Begyndervejledning til ABCC Exchange: Komplet gennemgang

ABCC Exchange Review

ABCC er en nyere børs, der er stolt af “at tilbyde en verdensklasse-børs for kryptokurrency, der leverer en brugercentreret og friktionsfri oplevelse”. Fokus for ABCC er at hjælpe investorer med at identificere værdifulde blockchain-aktiver, levere sikker onlinehandel og tilbyde professionelle handelstjenester. Børsen har sit eget AT-token, der belønner indehavere med andele af webstedets fortjeneste, og det anvender også den nye “Trade-to-Mine” -model, som bliver mere populær blandt børser.

ABCC Exchange Review

Calvin Cheng grundlagde ABCC Exchange. Cheng er en medie- og teknologimagnat og arbejdede med medstiftere, der har en række erfaringer plus vellykkede track records inden for finansielle tjenester, management consulting og internetfirmaer.

Nogle af de vigtigste rådgivere og investorer, der arbejder med ABCC, inkluderer Dr. Michael Frendo, den tidligere udenrigsminister på Malta, og Zhang Lei, administrerende direktør for YeeCall og Yee, som har til formål at skabe en skybaseret, blockchain-drevet socialt økosystem for 40 millioner brugere globalt. Forrest Chen er en seriel iværksætter såvel som en ekspert på strategisk og produktledelse plus dyb læring. Weixing Chen er en blockchain-investor, grundlægger af Kuaidi Dache og bestyrelsesformand for Funcity Capital og Funcity Holding. Institutionelle investorer inkluderer Funcity Capital, Dream Seeker Capital og BlockOrigin.

Besøg ABCC

Hvilke kryptovalutaer tilbyder ABCC?

Basisvalutaerne på ABCC inkluderer BTC, ETH og USDT med planer om at tilføje AT i fremtiden. For at finde en komplet liste over kryptokurver, du kan købe og sælge via ABCC, kan du se siden med gebyrer. I skrivende stund tilbød børsen support til over 50 kryptovalutaer. Der var 39 kryptokurrency-par med BTC som basisvaluta, 38 med ETH og 16 med USDT.

ABCC-konto Tilmelding

Oprettelse af en konto på ABCC er en ligetil proces. Gå til øverste højre hjørne fra startsiden, og vælg “Registrer”. Du vil se en meddelelse om at indtaste din e-mail-adresse og oprette en adgangskode, bekræfte den adgangskode og derefter acceptere kundeaftalen. Din adgangskode skal bestå af mindst otte tegn og omfatte tal såvel som små og store bogstaver. Du skal ikke bruge den samme adgangskode, som du bruger til andre platforme af sikkerhedshensyn.

Kontotilmelding

Når du har indtastet oplysningerne og klik på “Registrer nu”, bliver du bedt om at trække en skyder for at bekræfte din handling. På dette tidspunkt sender ABCC dig en bekræftelses-e-mail. Gå til din e-mail-konto, find meddelelsen, og følg instruktionerne for at aktivere kontoen. Dette er så simpelt som at klikke på “Bekræft e-mail”. Nu er din konto fuldt aktiveret, og du kan logge på, når du vil.

ABCC-kontobekræftelse

Når du har aktiveret din konto, skal du tage dig tid til at bekræfte den. Start denne proces ved at logge ind, og gå derefter til øverste højre hjørne af skærmen og klik på figuren for en person, der er til personlig information. En rullemenu vises, og du skal vælge “Bekræftelse.” Dette fører dig til den side, hvor du kan bekræfte din konto. Det vil først bede dig om at indtaste din placering med mulighed for enten at rulle gennem listen eller skrive et par bogstaver og se de matchende valg vises..

Kontoverifikation

Nu skal du indtaste dit navn og ID-nummer samt uploade et billede af dit ID-kort eller dit pas informationsside. Under normale omstændigheder behandles identifikationsbekræftelse på en enkelt hverdag. Det kan dog tage længere tid, hvis der er et stort antal brugere, der verificerer deres identitet. Mens denne behandling finder sted, vil bekræftelsessiden for din konto fortælle dig, at den er i gang.

ABCC-indskud

For at indbetale penge på din ABCC-konto skal du logge ind og derefter gå til “Mine fonde” øverst til højre på siden. Dette åbner en rullemenu, hvor du kan vælge “Indskud.” Du kan derefter vælge hvilken mønt du vil deponere og klikke på “Depositum” til højre for din saldo i den mønt. Husk, at du kan rulle gennem møntvalg eller søge efter den valgte krypto. Ved at klikke på “Deposit” vises fortegnelsesadressen for den pågældende mønt. Derfra kan du enten kopiere og indsætte adressen i din kryptotegnebog eller bruge en mobil kryptotegnebog til at scanne QR-koden. Du kan bekræfte transaktionen ved at gå til fanen “Historik” på siden “Mine fonde”.

