Ren VPN-anmeldelse: Komplet begyndervejledning

PureVPN anmeldelse

VPN’er er en nødvendighed, hvis du vil surfe på nettet sikkert og anonymt. Hackere lurer i hvert hjørne af internettet og venter på muligheder for at få dig til at glide med din internetsikkerhed. At være et besøg af et hack eller databrud kan ende med at koste dig penge og tab af personlige oplysninger til kriminelle, der kan stjæle din identitet og begå bedrageri i dit navn.

At vælge den bedste VPN er en bekymring for mange nye brugere af tjenesten, og det er vigtigt at bemærke, at kvaliteten af ​​en VPN-tjeneste med hensyn til hastighed er forskellig fra virksomhed til virksomhed. Vi besluttede at teste og sammenligne de bedste VPN-provers, og vores seneste anmeldelse er på PureVPN.

PureVPN anmeldelse

Besøg PureVPN

Hvem er PureVPN?

Grundlagt i 2006 har PureVPN allerede etableret en arv som en førende udbyder af VPN-tjenester. Som datterselskab af G.Z. Systems, PureVPN har hovedkvarter i Hong Kong, en jurisdiktion uden for regeringens nysgerrige øjne.

Med over 2.000 servere på over 180 placeringer ejer PureVPN sin infrastruktur, hvilket gør den til en global spiller inden for databeskyttelse og kryptering. PureVPN tilbyder sine produkter til alle stationære og mobile platforme, og det er kompatibelt med casting-enheder som Chromecast og Amazon Fire.

Vi besluttede at sætte PureVPN på prøve. Vi kørte softwaren i et par dage og sammensatte denne gennemgang af dens funktioner, ydeevne og værdi. Se på vores fund, og tag en informeret købsbeslutning, inden du afregner på PureVPN.

PureVPN-priser

Lad os starte vores anmeldelse af PureVPN ved at se på tallene.

Ren VPN tilbyder tre abonnementsplaner, med et månedligt, årligt eller 2-årigt abonnement. Andre VPN-udbydere har en differentieret medlemskabsaftale, hvor kunden kan opgradere deres pakke for at få chancen for at bruge yderligere funktioner. PureVPN-brugere vil med glæde finde ud af, at de får adgang til appens fulde funktionalitet og funktioner, uanset hvilken plan de vælger.

For at få deres kunder til at forpligte sig til længerevarende abonnementer tilbyder PureVPN dybe rabatter på op til 74 procent, hvis du betaler i to år på forhånd. I betragtning af at virksomheden tilbyder 31-dages penge, garanti tilbage, er det værd at downloade dem og give det en risikofri prøveperiode.

PureVPN-priser

Da vi bad PureVPN om en refusion efter 30 dage, oplevede vi ingen problemer med at få vores penge tilbage. Supportteamet besvarede vores oprindelige e-mail-anmodning om refusion med deres kundelagringsprogramrepræsentant. Vi nægtede imidlertid høfligt at blive ført gennem fastholdelse, og de efterkom vores anmodning uden problemer.

Refusionen afspejles i vores konto efter 10 hverdage, og vi var tilfredse med den glatte refusionsproces, der blev tilbudt fra supportteamet hos PureVPN.

Ser man på abonnementsomkostningerne, tilbyder PureVPN følgende tre abonnementer til deres kunder.

 • Månedlige – Til $ 10,95 for et månedligt abonnement er PureVPN bestemt inden for den øverste række af udbydere. Vi ville ikke røre ved denne aftale med en 10 fods stang, men vi antager, at ingen alligevel køber disse månedlige planer.
 • Årligt – $ 3,33 pr. Måned, hvilket giver dig en besparelse på 70 procent af de årlige omkostninger ved et månedligt abonnement. Dette prisniveau kan sammenlignes med andre tilgængelige VPN-produkter.
 • 2-årig – Til $ 2,88 pr. Måned er dette den bedste værdi, men vi ved ikke, om vi vil låse vores penge op hos en udbyder i 2 år lige uden for flagermusen uden at teste platformen.

Særlige kampagner – I øjeblikket kører PureVPN en kampagne på deres 1-årige abonnement. Det månedlige gebyr falder til $ 1,99, hvilket giver dig en utrolig 82 procent rabat på den månedlige abonnementspris.

Det er vigtigt at bemærke, at PureVPN debiterer dig en gang for din årlige eller 2-årige plan, så sørg for at have de disponible midler til en engangsbetaling. De accepterer de fleste større betalingsmetoder, herunder kreditkort, PayPal, gavekort og endda krypto.

PureVPN-betalinger

Ved at sammenligne PureVPN med andre premium-tjenesteudbydere finder vi, at privat internetadgang tilbyder et lignende udvalg af funktioner og funktionalitet med deres produkt, men deres 2-årige plan er marginalt dyrere med månedlige omkostninger på $ 2,91.

Alle abonnementsniveauer leveres med 31-dages pengene-tilbage-garanti. Vi antager, at det er af denne grund, at de ikke tilbyder en gratis prøveversion af deres VPN.

