Begyndervejledning til Altcoin.io Exchange: Komplet gennemgang

Altcoin.io anmeldelse

Altcoin.io er en peer-to-peer, decentral handelsplatform, der blev udviklet af forhandlere for at fjerne vanskelighederne med traditionelle peer-to-peer-platforme. Altcoin.io blev nemlig designet til at være let at bruge med masser af tilgængelig likviditet for at reducere flaskehalse, der normalt er forbundet med peer-to-peer-handel.

Altcoin.io er ikke i øjeblikket live. Du registrerer dog din e-mail for at sikre tidlig adgang til platformen, når den kommer online. Det er planlagt et stykke tid i andet kvartal af 2018, hvor atomombytninger tilbydes ved årets udgang.

I dette indlæg vil vi se på denne nye børs, men holde på alle ratings indtil den fulde lancering senere på året. Indlægget opdateres derefter i overensstemmelse hermed.

Altcoin.io anmeldelse

Besøg Altcoin.io

Eksempel på udveksling

Altcoin.io vedligeholder et testnet til sin fremtidige brugergrænseflade, bare i tankerne, dette er et proof-of-concept og en forhåndsvisning af den kommende funktionelle grænseflade. Ved første øjekast virker det meget lig brugergrænsefladen til et vilkårligt antal andre børser.

Eksempel på Altcoin.io Exchange

Det ligner faktisk brugergrænsefladen, der præsenteres af de fleste centraliserede børser. Her er måske en af ​​de største potentielle fordele for Altcoin.io. Dens brugergrænseflade aber centraliserede børser, samtidig med at du giver dig ægte peer-to-peer, decentral handel via dets atomiske swap-system. Dette gør det tilgængeligt for nybegyndere, der er vant til den traditionelle liste over mønter og køb / salg-vinduer, samtidig med at de giver bag kulisserne funktionalitet, som ægte decentraliserede børsbrugere har forventet.

En ting er sikkert – det er meget lettere for øjnene end de ubeskrivelige tekstvægge, der findes på andre decentrale udvekslinger. Hvis det endelige produkt forbliver tro mod denne form, bør det være en leg at navigere med store, klare ikoner og en mangel på forvirrende menuindstillinger.

Det er vigtigt at bemærke her, at Altcoin.io planlægger at bruge Plasma-systemet til sin decentrale udveksling. Plasma er i det væsentlige et smart kontraktsystem, der kører på Ethereum-netværket, der gør tung brug af sidekæder til at løse skalerbarhedsproblemer.

Brug af plasma gør det muligt for Altcoin.io at eksistere i sin egen sidekæde, hvilket tillader større antal transaktioner. Plasma skaber konsensus via autorisationsbevis, så det er en Altcoin.io hovednode, der er ansvarlig for at underskrive transaktioner og placere dem i blokke.

Hvad er Atomic Swap Wallet?

Altcoin.io giver dig mulighed for at generere en tegnebog til dine atombytter ved at indtaste en adgangskode og straks modtage en sætning på 12 ord for at interagere med tegnebogen. Som alle Altcoin.io-funktioner er denne tegnebog kun til testformål, så webstedet minder dig om at ikke sende reelle kryptokurrencyfonde til testnet-tegnebogen..

Altcoin tegnebog

Lad os tale lidt om, hvad atombytter er i første omgang. Atombytter sker enten, eller de gør det ikke, i de enkleste vendinger. Med andre ord, når du accepterer at handle med en anden erhvervsdrivende på en decentral børs, som Altcoin.io, sker swap enten helt eller mislykkes fuldstændigt. Da det er en peer-to-peer-grænseflade, er der ingen chance for, at dine mønter går tabt i blandingen fra en central udveksling til en anden bruger. Faktisk er alle midler gemt på blockchain og er ikke direkte tilgængelige af Altcoin.io.

Virksomheden betragter dette som den bedste måde for udveksling af kryptokurrency at udvikle sig i fremtiden. Kryptovalutaer er for det meste alligevel en decentraliseret virksomhed. Ved at udnytte den iboende funktion i blockchain kan børser fungere sikkert og med en vis grad af privatliv, som centraliserede børser bare ikke kan matche.