Kontoindskud

Husk, at alle overførsler, der involverer kryptokurrency, er endelige, så hvis du ved et uheld sender mønterne til den forkerte tegnebog, vil ABCC ikke være i stand til at hjælpe dig, og disse midler går tabt. Derudover kan du kun sende kryptokurver til deres udpegede tegnebøger, så adressen for deponering af ETH vil være anderledes end for deponering af BTC.

ABCC-udbetalinger

Muligheden for at trække er også i rullemenuen fra “Mine fonde”, hvor du fandt “Indskud.” Klik på “Udbetalinger” i denne menu, så føres du til en side, hvor du kan vælge hvilke mønter, du vil trække ud. Indtast den adresse, du ønsker at trække pengene til, og det beløb, du vil trække. Klik på “Send ordre”, og kontroller derefter din e-mail for at få en bekræftelses-e-mail. Klik på “Bekræft tilbagetrækning” i e-mailen. Som med indskud kan du se dine udbetalinger i fanen “Historie”. De samme advarsler vedrørende den permanente karakter af overførsel af kryptokurver gælder for udbetalinger, så sørg for at sende mønterne til den rigtige tegnebogadresse.

Tilbagetrækningsgrænser

Der er en tilbagetrækningsgrænse, når du bruger ABCC. Dem, der ikke har verificeret deres konti, kan kun trække op til 2 BTC eller tilsvarende inden for en 24-timers periode. De, der har gennemført verifikationen, kan trække op til 200 BTC eller tilsvarende i en 24-timers periode. Hvis du har brug for en højere tilbagetrækningsgrænse, kan du kontakte ABCC, og de vil evaluere din situation fra sag til sag.

Sådan handler du på ABCC

ABCC giver dig mulighed for at handle via markedsordrer eller begrænsede ordrer. Markedsordrer sælger eller køber automatisk til den aktuelle markedspris. Du skal bare indtaste det beløb, du ønsker at købe eller sælge. Begræns ordrer giver dig mulighed for at indstille salgs- eller købsprisen og derefter vente, indtil markedsprisen matcher denne værdi. For disse ordrer angiver du det antal, der skal købes eller sælges, samt den pris, du vil gøre det til. Ordren udføres først, før markedsprisen når din grænseordre.

For at handle, gå til toppen af ​​hjemmesiden og klik på “Exchange”. Du vil se en liste over handelspar divideret med BTC, ETH og USDT. Klik på det par, du vil handle, eller søg efter det. Dette fører dig til handelssiden, der viser aktuelle oplysninger øverst på siden, inklusive sidste pris, 24-timers skift, 24-timers høj, 24-timers lav og 24-timers volumen.

Handelsvisning

Under dette viser venstre side af siden nylige transaktioner. Midt på siden viser et lysestage-diagram, der hjælper dig med at træffe beslutninger, og i højre side vises andre handelspar. Direkte under lysestage-diagrammet finder du formularerne til grænse- og markedsordrer, hver på deres egne faner.

ABCC Token (AT)

ABCC Token (AT) er ERC-20-token fra ABCC Digital Asset Exchange. Der er en fast samlet forsyning på 210 millioner tokens, og AT-indehavere modtager unikke fordele. Udstedelse af AT sker via Trade Contribution + Simultaneous Release. Dette betyder, at 50 procent af tokens frigives på grund af handelsbidrag, mens de andre 50 procent frigives samtidigt. Af de 50 procent til handelsbidrag går 40 procent til medlemmer, der handler-til-mine (ToM), med 10 procent til dem, der handlede, før AT blev udstedt. 50 procent for samtidig frigivelse inkluderer 10 procent for investorer, 20 procent for holdet og 20 procent for platformen.

ABCC-token

Det er vigtigt at bemærke, at belønningen for historiske handler er baseret på kumulativ handelsvolumen pr. 27. juni 2018 og nedfryses i 180 dage efter AT-lanceringen. Der er også lock-up perioder for de samtidigt frigivne tokens. Disse inkluderer en tre-årig lock-up periode for de 20 procent af tokens tildelt ABCC-teamet og en to-årig periode for de 10 procent tildelt investorer. Oplåsning sker gradvist, og låste tokens kan ikke handles.

