Sådan tjener du en passiv indkomst med kryptovaluta

Passiv indkomst i kryptovaluta

I dag er kryptokurver meget mere end bare et middel til at foretage eller modtage betalinger. Ved hjælp af smarte kontrakter og innovative konsensusmetoder er det nu muligt at have forskellige kryptokurver og tjene et relativt regelmæssigt afkast ved at gøre det. Nogle projekter opnår dette gennem smarte kontrakter, proof-of-stake, ved at køre en masternode og endda gennem metoder, der ligner gode gammeldags udbytter. I dag skal vi se på et par af de populære metoder til at tjene et regelmæssigt afkast bare ved at købe og holde på cryptocurrency.

Passiv indkomst i kryptovaluta

Fortjeneste ved minedrift ?

Generelt set, hvis du ønsker at få noget bitcoin eller Ethereum gennem minedrift, bliver du nødt til at afsætte tusinder eller endda titusindvis af dollars i hardware og elektricitet for selv at have en chance for at tjene penge. Derudover kan det tage mange måneder eller endda år, indtil du inddriver din oprindelige investering og begynder at tjene penge. Hvis du befinder dig i et område, hvor elektricitet er dyrt, har du endnu mindre chance for at bryde lige eller få en ringe fortjeneste.

Bitcoin Mining

Minedrift som ASIC’er og grafikkort sælges ofte ved enorme markeringer, fordi de er så vanskelige at finde på grund af den utrolige efterspørgsel. Du kan ende med at skulle betale dobbelt, tredobbelt eller endda mere over standardprisen. Og det er bare for at få fat i udstyret for at komme i gang. For at gøre tingene endnu værre, vil den hardware, du investerede i, sandsynligvis blive klassificeret og forældet på bare et år eller to, afhængigt af hvornår du køber.

På trods af det kan nogle alt-mønter være rentable at udvinde, se på nogle guider, vi har skrevet:

 • ZCash Mining
 • Monero Mining
 • Ethereum Mining
 • DigiByte Mining
 • Musicoin Mining

Indsæt dit krav med bevis for indsats

Proof-of-stake valutaer er afhængige af en helt anden metode til minedrift. I stedet for energi og beregningsintensiv hashing udføres minedrift ved at holde kryptokurrency-mønter i en staking-tegnebog (normalt den officielle tegnebog i valutaen). Så er alt hvad du skal gøre, at lade det sidde der med din computer tændt og din tegnebog i staking-tilstand. Proof-of-stake giver dig mulighed for at tjene stabile belønninger til gengæld for at være en node på netværket og støtte valutaen økonomisk ved at købe og holde den.

Bevis for indsats

I dag er der en række proof-of-stake kryptokurver, der er ret populære og potentielt rentable. Bare for at nævne nogle få inkluderer nogle af de populære muligheder, men er ikke begrænset til:

 • Diamant
 • Fakta
 • GridCoin
 • Lisk
 • NAV-mønt
 • NEO
 • Nxt
 • OKCash
 • PIVX
 • Stratis

Hvad der er pænt ved proof-of-stake minedrift er, at den kryptovaluta, du har brug for at købe for at kunne stake, kan sælges når som helst. Det afskrives ikke på grund af indsats, og du behøver ikke at inddrive dine tab, medmindre den valuta, du købte i, falder massivt.

Ulempen er, at afhængigt af kryptovalutaen skal du muligvis købe mange tusinde dollars i ækvivalent for at få nok for at være i stand til at satse regelmæssigt. Proof-of-stake minedrift er også konkurrencedygtig, og jo flere enheder du ejer, desto mere sandsynligt er det at du spiller. For eksempel skal man have mindst 500 PIV (ca. $ 3500 til $ 6000 i de seneste priser) for at have en rimelig chance for at satse en gang om måneden i PIVX-netværket..

Kører Masternodes

Masternodes fungerer på en måde, der ligner proof-of-stake. Du køber og holder et bestemt antal kryptokurrencymønter i en tegnebog, og du kører din egen server (som en VPS eller endda bare din hjemmecomputer i nogle tilfælde), og din computer tjener dig regelmæssige belønninger til gengæld for at understøtte netværket.

Masternodes Guide

Masternodes tjener typisk en højere afkast end minedrift. Imidlertid er masternoder ofte meget dyre at komme i gang. For eksempel vil en Dash-masternode kræve 1000 DASH for at komme i gang. Til dagens priser er det næsten $ 1 million. For andre valutaer som PIVX er omkostningerne tættere på $ 100.000. Det er billigere, men uden for rækkevidde for mange. Når noden kører, er det dog ret normalt at tjene flere tusinde eller flere dollars om måneden i indtjening.

Ifølge dette lommeregner, en Dash-masternode skal indbringe omkring $ 4000 til $ 5000 pr. måned. En PIVX-masternode skal have dig omkring $ 300 til $ 500 pr. Måned, men har en meget lavere startomkostning.

Masternodes

En række nye kryptokurver er også begyndt at tilbyde masternoder, måske i et forsøg på at tiltrække flere investorer, der ønsker at tjene en passiv indkomst. Nogle af disse nye projekter inkluderer ChainCoin, Crypto Improvement Fund, Insane Coin, 8-bit Coin og snesevis af andre.

Kryptovaluta, der betaler udbytte

Ligesom traditionelle aktieinvesteringer tilbyder et antal kryptokurrencyprojekter en eller anden form for udbytte. Normalt opbevarer du et bestemt antal poletter i en kompatibel tegnebog, og derefter foretages der et depositum på din konto, der indeholder mønterne, hver udpegede udbytteperiode. Dette kan ske mellem hver dag og hvert kvartal. Hvis du holder dine mønter på en børs, vil udvekslingen sandsynligvis få belønningen i stedet for dig. Derfor er det vigtigt at sikre, at du bruger den rigtige type tegnebog.

Nogle cryptocurrency-børser tilbyder udbytte til indehavere af deres egne tokens. Udbyttet repræsenterer typisk en del af det overskud, som børsen tjente i løbet af denne tidsramme. For eksempel, Flyp.Me, en relativt ny kontoløs udveksling, der ligner Shapeshift, har sit eget token. De planlægger at frigive udbytte hvert kvartal i form af ETH. ERC-20-tokens kan opbevares i enhver kompatibel Ethereum-tegnebog som MyEtherWallet.com, Meta Mask og så videre.

Et antal kinesiske børser som Kucoin og Binance har lignende tilbud. Ud over at modtage udbytte kan indehavere af tokens også få andre fordele som lavere valutakurser.

Apropos kinesiske projekter, Neo har et lignende program, hvor de, der har enheder i Neo, regelmæssigt modtager den sekundære valuta i kæden kendt som GAS, hvis de opbevares i en understøttende tegnebog. GAS bruges til at betale for transaktioner på Neo-netværket. Dette adskiller sig fra Ethereum, hvor dets egen native Ether bruges til at betale for transaktioner. Dette sikrer, at GAS altid er efterspurgt og derfor værdifuld. Da antallet af projekter, der er afhængige af Neo, vokser, vil GAS-priserne måske stige over tid.

Som du kan se, er der mange måder at optjene en kryptovaluta-belønning ikke kun til minedrift, men i nogle tilfælde bare for at holde eller opbevare valutamønterne i den rigtige tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me