Begyndervejledning til bitstempel: Komplet gennemgang

Bitstamp anmeldelse

Bitstempel er en af ​​de ældste og mest respekterede kryptokurrency-børser, der er i drift i dag. Efter at have været i drift siden 2011 har børsen bygget på sin europæiske brugerbase til at blive et af de mest populære valg hos kryptovalutahandlere over hele verden.

Bitstamp har kontorer flere steder og leverer kryptovalutahandeløsninger til klienter over hele kloden.

Bitstamp anmeldelse

Oversigt

Bistamp blev grundlagt af Damijan Merlak og Nejc Kodrič i 2011, og parret havde til formål at levere en service, der tog sig af en europæisk kundebase og tilbød et alternativ til et marked, der var domineret af Mt. Gox på det tidspunkt.

Efter start i Slovenien forgrenede Bitstamp sig ved at åbne et britisk kontor i 2013 og et i Luxembourg i 2016. Udover sit kontor i Luxembourg har børsen nu tilstedeværelse i London og New York..

Bitstamp er blevet populært blandt både mellemliggende og erfarne kryptovalutahandlere, der er interesserede i at købe de mere etablerede kryptokurver ved hjælp af fiat-valutaer.

Børsen sigter mod at tilbyde sine brugere en lav gebyr måde at udveksle store mængder digitale valutaer på, og den er i øjeblikket blandt de ti bedste for sine handelsvolumener.

Bitstamp håndterer i øjeblikket mere end $ 700 mio. Af kryptokurrencyhandler om dagen og er en af ​​de bedste børser for BTC / EUR, ETH / EUR-handelspar. Imidlertid optages over 60% af handlen på platformen af ​​USD-handler fra de tre bedste kryptovalutaer.

Bitstamp-funktioner

 • Funktionalitet – Bistamp-platformen er generelt godt designet og relativt let at bruge. Webstedet indeholder alle nøgledata om priser og ordrer, samtidig med at det giver konstant opdaterede diagrammer og saldi. Ud over dette giver Bitstamp en mobilapp, der er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere.
 • Lave gebyrer – Bitstamp driver et lavere gebyrsystem end størstedelen af ​​kryptokurrencyudvekslinger og internationale wireindskud påløber et gebyr på 0,05% gebyr med et minimum på 7,50 USD / EUR. Internationale bankudbetalinger påløber et gebyr på 0,09%, og det mindste du kan hæve via denne metode er 50 USD / EUR. Handelsgebyrer koster .25% for månedlige mængder under $ 20.000, dette falder helt ned til .10% for et månedligt volumen på $ 20 millioner..
 • Sikkerhed – Holdet opererer på et højt niveau af professionalisme og forbliver fuldt ud i overensstemmelse med alle digitale aktiver og lovgivning om forbrugerbeskyttelse. Børsen placerer alle sine digitale aktiver i kølerum, mens dens onlineaktiver hostes på Amazon Web Services. Derudover er dets amerikanske dollarkonti forsikret af FDIC, mens dets midler opbevares i en New York-chartret bank.
 • Kunde support – Der er en FAQ afsnit forudsat, at søger at besvare de mest almindelige spørgsmål samt give instruktioner om, hvordan man køber og sælger Bitcoin. Specifikke brugerhenvendelser håndteres via e-mail, og supportteamet sigter mod at svare på kundehenvendelser inden for få timer. Medlemmer kan også ringe til deres nærmeste kontor for nødsituation eller mere specifikke spørgsmål.
 • International tilgængelighed – Ud over at være bredt tilgængelig i EU og USA er udvekslingen i øjeblikket tilgængelig for over 60 lande. Disse inkluderer Australien, Brasilien, Kina, Hongkong, Indien, Japan, New Zealand, Singapore og Sydkorea.

Understøttede valutaer

Bitstamp fokuserer i øjeblikket på at give adgang til de mest etablerede kryptokurver og driver markeder med Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP). Der handles i øjeblikket 12 markedspar på webstedet, der er knyttet til de 3 basisvalutaer i Euro (EUR), US Dollar (USD) og Bitcoin (BTC).

Som en af ​​de ældre kryptokursudvekslinger, der er i drift i dag, nyder Bitstamp et højt niveau af likviditet og håndterer i øjeblikket mere end $ 700 mio. I kryptokurrencyhandler om dagen. Børsen håndterer godt over € 100 mio. Handler om dagen på tværs af forskellige Euro-parringer, mens man håndterer handler på mere end $ 400 mio. Om dagen på tværs af dets amerikanske dollar-parring.

Bitstamp-tilmelding & Log på

Besøg deres officielle side og opret en konto ved at følge tilmeldingsprocessen. Du kan nemt åbne en konto ved at indtaste dit navn, e-mail-adresse, bopælsland og adgangskode. Følgende trin giver dig mulighed for hurtigt at oprette en konto.

Ved at klikke på ‘registrer’ på hjemmesiden, vil du blive bedt om at angive dit navn, din e-mail-adresse og bopælsland. Det er også nødvendigt at afkrydse vilkår og betingelser og klikke på ‘registrer’.

Herefter modtager du en “registrering fuldført” e-mail på den adresse, du indtastede. Her får du også dit unikke klient-id og din adgangskode. Disse genereres automatisk, og du bliver bedt om at ændre din adgangskode efter dit første login.

Du kan nu logge ind på Bitstamp med dine nye detaljer, og du vil blive sendt til en side, der giver dig mulighed for at ændre din genererede adgangskode.

På dette tidspunkt kan du også vælge at konfigurere 2-faktor-godkendelse, og når denne proces er afsluttet, vil du kunne få adgang til forskellige funktioner på din Bitstamp-konto.

Bekræft din konto

For at få adgang til visse kontofunktioner såsom bankoverførsler er det nødvendigt at bekræfte din konto. Bitstamp leverer personlige og virksomhedskonti, og begge kræver følgende dokumentation for at blive verificeret:

 • Et gyldigt statsborgerskab / nationalt ID. Pas og kørekort kan også bruges.
 • Bevis for ophold, dette inkluderer en kontoudtog, en regning og en række dokumenter, der er udstedt af regeringen.

Der er også en anden verifikationsfase, der kræver, at brugerne verificerer deres telefonnummer ved hjælp af en OTP-kode, der sendes til deres telefon. Når hele verifikationsprocessen er afsluttet, får du adgang til alle funktionerne på din Bitstamp-konto og er i stand til at foretage indbetalinger, køb, handler og udbetalinger via en række forskellige metoder.

Foretag et depositum

Før du kan handle eller købe kryptokurver, er det nødvendigt at finansiere din konto. Dette kan gøres ved at gå til fanen Indskud på din konto. Du kan vælge at foretage en bankoverførsel, overføre din foretrukne kryptokurrency eller bruge et kreditkort for at overføre penge.

Handel på Bitstamp

Indskud på platformen kan tage så længe som 1-3 arbejdsdage, selvom nogle brugere rapporterer meget hurtigere indbetalingstider. Når dine midler er tilgængelige, kan du foretage et køb ved at klikke på knappen KØB / SÆLG, vælge dit foretrukne handelspar og placere et marked eller en begrænset ordre. Når dette er gjort, skal du bare indtaste den korrekte pris og mængde og behandle din indkøbsordre.