Fordele ved AT-tokenholder

De, der har AT, kan bruge AT til forskellige tjenester og produkter på ABCC, herunder muligheden for at betale transaktionsgebyrer eller købe andre digitale aktiver ved hjælp af det. Tokenholdere får også fortrinsret adgang til platformens premium-tjenester. De, der har AT, kan deltage i forskellige kampagner og aktiviteter på ABCC med belønninger for medlemmer, der opfylder bestemte kriterier. Et eksempel er, at medlemmer med AT-tokens deler 80 procent af de handelsprovisioner, ABCC indsamler. AT-tokenholdere får også adgang til aktiviteter som interaktioner med ABCC, community building og evnen til at komme med forslag til ABCC.

Trade-to-Mine

Som nævnt tildeles 40 procent af de samlede AT-tokens til Trade-to-Mine-belønninger. Dette er en minedriftsmodel med inspiration fra Bitcoin designet til at skabe en inflationsmodel, der inkluderer frigivelse og distribution.

AT’s frigivelsesafsnit har et halveringstidens henfaldsmønster med seks halveringstidsperioder, der hver varer 120 dage. Halvdelen af ​​den samlede AT-levering, der er afsat til Trade-to-Mine (så 20 procent af det samlede antal eller 42 millioner tokens) frigives inden for de første 120 dage. Hver halveringstid halverer dette tal og falder til 10, 5, 2,5, 1,25 og 0,625 procent af den samlede AT-forsyning på 210 millioner eller 21 millioner, 10,5 millioner, 5,25 millioner, 2,625 millioner og 1,3125 millioner. I hver halveringsperiode genereres blokke hver sjette time, hvor alle blokke inden for hver periode har den samme mængde AT.

Handel til min

Distributionsperioden for Trade-to-Mine-modellen indebærer distribution af AT-tokens frigivet inden for en blok til medlemmerne baseret på procentdelen af ​​medlemmets handelsgebyrer i denne blok. I tilfælde, hvor ingen medlemmer er berettigede til belønninger i en blok, distribueres AT med følgende blok.

ABCC-gebyrer

ABCC opkræver et ligetil gebyr på 0,1 procent i handelsgebyrer for hver transaktion, uanset om du er køber eller sælger. Handelsgebyret opkræves altid i basisvalutaen. Der er ingen indbetalingsgebyrer, og du kan finde et opdateret diagram, der beskriver det mindste tilbagetrækningsbeløb og gebyrer pr. Udtagning for hver understøttet valuta på siden Gebyrer. Disse er baseret på den specifikke kryptokurrency’s blockchain-gebyrer, ikke gebyrer opkrævet af ABCC.

Tilbagetrækningsgebyrer

MØNT

Min. Tilbagetrækningsbeløb (gebyrer inkluderet) Gebyrer pr. Tilbagetrækning
12 6
BTC 0,0016 0,0008
ETH 0,01 0,005
XRP 0,2 0,1
LTC 0,02 0,01
XMR 0,08 0,04
NEO 0,005 0,0025
EOS 0,2 0,1
DASH 0,004 0,002
BCH 0,002 0,001
QTUM  0,02 0,01
USDT 10 5
ADA 2 1
XLM 0,02 0,01
ETC 0,02 0,01
ZEC 0,002 0,001
HUND 4 2
GAS 0 0
Bølger 0,004 0,002
XEM 8 4
ZRX 4 2
omg 0,2 0,1
STEEM 0,02 0,01
SJOVT 70 35
LÅNE 100 50
WICC 2 1
CVC 10 5
GNT 10 5
FLAGERMUS 24 12
SOC 20 10
REP 0,2 0,1
CND 100 50
DPY 1.6 0,8
XMX 1000 500
RTE 200 100
EDG 40 20
GNO 0,2 0,1
CNN 2400 1200
YEE 120 60
TTU 80 40
ADA 20 10
ICX 1 0,5
ZIL 60 30
AE 2 1
NISSE 6 3
SNT 80 40
IOST 200 100
MCO 0,4 0,2
NPXS 800 400
KNC 2 1
ENG 4 2
BNT 2 1
POWR 10 5

ER ABCC-sikker?

