Blueshare: Regulerede sikkerhedstokens i naturressourcer

Blueshare

Med ICO-arenaen, der går gennem en tilstand af stagnation, ser det ud til, at en ny og ny form for kryptokurrency begynder at få trækkraft – sikkerhedstokener. Uanset om det er fast ejendom, råvarer som guld og diamanter eller kunst, sikkerhedstokener giver investorer forbrugerrettigheder langt ud over et simpelt hjælpeprogram.

Da meget af sikkerhedstokenrummet stadig er i sin barndom, er de fleste projekter afhængige af et styringssystem, der er baseret på dets underliggende ramme for smarte kontrakter. Som sådan er sikkerhedstoken ikke reguleret pr. Ord, for så vidt de ikke er bundet af eksisterende regler i henhold til den jurisdiktion, de opererer i.

Blueshare

For at tage tingene til det næste niveau, f.eks Blueshare – en bygningsenhed, der er involveret i udforskning af minedrift med naturressourcer, har til formål at afhjælpe disse regulatoriske usikkerheder gennem et eget sikkerhedstegn. De vigtigste målinger, der får Blueshare til at skille sig ud, er, at deres Blueshare-sikkerhedstokens er godkendt og reguleret af den schweiziske finansielle myndighed FINMA.

Hvad er Blueshare?

I en nøddeskal, Blueshare er i sine tidlige faser med at tilbyde regulerede sikkerhedstokener mod minedriftens naturressourcer. Dets moderselskab – Interprom, har været fuldt operationelt i mere end 23 år og efterfølgende illustreret, at projektet har opbakning fra en etableret industriinteresse.

Tidligere fokuseret udelukkende på sine konstruktionstjenester, diversificerede virksomheden for nylig til minesektoren og opnåede flere efterforskningsrettigheder undervejs.

Med hensyn til selve Blueshare er ideen bag lanceringen af ​​dets regulerede sikkerhedstoken at give hvidliste investorer mulighed for at investere i traditionelle kapitalandele – udstedt af INTERPROM Mining AG.

Lettet af Ethereum-blockchain vil de, der er i besiddelse af Blueshare Security Tokens, være vant til de samme egenkapitalfordele, som man kunne forvente på den traditionelle finansielle arena. Dette inkluderer retten til udbytte, kapitalforbedring, likviditet og mobilitet.

Dog og måske vigtigst af alt har tokenholdere et strengt tilsyn af de schweiziske regulatorer FINMA. Dette sikrer, at projektet overholder eksisterende sikkerhedslove, meget på samme måde som en konventionel sikkerhed ville.

Dette præsenterer sikkerhedstokenarenaen med en komplet havændring i, hvordan styring er indrammet. For eksempel, og som nævnt tidligere, er konventionelle sikkerhedstokens normalt bakket op af aktiver, hvor det underliggende styresystem er afhængigt af foruddefinerede smarte kontrakter.

Mens Blueshare-platformen også udnytter de mange fordele ved smart kontraktteknologi, er nøglen forskellig, at eksisterende love omkring værdipapirer i Schweiz erstatter betingelserne i den smarte kontrakt.

Fordele for indehavere af sikkerhedstokener

Med hensyn til hvordan investorer sandsynligvis vil se gevinster – både i form af kapitalstigning og udbytte, vil dette have en direkte sammenhæng med den underliggende succes for virksomheden. Mere specifikt, og som er industristandard i minedriftens efterforskningsrum, tjener INTERPROM Mining AG deres penge via indrømmelser, når naturressourcer findes inden for dets efterforskningssteder.

Virksomheden hævder, at netop disse websteder i øjeblikket er vant til $ 4,3 i reserver, hvor 50% heraf består af uudviklet guld. Med respekt for Blueshare-sikkerhedstokens, det antages, at værdien bestemmes af succesen med dens efterforskningsindsats.

Selvom man håber, at stigningsgevinster vil præsentere sig i den nærmeste fremtid, bemærker Blueshare, at deres hovedfokus er på dens udbytteudbetalinger. Jo mere vellykket projektets minedrift er, og jo højere dets indtægter og nettofortjeneste er, desto mere udbytte giver firmaet mulighed for at uddele.