Privatliv og logning

Folk bruger VPN’er af to primære årsager. Den første er at beskytte dem mod hackere, der kan opfange deres data mellem punkter. Det andet er at forblive anonym online. Heldigvis har PureVPN en “ingen logpolitik”, hvilket betyder, at de ikke gemmer nogen af ​​dine browserdata, mens du bruger tjenesten.

Men hvis du læser det med småt, står det, at de gemmer nogle sessionsdata. Denne situation præsenterer os for en modstridende erklæring. Hvorfor siger virksomheden med fed skrift på sin salgslandingsside, at det ikke fører nogen logfiler, men med det små bogstav nævnes det, at det registrerer nogle af dine sessioner?

Vi besluttede at grave lidt rundt om problemet og fandt, at ToS på PureVPN-webstedet nævner, at de registrerer det indgående I.P. adresse, sessionens længde og den samlede mængde båndbredde, du bruger i din session.

Deling af denne form for data med retshåndhævelse ser ikke ud til meget for os, og vi var parat til at tage PureVPN for deres ord, men så viste en kollega os en underredit med en historie, hvor politiet arresterede en mand i 2017 den mistanke om cyberstalking.

Rent VPN-privatliv

Som det viser sig, brugte manden PureVPN, og politiet spores ham ved at tilkalde optegnelser fra PureVPN-ledelsesteamet, hvilket førte til, at de fik hans hjemmeadresse og arbejdsplads.

Da vi gik længere ned i kaninhullet, opdagede vi, at PureVPN reagerede på beskyldningerne. Ledelsesteamet på PureVPN udsendte et blogindlæg, der forklarede deres handlinger, hvor de oplyste, at det ikke fører fulde logfiler over dine sessioner, og det sporer ikke din browserhistorik eller cookies.

Bloggen var overbevist om, at PureVPN ikke havde overtrådt vilkårene i deres kundeserviceniveauaftale. Artiklen gjorde imidlertid intet for at imødegå det faktum, at virksomheden tilbyder en “zero log” -politik på deres salgsside.

Selvom denne form for data muligvis ikke er et problem for de fleste at dele med, drejer spørgsmålet sig om tillid. Her har vi et VPN-firma, der siger, at de ser ud til dit privatliv, men vender dig om og giver oplysningerne til interesserede parter, når de bliver bedt om det. Denne adfærd ville være en krænkelse af vores tillid, men vi overlader dig til at træffe din beslutning i sagen.

Funktioner og funktionalitet

Når du har betalt for dit valg af abonnement, modtager du links til at downloade softwaren eller appen til iOS, Mac, Android eller desktop. PureVPN har en løsning til alle enheder, og download er hurtig og nem installation. Vi downloadede Windows-klienten sammen med browserudvidelsen af ​​Chrome.

Efter at have modtaget en e-mail med vores loginoplysninger og indbyggede oplysninger, beslutter vi at starte klienten via browserudvidelsen.

Programmet fik os til at vælge en af ​​fem muligheder; Internetfrihed, streaming, fildeling, sikkerhed / privatliv eller dedikeret I.P. Denne funktion var den første anstødssten med PureVPN, da der ikke er nogen øjeblikkelig forklaring på forskellen mellem tilstande.

Heldigvis brugte vi vores list og intellekt til at finde ud af, at Internet Freedom-indstillingen var til browsing, fildeling naturligvis var til Torrenting, streaming var til Netflix og den dedikerede I.P. er relativt selvforklarende. Vi var dog tilbage og spekulerede på, hvad sikkerhed / privatlivstilstand handlede om – måske har det noget at gøre med Wi-Fi-hotspots?

Efter at have forhørt os med support, lærte vi, at valg af en hvilken som helst tilstand ville optimere indstillingerne på PureVPN til den specifikke opgave – okay, vi får det, men stadig ingen forklaring på forskellen.

Rene VPN-funktioner

Heldigvis forklarede supportagenten, at softwaren ved at vælge Sikkerhed / Privatliv prioriterer din sikkerhed frem for alle andre opgaver. Valg af streamingtilstand ville optimere platformen til hastighed.

Efter at have valgt din tilstand trækker programmet dig igennem til dit dashboard, hvor du kan vælge din serverplacering baseret på land eller by. Panelet har fremragende funktionalitet, der giver os mulighed for at springe mellem servere, teste ping-tider og overvåge hastigheder. Opret en liste over din foretrukne serverplacering for nem adgang i fremtiden.

Alternativt kan du vælge en Purpose-indstilling, der viser opgaver, såsom at fjerne blokering af Netflix eller streaming-sider. Ved at vælge din applikation vælger PureVPN automatisk den optimale server for at give dig sikkerhed eller hastighed afhængigt af dit valg.