Handelsvisning

Når du har gennemført dit køb, krediteres dit køb af din konto. Du kan sælge din kryptokurrency på børsen eller vælge at overføre dine midler til en ekstern tegnebog, som du kontrollerer.

Understøttede betalingsmetoder

Bitstamp giver brugeren mulighed for at foretage køb via en række forskellige metoder. Børsen understøtter en række betalingsmuligheder, som inkluderer:

 • Kredit- / betalingskort.
 • International bankoverførsel.
 • SEPA.
 • Cryptocurrency Exchange (BTC, ETH, LTC, XRP, BCH).

Er bitstamp sikker?

Bitstamp er en af ​​branchens førende med hensyn til dets sikkerhedsprocedurer, og platformen har et godt ry for at være en pålidelig udveksling. Bitstamp har imidlertid lidt hacks i fortiden og måtte stoppe med at handle i et par dage efter hændelser i 2014 og 2015. Sidstnævnte hændelse viste sig at være den mest alvorlige, da 19.000 Bitcoin blev stjålet efter et vellykket hack på børsen.

Som et resultat heraf evaluerede holdet deres sikkerhedsprocedurer, og børsen giver i øjeblikket sikre tegnebogsmuligheder for alle sine kunder. Cirka 98% af alle midler opbevares også offline i kølerum, hvilket betyder, at de er utilgængelige for hackere. Disse midler er også fuldt forsikrede, og børsen bruger også Two-Factor Authentication (2FA), obligatorisk bekræftelses-e-mails og SMS-alarmer for at sikre brugerkonti. Oven i alt dette bruger den også PGP (Pretty Good Privacy) datakryptering for at hjælpe med at godkende og holde alle uploadede filer private. Siden hacket i 2015 har Bitstamp været fri for andre hændelser og har opbygget sig et ry som en af ​​de mest sikre børser i drift i dag.

Bitstamp-gebyrer

Bitstamp har formået at holde sin gebyrstruktur relativt uændret, siden den begyndte at fungere i 2011. Fra den 20. august 2019; deres samlede gebyrstruktur er som følger.

Handelsgebyrer

Gebyrplanen er baseret på en brugers samlede handelsvolumen i løbet af den foregående periode på 30 dage, og den trinvise tilgang sigter mod at belønne store volumen individuelle og institutionelle forhandlere med nul og / eller lave gebyrer. Enhver, der bruger platformen, starter med en basishandelsgebyrsats på 0,5%, og dette reduceres til 0%, når det maksimale månedlige handelsvolumenkrav er opfyldt. Det er værd at bemærke, at alle handelsvolumener uden for USD konverteres til USD ved hjælp af en spotkurs på tidspunktet for hver handel.

Alle handelspar (kumulativ)

• < $ 10K: 0,5%

• < $ 20K: 0,25%

• < $ 100K: 0,24%

• < $ 200K: 0,22%

• < $ 400K: 0,20%

• < $ 600K: 0,15%

• < $ 1M: 0,14%

• < $ 2 millioner: 0,13%

• < $ 4 mio.: 0,12%

• < $ 20 mio. 0,11%

• < $ 50 mio.: 0,1%

• < $ 100 millioner: 0,07%

• < $ 500 millioner: 0,05%

• < $ 2B: 0,03%

• < $ 6B: 0,01%

• < $ 10B: 0,005%

• > $ 10B: 0%

Bitstamp driver også en mindste ordrestørrelse på 25 EUR / USD eller 0,001 BTC (for BTC-denominerede handelspar).

Gebyrer for kryptovaluta

Eventuelle kryptoindskud foretaget til Bitstamp er gratis; dog tager kryptoudtag følgende gebyrer:

 • Bitcoin: 0,0005 BTC

  • Ethereum: 0,001 ETH

  • XRP: 0,02 XRP

  • Bitcoin Cash: 0,0001 BCH

  • Litecoin: 0,001 LTC

Fiat depositum & Tilbagetrækningsgebyrer

 • INTERNATIONAL WIRE – 0,05% depositum (minimumsgebyr = 7,5 USD / EUR, maksimumsgebyr = 300 USD / EUR) / 0,1% Tilbagekøbsgebyr, minimumsgebyr er 25,00 USD / EUR ved Bitstamps afslutning og kan medføre yderligere internationale bankgebyrer.
 • SEPA – Indskud, gratis / Udbetalinger 3 EUR fast gebyr.
 • KREDITKORTKØB – 5% for alle beløb (kortudsteder kan opkræve et ekstra gebyr).

Ikke-standardiserede finansielle aktiviteter, der kræver behandling, debiteres som følger:

Ikke-standard behandling

Servicetype SEPA International ledning
Overførselsretur 0,25% (minimumsgebyr = EUR 25,00) 0,25% (minimumsgebyr = 50,00 USD)
Overfør spor 30,00 EUR USD 35,00
Overfør ændringer 30,00 EUR USD 35,00
Administrative omkostninger 50,00 EUR 50,00 EUR
Overfør genopkald 30,00 EUR USD 35,00
Overfør kvittering 30,00 EUR USD 35,00
Afviste tilbageførsler Opkrævet som et almindeligt bankindskud Opkrævet som et almindeligt bankindskud

Bitstamp-legitimationsoplysninger

Bitstamp er en respekteret udveksling og en med en række bemærkelsesværdige præstationer og partnerskaber. Som den første Ripple Gateway var Bitstamp også den første partner i Ripples incitamentsprogram. Børsen har også partnerskaber med CACEIS (Crédit Agricole SA) og Swissquote, hvilket er et bevis på dets status inden for den finansielle industri.

Det var også den første fuldt licenserede kryptovaluta-udveksling i Europa og er i øjeblikket reguleret af Luxembourg Financial Industry Supervisory Commission (CSSF). Dette sikrer, at udvekslingen regelmæssigt arkiverer rapporter til de relevante agenturer og er fuldt ud i overensstemmelse med dens praksis.

Udvekslingen sigter mod at give sine kunder en samlet positiv oplevelse, og feedback vedrørende platformen er generelt positiv. De fleste problemer, som brugerne har med platformen, er knyttet til den kundesupporttjeneste, der ydes, da supportteamet normalt tager cirka 24 til 72 timer at svare på e-mails og supportbilletter.

For nye registranter kan verificeringsprocessen også være ret langsom, da udvekslingen i øjeblikket beskæftiger sig med en bølge af nye ansøgere. Dog giver Bitstamp generelt sine kunder en pålidelig og effektiv platform, hvorpå de kan handle med de mere populære kryptovalutaer.

Bit licens

I april i år blev Bitstamp også tildelt en BitLicense af New York State Department of Financial Services. Som et resultat kan Bitstamp fortsætte med at levere crypto-handelstjenester i USA og også bevæge sig i retning af at udvide sine aktiviteter over hele USA..

