valgte kryptokurver, fortæller sidelisten på CoinSwitch dig, at denne udveksling ikke understøtter parret. \ R \ nHvordan handler du med CoinSwitch? \ R \ nDer er flere måder at handle på ved hjælp af CoinSwitch. Du kan finde din valgte kryptokurrency på listen over understøttede mønter nævnt ovenfor. Når du har fundet den pågældende valuta, kan du blot klikke på knappen \ u201cTrade \ u201d ved siden af ​​den. Derfra fører CoinSwitch dig til en side, hvor du kan justere den anden kryptokurrency i det par, som du vil handle til eller fra. \ R \ n \ r \ nDu kan også springe over det meste af denne proces og blot indtaste de to valutaer du vil udveksle mellem på startsiden, og klik derefter på \ u201cVis alle tilbud. \ u201d Når du justerer de valutaer, der er anført i rullemenuen, vil du bemærke, at det ovenfor \ u201cVis alle tilbud, \ u201d viser hvor mange tilbud der er tilgængelig ud over den, der vises i søgeformularen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Uanset hvilken side du begynder på, vil du blive bragt til siden med tilbud. Rul ned for at se dem alle, som inkluderer valg fra flere børser. Du vil bemærke, at nogle tilbud er angivet med faste rater i 10 minutter, mens andre kun er den aktuelle sats. På grund af kryptokurrencyens høje volatilitet skal du vælge, om du vil drage fordel af den bedste aktuelle rente eller foretrækker at vælge en låst sats, så du kan stole på det. \ R \ n \ r \ nEn gang du vælger din børs, skal du indtaste adressen på din tegnebog og bekræfte, at oplysningerne er korrekte. Læs vilkårene, og tryk på \ u201cNæste. \ U201d Du vil se adressen på den udveksling, som du vil sende krypto til. Så snart børsen modtager din kryptokurrency, starter de konverteringen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan er platformen at bruge? \ R \ nSamlet set er CoinSwitch-platformen meget intuitiv at bruge. Rullemenuerne på hovedsiden gør det nemt at søge efter kryptokurver med klare etiketter, der siger, \ u201cDu sender ___ \ u201d og \ u201cDu modtager ___, \ u201d, så det er indlysende, hvilken krypto du skal åbne i begge menuer. Selvom du er helt ny inden for kryptokurrency og udvekslinger generelt, skal du være i stand til hurtigt at finde ud af CoinSwitch. For dem, der har brug for mere hjælp, har FAQ-sektionen trinvise instruktioner. \ R \ n \ r \ n Mens platformen er enkel at bruge med en intuitiv brugergrænseflade, mangler den funktioner. Der er nok til den afslappede erhvervsdrivende eller nogen, der bare lejlighedsvis har brug for at foretage en udveksling, men erfarne forhandlere bliver nødt til at foretage yderligere undersøgelser. Du kan ikke finde handelshistorik, ordrebøger eller pristabeller på CoinSwitch, værktøjer, der ofte findes på andre børser. Dette kan dog skyldes, at CoinSwitch primært er en udvekslingsaggregator. \ R \ nCoinSwitch-kundeanmeldelser \ r \ nOnline-anmeldelser er stort set positive over for CoinSwitch, når den modtager en"store\" vurdering på TrustPilot, som er en samlet vurdering fra 70 anmeldelser i skrivende stund. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDer er et par negative anmeldelser med handler om, at specifikke transaktioner er langsomme eller ikke modtages, CoinSwitch selv har svaret på disse anmeldelser med en løsning på problemet, som er godt at se. \ r \ nHvordan kan du spore dine handler? \ r \ nCoinSwitch gør det også muligt at spore dine børser. Den har en fane \ u201cTrack \ u201d på hovedsiden, så du kan spore dine transaktioner. Efterhånden som processen fortsætter, vil du bemærke, at den gennemgår trin som \ u201cblockchain-verifikation, \ u201d \ u201cebytning, \ u201d \ u201citat overførsel til din tegnebog, \ u201d og \ u201ctrackoverførsel. \ U201d