Efter oprettelse af forbindelse til din anmodede server underretter klienten dig om din forbindelsesstatus, og du har mulighed for at aktivere et båndbreddediagram, der viser forbruget på din seneste aktivitet. Vi fandt ikke denne funktion nyttig, men det er rart at vide, at den er der. Klienten sender underretninger til dit Windows-skrivebord, hvilket er ideelt.

Mens du gennemsøger eller arbejder med klienten minimeret, åbner det pop op-vinduer for at fortælle dig om enhver aktivitet på din konto, såsom frafaldne forbindelser og genforbindelser.

Sådan oprettes forbindelse

Den ekstra bonusfunktion kaldet “Gravity” giver dig mulighed for at blokere adgang til potentielt ondsindede websteder. Der er masser af internetsikkerhedsfirmaer, der tilbyder uafhængige beskyttelsesprodukter, der skrifttype har samme slags funktioner som dem, der findes i PureVPN Gravity.

Mens Gravity forhindrer adgang til ondsindede websteder, aktiverer Gravity også en sikker søgning for de fleste søgemaskiner, og den blokerer farlige links såvel som blokering af annoncer og giver dig mulighed for at oprette en hvidliste over dine yndlingswebsteder for jævn, uafbrudt adgang.

Indstillingsboksen på PureVPN er lidt støjende med så mange ikoner, der stirrer dig i ansigtet. At prøve at dechifrere brugergrænsefladen er lidt udfordrende i starten, men en dag eller to med programmet, og du forstår, hvordan alt fungerer.

Klienten åbner ved opstart og opretter straks forbindelse, mens du åbner din yndlingsbrowser – vi troede, det var et pænt trick. Desuden, hvis du vil vælge en anden nøgleprotokol, har du valget mellem OpenVPN TCP / UDP, L2TP, PPTP, IKEV og SSTP.

U.I. tilbyder også en knap, der angiveligt automatisk vælger serveren med den bedste hastighed og sikkerhed. Efter at have testet denne funktion fandt vi imidlertid, at den cykler gennem listen over servere og opretter forbindelse til den første, der fungerer – ikke ideel.

Split Tunneling-funktionen giver brugerne kun mulighed for at sende trafikken fra godkendte applikationer gennem PureVPN. Denne indstilling tager masser af tid at konfigurere, men den kan optimere softwarens ydeevne, når data overføres.

VPN-hotspot er en fantastisk funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til værtscomputeren, der fungerer som en router. Alle andre enheder, der er tilsluttet netværket, kan bruge værten som et sikkert adgangspunkt.

Listen over imponerende funktioner fortsætter med IPv6 lækagebeskyttelse, en kill switch og multi-port muligheder. Når man ser på ulemperne ved U.I., må vi understrege, at det ser ud som et rodet rod uden standardiserede ikoner eller knapper, hvilket giver en foruroligende brugeroplevelse med softwaren..

Der er standardknapper, radioknapper, links, ikoner og sidebjælker, de fungerer ikke nødvendigvis som du ville forvente, og selvom vi fandt ud af, hvordan vi skulle navigere rundt i systemet, føltes det aldrig naturligt eller behageligt.

Vi downloadede og installerede også Android-appen til vores telefon. Vi nød appen, og i modsætning til mange andre produkter mistede mobilversionen ikke nogen funktionalitet – selvom U.I. var også en udfordring at navigere.

Ydeevne

Når vi kører tests på ny VPN-software, vil vi gerne bruge tredjepartsværktøjer til at få en objektiv læsning af den præstation, der tilbydes med programmet. Men i dette tilfælde kunne vi ikke synes at oprette forbindelse til nogen af ​​vores standardtestplatforme.

Så vi besluttede at vende tilbage til vores testmetoder til at oprette forbindelse til platforme som SpeedTest.net og TestMyNet.com. Selvom denne metode ikke giver et 100-nøjagtigt overblik over forbindelsen, får vi stadig en rimelig god ide om den præstation, der tilbydes.

U.K.-serverne varierede afhængigt af placeringen, hvilket ikke er det, vi vil se, men serveren formåede stadig at opnå hastigheder på mellem 50 og 65-Mbps ved hjælp af en 75-Mbps fiberforbindelse. Andre europæiske nærliggende servere var alle langsommere.

Placeringer

Med de amerikanske servere oplevede vi hastigheder mellem 50 Mbps på østkysten af ​​landet og til 30 Mbps på vestkysten. Selvom dette måske ikke er noget at råbe om, er det stadig nok hastighed til at administrere dine streamingtjenester og dele filer. Hvis du er en intensiv Torrent-downloader – er det muligvis ikke hurtigt nok til din smag.

Hastighederne på internationale placeringer var forfærdelige, hvor højdepunktet i testsessionen var Taiwan-serveren og kun tjekkede ind med 1 Mbps. Andre sider i Sydøstasien klarede sig ikke meget bedre, med Vietnam-serveren, der lå på 10 M-bps.