ABCC tilbyder en række råd og funktioner, der hjælper med at sikre klientsikkerhed. De foreslår altid at sikre, at du er på det rigtige websted og aldrig dele din adgangskode. Derudover advarer de dig om ikke at dele følsomme oplysninger med eller overføre penge til en person, der hævder at være medlem af ABCC-personale, da de aldrig vil kontakte dig på denne måde. ABCC skitserer desuden adskillige anti-phishing-foranstaltninger, som kunder skal følge, såsom at undgå tilfældige e-mails, mistænkelige vedhæftede filer og usikre links og aldrig bruge ukendte offentlige netværk.

ABCC foreslår også kraftigt sekundær godkendelse via mobiltelefon eller e-mail. For at aktivere en af ​​disse metoder til sekundær autorisation skal du gå til din “Kontoside” fra “Personlige oplysninger” (personen) øverst til højre på hjemmesiden. Under din saldo og den daglige tilbagetrækningsgrænse vil du se rækker til adgangskode, telefon og e-mail. For telefongodkendelse skal du klikke på “Aktivér” til højre for “Telefon”, vælge din landekode, indtaste din e-mail-adresse, vente på en godkendelseskode i en tekstbesked, indtaste den på webstedet og klikke på “Send”.

Følg en lignende procedure for at aktivere e-mail-godkendelse, begyndende med at klikke på “Aktivér” til højre for “E-mail”. Du skal indtaste en e-mail-adresse, der ikke er den, du brugte til registrering, og for at logge ind på din konto. Indtast e-mail-adressen, vent på, at godkendelseskoden ankommer, og indtast den på siden. Når e-mail- eller telefongodkendelse er på plads, skal du godkende dine handlinger via en kode, når du logger ind, opretter API’er eller udfører andre handlinger relateret til kontosikkerhed.

Konklusion

ABCC er en kryptokursudveksling, der er stolt af at levere en brugercentreret og intuitiv platform. Børsen gør det let at handle kryptokurver med hinanden og inkluderer trinvise instruktioner for alt fra oprettelse af en konto til handel..

Platformen er faktisk brugervenlig og tilbyder et godt udvalg af handelspar sammen med detaljerede diagrammer til at guide beslutninger om køb og salg.

Inkluderingen af ​​ABCC-token giver et godt incitament for folk til at holde deres oprindelige token med indehavere, der modtager en andel af platformens fortjeneste.

ABCC ser ud til at have en lys fremtid foran sig, grundlagt af Calvin Cheng, som har en dokumenteret rekord inden for forretning, det er rart at se en vis gennemsigtighed omkring virksomheden bag det.

Besøg ABCC

ABCC

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-abcc-udveksling-komplet-gennemgang.gif”

alt = “ABCC anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

8.0 / 10

Fordele

  • ABCC Token-belønninger
  • Trade to Mine System
  • Solid udvælgelse af mønter
  • Dejligt handelsgrænseflade
  • Let at bruge

