Gratis Cryptocurrency: Komplet guide til at tjene gratis Crypto

Gratis kryptovaluta

De sidste par år har markeret en stigning i den generelle offentlige bevidsthed om kryptokurver verden over. Til gengæld har et større antal mennesker udtrykt deres interesse i at købe eller tjene digitale valutaer.

Mens køb af din yndlingsmønt via en børs sandsynligvis er den nemmeste måde at komme ind på kryptokurrencymarkedet, er denne branche fuld af overraskelser – derfor kan en mærkbar mængde mønt tjenes gratis.

Som sådan vil denne artikel dække de vigtigste metoder, der kan udnyttes for at opnå gratis krypto. Husk, at de fleste af disse metoder kræver lidt indsats, da intet nogensinde er virkelig gratis. Disse metoder indebærer dog ikke, at du skal arbejde et fuldtidsjob, og de indebærer heller ingen monetære investeringer fra din side.

Gratis krypto fra Coinbase Tjen

Coinbase ses stort set som en af ​​de mest populære digitale valutaudvekslinger, især i USA.

Mens platformen letter køb og salg af krypto, giver den også sine brugere muligheden for at tjene flere mønter, inklusive men ikke begrænset til Orchid, Tezos, Dai, EOS, Stellar, Zcash, Basic Attention Token og Ox.

Coinbase TjenGratis krypto på Coinbase Tjen.

For eksempel kan du i øjeblikket optjene følgende kryptoer gratis:

 • Orkidé: brugere kan tjene op til $ 52 OXT ved at gennemføre et gratis kursus, der skal lære dig det grundlæggende i denne privatlivsfokuserede mønt;
 • Tezos: at gennemføre et kursus om Tezos og lære om dets åbenhed, sikkerhed eller opgraderbarhed tjener dig $ 6 XTZ;
 • Dai: et lignende kursusbaseret tilbud er også tilgængeligt for Dai, hvilket giver kursusdeltagerne $ 20 DAI;
 • EOS: du kan tjene op til $ 50 EOS ved at gennemføre et kursus om denne mønt og lære mere om dets mål at lette udviklingen af ​​blockchain-baserede apps;
 • Stjernelys: afslutningen af ​​et hurtigt kursus om, hvordan Stellar forbinder betalingssystemer, banker og enkeltpersoner tjener dig $ 50 XLM;
 • Zcash: denne mønt er kendt for sin privatlivsfokuserede filosofi – kursets afslutning giver dig en ukendt mængde ZEC-tokens;
 • Grundlæggende opmærksomhedstoken: $ 8-værdi af BAT kan optjenes ved at læse om BAT’s vision om at rette op på nettet;
 • 0x: sidst men ikke mindst vil uddannelse af dig selv på OXs tokenbaserede idé om det fremtidige web give dig flere ZRX-tokens.

Husk, at der er en fangst i disse kurser. Du skal være indehaver af en Coinbase-udvekslingskonto, hvor alle tokens krediteres.

Tilmeld dig Coinbase Tjen

Optjener gratis krypto via Airdrops

Airdrops er en af ​​de enkleste og mest effektive metoder til at tjene ekstra kryptokurrency, især i form af nyligt annoncerede tokens. Ideen bag airdrops er ret enkel – innovative og nystartede projekter vælger at holde airdrops som en effektiv markedsføringsstrategi, der er beregnet til at vække kryptovalutasamfundets interesse.

Deltagelse i en luftdrop er uden tvivl ret enkel. Det indebærer at eje en aktiv Ethereum-tegnebog, der er ERC-20-kompatibel, en e-mail-adresse, Telegram-konto og i nogle tilfælde en Twitter-konto.

Når disse kriterier er opfyldt, bliver du nødt til at kigge efter Initial Coin Offerings (ICO’er), Security Token Offerings (STOs) og tokenbaserede opstart, der har annonceret en kommende airdrop.

De fleste af disse platforme kræver, at du tilmelder dig ved at indtaste din ERC-20-adresse og e-mail. Af markedsføringsøjemed kan nogle airdrops kræve, at du følger dem på Twitter eller tilmelder dig Telegram-chatgruppen. Dette sikrer, at du holdes løbende og hurtigt bliver opmærksom på nyheder om tokenet.

For nylig KYC&AML-regler har gjort det obligatorisk for adskillige luftdrops at anmode om identificerende detaljer. Dette skyldes det hvidvaskningspotentiale, der er forbundet med disse begivenheder. Derfor, hvis du er ivrig efter at beskytte dit online privatliv, er airdrops muligvis ikke det bedste valg for dig.

For nylig har adskillige tegnebogudbydere som f.eks Blockchain.com er begyndt at sponsorere airdrops.