Selvom det er acceptabelt for nogle servere at miste hastighed, er disse store variationer i ydeevne ikke imponerende. Det viser, at selvom et VPN-firma muligvis reklamerer for et multinationalt fodaftryk, har de ofte kun anstændige servere på de udviklede markeder.

PureVPN og Torrenting

Mange VPN-virksomheder tilbyder ikke længere Torrenting-tjenester til deres kunder. Årsagen er, at de er bange for konsekvenserne af krænkelser af ophavsretten. Regeringer kan komme hårdt ned på VPN-udbydere, der tillader denne service til deres kunder, og virksomheden risikerer lukning og enorme bøder, hvis de finder skyld i at tillade krænkelse af ophavsret gennem deres platform.

PureVPN er dog et af de få virksomheder tilbage, der tillader Torrenting. Faktisk har PureVPN dedikerede servere til Torrenting, og hastighederne i USA og Storbritannien er fremragende til download eller deling af filer online. Du behøver ikke bruge de dedikerede servere, og dine downloads starter fra et hvilket som helst sted, men brug af de optimerede servere gør dine downloads hurtigere.

Netflix og PureVPN

Ligesom Torrenting gør mange VPN’er ikke en indsats for at levere disse blokerende tjenester til deres kunder. Da 95 procent af de mennesker, der bruger VPN’er, kræver dem til netop det formål, virker det fjollet, at enhver udbyder ikke vil tilbyde eller fokusere på at levere denne service.

Heldigvis med PureVPN indså de gisp på markedet og besluttede at sammensætte et tilbud til deres bruger, der er langt foran mange andre i spillet.

PureVPN giver dig dedikerede servere til streaming, og de er optimeret til hastighed, hvilket betyder, at du ikke behøver at udholde bufferingstiden som du gør med så mange andre udbydere.

PureVPN Netflix

PureVPN-streaming-serverne gav os øjeblikkelig adgang til den amerikanske version af Netflix såvel som ingen problemer med at streame andre sider som Amazon Prime, Hulu og BBC iPlayer. Når vi skiftede fra Netflix til BBC iPlayer, modtog vi en fejlmeddelelse, der fangede opmærksomhed. Imidlertid registrerer serveren automatisk benægtelsen og skifter server, og webstedet gav os adgang med det samme.

Vi havde heller ingen problemer med at se amerikansk indhold på YouTube, og forbindelsen var så god, at vi aldrig oplevede nogen stop eller buffering, mens vi så vores yndlingsprogrammer. Samlet set giver vi PureVPN fulde karakterer for streaming-kapacitet, og hvis du er på markedet for en VPN, med streaming som din øverste faktor for valg af udbyder, anbefaler vi PureVPN.

PureVPN kundesupport

Hvis det er en ting, som PureVPN gør rigtigt, er dets kundesupport. Efter tilmelding og installation af softwaren foreslår vi, at du tager dig tid til at gennemse webstedsarkiverne om support og fejlfinding.

Der er en bred vifte af guider, tutorials og videoer om, hvordan du optimerer din PureVPN og får mest ud af din oplevelse med værktøjerne. Der er også guider til kinesiske brugere om, hvordan man ser amerikansk Netflix eller hot til guider om download af Torrents til kinesiske brugere.

Installationsvejledningen leveres med specifikke underafsnit om, hvordan du optimerer softwaren til Windows, Mac, Linux samt iOS- og Android-enheder. Du finder også guider til opsætning af PureVPN på routere og smarte TV’er.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på hjemmesiden, eller hvis du har travlt med at få et svar, kan du prøve at indsende en billet til e-mail-skrivebordet, eller du kan gå på en live chat med en supportkonsulent. Efter at have sendt vores e-mail-billet modtog vi et svar inden for 24 timer.

Livechatten tilbød også imponerende svartider, hvor konsulenter tog mindre end 10 minutter at komme i kontakt med os på samtalen og et par minutter på at besvare vores spørgsmål. Supportpersonalet på chatten virker kyndig, venlig og villig til at hjælpe.

Mens det tilbudte supportniveau var tilstrækkeligt, føler vi, at andre udbydere, som ExpressVPN, har bedre svartider.

Andre VPN-udbydere

Nogle andre udbydere, vi tidligere har dækket på Blockonomi, er som følger:

 • CyberGhost
 • Avast Secureline
 • NordVPN
 • ExpressVPN
 • AVG VPN

PureVPN fordele & Ulemper

Her er vores korte fordele og ulemper ved PureVPN.

Fordele

 • Alle funktionerne i et premium VPN.
 • Fremragende support og ombordstigning.
 • Den 1-årige aftale på $ 1,99 giver enestående værdi for pengene.
 • Penge-tilbage-garanti.
 • Fjerner blokering af Netflix fra ethvert sted, endda Kina.

Ulemper

 • Vi havde et par problemer med forbindelsen i Android-appen.
 • Dårlige hastigheder uden for Storbritannien og USA.
 • Ingen mulighed for en gratis prøveperiode.
 • Kan føre nogle logfiler

Konklusion

Når vi overvejer antallet af funktioner, der tilbydes med PureVPN, sammenlignet med prisen på den bedste abonnementspakke (1-årsaftalen for $ 1.990 – vi finder ud af, at PureVPN tilbyder fremragende værdi for pengene.