Ulemper

  • Ny udveksling
  • Ingen Fiat-betalingsmuligheder

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"ABCC","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 08 \ /abcc-review.gif","beskrivelse":"ABCC er en nyere børs, der er stolt af \"tilbyder en verdensklasse-udveksling for kryptokurrency, der leverer en brugercentreret og gnidningsfri oplevelse \". Fokus for ABCC er at hjælpe investorer med at identificere værdifulde blockchain-aktiver, levere sikker onlinehandel og tilbyde professionelle handelstjenester. Børsen har sit eget AT-token, der belønner indehavere med aktier…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"ABCC","reviewBody":"ABCC er en nyere børs, der er stolt af \"tilbyder en verdensklasse-udveksling for kryptokurrency, der leverer en brugercentreret og gnidningsfri oplevelse \". Fokus for ABCC er at hjælpe investorer med at identificere værdifulde blockchain-aktiver, levere sikker onlinehandel og tilbyde professionelle handelstjenester. Børsen har sit eget AT-token, der belønner indehavere med andele af webstedets overskud, og det anvender også det nye \"Trade-to-Mine \" model, der bliver mere populær blandt børser. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCalvin Cheng grundlagde ABCC Exchange. Cheng er en medie- og teknologimagnat og arbejdede med medstiftere, der har en række erfaringer plus vellykkede track records inden for finansielle tjenester, managementkonsulenter og internetfirmaer. \ R \ n \ r \ n Nogle af de vigtigste rådgivere og investorer, der arbejder med ABCC inkluderer Dr. Michael Frendo, den tidligere minister for udenrigsanliggender på Malta, og Zhang Lei, administrerende direktør for YeeCall og Yee, der har til formål at skabe et skybaseret, blockchain-drevet socialt økosystem til 40 millioner brugere globalt. Forrest Chen er en seriel iværksætter såvel som en ekspert på strategisk og produktledelse plus dyb læring. Weixing Chen er en blockchain-investor, grundlægger af Kuaidi Dache og bestyrelsesformand for Funcity Capital og Funcity Holding. Institutionelle investorer inkluderer Funcity Capital, Dream Seeker Capital og BlockOrigin. \ R \ n \ r \ nBesøg ABCC \ r \ nHvilke kryptovalutaer tilbyder ABCC? \ R \ nBasisvalutaerne på ABCC inkluderer BTC, ETH og USDT med planer om tilføj AT i fremtiden. For at finde en komplet liste over kryptokurver, du kan købe og sælge via ABCC, kan du se siden med gebyrer. I skrivende stund tilbød udvekslingen support til over 50 kryptovalutaer. Der var 39 kryptovalutapar med BTC som basisvaluta, 38 med ETH og 16 med USDT. \ R \ nABCC-konto Tilmelding \ r \ n \ r \ nOprettelse af en konto på ABCC er en ligetil proces. Fra startsiden skal du gå til øverste højre hjørne og vælge \ u201cRegistrer. \ U201d Du vil se en meddelelse om at indtaste din e-mail-adresse og oprette en adgangskode, bekræfte den adgangskode og derefter acceptere kundeaftalen. Din adgangskode skal indeholde mindst otte tegn og omfatte tal samt både små og store bogstaver. Du bør ikke bruge den samme adgangskode, som du bruger til andre platforme af sikkerhedshensyn. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du indtaster oplysningerne og klikker \ u201cTilmeld dig nu, \ u201d vil du blive bedt om at trække en skyderen for at bekræfte din handling. På dette tidspunkt sender ABCC dig en bekræftelses-e-mail. Gå til din e-mail-konto, find meddelelsen, og følg instruktionerne for at aktivere kontoen. Dette er så simpelt som at klikke på \ u201cBekræft e-mail. \ U201d Nu er din konto fuldt aktiveret, og du kan logge ind, når du vil. \ R \ nABCC Kontobekræftelse \ r \ n \ r \ n Efter at du har aktiveret din konto, skal du tag dig tid til at kontrollere det. Start denne proces ved at logge ind, og gå derefter til øverste højre hjørne af skærmen og klik på figuren for en person, der er til personlig information. En rullemenu vises, og du skal vælge \ u201cVerifikation. \ U201d Dette fører dig til den side, hvor du kan bekræfte din konto. Det vil først bede dig om at indtaste din placering med mulighed for enten at rulle gennem listen eller skrive et par bogstaver og se de matchende valg vises. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNu vil du skal indtaste dit navn og ID-nummer samt uploade et billede af dit ID-kort eller din pas informationsside. Under normale omstændigheder behandles identifikationsbekræftelse på en enkelt hverdag. Det kan dog tage længere tid, hvis der er et stort antal brugere, der verificerer deres identitet. Mens denne behandling finder sted, vil bekræftelsessiden på din konto fortælle dig, at den er i gang. \ R \ nABCC Indskud \ r \ nFor at indbetale penge på din ABCC-konto skal du logge ind og derefter gå til \ u201cMine Funds \ u201d i øverste højre hjørne af siden. Dette åbner en rullemenu, hvor du kan vælge \ u201cDeposits. \ U201d Du kan derefter vælge hvilken mønt du vil deponere og klikke \ u201cDeposit \ u201d til højre for din saldo i den mønt. Husk, at du kan rulle gennem møntvalg eller søge efter den valgte krypto. Klik på \ u201cDeposit \ u201d viser dig tegnebogadressen for den pågældende mønt. Derfra kan du enten kopiere og indsætte adressen i din kryptotegnebog eller bruge en mobil kryptotegnebog til at scanne QR-koden. Du kan bekræfte transaktionen ved at gå til fanen \ u201cHistory \ u201cMy Funds \ u201d. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHusk, at alle overførsler, der involverer kryptokurrency, er endelige, så hvis du hvis du ved et uheld sender mønterne til den forkerte tegnebog, vil ABCC ikke være i stand til at hjælpe dig, og disse midler går tabt. Derudover kan du kun sende kryptokurver til deres udpegede tegnebøger, så adressen for deponering af ETH vil være anderledes end for deponering af BTC. \ R \ nABCC-udbetalinger \ r \ nMuligheden for at trække dig findes også i rullemenuen fra \ u201cMy Midler \ u201d hvor du fandt \ u201cIndskud. \ U201d Klik på \ u201cWithdrawals \ u201d i denne menu, så føres du til en side, hvor du kan vælge hvilke mønter, du vil trække ud. Indtast den adresse, du vil hæve pengene til, og det beløb, du vil trække. Klik på \ u201cSend ordre, \ u201d, og kontroller derefter din e-mail for en bekræftelses-e-mail. Klik på \ u201cBekræft tilbagetrækning \ u201d i e-mailen. Som med indskud kan du se dine udbetalinger på fanen \ u201cHistory \ u201d. De samme advarsler vedrørende den permanente karakter af overførsel af kryptokurver gælder for udbetalinger, så sørg for at sende mønterne til den rigtige tegnebogadresse. \ R \ nTrækningsgrænser \ r \ nDer er en tilbagetrækningsgrænse, når du bruger ABCC. Dem, der ikke har verificeret deres konti, kan kun trække op til 2 BTC eller tilsvarende inden for en 24-timers periode. Dem, der har gennemført verifikationen, kan trække op til 200 BTC eller tilsvarende i en 24-timers periode. Hvis du har brug for en højere tilbagetrækningsgrænse, kan du kontakte ABCC, og de vil evaluere din situation fra sag til sag. \ R \ nHvordan man handler på ABCC \ r \ nABCC giver dig mulighed for at handle via markedsordrer eller begrænsede ordrer. Markedsordrer sælger eller køber automatisk til den aktuelle markedspris. Du skal bare indtaste det beløb, du ønsker at købe eller sælge. Begræns ordrer giver dig mulighed for at indstille salgs- eller købsprisen og derefter vente, indtil markedsprisen svarer til denne værdi. For disse ordrer angiver du mængden, der skal købes eller sælges, samt den pris, du vil gøre det til. Ordren udføres ikke, før markedsprisen når din grænseordre. \ R \ n \ r \ nFor at handle, gå til toppen af ​​hjemmesiden og klik på \ u201cExchange. \ U201d Du vil se en liste over handelspar divideret med BTC, ETH og USDT. Klik på det par, du vil handle, eller søg efter det. Dette fører dig til handelssiden, der viser aktuelle oplysninger øverst på siden, inklusive sidste pris, 24-timers skift, 24-timers høj, 24-timers lav og 24-timers volumen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUnder dette viser venstre side af siden nylige transaktioner. I midten af ​​siden vises et lysestage-diagram, der hjælper dig med at træffe beslutninger, og i højre side vises andre handelspar. Direkte under lysestage-diagrammet finder du formularerne til grænse- og markedsordrer, hver på deres egne faner. \ R \ nABCC Token (AT) \ r \ nABCC Token (AT) er ERC-20-token fra ABCC Digital Asset Exchange . Der er en fast samlet forsyning på 210 millioner tokens, og AT-indehavere modtager unikke fordele. Udstedelse af AT sker via Trade Contribution + Simultaneous Release. Dette betyder, at 50 procent af tokens frigives på grund af handelsbidrag, mens de andre 50 procent frigives samtidigt. Af de 50 procent til handelsbidrag går 40 procent til medlemmer, der handler-til-mine (ToM), med 10 procent til dem, der handlede, før AT blev udstedt. 