Fængslet i Blockchain: Hvordan Crypto ændrer fængselssystemet

Blockchain fængselssystem

Det ser ud til, at ingen industri kan undslippe den langsomme, men sikre indgreb i krypto- og blockchain-teknologi.

Skulle du smide alle de etablerede industrier fra det 20. århundrede i en hat og trække en tilfældigt ud, er der større chance for, at du trækker en, der allerede er blevet påvirket af kryptokurrency, end en, der ikke har.

Nu kan retssystemet føjes til den stadigt voksende liste over industrier, der er kommet ansigt til ansigt med blockchain-teknologi.

Planer er ved at digitalisere økonomien i store fængselssystemer ved at tokenisere fængsels valuta og registrere alle deres transaktioner på blockchain.

Blockchain fængselssystem

CellBlocks er en ny opstart, der sigter mod at finde en anvendelse til sig selv i fængsler, og firmaet har allerede modtaget opmuntrende nikker til godkendelse fra flere fængselsmyndigheder.

Ideen er at gøre fængselsøkonomien fuldstændig gennemsigtig og forsøge at eliminere de sorte markeder, som altid formår at trives, selv under vagternes opmærksomme øjne.

Fanger har dog også en måde at udnytte den nyeste teknologi på, og dette kan være noget, disse krypto-fængselsstartups vil overveje, før de tilslutter en kriminel befolkning til blockchain.

Prisoners ‘Bitcoin Wallet Found in Scavenged PC

To fanger i et statsligt fængsel i Ohio blev fundet med Bitcoin-tegnebøger og bankkonti, der var gemt på fængslets interne netværk. Fangerne byggede deres egne pc’er fra skrotcomputerdele, som de havde bjærget som en del af et fængselsgenvindingsprogram og skjulte dem over loftet i deres celler.

Efter at have stjålet log-in-oplysninger fra en tidligere fængselsmedarbejder oprettede parret konti for sig selv på medarbejdernetværket og begyndte at åbne muligheder for digital finansiering.

Fængselsembedsmænd delte ikke detaljerede oplysninger om det økonomiske træk, som fangerne havde erhvervet på tværs af deres flere konti, men der blev fundet mere end en Bitcoin-tegnebog.

An undersøgelsesrapport ind i hændelsen af ​​Randall J. Meyer fra Ohio Inspector General’s kontor opsummerede forbrydelsen således:

“… indsatte syntes at have udført angreb mod ODRC-netværket ved hjælp af proxy-maskiner, der var forbundet med de indsatte og afdelingens netværk. Det ser ud til, at DOTS-portalen (Department Offender Tracking System) blev angrebet, og indsattepas blev oprettet. Fund af Bitcoin-tegnebøger, Stripe-konti, bankkonti og kreditkortkonti peger mod mulig identitetssvig sammen med andre mulige cyberkriminaliteter. ”

En analyse af de harddiske, som fangerne bruger, styrker cyberkriminalitetsteorien yderligere. Flere hacker-programmer blev installeret på computere, herunder Zed Attack Proxy (ZAP), Tor Browser, THC Hydra, Webslayer, CCleaner og Paros, blandt mange andre.

Fangernes opfindsomhed skal beundres. Generalinspektørens rapport formidlede omfanget af fangenes aktivitet:

”… [fangerne] tog to computere, der skulle have været adskilt, anbragt harddiske i computere, installeret et netværkskort, transporteret computere over institutionen i cirka 1.100 fod gennem sikkerhedskontrollen uden at blive gennemsøgt eller udfordret af personalet, kom ind i en elevator til tredje sal og placerede de to computere i loftet på P3-træningsrummet. ”

Desuden havde fangerne ikke Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse, så de måtte tilslutte direkte til fængselsets interne system. Rapporten fortsætter:

“Desuden placerede [fangerne] ikke kun de to computere i loftet, de kørte også ledninger, kabel og strømkabler for at forbinde enhederne, der ikke blev opdaget, til ODRC-netværket.”

CellBlocks

Hvis fanger kan bygge deres egen pc’s ret under fængselsvagternes næse, er der sandsynligvis ikke meget, som en ny blockchain-opstart kan gøre for at dæmpe deres ulovlige aktiviteter. Der er dog en måde, hvorpå blockchain-teknologi kan hjælpe med at rydde fængselssystemet op – nemlig ved at registrere alle fangenes økonomiske transaktioner på en blockchain-hovedbog.