Mens U.I. kan være forvirrende og fyldt med rod, ændrer det ikke det faktum, at softwaren gør, hvad en VPN skal gøre – og det gør det godt. Denne VPN med fuld service har alle de funktioner, der er forbundet med andre VPN-klienter, der koster næsten det dobbelte af det månedlige gebyr.

En grund til bekymring er deres logpolitik, mens man på deres hjemmeside angiver, at de ikke fører logfiler, når man ser i deres vilkår og betingelser, vil man opdage, at de holder en eller anden form for logfiler for deres kunder.

Brugere i USA og Storbritannien har mest gavn af at bruge PureVPN, og hvis du bor uden for disse regioner, anbefaler vi, at du ser på at bruge en anden VPN-udbyder i stedet. Frafald i hastighed uden for de britiske og amerikanske servere var uacceptabelt, og det er klart, hvilket marked virksomheden fokuserer sin indsats inden for infrastrukturudvikling.

Hvis vi var lette internetbrugere med base i Storbritannien eller USA, ville vi seriøst overveje den 1-årige aftale, der tilbydes fra PureVPN. Men hvis vi var uden for disse placeringer, synes vi det er bedre at se på et andet VPN-tilbud.

Besøg PureVPN

PureVPN

src = “~ images \ pure-vpn-review-complete-beginners-guide.jpg”

alt = “PureVPN”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Brugervenlighed

7.0 / 10

Omdømme

7.0 / 10

Pris

9,0 / 10

Sikkerhed

7.0 / 10

Hastighed

8.0 / 10

Fordele

 • Alle funktionerne i et premium VPN
 • Fremragende support og ombordstigning
 • Enestående værdi for pengene
 • Penge-tilbage-garanti
 • Fjerner blokering af Netflix fra ethvert sted, endda Kina

Ulemper

 • få problemer med forbindelse i Android-appen
 • Dårlige hastigheder uden for Storbritannien og USA
 • Ingen gratis prøveperiode
 • Kan føre nogle logfiler