50 procent for samtidig frigivelse inkluderer 10 procent for investorer, 20 procent for holdet og 20 procent for platformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet er vigtigt at bemærke, at belønningen for historisk handler er baseret på kumulativ handelsvolumen pr. 27. juni 2018 og nedfryses i 180 dage efter AT-lanceringen. Der er også låseperioder for de samtidigt frigivne tokens. Disse inkluderer en tre-årig lock-up periode for de 20 procent af tokens, der er allokeret til ABCC-teamet, og en to-årig periode for de 10 procent, der er tildelt investorer. Oplåsning sker gradvist, og låste tokens kan ikke handles. \ R \ nAT Token Holder Fordele \ r \ nDe, der har AT, kan bruge AT til forskellige tjenester og produkter på ABCC, herunder muligheden for at betale transaktionsgebyrer eller købe andre digitale aktiver ved hjælp af det . Token-indehavere får også fortrinsretadgang til platformens premium-tjenester. De, der har AT, kan deltage i forskellige kampagner og aktiviteter på ABCC med belønninger for medlemmer, der opfylder bestemte kriterier. Et eksempel er, at medlemmer med AT-tokens deler 80 procent af de handelsprovisioner, ABCC indsamler. AT-tokenholdere får også adgang til aktiviteter som interaktioner med ABCC, community building og evnen til at komme med forslag til ABCC. \ R \ nTrade-to-Mine \ r \ n Som nævnt er 40 procent af de samlede AT-tokens afsat til handel -til-mine-belønninger. Dette er en minedriftsmodel med inspiration fra Bitcoin designet til at skabe en inflationsmodel, der inkluderer frigivelse og distribution. \ R \ n \ r \ nAT \ u2019s frigivelsesafsnit har et halveringstidens henfaldsmønster med seks halveringstider, der hver varer 120 dage. Halvdelen af ​​den samlede AT-levering, der er afsat til Trade-to-Mine (20 procent af det samlede antal eller 42 millioner tokens) frigives inden for de første 120 dage. Hver halveringstid halverer dette tal og falder til 10, 5, 2,5, 1,25 og 0,625 procent af den samlede AT-forsyning på 210 millioner eller 21 millioner, 10,5 millioner, 5,25 millioner, 2,625 millioner og 1,3125 millioner. I hver halveringsperiode genereres blokke hver sjette time, hvor alle blokke inden for hver periode har den samme mængde AT. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFordelingsperioden for handel til- Minemodellen indebærer at distribuere AT-tokens frigivet inden for en blok til medlemmerne baseret på procentdelen af ​​medlemmets handelsgebyrer i denne blok. I tilfælde, hvor ingen medlemmer er berettigede til belønninger i en blok, distribueres AT med følgende blok. \ R \ nABCC-gebyrer \ r \ nABCC opkræver et ligetil gebyr på 0,1 procent i handelsgebyrer for hver transaktion, uanset om du er køber eller sælgeren. Handelsgebyret opkræves altid i basisvalutaen. Der er ingen indbetalingsgebyrer, og du kan finde et opdateret diagram, der beskriver det mindste tilbagetrækningsbeløb og gebyrer pr. Udtagning for hver understøttet valuta på siden Gebyrer. Disse er baseret på de specifikke blockchain-gebyrer for kryptokurrency, ikke gebyrer opkrævet af ABCC. \ R \ nTilbageholdelsesgebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCOIN \ r \ n \ r \ nMin tilbagetrækningsbeløb (inkluderet gebyrer) \ r \ nGebyrer pr. tilbagetrækning \ r \ n \ r \ n \ r \ nAT \ r \ n12 \ r \ n6 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0. 0016 \ r \ n0.0008 \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n0.01 \ r \ n0.005 \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ r \ n0.2 \ r \ n0.1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.02 \ r \ n0.01 \ r \ n \ r \ n \ r \ nXMR \ r \ n0.08 \ r \ n0.04 \ r \ n \ r \ n \ r \ nNEO \ r \ n0.005 \ r \ n0.0025 \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOS \ r \ n0.2 \ r \ n0. 1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ n0.004 \ r \ n0.002 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.002 \ r \ n0.001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nQTUM \ r \ n \ u00a00.02 \ r \ n0.01 \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ n10 \ r \ n5 \ r \ n \ r \ n \ r \ nADA \ r \ n2 \ r \ n1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nXLM \ r \ n0.02 \ r \ n0.01 \ r \ n \ r \ n \ r \ nETC \ r \ n0.02 \ r \ n0.01 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZEC \ r \ n0.002 \ r \ n0.001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDOGE \ r \ n4 \ r \ n2 \ r \ n \ r \ n \ r \ nGAS \ r \ n0 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nWAVES \ r \ n0.004 \ r \ n0. 