“Vi mener, at atomombytninger vil ændre alt og i fremtiden kan fjerne giganter som Bittrix, potentielt endda Coinbase,” skrev Altcoin.io-teamet i lite papir. ”Kernen i det tager atomswaps den mellemmand ud, som centralbørser opkræver for og erstatter den med en flydende matematisk algoritme, der giver dig mulighed for at skifte begge tokens samtidigt, så næste gang du tjekker din kryptovaluta-tegnebog, uanset hvad du er enig at udveksle er der. ”

Dette efterligner en smart kontraktgrænseflade, forklarede holdet yderligere. Midler frigives kun, når et bestemt sæt betingelser er opfyldt. Smarte kontrakter er kodestykker, der indeholder alle de oplysninger, de har brug for til at udføre – eller som standard – inden for dem. Den analoge ækvivalent er en salgsautomat, hvorved den korrekte rækkefølge af trykkede knapper og indtastet ændring frigiver et element. På samme måde udføres kun atomombytninger eller smarte kontrakter ved at opfylde visse betingelser.

”Atomic swaps er en decentral børs bedste ven,” fortsatte holdet. “Mens der er mange peer-to-peer-løsninger, er tillid den hårdeste udfordring med peer-to-peer.”

Dette tillidselement mildnes næsten fuldstændigt ved hjælp af et atomskiftesystem, sagde holdet og sammenlignede det både med en bankhvelv, der kræver to nøgler for at åbne, og til en spærringskonto, der kun frigiver midler, når begge parter er tilfredse..

Sikkerhed er garanteret under denne proces, da dine midler aldrig forlader din tegnebog før det øjeblik, udvekslingen faktisk finder sted. Der er ingen central depot, og fordi atombytter er ens, men ikke ligefrem identiske med smarte kontrakter, behøver du ikke engang at stole på ufejlbarheden af ​​selve koden.

Atomiske swaps

Til sidst håber Altcoin.io at udvide sine atomare byttefunktioner ved at tilbyde to forskellige handelsmetoder.

”I fremtiden vil du være i stand til at handle på to måder ved hjælp af vores atomomskiftningsmotor,” skrev teamet. ”Enten ved at indstille din egen tokenpris eller ved at bruge en fair markedsværdi beregnet ved hjælp af andre markeders relative pris. Dette giver dig mulighed for at angive nichemønter, der ikke kan handles på andre børser. Du får det bedste fra begge verdener – et større udvalg af mønter at handle, men til priser lavere end andre børser. ”

Hvad er fordelen ved en decentral udveksling?

Decentrale børser er ikke afhængige af den samme centraliserede arkitektur som traditionelle børser. I stedet er de en platform for handlende til at oprette forbindelse direkte til hinanden og udveksle kryptokurver på peer-to-peer-basis.

Dette har flere forskellige fordele, som Altcoin.io skitserer i sin introduktion. Handel kan foregå anonymt og sikkert. Da der ikke er nogen centraliseret server – eller “honeypot”, som Altcoin.io udtrykker det, behøver decentrale udvekslingsbrugere ikke bekymre sig om, at deres midler forsvinder i tilfælde af et katastrofalt hack, naturkatastrofe eller simpel konkurs.

“Mange centraliserede børser holder dig i mørket og efterlader ingen ansvarlig, når ting går galt,” ifølge Altcoin.io. ”Det er som at aflevere dine bilnøgler til en fremmed og bede dem om at parkere din bil for dig. De kunne kollidere det, stjæle det, parkere det på det forkerte sted, miste nøglerne eller sælge dem til en anden. Når de har taget nøglerne, har du ingen kontrol, ingen gennemsigtighed og ingen garantier. På Altcoin.io, vi mener, at den centraliserede udvekslingsmodel har haft sin dag. Ved hjælp af atomær swap-teknologi opretter vi en decentral udveksling, der garanterer sikkerheden for dine midler. “

Hvem er holdet bag Altcoin.io?

Sammenlignet med andre børser er Altcoin.io overraskende åben om sine ledelses- og udviklingsteams. Dette er et frisk pust i kryptovaluta-arenaen, hvor udvekslinger ofte dukker op med lidt eller ingen baggrundsinformation.

Hold

Projektlederen og CEO er Andrew Gazdecki. Gazdecki fungerer også som administrerende direktør for Bizness Apps Inc. Mærkeligt nok staves hans navn forkert i Altcoin.ios udvekslingseksempel, selvom dette sandsynligvis er en simpel typografisk fejl. En af Altcoin.ios førende rådgivere er Fabian Vogelsteller, en open source-udvikler, der arbejdede på Ethereum Mist-browseren og Ethereum Wallet-projekterne..

Hvad sætter Altcoin.io bortset fra andre decentrale børser?

I et interview med Decentralize Today sagde Gazdecki, at Altcoin.io blev dannet for at kombinere den iboende sikkerhed i en decentral udveksling med den brugervenlige atmosfære forbundet med centraliserede udvekslinger.