BitLicense kræver, at virksomhederne overholder adskillige strenge krav til forbrugerbeskyttelse og fremhæver yderligere udvekslingsforpligtelserne om at forblive fuldt gennemsigtige og lovgivningsmæssige. Holdet sigter mod at operere efter de samme høje standarder efterfulgt af traditionelle finansielle institutioner og planlægger at styrke deres aktiviteter med hensyn til institutionelle investorer.

Nye partnerskaber

I løbet af de sidste 18 måneder har Bitstamp indgået en række partnerskaber, der forbedrer udvalget af produkter og tjenester, som børsen tilbyder. Disse inkluderer et partnerskab med BCB-gruppe, der er førende globale prime asset-mæglere, og det giver kunderne mulighed for at foretage indbetalinger og udbetalinger fra British Pound Sterling (GBP), når de bruger børsen.

De har også indgået et samarbejde med Dukascopy Bank, en førende schweizisk onlinebank, der gør det muligt for Dukascopys kunder at sende Bitcoin til deres konti. Disse midler kan konverteres til amerikanske dollars og derefter bruges til handel på det schweiziske valutamarked. Kunder kan også trække penge tilbage i Bitcoin, og Bitstamp vil styre processen og hjælpe Dukascopy med at administrere udvekslingen af ​​fiat-midler til Bitcoin og omvendt. Denne sammenkædning hjælper med at forbedre Bitstamps likviditetsniveauer, evnen til at operere på en lovoverensstemmende måde og hjælper også med at lukke kløften mellem kryptoorganisationer og verdenen af ​​traditionel finansiering.

Yderligere partnerskaber og samarbejde, der sigter mod at forbedre handelsoplevelsen for Bitstamps kunder, inkluderer et partnerskab med Irisium, en førende leverandør af markedsovervågnings- og analysesoftware til børser, regulatorer og handelsfirmaer. Bitstamp har forpligtet sig til at bruge Irisiums holistiske overvågningsplatform til at få en dybere forståelse af markedsaktivitet, og teamet vil bruge deres indsigt til at forbedre kundebeskyttelse og markedsintegritet ved børsen. De vil også bruge softwaren til at overvåge markedstendenser og til gengæld sikre en mere robust og gennemsigtig handelsplatform for deres kunder.

Holdet har også indgået et samarbejde med Cinnober, en uafhængig udbyder af finansielle teknologiløsninger, og har erstattet deres tidligere interne matchende motor med Cinnober’s TRADExpress Trading System. Flytningen giver Bitstamp mulighed for at fungere mere effektivt, øger dets evne til at opretholde pludselige stigninger i efterspørgslen og hjælper med at lukke kløften med hensyn til ydeevne mellem traditionelle børser. Som et resultat af opgraderingen af ​​dens matchende motor forventes platformens ordrehåndteringshastighed at blive 1250x hurtigere, idet kapaciteten forventes at stige med 400x.

Et samarbejde med Onfido har hjulpet børsen med at strømline vores opstartsproces med kunder, og arbejde med identitetsbekræftelsesudbyderen giver Bitstamp mulighed for yderligere at automatisere sin kundeverificeringsproces. Tre-trins implementeringsprocessen har set udvekslingen betydeligt reducere dens verifikationsefterspørgsel ved at bruge den automatiserede service og påbegynde en modernisering af hele sin online verifikationsproces for fuldt ud at automatisere den. Den sidste implementeringsfase involverer tilføjelse af brugerbekræftelse til Bitstamps mobilapp.

Bitstamp erhvervet af NXMH

Den 29. oktober 2018 udvekslingen annonceret at det var erhvervet af NXMH, et belgisk investeringsselskab. Bitstamp CEO, Nejc Kodrič, har forsikret kunderne om børsen om, at virksomhedens mission, ledelse og vision forbliver den samme.

NXMH er et datterselskab af NXC Corporation, der også ejer sydkoreansk kryptobørs Korbit samt Nexon-videospilfirmaet.

Bitstamp blev købt til en anslået pris på $ 400 millioner, og overtagelsen forventes at resultere i Bitstamp klar til international ekspansion. Børsen planlægger at ekspandere globalt, og da NXMH yder finansiel og udviklingsmæssig støtte, skal Bistamp tage et skridt ind på det asiatiske marked i en ikke så fjern fremtid, forudsat at det får grønt lys fra regulatorer fra industrien.

På trods af salget forbliver Kodrič administrerende direktør for Bitstamp, og det forventes, at tingene forbliver de samme for virksomhedens kunder og ca. 180 ansatte. Kvaliteten af ​​køberen, tilbuddet og de mange fordele ved at konsolidere driften er alle blevet givet som vigtige faktorer bag teamet, der accepterer salget. Købet er gennemført for at styrke Bitstamps positionering for vækst, og den daglige drift skal forblive den samme, når kunder ikke oplever forskelle i deres konti og / eller handelsaktivitet.

Bitstamp-mobilappen

Holdet har også lanceret en ny Bitstamp-app til iOS og Android, der gør det muligt for folk at holde sig ajour med deres konti, mens de er på farten. Brugere kan hurtigt kontrollere priser fra velkomstskærmen og logge ind med enten fingeraftryk eller ansigts-id. Appen indeholder også realtidsdiagrammer og en række analytiske værktøjer, og brugerne kan vælge mellem en simpel køb og salg-grænseflade eller den mere avancerede Tradeview-grænseflade. Som et resultat kan både nyere og mere erfarne forhandlere overvåge markederne og udføre en dybtgående prisbevægelsesanalyse.

Nogle af appens funktioner inkluderer:

 • Simpelt køb / salg interface til begyndere
 • Tradeview for erfarne handlende
 • Alle valutaer parret med USD, EUR og BTC
 • Øjeblikkelig, markedsfør, begræns og stop ordrer til rådighed
 • Saldoer, transaktionshistorik og transaktionsoplysninger
 • Evne til at deaktivere appen eksternt
 • Send / modtag krypto gratis

Nogle yderligere funktioner inkluderer en privat tilstand, der gør det muligt at skjule saldi, muligheden for at skifte mellem underkonti, vedhæftede filer i supportformularer, fire ordretyper og meddelelser om åbne ordrer.

Bitstamp-mobilappen kan fås ved hjælp af følgende proces:

 1. Installer Bitstamp-mobilappen på din enhed. Få det fra:
 1. Google Play til Android
 2. Det App butik til iOS
 • Når du er installeret, skal du åbne appen og trykke på knappen “Start aktivering”.
 • Accepter vilkårene for at fortsætte.
 • Indtast dit bruger-id og din adgangskode, og tryk på “Næste”.
 • Hvis Captcha-puslespillet vises, skal du løse det for at fortsætte med aktivering.
 • Indtast din 6-cifrede tofaktorautentificeringskode (2FA) fra din Authenticator-app.
 • Vælg den 6-cifrede PIN-kode, du vil bruge til at åbne appen. Dette giver dig hurtig adgang til appen uden at indtaste dit bruger-id og din adgangskode.
 • Aktiver eller deaktiver touch / face ID (på understøttede enheder), og tryk på “Afslut aktivering”.
 • Mobilappen skal nu være aktiveret og klar til brug, og du kan se eller deaktivere alle dine aktive enheder på din kontos Sektion for mobiladgang.

