Hvad er evige kontrakter for Bitcoin? Futures kontrakter forklaret

Evige kontrakter

Evige kontrakter for Bitcoin, ellers kendt som evige swaps, er en enorm populær type futureskontrakt, der stort set er domineret af børsen BitMEX. XBT / USD evig swap er et af de flagskibsprodukter, der tilbydes af BitMEX, og leveres ligeledes af børser OKEx, Cryptofacilities, bitFlyer og Deribit – konkurrenter til BitMEX i at tilbyde Bitcoin-derivatprodukter.

Bitcoin-derivater, især evige swaps på BitMEX, stiger i popularitet i 2019, med Chicago Mercantile Exchange (CME) og andre Bitcoin-derivatplatforme (dvs. BitMEX), der alle optager rekord- eller næsten rekordvolumener i de sidste par måneder.

For kontekst har BitMEX konsistente 24-timers BTC-futurevolumener omkring 2 milliarder dollars – samlet set kan nå 10 mia. $ I volumen pr. Dag inklusive alle markeder – og oplevede cirka 79 mia. $ I futuresvolumen i maj.

Evige kontrakter

Ifølge en nylig Diarerapport:

“Mens spotmarkedsudvekslinger rammer nye rekordniveauer (se historien ovenfor), har afledte børser fundet nok interesse med et nu stadigt skiftende landskab, der vipper mod et meget større og syntetisk Bitcoin-marked.”

Hvad Diar fremhæver, er den løbende udvikling af Bitcoins institutionelle infrastruktur, passende demonstreret af tilstrømningen af ​​volumen for kontantafviklede derivater og indførelsen af ​​fysisk afviklede Bitcoin-futures.

Evige swaps lancerede Bitcoin-derivatmarkedet med imponerende anerkendelse, primært på grund af deres enorme gearing. For eksempel muliggør BitMEX 100x gearing på evige swaps, hvilket betyder, at handlende kan åbne positioner på 100 BTC i swaps-kontrakter med en 1 BTC-marginindskud.

Marginhandel er farligt på så høje niveauer, men er fristende, da det opdrætter store belønninger, hvis det bruges med succes.

BitMEX og andre Bitcoin-derivatplatforme har tegnet en kombination af både professionelle og detailhandlere, selvom nylig analyse af BitMEX beskriver, at handlende i gennemsnit ikke bruger den maksimale gearing, og de har minimale succesrater, hvis de gør det.

Så hvad er der evigt swaps?

Futures kontrakter

Evige swaps er en form for futures-kontrakt for Bitcoin. En futureskontrakt er en aftale mellem modparter om at købe eller sælge et aktiv til en eksplicit pris og dato i fremtiden. Køberen er forpligtet til at købe det underliggende aktiv en bestemt pris, når kontrakten udløber, og sælgeren er forpligtet til at levere aktivet på udløbstidspunktet.

Futures er en type derivat, hvor kontraktens værdi stammer fra aktivets underliggende værdi.

Imidlertid er evige swaps en unik form for futures-kontrakt kaldet en “inverse futures-kontrakt.” Dette svarer til standardkontrakter, hvor aktivet kan afvikles kontant uden fysisk levering. Forskellen er, at med inverse futures for Bitcoin er afvikling af en BTC / USD futures kontrakt i BTC, basisvalutaen, i stedet for at blive afviklet i USD.

BitMEX anmeldelse

Læs: Vores anmeldelse af BitMex

Derfor fortolkes USD som råvare i et standard futuresmarked, mens BTC repræsenterer afviklingen af ​​kontrakten (P / L). Dette har flere fordele for børser og stræber efter at replikere spotmarkeder med forstørret gearing.  

For det første giver inverse futures-kontrakter for Bitcoin investorer mulighed for at handle kryptokurver mod fiat-par uden faktisk at have eksponering for fiat. En sådan model kan omgå mange af de lovgivningsmæssige hindringer, der involverer fiat-indskud på børser, og håndjern deres evne til at tilbyde forskellige instrumenter.

For det andet er inverse Bitcoin-futures praktiske for handlende, der ønsker at afdække positioner i USD ved at åbne korte positioner.

Den inverse Bitcoin-futures-kontrakt er dog ikke det fulde omfang af evige swaps. Det “evige” aspekt kommer fra BitMEXs løsning på et problem blandt mange kryptohandlere, især marginhandlere, hvor udløbet af kontrakter vedvarende var problematisk..

Udløb af en futureskontrakt indleder afvikling, hvor futuresprisen skal svare til spotprisen på det underliggende aktiv. Når afviklingen nærmer sig, har prisen på futureskontrakten tendens til at konvergere på indeksprisen.

BitMEX oprettede imidlertid inverse futureskontrakter, der ikke udløber og opkræver en finansieringssats på 3 forudbestemte tidspunkter hver dag med en negativ finansieringsmekanisme..

På et højt niveau er evige swaps et syntetisk marginhandelsinstrument, hvor en række uendelige (dvs. evige) futureskontrakter opkræver en rente, der repræsenterer forskellen mellem prisen på swapkontrakten og spotprisen på BTC – som er citeret ved hjælp af det vægtede BitMEX-indeks, består af Coinbase Pro-, BitStamp- og Kraken XBT / USD-priser.