Du kan altid lukke fanen i din browser og vende tilbage til den senere for at bekræfte din transaktionsstatus. Bare sørg for at have dit ordre-id, da dette er nødvendigt for at spore transaktionen. \ R \ nHvor lang tid tager transaktioner typisk? \ R \ n I de fleste tilfælde tager en CoinSwitch-transaktion mellem 15 og 30 minutter at behandle. Større transaktioner kan tage længere tid at behandle baseret på blockchain-kapacitet og din transaktionsstørrelse. Disse \ u201store transaktioner starter typisk ved ca. en BTC. Det er også muligt, at en transaktion tager længere tid på grund af en overbelastet blockchain, noget der kan påvirke enhver blockchain. Da CoinSwitch ikke kan kontrollere disse forsinkelser, er din eneste mulighed i denne situation at vente. Brugere af CoinSwitch bekræfter regelmæssigt den hurtige hastighed af transaktioner, så du bør typisk opleve en hurtig udveksling. \ R \ nCoinSwitch-gebyrer \ r \ nCoinSwitch opkræver gebyrer afhængigt af den udveksling, du vælger at foretage din udveksling på. Dette inkluderer ikke, uanset hvilken børs du vælger for transaktionen, så du skal være opmærksom på disse gebyrer. At vælge at bruge Changelly, Changer, Blocktrades, EverCoin eller ShapeShift medfører ikke et gebyr fra CoinSwitch. At vælge Bittrex eller Cryptopia indebærer et gebyr på 0,5 procent, og brug af CoinSwitch fører til et gebyr på 0,6 procent. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBytte \ r \ nGebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nChangelly \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nShapeshift \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Skifter \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEverCoin \ r \ n0% \ r \ n \ r \ n \ r \ nKuCoin \ r \ n0.25% -0.59% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBittrex \ r \ n0.25% -0.98% \ r \ n \ r \ n \ r \ nCryptopia \ r \ n0.25% -0.98% \ r \ n \ r \ n \ r \ nAndre \ r \ n0.25% -0.98% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDisse gebyrer er meget minimale for den service, CoinSwitch giver ved sammenligning af alle data til dig for at sikre, at du får den bedste pris. Hvis du vælger den korrekte veksel, vil du stadig spare penge ved at bruge CoinSwitch til at sammenligne, selv regne med gebyret. \ R \ n Har CoinSwitch beløbsbegrænsninger? \ N \ CoinSwitch selv har ikke nogen begrænsninger for det beløb, du bytter, hverken et minimum eller et maksimum, men der er advarsler. Nogle af de børser, du vil bruge via CoinSwitch, har en maksimal grænse på plads. Derudover skal du sikre dig, at ethvert beløb dækker alle netværksgebyrer, der opkræves af blockchain. Med andre ord skal det beløb, du sender, såvel som det antal, du modtager, dække både output- og inputnetværksgebyrer, som en blockchain tager. Du skal modtage en besked, hvis du ikke udveksler nok penge til at dække disse gebyrer. \ R \ n \ r \ n Husk, at hvis du alligevel sender en transaktion, og der ikke er nok til netværksgebyrer, mislykkes den, og du mister muligvis din penge. Disse netværksgebyrer er påkrævet, da blockchain, som kryptokurrency er baseret på automatisk tager et gebyr. \ R \ nHvad er tilknyttet program? \ R \ nFor at give incitamenter til brugere af CoinSwitch til at dele platformen med andre, tilbyder det et tilknyttet program. Du får et unikt tilknyttet link, som du kan se, når du er logget ind på din konto. Brug dette link til at henvise folk til CoinSwitch. Når de bruger CoinSwitch til at udveksle, får du en bonusindtægtsandel på 50 procent, en fordel, der annonceres som for evigt. På denne måde kan du dele linket med kun en eller to personer, der regelmæssigt bruger børsen og får en lille passiv indkomst. \ R \ nCoinSwitch kundesupport \ r \ nCoinSwitch har tendens til at få positive vurderinger for kundesupport, især hastigheden på dets svar. Det reagerer straks på problemer, og CoinSwitch-webstedet siger, at det typisk reagerer på e-mails inden for 12 timer. Samlet set har CoinSwitch høje ratings fra brugere. Kundesupport ser ud til at være forsynet med en e-mail-adresse, der er angivet på platformen, hvilket ikke er ideelt, et billetsystem eller telefonsupport ville være bedre, men udvekslingen virker ret lille i øjeblikket, så måske tilføjes disse muligheder, når den vokser. \ n Er CoinSwitch sikkert? \ r \ n Fordi CoinSwitch kun handler i kryptokurver og ikke fiat-valutaer, er det ikke bundet af de begrænsninger, det ville have med fiat. Dette giver mulighed for et højt niveau af anonymitet, noget som brugere typisk er på jagt efter, især inden for kryptovaluta. \ R \ n \ r \ n Faktisk giver CoinSwitch et så højt niveau af anonymitet, at du ikke behøver at oprette en konto til at bruge platformen til udveksling. Du skal bare indtaste de korrekte oplysninger, inklusive din tegnebog-adresse. Denne mangel på konti betyder ikke nogen risiko for stjålne oplysninger eller andre frihedsberøvende risici. Selvfølgelig registreres transaktioner stadig, men der er ingen måde at fortælle, hvem der gennemførte hvilken transaktion. \ R \ n \ r \ n Da CoinSwitch ikke udtrykkeligt beskriver sine sikkerhedsforanstaltninger, er der ingen måde at evaluere dens sikkerhed på en upartisk måde. Alligevel hjælper det faktum, at du ikke behøver at indtaste private oplysninger, helt sikkert med at forhindre bedrageri af mange typer. Derudover har de fleste anmeldelser af platformen tendens til at være positive. CoinSwitch har eksisteret i et stykke tid og hævder at være blandt de mest betroede børser i verden. \ R \ n \ r \ n Husk, at som med alle andre transaktioner på blockchain er enhver transaktion, der udføres via CoinSwitch, endelig. Dette betyder, at hvis du ved et uheld sender penge til en forkert adresse, vil du ikke være i stand til at inddrive dem, hverken dig selv eller med hjælp fra CoinSwitch. \ R \ n Er CoinSwitch reguleret? \ R \ n Mens mange ser CoinSwitchs evne til at levere anonymitet som en fordel kommer det med ofring af regulering. Fordi det udelukkende beskæftiger sig med kryptokurver, er de fleste lande endnu ikke kommet med love og krav til denne type udveksling. Dog kan de stærke kundebedømmelser og anmeldelser af CoinSwitch hjælpe med at afhjælpe brugernes bekymringer. Det er også vigtigt at bemærke, at meget få børser som CoinSwitch er reguleret, så dette er ikke usædvanligt. \ R \ nKonklusion \ r \ nCoinSwitch fungerer som en kryptokurrencyudvekslingsaggregat og indsamler data fra de mest populære børser. På denne måde sparer det brugerne tid og kræfter, de skal bruge for at sammenligne satserne på forskellige børser. Afhængigt af den udveksling, du vælger at bruge via CoinSwitch, bliver du muligvis ikke opkrævet et ekstra gebyr af aggregatoren, og eventuelle gebyrer er lave. Platformen er intuitiv at bruge, men mange vil sætte pris på yderligere funktioner. \ R \ n \ r \ nVi vil gerne se mere gennemsigtighed om, hvem der driver webstedet, da der ikke er nogen klar indikation på hjemmesiden i øjeblikket. Dette er ikke et stort problem, men da børsen ikke er centraliseret, stoler du derfor ikke på børsenes tillid til at gennemføre dine transaktioner. \ R \ n \ r \ n Samlet set er CoinSwitch et solidt valg for dem, der ønsker at udveksle kryptokurrency og få den bedste pris, mens du gør det, især hvis de ikke har brug for yderligere analyse- eller historikværktøjer. \ r \ nBesøg CoinSwitch","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-04-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me