  Opretter forbindelse til Bitstamp’s Lightning Node

  Bitstamp kører sin egen Lightning Network-knude, og børsen er forpligtet til at hjælpe netværket med at vokse og tilskynder aktivt andre virksomheder til at begynde at arbejde med netværket. Lightning Network fungerer som et sekundært lag af forbindelser bygget over Bitcoin blockchain, der forbedrer ydeevnen og skalerbarheden af ​​Bitcoin-netværket. Via Lightning bruges Bitcoin til at behandle millioner af transaktioner i sekundet med næsten ingen gebyrer.

  En Lightning Network-node er software, der opretter forbindelse til Lightning Network og muliggør afsendelse og modtagelse af Bitcoin fra andre noder, idet netværket udelukkende består af disse noder, der forbinder hinanden. Netværket øges i styrke og effektivitet, når antallet af noder øges, og overlever også på noder, der forbliver online. Da flere noder åbner betalingskanaler, øges den samlede netværkslikviditet, hvilket giver brugerne mulighed for at foretage flere overførsler og behandle flere betalinger.

  Hvordan fungerer Lightning Network?

  Lightning Network fungerer som en anden-lag-løsning, bygger på toppen af ​​blockchain-teknologi og tilføjer supplerende off-chain-funktioner. Netværket giver brugerne mulighed for at åbne specielle betalingskanaler indbyrdes, der gør det muligt at sende og modtage Bitcoin med det samme i det tidsrum, hvor en betalingskanal forbliver åben. Når interaktionerne er afsluttet, og kanalen er lukket, skrives de nye saldi på blockchain.

  For at to parter kan sende Bitcoin-betalinger over Lightning Network, skal de åbne en betalingskanal og derefter sende nogle Bitcoin til den. Herfra bliver det muligt for hver af parterne at sende så mange transaktioner, som de vil, inden for betalingskanalen, hvor deres transaktioner finansieres af den Bitcoin, de allerede har sendt til kanalen.

  Når midlerne er løbet tør, kan parterne vælge at sende mere Bitcoin til kanalen og fortsætte transaktionen eller lukke kanalen helt. Kanalen kan også lukkes når som helst, og lukningen resulterer i, at de nye Bitcoin-saldi skrives på blockchain.

  Lightning Network tillader, at transaktioner gennemføres uden for kæden med tillid til on-chain håndhævelighed og fungerer i princippet på samme måde som at indgå en kontraktaftale med en anden part. Men med Lightning Network fungerer blockchains algoritmer som de endelige voldgiftsmænd.

  Mens Lightning Network kan bruges til at lette betalinger i en række brancher, har Bitstamp-teamet allerede etableret deres Lightening-knude for at oprette og bruge deres egne betalingskanaler, og både individuelle og institutionelle kunder på børsen opfordres til at gøre det samme.

  Opsætning og kørsel af en Lightning-node kræver et godt niveau af teknisk ekspertise, og det er også nødvendigt at køre en fuld Bitcoin-node. Dog Bitstamp anbefaler Casa færdiglavet hardwareknude til mindre teknologisk kyndige brugere.

  Når du har din Lightning-node i gang, kan du oprette forbindelse til den node, der drives af Bitstamp, og begynde at gennemføre transaktioner. For at lære mere om processen samt oprette forbindelse til Bitstamp Lightning-noden kan du få adgang til deres netværksnode forklaring side.

  Konklusion

  Bitstamp er en meget professionel børs, der har etableret sig i sektoren efter at have været i drift siden 2011. Børsen fungerer som en gateway til en verden af ​​kryptokurrency på samme måde som Coinbase og Kraken og giver nye aktører på markedet mulighed for at foretage køb af kryptokurrency ved hjælp af fiat-valutaer. Børsen er et godt valg for alle, der leder efter en sikker platform, der giver brugerne mulighed for at købe valutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple og Litecoin.

  På grund af dets lave gebyrer for overførsler ved hjælp af SEPA er Bitstamp også et godt valg for folk med base i Europa. Børsen har dog stadig plads til at forbedre sin service og kan tilføje nye kryptokurver til sin platform samt integrere direkte chatindstillinger i sin supportafdeling..

  Afslutningsvis er webstedet et godt valg for enkeltpersoner og institutioner, der ønsker at handle med kernekryptovalutaer i enten euro eller amerikanske dollars. Som en af ​​de mere etablerede og velrenommerede børser, der er tilgængelige i dag, kan brugerne føle sig sikre, når de handler med mindre eller mere betydelige beløb på platformen.

  Fordele

  • Høj volumen og likviditet
  • Tydelig og lav gebyrstruktur
  • Overholdende og gennemsigtig praksis
  • En velrenommeret og globalt tilgængelig udvekslingsplatform

  Ulemper

  • Begrænset kryptokurver understøttet
  • Høje gebyrer for kreditkortindskud
  • Ingen margenhandel
  • Langsom supportrespons i travle perioder

  Bitstempel

  src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-bitstempel-komplet-gennemgang.gif”

  alt = “bitstempel”

  class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

  Brugervenlighed

  9,0 / 10

  Omdømme

  9,0 / 10

  Gebyrer

  8.0 / 10

  Kunde support

  8.0 / 10

  betalingsmetoder

  8.0 / 10

  Fordele

  • Høj volumen og likviditet
  • Tydelig og lav gebyrstruktur
  • Overholdende og gennemsigtig praksis
  • Solid omdømme

  Ulemper

  • Begrænset kryptokurver understøttet
  • Høje gebyrer for kreditkortindskud
  • Ingen margenhandel
  • Support kan være langsom

  Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Bitstempel","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /bitstamp-review.gif","beskrivelse":"Bitstamp er en af ​​de ældste og mest respekterede kryptokursudvekslinger, der er i drift i dag. Efter at have været i drift siden 2011 har børsen bygget på sin europæiske brugerbase til at blive et af de mest populære valg hos kryptovalutahandlere over hele verden. Bitstamp har kontorer et antal steder og leverer kryptovaluta…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.40"},"navn":"Bitstempel","reviewBody":"Bitstamp er en af ​​de ældste og mest respekterede kryptokursudvekslinger, der er i drift i dag. Efter at have været i drift siden 2011 har børsen bygget på sin europæiske brugerbase til at blive et af de mest populære valg blandt kryptovalutahandlere over hele verden. \ R \ n \ r \ nBitstamp har kontorer en række steder og tilbyder kryptovalutahandel løsninger til klienter placeret over hele kloden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverblik \ r \ nBistamp blev grundlagt af Damijan Merlak og Nejc Kodri \ u010d i 2011, og parret havde til formål at levere en service, der henvendte sig til en europæer kundebase og tilbød et alternativ til et marked, der var domineret af Mt. Gox på det tidspunkt. \ R \ n \ r \ n Efter at have startet i Slovenien, forgrenede Bitstamp sig ved at åbne et britisk kontor i 2013 og et i Luxembourg i 2016. Udover sit kontor i Luxembourg har børsen nu en tilstedeværelse i London og New York. \ R \ n \ r \ nBitstamp er blevet populært blandt både mellemliggende og erfarne kryptovalutahandlere, der er interesserede i at købe de mere etablerede kryptokurver ved hjælp af fiat-valutaer. \ R \ n \ r \ nBørsen sigter mod at tilbyde sine brugerne en måde at udveksle store mængder digitale valutaer med et lavt gebyr på, og det er i øjeblikket blandt de ti bedste for sine handelsvolumener. \ r \ n \ r \ nBitstamp håndterer i øjeblikket mere end $ 700 millioner i kryptokurrencyhandler om dagen og er en af de bedste børser for BTC \ / EUR, ETH \ / EUR handelspar. Over 60% af handlen på platformen optages dog af USD-handler fra de tre bedste kryptovalutaer. \ R \ nBitstamp-funktioner \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Bistamp-platformen er generelt godt designet og relativt let at bruge. Webstedet indeholder alle nøgledata om priser og ordrer, samtidig med at det giver konstant opdaterede diagrammer og saldi. Ud over dette giver Bitstamp en mobilapp, der er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere. \ R \ n \ tLave gebyrer \ u2013 Bitstamp driver et lavere gebyrsystem end de fleste kryptokurrencyudvekslinger og internationale wireindskud påløber et gebyr på 0,05 % gebyr med et minimum på 7,50 USD \ / EUR. Internationale bankudbetalinger påløber et gebyr på 0,09%, og det mindste du kan hæve via denne metode er 50 USD \ / EUR. Handelsgebyrer koster .25% for månedlige mængder under $ 20.000, dette falder helt ned til .10% for et månedligt volumen på $ 20 millioner. \ R \ n \ tSikkerhed \ u2013 Holdet opererer på et højt niveau af professionalisme og forbliver fuldt kompatibel med alle digitale aktiver og lovgivning om forbrugerbeskyttelse. Børsen placerer alle sine digitale aktiver i kølerum, mens dens onlineaktiver hostes på Amazon Web Services. Derudover er dets amerikanske dollarkonti forsikret af FDIC, mens dets midler opbevares i en New York-chartret bank. \ R \ n \ tKundesupport \ u2013 Der er en FAQ-sektion forudsat, der søger at besvare de mest almindelige spørgsmål som samt give instruktioner om, hvordan man køber og sælger Bitcoin. Specifikke brugerhenvendelser håndteres via e-mail, og supportteamet sigter mod at svare på kundehenvendelser inden for få timer. Medlemmer kan også ringe til deres nærmeste kontor for nødsituation eller mere specifikke spørgsmål. \ R \ n \ tInternational tilgængelighed \ u2013 Ud over at være bredt tilgængelig i hele EU og USA er udvekslingen i øjeblikket tilgængelig for over 60 lande. Disse inkluderer Australien, Brasilien, Kina, Hongkong, Indien, Japan, New Zealand, Singapore og Sydkorea. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStøttede valutaer \ r \ nBitstamp i øjeblikket fokuserer på at give adgang til de mest etablerede kryptokurver og driver markeder med Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP). Der handles i øjeblikket 12 markedspar på webstedet, der er knyttet til de 3 basisvalutaer i Euro (EUR), US Dollar (USD) og Bitcoin (BTC). \ R \ n \ r \ nAs of the ældre kryptokursudvekslinger, der er i drift i dag, nyder Bitstamp et højt niveau af likviditet og håndterer i øjeblikket mere end $ 700 millioner i kryptokurrencyhandler om dagen. Børsen håndterer godt over \ u20ac100m handler hver dag på tværs af dets forskellige Euro-parringer, mens det håndterer handler på mere end $ 400m pr. Dag på tværs af dets US Dollar-parring. \ R \ nBitstamp-tilmelding & Login \ r \ nBesøg deres officielle side, og opret en konto ved at følge tilmeldingsprocessen. Du kan nemt åbne en konto ved at indtaste dit navn, e-mail-adresse, bopælsland og adgangskode. Følgende trin giver dig mulighed for hurtigt at oprette en konto. \ R \ n \ r \ n Ved at klikke \ u2018registrer \ u2019 på startsiden, vil du blive bedt om at angive dit navn, e-mail-adresse og bopælsland. Det er også nødvendigt at afkrydse vilkår og betingelser og klikke på \ u2018registrer \ u2019. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDerefter modtager du en \ u201registrering fuldført \ u201d e-mail på adressen du kom ind. Her får du også dit unikke klient-id og din adgangskode. Disse genereres automatisk, og du bliver bedt om at ændre din adgangskode efter dit første login. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan nu logge ind på Bitstamp med dine nye detaljer, og du vil blive sendt til en side, der giver dig mulighed for at ændre din genererede adgangskode. \ r \ n \ r \ n På dette tidspunkt kan du også vælge at konfigurere 2-faktor-godkendelse, og når denne proces er afsluttet, vil du kunne få adgang til forskellige funktioner på din Bitstamp-konto. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Bekræft din konto \ r \ nFor at få adgang til bestemte kontofunktioner såsom bankoverførsler er det nødvendigt at bekræfte din konto. Bitstamp leverer personlige konti og virksomhedskonti, og begge kræver følgende dokumentation for at blive verificeret: \ r \ n \ r \ n \ tEt gyldigt statsborgerskab \ / nationalt id. Pas og kørekort kan også bruges. \ R \ n \ tBevis for ophold, dette inkluderer en kontoudtog, en regning og en række dokumenter, der er udstedt af staten. \ R \ n \ r \ nDer er også en anden verifikationsfase, der kræver, at brugerne verificerer deres telefonnummer ved hjælp af en OTP-kode, der sendes til deres telefon. Når hele verificeringsprocessen er afsluttet, får du adgang til alle funktionerne på din Bitstamp-konto og er i stand til at foretage indbetalinger, køb, handler og udbetalinger via en række forskellige metoder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Foretag et depositum \ r \ n Før du kan handle eller købe kryptokurver, er det nødvendigt at finansiere din konto. Dette kan gøres ved at gå til fanen Indskud på din konto. Du kan vælge at foretage en bankoverførsel, overføre din foretrukne kryptokurrency eller bruge et kreditkort for at overføre penge. \ R \ nHandling på Bitstamp \ r \ nIndskud foretaget på platformen kan dog tage så længe som 1-3 arbejdsdage. nogle brugere rapporterer meget hurtigere indbetalingstider. Når dine midler er tilgængelige, kan du købe ved at klikke på knappen KØB \ / SÆLG, vælge dit foretrukne handelspar og placere et marked eller en begrænset ordre. Når dette er gjort, indtaster du bare den korrekte pris og mængde og behandler din købsordre. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Når du har gennemført dit køb, krediteres din konto dit køb af kryptokurrency. \ u00a0 Du kan sælge din kryptokurrency på børsen eller vælge at overføre dine midler til en ekstern tegnebog, som du kontrollerer. \ r \ nStøttede betalingsmetoder \ r \ nBitstamp giver brugeren mulighed for at foretage køb via en række forskellige metoder. Børsen understøtter en række betalingsmuligheder, der inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tKredit \ / Debetkort. \ R \ n \ tInternational bankoverførsel. \ R \ n \ tSEPA. \ R \ n \ tKryptovaluta Exchange ( BTC, ETH, LTC, XRP, BCH). \ R \ n \ r \ n Er Bitstamp Safe? \ R \ n \ r \ nBitstamp er en af ​​branchens førende med hensyn til dens sikkerhedsprocedurer, og platformen har et godt omdømme som en pålidelig udveksling. Imidlertid har Bitstamp lidt hacks i fortiden og måtte stoppe handel i et par dage efter hændelser i 2014 og 2015. Sidstnævnte hændelse viste sig at være den mest alvorlige, da 19.000 Bitcoin blev stjålet efter et vellykket hack på børsen. \ R \ n \ r \ n Som et resultat af dette revurderede teamet deres sikkerhedsprocedurer, og udvekslingen giver i øjeblikket sikre tegnebogsmuligheder for alle sine kunder. Ca. 98% af alle midler holdes også offline i kølerum, hvilket betyder, at de ikke er tilgængelige for hackere. Disse midler er også fuldt forsikrede, og børsen bruger også Two-Factor Authentication (2FA), obligatorisk bekræftelses-e-mails og SMS-alarmer for at sikre brugerkonti. Oven i alt dette bruger den også PGP (Pretty Good Privacy) datakryptering for at hjælpe med at godkende og holde alle uploadede filer private. Siden hacket i 2015 har Bitstamp været fri for andre hændelser og har opbygget sig et ry for at være en af ​​de mest sikre børser i drift i dag. \ R \ nBitstamp-gebyrer \ r \ nBitstamp har formået at holde sin gebyrstruktur relativt uændret siden det begyndte at fungere i 2011. Fra den 20. august 2019; deres samlede gebyrstruktur er som følger. \ r \ nHandelsgebyrer \ r \ nGebyrsplanen er baseret på en brugers samlede handelsvolumen i løbet af den foregående periode på 30 dage, og den trinvise tilgang sigter mod at belønne store volumen individuelle og institutionelle forhandlere med nul og \ / eller lave gebyrer. Enhver, der bruger platformen, starter med en basishandelsgebyrsats på 0,5%, og dette reduceres til 0%, når det maksimale månedlige handelsvolumenkrav er opfyldt. Det er værd at bemærke, at alle handelsvolumener uden for USD konverteres til USD ved hjælp af en spotkurs på tidspunktet for hver handel. \ R \ n \ r \ nAlle handelspar (kumulativ) \ r \ n \ r \ n \ u2022 < $ 10K: 0,5% \ r \ n \ u2022 < $ 20K: 0,25% \ r \ n \ u2022 < $ 100K: 0,24% \ r \ n \ u2022 < $ 200K: 0,22% \ r \ n \ u2022 < $ 400K: 0,20% \ r \ n \ u2022 < $ 600K: 0,15% \ r \ n \ u2022 < $ 1 mio.: 0,14% \ r \ n \ u2022 < $ 2 millioner: 0,13% \ r \ n \ u2022 < $ 4 mio.: 0,12% \ r \ n \ u2022 < $ 20 mio. 0,11% \ r \ n \ u2022 < $ 50 mio.: 0,1% \ r \ n \ u2022 < $ 100 mio.: 0,07% \ r \ n \ u2022 < $ 500 mio.: 0,05% \ r \ n \ u2022 < $ 2B: 0,03% \ r \ n \ u2022 < $ 6B: 0,01% \ r \ n \ u2022 < $ 10B: 0,005% \ r \ n \ u2022 > $ 10B: 0% \ r \ n \ r \ nBitstamp driver også en mindste ordrestørrelse på 25 EUR \ / USD eller 0,001 BTC (for BTC-denominerede handelspar). \ R \ nKryptovaluta-gebyrer \ r \ nEnhver kryptoindskud foretaget til Bitstamp er gratis dog tager kryptoudbetalinger følgende tilbagetrækningsgebyrer: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin: 0,0005 BTC \ r \ n \ u2022 Ethereum: 0,001 ETH \ r \ n \ u2022 XRP: 0,02 XRP \ r \ n \ u2022 Bitcoin Kontanter: 0,0001 BCH \ r \ n \ u2022 Litecoin: 0,001 LTC \ r \ n \ r \ nFiat Deposit & Tilbagekøbsgebyrer \ r \ n \ r \ n \ INTERNATIONAL WIRE – 0,05% depositum (minimumsgebyr = 7,5 USD \ / EUR, maksimumsgebyr = 300 USD \ / EUR) \ / 0,1% Tilbagekøbsgebyr, minimumsgebyr er 25,00 USD \ / EUR i slutningen af ​​Bitstamp og kan medføre yderligere internationale bankgebyrer. \ R \ n \ tSEPA \ u2013 Indskud, gratis \ / Udbetalinger 3 EUR fast gebyr. \ R \ n \ tKreditkortindkøb – 5% for alle beløb (et ekstra gebyr kan blive opkrævet af kortudstederen. \ r \ n \ r \ nAlle ikke-standardiserede finansielle aktiviteter, der kræver behandling, opkræves som følger: \ r \ nIkke-standardbehandling \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTjenestetype \ r \ nSEPA \ r \ nInternational Wire \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverførselsretur \ r \ n0.25% (minimumsgebyr = 25,00 EUR) \ r \ n0,25% ( minimumsgebyr = USD 50,00) \ r \ n \ r \ n \ r \ nTransfertrace \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverførelse af ændringer \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nAdministrative omkostninger \ r \ nEUR 50,00 \ r \ nEUR 50,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverfør genopkald \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOverførselsmodtagelse \ r \ nEUR 30,00 \ r \ nUSD 35,00 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBounce back transf ers \ r \ nLadet som en almindelig bankindbetaling \ r \ nLadet som en almindelig bankindbetaling \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitstamp Credentials \ r \ nBitstamp er en respekteret udveksling og en med et tal af bemærkelsesværdige præstationer og partnerskaber. Som den første Ripple Gateway var Bitstamp også den første partner i Ripples incitamentsprogram. Børsen har også partnerskaber med CACEIS (Cr \ u00e9dit Agricole SA) og Swissquote, hvilket er et bevis på dets status inden for den finansielle sektor. \ R \ n \ r \ nDet var også den første fuldt licenserede kryptovalutabørs i Europa og er i øjeblikket reguleret af Luxembourgs finanstilsynskommission (CSSF). Dette sikrer, at udvekslingen med jævne mellemrum arkiverer rapporter til de relevante agenturer og er fuldt ud i overensstemmelse med dens praksis. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBørsen har til formål at give sine kunder en samlet positiv oplevelse og feedback vedrørende platformen er generelt positiv. De fleste problemer, som brugerne har med platformen, er knyttet til den leverede kundesupporttjeneste, da supportteamet normalt tager cirka 24 til 72 timer at svare på e-mails og supportbilletter. \ R \ n \ r \ n For nye registranter er verificeringsprocessen kan også være ret langsom, da udvekslingen i øjeblikket beskæftiger sig med en bølge af nye ansøgere. Imidlertid giver Bitstamp generelt sine kunder en pålidelig og effektiv platform, hvorpå de kan handle med de mere populære kryptovalutaer. \ R \ nBit License \ r \ nI april i år blev Bitstamp også tildelt en BitLicense af New York State Department of Finansielle tjenesteydelser. Som et resultat kan Bitstamp fortsætte med at levere crypto trading-tjenester i USA og også bevæge sig i retning af at udvide sine aktiviteter over hele USA. \ R \ n \ r \ nBitLicense kræver, at virksomheder opfylder flere strenge krav til forbrugerbeskyttelse, og fremhæver yderligere udvekslingsforpligtelserne om at forblive fuldt gennemsigtige og overholdelse af regler. Holdet sigter mod at operere efter de samme høje standarder efterfulgt af traditionelle finansielle institutioner og planlægger at øge deres aktiviteter med hensyn til institutionelle investorer. \ R \ nNye partnerskaber \ r \ nI løbet af de sidste 18 måneder har Bitstamp indgået et antal partnerskaber, der forbedrer udvalget af produkter og tjenester, som børsen tilbyder. Disse inkluderer et partnerskab med BCB-koncernen, som er førende globale mæglere inden for digitale aktiver, og dette giver kunderne mulighed for at foretage indbetalinger og udbetalinger fra British Pound Sterling (GBP), når de bruger børsen. \ R \ n \ r \ nDe har også indgået et samarbejde med Dukascopy Bank, en førende schweizisk onlinebank, der gør det muligt for Dukascopy-klienter at sende Bitcoin til deres konti. Disse midler kan konverteres til amerikanske dollars og derefter bruges til handel på det schweiziske valutamarked. Kunder kan også trække midler tilbage i Bitcoin, og Bitstamp vil styre processen og hjælpe Dukascopy med at administrere udvekslingen af ​​fiat-midler til Bitcoin og omvendt. Denne sammenkædning hjælper med at forbedre Bitstamps likviditetsniveauer, evnen til at operere på en lovoverensstemmende måde og hjælper også med at lukke kløften mellem kryptoorganisationer og verdenen af ​​traditionel finansiering. \ R \ n \ r \ n Yderligere partnerskaber og samarbejde rettet mod til forbedring af handelsoplevelsen for Bitstamp-kunder inkluderer et partnerskab med Irisium, en førende udbyder af markedsovervågnings- og analysesoftware til børser, regulatorer og handelsfirmaer. Bitstamp har forpligtet sig til at bruge Irisiums holistiske overvågningsplatform til at få en dybere forståelse af markedsaktivitet, og teamet vil bruge deres indsigt til at forbedre kundebeskyttelse og markedsintegritet ved børsen. De vil også bruge softwaren til at overvåge markedstendenser og til gengæld sikre en mere robust og gennemsigtig handelsplatform for deres kunder. \ R \ n \ r \ nTeamet har også indgået et samarbejde med Cinnober, en uafhængig udbyder af finansielle teknologiløsninger, og har erstattede deres tidligere interne matchende motor med Cinnober’s TRADExpress Trading System. Flytningen giver Bitstamp mulighed for at operere mere effektivt, øger dets evne til at opretholde pludselige stigninger i efterspørgslen og hjælper med at lukke kløften med hensyn til ydeevne mellem traditionelle børser. Som et resultat af opgradering af dens matchende motor forventes platformens bestillingsmatchhastighed at blive 1250x hurtigere, hvor kapaciteten forventes at stige med 400 gange. \ R \ n \ r \ nEt samarbejde med Onfido har hjulpet børsen med at strømline sin vores kundeintegreringsproces og arbejde med identitetsbekræftelsesudbyderen giver Bitstamp mulighed for yderligere at automatisere sin kundeverificeringsproces. Tre-trins implementeringsprocessen har set, at børsen reducerer sin verificeringsbakke betydeligt ved at bruge den automatiserede service og påbegynder en modernisering af hele sin online verifikationsproces for fuldt ud at automatisere den. Den sidste implementeringsfase involverer tilføjelse af brugerbekræftelse til Bitstamps mobilapp. \ R \ nBitstamp erhvervet af NXMH \ r \ nDen 29. oktober 2018 meddelte børsen, at den var blevet erhvervet af NXMH, et belgisk-baseret investeringsselskab. Bitstamp CEO, Nejc Kodri \ u010d, har forsikret kunder om børsen om, at virksomhedens mission, ledelse og vision forbliver den samme. \ R \ nNXMH er et datterselskab af NXC Corporation, der også ejer den sydkoreanske kryptobørs Korbit samt Nexon-videospilfirmaet. \ r \ n \ r \ nBitstamp blev købt til en anslået pris på $ 400 millioner, og overtagelsen forventes at resultere i, at Bitstamp klar til international ekspansion. Børsen planlægger at ekspandere globalt, og da NXMH yder finansiel og udviklingsmæssig støtte, bør Bistamp tage et skridt ind på det asiatiske marked i en ikke så fjern fremtid, forudsat at det får grønt lys fra industriens regulatorer. \ R \ n \ r \ nTrods salget vil Kodri forblive administrerende direktør for Bitstamp, og det forventes, at tingene forbliver de samme for virksomhedens kunder og ca. 180 ansatte. Kvaliteten af ​​køberen, tilbudet og de mange fordele ved at konsolidere operationer er alle blevet givet som \ u00a0 store faktorer bag teamet, der accepterer salget. Købet er gennemført for at styrke Bitstamps positionering for vækst, og den daglige drift skal forblive den samme, når kunder ikke oplever forskelle i deres konti og / / eller handelsaktivitet. \ R \ nBitstamp Mobile App \ r \ nTeamet har lancerede også en ny Bitstamp-app til iOS og Android, der gør det muligt for folk at holde sig ajour med deres konti, mens de er på farten. Brugere kan hurtigt kontrollere priser fra velkomstskærmen og logge ind med enten fingeraftryk eller ansigts-id. \ U00a0 Appen indeholder også diagrammer i realtid og en række analytiske værktøjer, og brugerne kan vælge mellem et simpelt køb og salg-interface eller den mere avancerede Tradeview-grænseflade. Som et resultat kan både nyere og mere erfarne forhandlere overvåge markederne og udføre en dybtgående prisbevægelsesanalyse. \ R \ n \ r \ n Nogle af appens funktioner inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tEnkel køb \ / Sælg grænseflade til begyndere \ r \ n \ tHandelsvisning for erfarne forhandlere \ r \ n \ tAlle valutaer parret med USD, EUR og BTC \ r \ n \ tInstant, markedsfør, begræns og stopordrer