”Vores team er stærkt fokuseret på brugeroplevelse, da vi ser dette som et område med fordel i forhold til andre børser,” sagde han. ”Der er et par decentraliserede børser, der er fuldt operationelle i dag, men handelsvolumenet er typisk ret lavt af en række årsager, som vi fokuserer på at forbedre. Vi bygger også vores udveksling gennem feedback direkte fra forhandlere med hver beslutning, vi tager, og i sidste ende vil vi levere en brugeroplevelse, der gør det muligt for vores brugere at foretage handler hurtigere og uden at bekymre sig, hvis de udsætter sig for risiko. “

Gazdecki bemærkede også, at Altcoin.io forsøgte at gøre sig økonomisk uafhængig fra starten. Dette er en vigtig del af opbygningen af ​​tillid, sagde han. Nogle børser beskæftiger sig primært med at fylde deres oprindelige tokens – dette gælder især for centraliserede børser. Ved at starte relativt uafhængigt kan Altcoin.io først og fremmest koncentrere sig om at udvikle platformen, fortalte han Decentralize Today.

”Vi har ingen planlagt ICO og har ikke skaffet nogen ekstern finansiering,” sagde Gazdecki. ”Jeg tror, ​​at dette får os til at skille os ud som et projekt, når vi sammenligner med andre kryptokurrencyprojekter, da vi er mindre interesserede i at skrive en hvidbog eller gennemføre en ICO, som vi er ved at opfylde vores løfte om at bygge for at opbygge en decentral udveksling. Uden finansiering er du tvunget til at finde produkt / markedstilpasning gennem kundefeedback og i meget hurtigere tempo. Du har simpelthen ikke luksusen med en 36-måneders forbrændingshastighed, inklusive ferier. Hvert blockchain-projekt har ikke brug for et hjælpeprogram eller skal udføre en ICO lige ud for portene for at få succes, og vi ser først ud til at tjene erhvervsdrivendes tillid til vores udvikling. ”

Konklusion

Altcoin.io viser meget løfte. Desværre er det alt, hvad der er i øjeblikket.

Det bør ikke tages som et negativt. Holdet er usædvanligt solidt, opdateringerne er regelmæssige, og der er gjort klare fremskridt i retning af at oprette et testnet og en skærmgrænseflade. Holdet har også oprettet en mock atomær tegnebog, så potentielle nye brugere allerede er fortrolige med oprettelsen af ​​tegnebogen. Der er også et henvisningsprogram på plads, så børsen er klar, når den er planlagt til live i andet kvartal af 2018.

Likviditet er som altid et problem med decentraliserede børser. Teamet ser imidlertid ud til at have lagt meget tanke på dette og udviklet et atombyttesystem, der giver en hel del fleksibilitet. Denne fleksibilitet vil sandsynligvis blive bedre i fremtiden på grund af det to-facets handelssystem, enten at indstille din egen token-pris eller stole på en tilsvarende børs pris.

Den decentrale model er en naturlig pasform for kryptokurrency. Selvom det måske ikke nøjagtigt behager tilsynsmyndigheder på grund af forhandleres evne til at gennemføre transaktioner anonymt og privat, er det svært at undgå det faktum, at kryptokurver oprindeligt blev opfundet primært for at omgå de top-tunge regulerende og finansielle institutioner.

Altcoin.io har en finer af polsk, som andre decentrale børser mangler. Ikke for at være glib – men det ser troværdigt ud. Den centraliserede udvekslingsgrænseflade, gennemsigtigheden af ​​teammedlemmerne, det sammenhængende lite papir og ærligheden omkring projektets mission placerede det miles foran andre decentrale udvekslinger. Altcoin.io ser ud til at bevise, at du kan være decentraliseret og fokuseret på privatlivets fred uden at være skyggefuld, og det vil sandsynligvis tale meget om sine driftsår.

Alt der skal ses er, om holdet kan holde sig til tidslinjen og få et fungerende hovednet ud engang i 2018. Forsinkelser på projektet har hidtil været forfriskende veldokumenteret, og alle de rigtige brikker ser ud til at være på plads til en jævn overgang til ægte driftsstatus.

Og det er måske den største skuffelse over Altcoin.io – det er endnu ikke tilgængeligt for handel fra juni 2018, hvor markedet ser ud til at have taget en pause, og handelsaktivitet når en feberhøjde.

Når børsen er lanceret, og vi kan teste den, opdaterer vi denne anmeldelse med vores tanker om det endelige produkt.

Besøg Altcoin.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me