Blockchain AirdropsGratis tilmelding krypto Airdrops

Med andre ord bliver du annonceret, når en partnerstart er i luften af ​​deres nye tokens og kan tjene tokens direkte i din tegnebog. Tilsvarende er der adskillige websteder, der gennemsøger internettet på udkig efter nye airdrop-begivenheder. Følgende hjælper med at sikre, at du bliver en af ​​de første, der kender til kommende luftdrop.

Leveraging Bounties for Free Coin

Bounties er meget lig airdrops, i den forstand at de repræsenterer gratis mønter givet af kryptoprojektudviklere. Der er dog en nøgleforskel – bounties betyder generelt, at du udfører en eller anden form for arbejde til gengæld for mønten.

Med dette i tankerne er her hovedtyperne af bounties sammen med en hurtig beskrivelse for hver:

Fejlprøver

Fejlkampagner er generelt godt betalt, men alligevel er de kun relevante for folk, der har udviklingsevner. Programmører over hele verden forsøger aktivt at knække koden på online platforme, mens de også tester for potentielle bugs.

Som sådan kan krypto- og blockchain-baserede virksomheder afholde bounty-kampagner, hvor udviklere analyserer platformens funktionalitet og rapporterer eventuelle fejl.

I løbet af de sidste par år har der været adskillige tilfælde, hvor hackere med hvid hat opdagede sårbarheder eller betydelige fejl på webplatforme. Til gengæld for denne service og baseret på sværhedsgraden af ​​den opdagede sårbarhed kan virksomheder tilbyde titusinder af dollars som kompensation.

Underskriftskampagner

Denne markedsføringsstrategi implementeres ofte på fora som f.eks Bitcointalk. I bytte for en månedlig belønning tilføjer forumbrugere en specifik signatur og promoverer således indirekte produkter og tjenester fra et kryptoselskab.

De fleste virksomheder, der har underskriftskampagner, kræver, at forumbrugere har et højere medlemskabsniveau, hvilket kan opnås gennem hyppige stillinger af høj kvalitet. Til gengæld for at købe signaturområdet tilbyder virksomheder en månedlig belønning i tokens.

Crypto BountiesTalrige dusørprogrammer på Bitcointalk

Oversættelser

Crypto-startups er altid interesseret i at få deres indhold oversat til flere sprog. Da mange nystartede virksomheder kører på et begrænset budget, er en god metode til at gøre dette ved at starte en oversættelsespræmie. Her oversætter indfødte brugere specifikke dele af tekst til gengæld for et antal tokens.

Sociale medier, billeder, blogindlæg og videobounties

Sidst men ikke mindst har vi også andre salgsfremmende belønninger. Nogle virksomheder kan bede dig om at skrive og sende en positiv artikel om deres tjenester, mens andre måske kræver, at du redigerer videoer, deler indlæg på sociale medier eller opretter salgsfremmende billeder.

Baseret på disse aspekter repræsenterer bounties faktisk en metode til at tjene gratis tokens, men alligevel indebærer de faktisk arbejde. Heldigvis er arbejdet generelt ret let (bortset fra bug bounties) og kan afsluttes temmelig hurtigt.

Indtjeningspotentialet for tilknyttet marketing og henvisninger

På dette tidspunkt definerer de fleste eksperter affiliate marketing som processen forbundet med at markedsføre produkter og tjenester fra forskellige virksomheder i bytte for en provision på hvert salg.

En nylig undersøgelse konkluderede, at amerikanske baserede tilknyttede udgifter kan nå 6,8 milliarder dollars inden udgangen af ​​2020.

Som sådan repræsenterer affiliate marketing en betydelig indtægtsstrøm for mange virksomheder, især dem, der opererer i onlineøkosystemet.

Derfor er det kun fornuftigt, at mange krypto- og blockchain-relaterede virksomheder har lanceret deres helt egne tilknyttede marketingkampagner. At blive involveret er nødt til at være enkel – i de fleste tilfælde har du brug for en konto og et personlig link, som kan deles på nettet.

Enhver tjeneste eller produkt, der købes ved hjælp af dit tilknyttede link eller henvisningskode, krediteres en procentdel af salget.

Affiliate marketing kan tjene dig gratis kryptokurrency, så længe du er aktiv online. Dette indebærer at dele linket som en del af værdifuldt indhold på en række forskellige platforme, såsom kryptodiskussionsfora, Reddit, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram eller din personlige blog.

Mulighederne er uendelige. Din succes afhænger direkte af størrelsen på dit publikum og din samlede online rækkevidde. Dette betyder dog, at det faktiske arbejde skal udføres for at få denne gratis krypto. På den anden side, når dine links er live, bliver affiliate marketing en lukrativ kilde til passiv indkomst, som kan udnyttes i en længere periode.