Finansieringsbetalingen, som er størrelsen på din position plus finansieringssatsen, fremkaldes hver 8. time på nedenstående tidspunkter:

  • 4:00 UTC
  • 12:00 UTC
  • 20:00 UTC

Det negativ finansieringsmekanisme betyder, at forhandlere, der går imod den bredere tendens for forhandlere (dvs. kort versus lang), belønnes for at handle mod tendensen. Hvis finansieringssatsen er negativ, betaler shorts lang tid og omvendt for en positiv finansieringssats.

Finansieringsmekanismen er designet til at tackle en uundgåelig negativ konsekvens af evige kontrakter, der ikke udløber. Da der ikke er nogen afregning / udløb med evige swaps, er det udfordrende for prisen at konvergere til indeksprisen – hvilket er almindeligt, når afviklingen nærmer sig i konventionelle futureskontrakter. Begrebet finansiering efterligner rentebetalinger mellem marginhandel på spotmarkeder med lange og korte positioner.

Resultatet er, at erhvervsdrivende tilskyndes til at åbne eller lukke bestemte positioner, som fokuserer kontraktprisen på indeksprisen ved hjælp af rentebetalinger, der overføres mellem de lange og korte forhandlere.

At tilbyde evige swaps med så høje margenmuligheder har også skabt en interessant situation, ifølge BitMEX:

”Kombinationen af ​​at tilbyde både gearing og handlernes mulighed for at handle mod hinanden indebærer, at vindere ikke altid er garanteret at få tilbage alt det overskud, de forventer. På grund af den involverede gearing har taberne muligvis ikke nok margen i deres positioner til at betale vinderne. ”

Traditionelle børser har lag af beskyttelsesforanstaltninger og forsikringer for at beskytte mod sådanne situationer, men det er ikke tilfældet for kryptovalutaudvekslinger.

For at løse dette problem oprettede BitMEX BitMEX forsikringsfond for at forhindre auto-nedskæring i forhandleres positioner, og fonden har i øjeblikket mere end 27.000 BTC. Ifølge BitMEX:

”Fonden bruges til at aggressere udfyldt likvidation ordrer, inden de overtages af systemet til automatisk nedskæring. Forsikringsfonden vokser fra likvidationer, der var i stand til at blive gennemført på markedet til en pris, der var bedre end konkursprisen for den pågældende position. ”

Du kan finde mere detaljerede oplysninger om gebyrstrukturen og andre detaljer om evige swaps på BitMEX ved hjælp af deres guide til evige kontrakter.

BitMEX Perpetual Contracts Succes og problemer

Det er ingen hemmelighed, at evige swaps er et massivt hit. Hvad der fortsat supplerer denne fortælling er, at BitMEX har oplevet markante problemer med sin handelsplatform, som de har behandlet som sådan, og populariteten af ​​evige swaps fortsætter med at vokse alligevel.

For sammenhæng om hvor stærk en vækst benchmark BitMEX forsikringsfond er, er den tæt sammenhængende, endda næsten spejle, Bitcoins monetære forsyning.

Den store mængde evige swaps på BitMEX er dog ikke kommet uden vanskeligheder. For eksempel tilføjer BitMEX i øjeblikket ikke flere produkter, før det løser endemisk overbelastningsproblem af sin handelsmotor. BitMEX annonceret at det gennemgår sin handelsinfrastruktur for at løse problemet, hvilket dagligt har forårsaget klager fra handlende over forsinkelser og ordrefejl i tider med handelsbelastning. Nogle institutionelle forhandlere har nævnt, at handelsplatformen er ubrugelig under kraftig overbelastning.

Sådanne forsinkelser kan føre til forpassede muligheder og tab på vegne af forhandlere, hvor nogle overgår til BitMEX-konkurrenter som Deribit i de seneste måneder på grund af problemerne. Imidlertid holder BitMEXs likviditetsdominans det godt positioneret som den ubestridte leder inden for Bitcoin-derivatprodukter.

I andre nyheder tilføjede BitMEX først for nylig Kraken til BitMEX-indekset efter en forekomst af markedsmanipulation på BitStamp, som så ringvirkninger overalt på markedet og $ 250 millioner lange positioner på BitMEX likvideret. BitStamp undersøger hændelsen, og BitMEX tilføjede Kraken for at styrke sit prisindeks og reducere dets afhængighed af BitStamp og Coinbase Pro.

Konklusion

Da institutionelle penge i stigende grad synes at være klar til at komme ind på kryptokurrencymarkederne i resten af ​​2019, skal du kigge efter Bitcoin-derivatprodukter til at udvide og modne. Diars rapport kaster et fokus på, hvordan futures-kontrakter allerede stiger, og evige swaps er den endelige mester i Bitcoin-derivatløbet lige nu.

Evige swaps repræsenterer en spændende metode til ingen udløb af futureskontrakter direkte i Bitcoin, og deres voksende popularitet blandt flere børser viser deres udholdenhed på det bredere marked.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me