002 \ r \ n \ r \ n \ r \ nXEM \ r \ n8 \ r \ n4 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZRX \ r \ n4 \ r \ n2 \ r \ n \ r \ n \ r \ nOMG \ r \ n0.2 \ r \ n0.1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nSTEEM \ r \ n0.02 \ r \ n0.01 \ r \ n \ r \ n \ r \ nFUN \ r \ n70 \ r \ n35 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLÅNG \ r \ n100 \ r \ n50 \ r \ n \ r \ n \ r \ nWICC \ r \ n2 \ r \ n1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCVC \ r \ n10 \ r \ n5 \ r \ n \ r \ n \ r \ nGNT \ r \ n10 \ r \ n5 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBAT \ r \ n24 \ r \ n12 \ r \ n \ r \ n \ r \ nSOC \ r \ n20 \ r \ n10 \ r \ n \ r \ n \ r \ nREP \ r \ n0.2 \ r \ n0.1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCND \ r \ n100 \ r \ n50 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDPY \ r \ n1.6 \ r \ n0.8 \ r \ n \ r \ n \ r \ nXMX \ r \ n1000 \ r \ n500 \ r \ n \ r \ n \ r \ nRTE \ r \ n200 \ r \ n100 \ r \ n \ r \ n \ r \ NEDG \ r \ n40 \ r \ n20 \ r \ n \ r \ n \ r \ nGNO \ r \ n0.2 \ r \ n0.1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCNN \ r \ n2400 \ r \ n1200 \ r \ n \ r \ n \ r \ nYEE \ r \ n120 \ r \ n60 \ r \ n \ r \ n \ r \ nTTU \ r \ n80 \ r \ n40 \ r \ n \ r \ n \ r \ nADA \ r \ n20 \ r \ n10 \ r \ n \ r \ n \ r \ nICX \ r \ n1 \ r \ n0.5 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZIL \ r \ n60 \ r \ n30 \ r \ n \ r \ n \ r \ nAE \ r \ n2 \ r \ n1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nELF \ r \ n6 \ r \ n3 \ r \ n \ r \ n \ r \ nSNT \ r \ n80 \ r \ n40 \ r \ n \ r \ n \ r \ nIOST \ r \ n200 \ r \ n100 \ r \ n \ r \ n \ r \ nMCO \ r \ n0.4 \ r \ n0.2 \ r \ n \ r \ n \ r \ nNPXS \ r \ n800 \ r \ n400 \ r \ n \ r \ n \ r \ nKNC \ r \ n2 \ r \ n1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nENG \ r \ n4 \ r \ n2 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBNT \ r \ n2 \ r \ n1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nPOWR \ r \ n10 \ r \ n5 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIS ABCC Safe? \ r \ n \ r \ nABCC tilbyder en række råd og funktioner, der hjælper med at sikre klientsikkerhed. De foreslår altid at sikre, at du er på det rigtige websted og aldrig dele din adgangskode. Derudover advarer de dig om ikke at dele følsomme oplysninger med eller overføre penge til en person, der hævder at være medlem af ABCC-personale, da de aldrig vil kontakte dig på denne måde. ABCC beskriver desuden adskillige anti-phishing-foranstaltninger, som kunder skal følge, såsom at undgå tilfældige e-mails, mistænkelige vedhæftede filer og usikre links og aldrig bruge ukendte offentlige netværk. \ R \ n \ r \ nABCC foreslår også kraftigt sekundær godkendelse via mobiltelefon eller e-mail. For at aktivere en af ​​disse metoder til sekundær autorisation skal du gå til din \ u201cKontoside \ u201d fra \ u201cPersonlige oplysninger \ u201d (personen) øverst til højre på hjemmesiden. Under din saldo og den daglige tilbagetrækningsgrænse vil du se rækker til adgangskode, telefon og e-mail. For telefongodkendelse skal du klikke på \ u201cEnable \ u201d til højre for \ u201cTelefon, \ u201d vælg din landekode, indtast din e-mail-adresse, vent på en godkendelseskode i en sms, indtast den på webstedet og klik \ u201cSend. \ u201d \ r \ n \ r \ nFølg en lignende procedure for at aktivere e-mail-godkendelse, begyndende med at klikke \ u201cEnable \ u201d til højre for \ u201cE-mail. \ u201d Du skal indtaste en e-mail-adresse, der ikke er den, du brugte til registrering og at logge ind på din konto. Indtast e-mail-adressen, vent på, at godkendelseskoden ankommer, og indtast den på siden. Når e-mail- eller telefongodkendelse er på plads, skal du godkende dine handlinger via en kode, når du logger ind, opretter API’er eller udfører andre operationer relateret til kontosikkerhed. \ R \ nKonklusion \ r \ nABCC er en kryptovalutaudveksling, der er stolt af om levering af en brugercentreret og intuitiv platform. Børsen gør det let at handle kryptokurver med hinanden og inkluderer trinvise instruktioner for alt fra oprettelse af en konto til handel. \ R \ n \ r \ nPlatformen er faktisk brugervenlig og tilbyder et godt udvalg af handel par sammen med detaljerede diagrammer til at guide beslutninger om at købe og sælge. \ r \ n \ r \ nInklusionen af ​​ABCC-token giver et godt incitament for folk til at holde deres oprindelige token med indehavere, der modtager en andel af platformens fortjeneste. \ r \ n \ r \ nABCC ser ud til at have en lys fremtid foran sig, grundlagt af Calvin Cheng, der har en dokumenteret rekord inden for forretning, det er rart at se en vis gennemsigtighed omkring virksomheden bag det. \ r \ nBesøg ABCC","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2018-08-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me