For at sætte tingene i perspektiv er her flere kryptorelaterede tilknyttede kampagner:

 • Coinbase: hvis nye brugere tilmelder sig ved hjælp af dit personaliserede tilknyttede link, er du berettiget til at opnå 50% af de gebyrer, der opkræves af udvekslingsplatformen for alle transaktioner;
 • TREZOR: denne platform tilbyder 10% af nettosalget, der udføres af brugere, der har tilmeldt sig ved hjælp af din henvisning;
 • Hovedbog: dette tilknyttede program lover at kreditere 12% – 15% af alt salg;
 • LocalBitcoins: du kan forvente at tjene 20% af handelsgebyret forbundet med hver transaktion, der udføres af henviste brugere;
 • Binance: denne udvekslingsplatform tilbyder 20% -40% provision på transaktionsgebyrer.

Husk det faktum, at disse betingelser kan ændres ensidigt af hjemmesiden. Derfor anbefales det altid, at du udfører din due diligence og omhyggeligt undersøger de tilknyttede marketingbetingelser, der er knyttet til hvert af eksemplerne ovenfor..

Derudover skal du bemærke, at denne liste ikke er udtømmende – faktisk er der hundredvis af kryptorelaterede tilknyttede muligheder på markedet i øjeblikket.

Det er bestemt ikke usædvanligt, at affiliate marketing bliver en hovedindkomststrøm, især hvis det gøres rigtigt. Folk har rapporteret at tjene hundreder af tusinder af dollars hver måned ved hjælp af tilknyttede marketingstrategier.

I betragtning af det faktum, at vi henviser til det digitale valutamarked, øges dit indkomstpotentiale yderligere af kryptoprisvolatilitet.

Dette indebærer dog, at du behandler det som et fuldtidsjob, indtil nok af dine links er offentliggjort på internettet.

Andre gratis kryptotilbud

En hurtig søgning vil sandsynligvis afsløre adskillige andre gratis kryptokurrency-kilder. Her er et par eksempler, som vi anser for relevante:

Crypto.com

Dette krypto-debetkortselskab har lanceret et cash-back-system, der giver brugerne mulighed for at optjene tokens på hvert køb, du foretager. Værdierne varierer mellem 1% og 5%, men alligevel kan brugerne også forvente flere tilbud på tredjepartsplatforme som Netflix, Spotify, Expedia eller Airbnb;

Celsius-netværk

Denne udlånsplatform giver brugerne mulighed for at deponere kryptokurrency og tjene en interesse, når andre brugere låner den. Det annoncerer sig selv som en sikker metode til at tjene passiv indkomst ved at bruge dine eksisterende mønter;

Wirex

Endnu et digitalt valutakortselskab, Wirex annoncerer en 0,5% bitcoin-baseret cashback-ordning på alle køb foretaget via kortet.

Cryptocurrency-spil

Spil med kryptovaluta kan også fungere som en metode til at tjene gratis mønter, men alligevel skal der udvises ekstra forsigtighed, hvis du beslutter at satse dine mønter. Husk, at de fleste kasinoer tilbyder kryptokraner, som giver en mængde gratis mønt hver gang de bliver klikket på (de er dog programmeret mod misbrug og tjener som en metode til at tilskynde brugerne til at fortsætte med at spille).

Hvis du beslutter at prøve lykken på et casino, skal du sørge for at vælge en platform, der er afhængig af en beviselig retfærdig protokol. Ellers kan du udsætte dig for rigget spil, der er bundet til at stjæle din hårdt tjente krypto.

Hold øje med svindel

I løbet af de sidste par år er populariteten af ​​kryptokurrencymarkedet steget eksponentielt. Stigningen i offentlig bevidsthed blev for det meste drevet af intens volatilitet og rekordhøje priser.

Med dette i tankerne ses markedet stadig som en måde at blive rig hurtigt på. Mens der er et betydeligt potentiale for at tjene penge i krypto, har denne opfattelse ført til udseendet af adskillige svindel, der er beregnet til at bedrage folk ud af deres penge.

Når der handles med krypto, er der to aspekter, der er værd at huske på: hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis det. Du bør heller ikke risikere mere, end du har råd til at tabe.

Praksis inden for cybersikkerhed dikterer, at det er bedst altid at udføre dybdegående undersøgelser på enhver platform eller service, som du beslutter at bruge. På samme måde skal du aldrig udlevere dine personlige oplysninger eller private nøgler til tredjeparter.

Beskyttelse mod svindel og andre former for svigagtig aktivitet findes grundlæggende ikke, mens transaktioner er irreversible, hvorfor due diligence er vigtig.

Bundlinjen

Baseret på alt, hvad der er fremhævet i denne vejledning, er de fleste kun få klik væk fra at tjene gratis kryptokurrency.

Der er hundreder, om ikke tusindvis af tilbud, som du kan drage fordel af, mens de fleste indebærer en ubetydelig mængde arbejde. O

På den anden side vil de, der er seriøse med at oprette en kryptobaseret indkomststrøm, glade for at vide, at affiliate marketing og bug bounty jagt er meget lukrative passive indkomststrømme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me