tilgængelige \ r \ n \ tBalancer, transaktionshistorik og transaktionsoplysninger \ r \ n \ tFunktion til at deaktivere appen eksternt \ r \ n \ tSend \ / Modtag krypto gratis \ r \ n \ r \ nNogle yderligere funktioner inkluderer en privat tilstand, der gør det muligt at skjule saldi, evnen til skift mellem underkonti, vedhæftede filer i supportformularer, fire ordretyper og meddelelser om åbne ordrer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitstamp-mobilappen kan fås ved hjælp af følgende proces: \ r \ n \ r \ n \ tInstaller Bitstamp-mobilappen på din enhed. Hent det fra: \ r \ n \ r \ n \ tGoogle Play til Android \ r \ n \ t App Store til iOS \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tNår det er installeret, skal du åbne appen og trykke på \ u201cStart aktivering \ u201d knap. \ r \ n \ tGodt med vilkårene og betingelserne for at fortsætte. \ r \ n \ tIndtast dit bruger-id og din adgangskode, og tryk på \ u201cNæste \ u201d. \ r \ n \ tHvis Captcha-puslespillet vises , løs det for at fortsætte med aktivering. \ r \ n \ tIndtast din 6-cifrede tofaktorautentificeringskode (2FA) fra din Authenticator-app. \ r \ n \ tVælg den 6-cifrede PIN-kode, du vil bruge til at åbne appen. Dette giver dig hurtig adgang til appen uden at indtaste dit bruger-id og din adgangskode. \ R \ n \ t Aktivér eller deaktiver touch \ / face ID (på understøttede enheder) og tryk på \ u201cFinish aktivering \ u201d. \ R \ n \ r \ nDen mobilappen skal nu være aktiveret og klar til brug, og du kan se eller deaktivere alle dine aktive enheder i din kontos sektion for mobiladgang. \ r \ n \ r \ n \ r \ nForbindelse med Bitstamp’s Lightning Node \ r \ nBitstamp er kører sin egen Lightning Network-knude, og børsen er forpligtet til at hjælpe netværket med at vokse og tilskynder aktivt andre virksomheder til at begynde at arbejde med netværket. Lightning Network fungerer som et sekundært lag af forbindelser bygget over Bitcoin blockchain, der forbedrer ydeevnen og skalerbarheden af ​​Bitcoin-netværket. Via Lightning bruges Bitcoin til at behandle millioner af transaktioner pr. Sekund med næsten ingen gebyrer. \ R \ n \ r \ nEt Lightning Network-knudepunkt er software, der opretter forbindelse til Lightning Network og muliggør afsendelse og modtagelse af Bitcoin fra andre noder med netværket består udelukkende af disse noder, der forbinder hinanden. Netværket øges i styrke og effektivitet, efterhånden som antallet af noder øges, og overlever også på noder, der forbliver online. Når flere noder åbner betalingskanaler, øges den samlede netværkslikviditet, hvilket giver brugerne mulighed for at foretage flere overførsler og behandle flere betalinger. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvordan fungerer Lightning Network? \ R \ nThe Lightning Network fungerer som en anden-lags løsning, bygger på toppen af ​​blockchain-teknologi og tilføjer supplerende off-chain-funktioner. Netværket giver brugerne mulighed for at åbne specielle betalingskanaler indbyrdes, der gør det muligt at sende og modtage Bitcoin med det samme i det tidsrum, hvor en betalingskanal forbliver åben. Når interaktionerne er afsluttet, og kanalen er lukket, skrives de nye saldi på blockchain. \ R \ n \ r \ n For at to parter kan sende Bitcoin-betalinger via Lightning Network, skal de åbne en betalingskanal og send derefter noget Bitcoin til det. Herfra bliver det muligt for hver af parterne at sende så mange transaktioner, som de vil, inden for betalingskanalen, hvor deres transaktioner finansieres af den Bitcoin, de allerede har sendt til kanalen. \ R \ n \ r \ n Når pengene er løbet tør kan parterne vælge at sende mere Bitcoin til kanalen og fortsætte transaktionen eller lukke kanalen helt. Kanalen kan også lukkes når som helst, og lukningen resulterer i, at de nye Bitcoin-saldi skrives på blockchain. \ R \ n \ r \ nThe Lightning Network tillader, at transaktioner gennemføres uden for kæden med tillid til on-chain tvangsfuldbyrdelse og arbejde i princippet på samme måde som at indgå en kontraktaftale med en anden part. Men med Lightning Network fungerer blockchain-algoritmerne som de endelige voldgiftsmænd. \ R \ n \ r \ n Mens Lightning Network kan bruges til at lette betalinger i en række forskellige brancher, har teamet på Bitstamp allerede etableret deres Lightning knude for at oprette og bruge deres egne betalingskanaler, og både individuelle og institutionelle klienter på børsen opfordres til at gøre det samme. \ r \ n \ r \ nOpstilling og drift af en Lightning-node kræver et godt niveau af teknisk ekspertise, og det er også nødvendigt at køre en fuld Bitcoin-node. Imidlertid anbefaler Bitstamp den færdige hardware-node fra Casa til mindre teknisk kyndige brugere. \ R \ n \ r \ n Når du har din Lightning-node i gang, kan du oprette forbindelse til den node, der drives af Bitstamp og begynde at gennemføre transaktioner. For at lære mere om processen samt oprette forbindelse til Bitstamp Lightning-noden kan du få adgang til deres netværksnode-forklaringsside. \ R \ nKonklusion \ r \ nBitstamp er en meget professionel udveksling, der har etableret sig i sektoren efter at være i drift siden 2011. Børsen fungerer som en gateway til en verden af ​​kryptokurrency på en lignende måde som Coinbase og Kraken og giver nye aktører på markedet mulighed for at foretage køb af kryptokurrency ved hjælp af fiat-valutaer. Børsen er et godt valg for alle, der leder efter en sikker platform, der giver brugerne mulighed for at købe valutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple og Litecoin. \ R \ n \ r \ n På grund af de lave gebyrer for overførsler ved hjælp af SEPA er Bitstamp også et godt valg for folk med base i Europa. Børsen har dog stadig plads til at forbedre sin service og kan tilføje nye kryptokurver til sin platform samt integrere direkte chatindstillinger i sin supportafdeling. \ R \ n \ r \ n Afslutningsvis er webstedet et godt valg for enkeltpersoner og institutioner, der ønsker at handle med kernekryptovalutaer i enten euro eller amerikanske dollars. Som en af ​​de mere etablerede og velrenommerede børser, der er tilgængelige i dag, kan brugerne føle sig sikre, når de handler med enten mindre eller mere betydelige beløb på platformen. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tHøj volumen og likviditet \ r \ n \ tKlar og lav gebyrstruktur \ r \ n \ tOverensstemmende og gennemsigtig praksis \ r \ n \ tEn velrenommeret og globalt tilgængelig udvekslingsplatform \ r \ n \ r \ nKonsol \ r \ n \ r \ n \ tBegrænsede kryptovalutaer understøttet \ r \ n \ tHøje gebyrer for kreditkortindskud \ r \ n \ tIngen marginhandel \ r \ n \ tLet supportrespons i travle perioder","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2019-08-16"}}

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me