Det CellBlocks ICO er allerede i gang med kun få dage tilbage, indtil det offentlige salg slutter. Projektet blev populært hovedsageligt på grund af dets koncept; og specifikt for dets potentielle anvendelsessager i virkelige industrier.

Cellblocks

Projektet startede som ConCoin i 2014, inden det blev erhvervet af CellBlocks i 2017. CellBlocks beskriver den service, de tilbyder som:

“… et effektivt alternativ til et langsomt finansielt netværk og reducere vold i forbindelse med overførsler fra den indsatte til den indsatte. Statslige og føderale indsatte havde brug for et hurtigt, effektivt og sikkert digitalt byttesystem gennem brug af digitale tokens. Med CellBlocks vil indsatte være i stand til at sende og modtage digitale tokens gennem virtuelle “tegnebøger” i realtid. “

Kritikere af programmet siger, at digitalisering af fængselsbefolkningens finansielle transaktioner kan reducere den sorte markedshandel med varer, der er udstedt af fængslet, men i sidste ende ikke vil have nogen indflydelse på tilstrømningen af ​​ulovlige genstande, der kommer udefra.

Derudover kunne den store mangel på teknisk kryptokurrency-viden blandt både fængselspersonalet og fangerne udgøre en enorm anstødssten. Succesen med at udrulle en så bred platform afhænger i høj grad af dens brugervenlighed. Fængselspersonalet kunne meget vel finde det nuværende system lettere at håndtere, vorter og alt andet.

CellBlocks whitepaper adresserer dette problem og sigter mod at inkludere uddannelse i kryptokurrency som en del af dens udrulning. Hvidbogen angiver, at projektets mål er:

“… at sikre indsatte forstå, hvordan kryptokurrency fungerer, og hvordan det kan gavne dem, mens de er fængslet,” såvel som:

“… at uddanne fængselsembedsmænd og administratorer om, hvordan kryptokurrency fungerer, og hvilke fordele den giver fængslet såvel som de indsatte. Ved at guide dem gennem processen og lære disse embedsmænd, hvordan systemet fungerer, er administratorer i stand til nøjagtigt at overvåge transaktionsforsyningen inden for deres faciliteter og kunne bruge dette nye værktøj til at forudsige kriminalitet. ”

Det noget ambitiøse løfte om et værktøj til forudsigelse af kriminalitet ville utvivlsomt være attraktivt for fængselsembedsmænd, men projektets køreplan har en vej at gå, og sådanne påstande er stort set spekulative på dette stadium.

Kautionblok

Cryptocurrency har fundet en anden brugssag i fængslet som et redskab til at redde fanger. Det Kautionblok platform giver brugerne mulighed for at donere deres ubrugte processorkraft til en fond, der udvinder til Monero.

Kaution

Monero doneres derefter til Bronx Freedom Fund, som bruger 100% af midlerne til at redde fattige eller underprivilegerede fanger, der ikke har råd til deres egne kautionspenge.

Ifølge forskning udført af Bail Bloc-teamet:

”I New York erkender 90% af de mennesker, der ikke kan betale kaution, skyld. Det betyder, at de mister deres forfatningsmæssige ret til at blive prøvet for en jury, aldrig får lov til at argumentere for deres sag og kan aldrig blive fundet uskyldige. Enkelt sagt, disse mennesker bliver fundet skyldige i fattigdom. ”

Bekymringen er, at du kunne være involveret i kollektiv Monero-minedrift for at befri en tiltalte, der efter alle rettigheder skulle være bag lås og sløjfe, bekræfter Bail Bloc begrebet ‘uskyldig indtil beviset skyldig’.

Konklusion

I sidste ende udvides rækkevidden af ​​kryptokurrency stadig hurtigere og kommer med brugssager fra den virkelige verden til blockchain-teknologi næsten dagligt..

Blockchain-teknologi truer med at virkelig ryste tingene op på samme måde som internet gjorde omkring årtusindskiftet.

Den sande test for blockchain kommer, når branchen som helhed kommer ud af opstartsfasen, og dens mette sættes på prøve i virkelige scenarier. Fængsler kan være et godt sted at starte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me