Token Tycoon: Online multi-player strategispil bygget på Ethereum Blockchain

Token Tycoon

Token Tycoon markedsfører sig som det allerførste blockchain tycoon simulationsspil. Det fungerer på samme måde som andre populære tycoon-spil, men det er baseret på Ethereum blockchain. Målet med spillet er at udvide din rigdom og blive den rigeste tycoon.

Token Tycoon

Med Token Tycoon er markedsværdien af ​​en bruger baseret på ting som personaleledelse, forretningsstyringsstrategi, valg af placering af bestemte bygninger, samarbejde med andre, daglige forretningsbeslutninger og mere. Brugere tjener mere, når deres markedsværdi er højere. De tjener kontanter, hvilket er et ERC-20-token. Du kan derefter bruge denne Cash til at starte en ny virksomhed, opgradere din nuværende forretning eller opgradere talent. Nogle nøglekomponenter inkluderer ledere, talenter, bygninger, butikker, banken og Tycoon Market. Du kan endda investere kontanter i spillet.

Hvor du kan spille Token Tycoon?

Token Tycoon vil være tilgængelig som en mobilapplikation til tablets og smartphones. Du kan finde den i både Google Play Butik og Apple App Store. Du kan også spille Token Tycoon på din computer, hvis du foretrækker det.

Introduktion

Hvad er TTC?

TTC er Token Tycoon Coin, som er et ERC-20-token, der er bygget på Ethereum-netværket. Dette token bruges i spillet og giver tokenholdere specifikke frynsegoder. Mens de fleste kryptokurver har store forsyninger, er den samlede levering af TTC kun 850 TTC.

Hvordan kan du bruge TTC og andre kryptovalutaer i spillet?

Tokens kan bruges i Token Tycoon til at købe varer. Der vil være valget om at købe varer ved hjælp af en række kryptokurver, og prisen på 1 TTC er altid lig med 1 ETH. Dette betyder, at hvis en vare koster 0,1 ETH, kan du alternativt købe den til 0,1 TTC. Det er også muligt at sælge TTC til andre brugere i spillet.

MOBOX tegnebog

Token Tycoon har sin egen tegnebog inde i spillet, der giver brugerne mulighed for nemt at gemme de kryptokurver, de planlægger at bruge under spillet. For ekstra bekvemmelighed understøtter tegnebogen udviklet af MOBOX flere valutaer. Som sådan understøtter den TTC, ETH og andre.

Ledere og vidundere

Managers and Wonders er unikke aktiver i Token Tycoon, hvilket giver ejerne af disse aktiver bonusser, som du kan stable. At have flere af Managers og Wonders forbedrer væksten i din virksomhed. Der er kun et begrænset antal af hver Wonder og Manager. Hvis du køber dem under et flash-salg, får du 35 procent rabat. Når spillet er live, har du muligheden for at beholde dine ledere og vidundere eller sælge dem til andre på markedet for en pris, du vælger.

Flash-salg

Albert koster 0,99 ETH eller 0,99 TTC og giver dig en +5 salgsbonus. Der er i alt 50 ledige af denne manager. Den anden leder er Emily, med 30 ledige, hver på 1,49 ETH eller TTC. Hun giver en bonus på +18 for kunder. Endelig er der 30 Pisa Towers, hver på 0,9 TTC eller ETH. Disse har et effektområde på 4 × 4 og giver et +30 kunde boost.

Tycoon Wheel

Du kan finde Tycoon Wheel på Token Tycoon-webstedet. At dreje hjulet giver dig en chance for at få Wonders og Managers eller en anden pris. Et spin koster 0,039 TTC eller ETH, og fem spins koster 0,1775 TTC eller ETH. Der er fire ledere og to vidundere, du kan vinde ved at dreje hjulet. To af lederne har 75 enheder til rådighed og er 0,99 ETH værd, mens de to andre kun har 50 enheder til rådighed og værdiansættes til 1,49 ETH. Det ene vidunder vurderes til 0,9 ETH, og der er 60 af dem, mens det andet har en værdi på 1,99 ETH, og der er 30 af dem.

Hjul

Ether Online Exchange

Token Tycoon arbejder tæt sammen med Ether Online, så i en begrænset periode kan de, der har kæledyr på Ether Online, bytte kæledyr til en Token Tycoon Manager, hvor lederne har en stigning på 50 procent i forhold til kæledyrene. Ellers kan du købe Managers med ETH eller TTC.

Ether Online

Valgmulighederne i dette afsnit inkluderer en af ​​de 80 Timmy Managers (værd 0,99 TTC, +12 kunde boost) eller Miranda Managers (0,99 TTC, +12 byggegrunde). Andre muligheder inkluderer en af ​​de 60 Amy Managers (værdi 1,49 TTC, +750.000 cash flow limit) eller Mathilda Managers (værdi 1,49 TTC, + 7,5% cash flow limit). Der er også 60 Burj-al-arabere til rådighed, der koster 0,5 TTC med 3 × 3 effektområde og +30 kunde boost.

TTC forkøb

De, der vælger at deltage i TTC-forsalget får et permanent medlemskab af Token Tycoon. Dette medlemskab leveres med 10 procent rabat på alle spilkøb. Derudover inkluderer Token Tycoon-medlemskabet en invitation til at deltage i Alpha Test for tidlig adgang til spillet. Under forsalget er der et minimumsbidrag på 1 ETH. Efter spillet går live, har de, der deltager i forsalget, mulighed for at konvertere deres TTC tilbage til ETH inden for en uge.

TTC-forudsalgs nøglepunkter:

  • Token Tycoon Coin (TTC) er en ERC20 Token #
  • Den samlede levering af TTC fastsættes til 850 TTC-tokens
  • TTC i spillet i stedet for andre kryptovalutaer som ETH.
  • TTC er indstillet til et fast forhold på 1 TTC: 1 ETH (en vare, der sælger til 0,1 ETH, kan også købes ved hjælp af 0,1 TTC)

Hvordan kan du få TTC

Der er flere måder at få Token Tycoon-mønter, herunder deltagelse i forsalget. Der er en rabat under forsalget. Et bidrag på 1 ETH giver dig 1,1 TTC, 3 ETH får 3,6 TTC, 5 ETH får 6,5 TTC, 10 ETH får 15 TTC, og 20 ETH får 34 TTC. Der er også en TTC-konkurrence, hvor vinderen får 3 TTC, andenpladsen modtager 2 TTC, tredjepladsen modtager 1 TTC, og fjerde til 10. pladser får 0,5 TTC. Du kan komme ind ved at besøge Token Tycoon på Facebook, følge eller retweeting EtherOnline, tweeting, deltage i communitychat eller besøge Token Tycoon-webstedet fra konkurrencesiden.

Konklusion

Token Tycoon er det allerførste tycoon-spil, der opererer på blockchain, og det skal give megen underholdning til de interesserede. Spillet vil være tilgængeligt til pc, iOS og Android, så brugerne kan spille på en række enheder. I spillet vokser brugerne deres samfund og forretning og arbejder for at akkumulere rigdom.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me