Det nøjagtige udbytte, der tilbydes, er endnu ikke fastlagt af holdet, men det antages, at dette vil blive tydeligere, efterhånden som dets minedrift skrider frem.

Hvorfor Blueshare

Erfaren team og partnerskaber med bemærkelsesværdige tredjepartsrevisorer

Holdet bag Blueshare består af eksperter fra en række områder, der er knyttet til IT, teknik og geologi, samt fagfolk fra markedsføring, forretning og selvfølgelig byggeri og minedrift.

Blueshare-platformen vil også være vant til en række revisioner udført af bemærkelsesværdige tredjepartsorganisationer. For eksempel, Genève-baseret Altcoinomy har indgået et samarbejde med projektet for at levere AML / KYC-tjenester, og Hosho vil kontrollere projekternes smarte kontrakter.

Diligence til finansiel og værdiansættelse af moderselskabet Interprom vil blive indledt af RSM, mens rettighederne for NW Deponering og stenbrud revideres af CMS. Som sådan er ikke kun tokenholdere vant til et strengt lovgivningsmæssigt tilsyn, men bekymringer vedrørende revision og verifikation er også blevet overvejet.

Blueshare-partnere

Hvordan ser Blueshare-infrastrukturen ud?

Moderselskabet Interprom Mining AG søger at bruge en hybrid tilgang til sin sikkerhedstokenstruktur. Ved at udstede henholdsvis 150 millioner og 300 millioner klasse A- og B-aktier vil dette efterfølgende give en investeringsramme for både kryptoinvestorer og traditionelle investorer.

Klasse B-aktier er repræsenteret i form af et sikkerhedstoken med en Blueshare Security Token knyttet til 1 klasse B-aktie. Som tidligere nævnt letter den underliggende teknologi af Ethereum blockchain.

Mens klasse B-aktionærer vil være vant til en andel af udbytte, når og når de udstedes, optjener klasse A-indehavere udbytterettigheder fra 2024 og fremefter. På den anden side, mens klasse A-indehavere har stemmeret, har klasse B-indehavere ikke.

For at åbne dørene til eksterne investeringer bruger Blueshare et sikkerhedstoken-tilbud (STO).

STO, der er tilgængelig for både enkeltpersoner og enheder, har sat en grænseværdi på 128 EUR, der svarer til 80 millioner Blueshare-sikkerhedstokens. For at sikre, at projektet overholder de strenge lovgivningsmæssige krav i det schweiziske FINMA, skal alle investorer deltage i et AML-program (Anti-Money Laundering) og KYC (Know-Your-Customer) -program.

De bag STO har bemærket, at de sigter mod at have Blueshare Security Token noteret på mindst tre børser inden udgangen af ​​2019, hvor dette tal stiger til seks inden udgangen af ​​2020.

Konklusion

Sammenfattende er holdet på Blueshare ser tydeligt på at tage forbrugerbeskyttelse i sikkerhedstokenrummet til det næste niveau. Mens de, der opererer i sikkerhedstokenarenaen, udelukkende stoler på styringen af ​​dens foruddefinerede smarte kontrakt, overholder Blueshare Security Tokens fuldt ud de eksisterende værdipapirlove i Schweiz. Dette sikrer, at tokenholdere til enhver tid er vant til et strengt regulerende tilsyn.

Med hensyn til selve projektet er begrebet bagved minedrift i naturressourceindustrien interessant. På den ene side vil succes med hensyn til dets minekoncessioner uden tvivl give et flot overskud for virksomheden, som i det mindste i teorien skulle dryppe-feed tilbage dem, der er i besiddelse af dens Blueshare Security Tokens. På den anden side er der imidlertid ingen garanti for, at dets respektive minedrift vil give langsigtet succes. Minedrift er traditionelt en risikabel industri for investorer, uanset den underliggende naturressource.

Det vigtigste standpunkt er, at projektets moderselskab – Interprom, har været operationelt inden for byggeri og minearbejde i godt over to årtier. Et sådant mangeårigt omdømme går langt i verdenen af ​​blockchain-aktiver, især når man overvejer, at organisationen opererer i den reguleringstunge arena i Schweiz.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me