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"PureVPN","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /purevpn-review.jpg","beskrivelse":"VPN’er er en nødvendighed, hvis du vil surfe sikkert og anonymt på nettet. Hackere lurer i hvert hjørne af internettet og venter på muligheder for at få dig til at glide med din internetsikkerhed. At være besøg af et hack eller databrud kan ende med at koste dig penge og tab af personlige oplysninger…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"7.60"},"navn":"PureVPN","reviewBody":"VPN’er er en nødvendighed, hvis du vil surfe sikkert og anonymt på nettet. Hackere lurer i hvert hjørne af internettet og venter på muligheder for at få dig til at glide med din internetsikkerhed. At være besøg af et hack eller databrud kan ende med at koste dig penge og tab af personlige oplysninger til kriminelle, der måske stjæler din identitet og begår bedrageri i dit navn. \ R \ n \ r \ nValg af den bedste VPN er en bekymring for mange nye brugere af tjenesten, og det er vigtigt at bemærke, at kvaliteten af ​​en VPN-tjeneste med hensyn til hastighed er forskellig mellem de forskellige virksomheder. Vi besluttede at teste og sammenligne de bedste VPN-provers, og vores seneste anmeldelse er på PureVPN. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesøg PureVPN \ r \ n \ r \ nHvem er PureVPN? \ R \ nStiftet i 2006, PureVPN har allerede etableret en arv som en førende udbyder af VPN-tjenester. Som datterselskab af G.Z. Systems, PureVPN har hovedkvarter i Hong Kong, en jurisdiktion uden for regeringernes nysgerrige øjne. \ R \ n \ r \ nMere end 2.000 servere på over 180 placeringer ejer PureVPN sin infrastruktur, hvilket gør det til en global aktør inden for databeskyttelse og kryptering. PureVPN tilbyder sine produkter til alle stationære og mobile platforme, og det er kompatibelt med casting-enheder som Chromecast og Amazon Fire. \ R \ n \ r \ nVi besluttede at sætte PureVPN på prøve. Vi kørte softwaren i et par dage og sammensatte denne gennemgang af dens funktioner, ydeevne og værdi. Se vores resultater, og tag en informeret købsbeslutning, inden du afregner på PureVPN. \ R \ nPureVPN-prissætning \ r \ nLad os starte vores gennemgang af PureVPN ved at se på tallene. \ R \ n \ r \ nRent VPN tilbyder tre abonnementsplaner med et månedligt, årligt eller 2-årigt abonnement. Andre VPN-udbydere har en differentieret medlemskabsaftale, hvor kunden kan opgradere deres pakke for at få chancen for at bruge yderligere funktioner. PureVPN-brugere vil med glæde finde ud af, at de får adgang til appens fulde funktionalitet og funktioner, uanset hvilken plan de vælger. \ R \ n \ r \ nFor at få deres kunder til at forpligte sig til længerevarende abonnementer tilbyder PureVPN dybe rabatter på op til 74 procent, hvis du betaler i to år på forhånd. I betragtning af at virksomheden tilbyder 31-dages penge, tilbage-garanti, er det værd at downloade dem og give det en risikofri prøveversion. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår vi bad PureVPN om en refusion efter 30 dage oplevede vi ingen problemer med at få vores penge tilbage. Supportteamet besvarede vores oprindelige e-mail-anmodning om tilbagebetaling med deres kundefastholdelsesprogramrepræsentant. Vi nægtede imidlertid høfligt at blive ført gennem opbevaring, og de efterkom vores anmodning uden problemer. \ R \ n \ r \ nRetableringen afspejles på vores konto efter 10 hverdage, og vi var tilfredse med den glatte refusionsproces den tilbud fra supportteamet hos PureVPN. \ r \ n \ r \ n Ser vi på abonnementsomkostningerne, tilbyder PureVPN følgende tre abonnementer til deres kunder. \ r \ n \ r \ n \ tMånedligt \ u2013 Til $ 10,95 for en månedlig abonnement, PureVPN er bestemt inden for den øverste række af udbydere. Vi ville ikke røre ved denne aftale med en 10 fods stang, men vi antager, at ingen alligevel køber disse månedlige planer. \ R \ n \ tÅrlig \ u2013 $ 3,33 pr. Måned, hvilket giver dig en besparelse på 70 procent på de årlige omkostninger ved et månedligt abonnement. Dette prisniveau sammenlignes gunstigt med andre tilgængelige VPN-produkter. \ R \ n \ t2-år \ u2013 Til $ 2,88 pr. Måned er dette den bedste pris, men vi ved ikke, om vi vil låse vores penge op med en udbyder i to år lige uden for flagermusen uden at teste platformen. \ r \ n \ r \ nSærlige kampagner \ u2013 I øjeblikket kører PureVPN en kampagne på deres 1-årige abonnement. Det månedlige gebyr falder til $ 1,99, hvilket giver dig en utrolig 82 procent rabat på den månedlige abonnementspris. \ R \ n \ r \ nDet er vigtigt at bemærke, at PureVPN opkræver en gang for din årlige eller 2-årige plan , så sørg for at have de disponible midler til en engangsbetaling. De accepterer de fleste større betalingsmetoder, herunder kreditkort, PayPal, gavekort og endda krypto. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSammenligning af PureVPN med andre premium-tjenesteudbydere finder vi, at privat internetadgang tilbyder et lignende udvalg af funktioner og funktionalitet med deres produkt, men deres 2-årige plan er marginalt dyrere med månedlige omkostninger på $ 2,91. \ r \ n \ r \ nAlle abonnementsniveauer kommer med 31-dages pengene-tilbage-garanti. Vi antager, at det er af denne grund, at de ikke tilbyder en gratis prøveversion af deres VPN. \ R \ nPrivatliv og logning \ r \ nFolk bruger VPN’er af to primære årsager. Den første er at beskytte dem mod hackere, der kan opfange deres data mellem punkter. Det andet er at forblive anonym online. Heldigvis har PureVPN en \"ingen logpolitik, \" hvilket betyder, at de ikke gemmer nogen af ​​dine browserdata, mens du bruger tjenesten. \ r \ n \ r \ nHvis du læser det med småt, angiver det dog, at de gemmer nogle sessionsdata. Denne situation præsenterer os for en modstridende erklæring. Hvorfor siger virksomheden i fed skrift på sin salgslandingsside, at den ikke fører nogen logfiler, men i det med småt nævner den, at den registrerer nogle af dine sessioner? \ R \ n \ r \ nVi besluttede at grave lidt på problemet og fandt, at ToS på PureVPN-webstedet nævner, at de registrerer den indgående IP adresse, sessionens længde og den samlede mængde båndbredde, du bruger i din session. \ r \ n \ r \ nDeling af denne form for data med retshåndhævelse ser ikke ud til at være meget for os, og vi var parat til at tag PureVPN for deres ord, men så viste en kollega os en subreddit med en historie, hvor politiet arresterede en mand i 2017 efter mistanke om cyber-stalking. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSom det viser sig , manden brugte PureVPN, og politiet spores ham ved at indkalde optegnelser fra PureVPN-ledelsesteamet, hvilket førte til, at de fik hans hjemmeadresse og arbejdsplads. \ r \ n \ r \ nNår vi gik længere ned i kaninhullet, opdagede vi, at PureVPN reagerede på beskyldningerne. Ledelsesteamet på PureVPN udstedte et blogindlæg, der forklarede deres handlinger, hvor de anførte, at det ikke fører fulde logfiler over dine sessioner, og det sporer ikke din browserhistorik eller cookies. \ R \ n \ r \ nBloggen var fast at PureVPN ikke havde overtrådt vilkårene i deres kundeserviceniveauaftale. Artiklen gjorde imidlertid intet for at adressere det faktum, at virksomheden tilbyder en \"nul log \" politik på deres salgsside. \ r \ n \ r \ n Mens denne form for data muligvis ikke er et problem for de fleste at dele med, drejer spørgsmålet sig om tillid. Her har vi et VPN-firma, der siger, at de ser ud til dit privatliv, men vender dig om og giver oplysningerne til interesserede parter, når de bliver bedt om det. Denne adfærd ville være en krænkelse af vores tillid, men vi overlader dig til at træffe din beslutning om sagen. \ R \ nFunktioner og funktionalitet \ r \ n Efter at have betalt for dit valg af abonnement, modtager du links til at downloade softwaren eller app til iOS, Mac, Android eller desktop. PureVPN har en løsning til alle enheder, og download er hurtig og nem installation. Vi downloadede Windows-klienten sammen med browserudvidelsen til Chrome. \ R \ n \ r \ n Efter at have modtaget en e-mail med vores loginoplysninger og indbyggede oplysninger, beslutter vi at starte klienten gennem browserudvidelsen. \ R \ n \ r \ nProgrammet fik os til at vælge en af ​​fem muligheder; Internetfrihed, streaming, fildeling, sikkerhed \ / fortrolighed eller dedikeret I.P. Denne funktion var den første anstødssten med PureVPN, da der ikke er nogen umiddelbar forklaring på forskellen mellem tilstande. \ R \ n \ r \ n Heldigvis brugte vi vores list og intellekt til at finde ud af, at Internet Freedom-indstillingen var til browsing, fildeling var naturligvis til Torrenting, streaming var til Netflix og den dedikerede IP er relativt selvforklarende. Vi var dog tilbage med at spekulere på, hvad Security \ / Privacy-tilstanden handlede om, måske har det noget at gøre med Wi-Fi-hotspots? \ R \ n \ r \ n Efter at have spurgt support, lærte vi, at valg af en hvilken som helst tilstand ville optimere indstillingerne på PureVPN for den specifikke opgave \ u2013 okay, vi får det, men stadig ingen forklaring på forskellen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHeldigvis forklarede supportagenten det ved at vælge Sikkerhed \ / Privatliv, softwaren prioriterer din sikkerhed frem for alle andre opgaver. Valg af streamingtilstand ville optimere platformen til hastighed. \ R \ n \ r \ nEfter at have valgt din tilstand, trækker programmet dig igennem til dit dashboard, hvor du kan vælge din serverplacering baseret på land eller by. Panelet har fremragende funktionalitet, der giver os mulighed for at springe mellem servere, teste ping-tider og overvåge hastigheder. Opret en liste over din foretrukne serverplacering for nem adgang i fremtiden. \ R \ n \ r \ n Alternativt kan du vælge en Purpose-indstilling, der viser opgaver, såsom at fjerne blokering af Netflix eller streaming-sider. Ved at vælge din applikation vælger PureVPN automatisk den optimale server for at give dig sikkerhed eller hastighed afhængigt af dit valg. \ R \ n \ r \ n Efter at have oprettet forbindelse til din anmodede server, underretter klienten dig om din forbindelsesstatus, og du har mulighed for at aktivere et båndbreddediagram, der viser forbruget på din seneste aktivitet. Vi fandt ikke denne funktion nyttig, men det er rart at vide, at den er der. Klienten sender underretninger til dit Windows-skrivebord, hvilket er ideelt. \ R \ n \ r \ n Mens du gennemsøger eller arbejder med klienten minimeret, åbner det pop op-vinduer for at fortælle dig enhver aktivitet på din konto, f.eks. som droppede forbindelser og genforbindelser. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDen ekstra bonusfunktion kaldet \"Tyngdekraft,\" giver dig mulighed for at blokere adgang til potentielt ondsindede websteder. Der er masser af internetsikkerhedsfirmaer, der tilbyder uafhængige beskyttelsesprodukter, som skrifttyper har den samme slags funktioner som dem, der findes i PureVPN Gravity. \ R \ n \ r \ n Mens det forhindrer adgang til ondsindede websteder, tænder Gravity også en sikker søgning i det meste søgemaskinerne, og den blokerer farlige links såvel som blokering af annoncer og giver dig mulighed for at oprette en hvidliste over dine yndlingswebsteder for jævn, uafbrudt adgang. \ r \ n \ r \ nFeltet med indstillinger på PureVPN er lidt støjende, med så mange ikoner, der stirrer dig i ansigtet. Forsøg på at dechifrere brugergrænsefladen er lidt udfordrende i starten, men en dag eller to med programmet, og du forstår, hvordan alt fungerer. \ R \ n \ r \ nKlienten åbner ved opstart og opretter straks forbindelse, mens du åbner din favoritbrowser \ u2013, vi troede, det var et pænt trick. Desuden, hvis du vil vælge en anden nøgleprotokol, har du valget mellem OpenVPN TCP \ / UDP, L2TP, PPTP, IKEV og SSTP. \ R \ n \ r \ nU.I. tilbyder også en knap, der angiveligt automatisk vælger serveren med den bedste hastighed og sikkerhed. Efter at have testet denne funktion fandt vi dog, at den cykler gennem listen over servere og opretter forbindelse til den første, der fungerer \ u2013 ikke ideel. \ R \ n \ r \ nFunktionen Split Tunneling giver brugerne kun mulighed for at sende trafikken fra godkendte applikationer gennem PureVPN. Denne indstilling tager masser af tid at konfigurere, men det kan optimere softwarens ydeevne, når de overfører data. \ R \ n \ r \ n VPN-hotspot er en fantastisk funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til værtscomputeren, der fungerer som en router . Alle andre enheder, der er tilsluttet netværket, kan bruge værten som et sikkert adgangspunkt. \ R \ n \ r \ nListen over imponerende funktioner fortsætter med IPv6-lækagebeskyttelse, en kill-switch og multi-portmuligheder. Når man ser på ulemperne ved brugergrænsefladen, må vi understrege, at det virker som et rodet rod uden standardiserede ikoner eller knapper, hvilket giver en foruroligende brugeroplevelse med softwaren. \ R \ n \ r \ nDer er standardknapper, radioknapper , links, ikoner og sidebjælker, de fungerer ikke nødvendigvis som forventet, og selvom vi fandt ud af, hvordan vi skulle navigere rundt i systemet, føltes det aldrig naturligt eller behageligt. \ r \ n \ r \ nVi downloadede og installeret Android-appen til vores telefon. Vi nød appen, og i modsætning til mange andre produkter mistede mobilversionen ikke nogen funktionalitet, selvom U.I. var også en udfordring at navigere. \ r \ nPerformance \ r \ nNår vi kører tests på ny VPN-software, vil vi gerne bruge tredjepartsværktøjer til at få en objektiv læsning af den præstation, der tilbydes med programmet. Men i dette tilfælde kunne vi ikke synes at oprette forbindelse til nogen af ​​vores standardtestplatforme. \ R \ n \ r \ n Så vi besluttede at vende tilbage til vores testmetoder til at oprette forbindelse til platforme som SpeedTest.net og TestMyNet.com . Selvom denne metode ikke giver et nøjagtigt overblik over forbindelsen 100 procent, får vi stadig en rimelig god ide om den ydelse, der tilbydes. \ R \ n \ r \ nDe britiske servere varierede afhængigt af placering, hvilket ikke er det, vi ønsker at se, men serveren formåede stadig at opnå hastigheder på mellem 50 og 65 Mbps ved hjælp af en 75 Mbps fiberforbindelse. Andre europæiske nærliggende servere var alle langsommere. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMed de amerikanske servere oplevede vi hastigheder mellem 50 Mbps på østkysten af ​​landet og til 30 Mbps mod vest Kyst. Selvom dette måske ikke er noget at råbe om, er det stadig nok hastighed til at administrere dine streamingtjenester og dele filer. Hvis du er en intensiv Torrent-downloader \ u2013, er dette muligvis ikke hurtigt nok til din smag. \ R \ n \ r \ nHastigheder på internationale placeringer var forfærdelige, med højdepunktet i testsessionen var Taiwan-serveren og tjekkede ind med kun 1 Mbps. Andre websteder i Sydøstasien klarede sig ikke meget bedre, med Vietnam-serveren, der kiggede ind med en beskedent 10M-bps. \ R \ n \ r \ n Mens det er acceptabelt for nogle servere at miste hastighed, er disse store variationer i ydeevne ikke imponerende. Det viser, at selvom et VPN-firma muligvis reklamerer for et multinationalt fodaftryk, har de ofte kun anstændige servere på de udviklede markeder. \ R \ nPureVPN og Torrenting \ r \ nMange VPN-virksomheder tilbyder ikke længere Torrenting-tjenester til deres kunder. Årsagen er, at de er bange for konsekvenserne af krænkelser af ophavsretten. Regeringer kan komme hårdt ned på VPN-udbydere, der tillader denne service til deres kunder, og virksomheden risikerer lukning og enorme bøder, hvis de bliver skyldige i at tillade krænkelse af ophavsret gennem deres platform. \ R \ n \ r \ nPurVPN er dog et af de få virksomheder tilbage, der tillader Torrenting. Faktisk har PureVPN dedikerede servere til Torrenting, og hastighederne i USA og Storbritannien er fremragende til download eller deling af filer online. Du behøver ikke bruge de dedikerede servere, og dine downloads starter fra et hvilket som helst sted, men ved hjælp af de optimerede servere vil dine downloads blive hurtigere. \ R \ nNetflix og PureVPN \ r \ nLigesom Torrenting går mange VPN’er ikke til bestræbelserne på at levere disse blokerende tjenester til deres kunder. Da 95 procent af de mennesker, der bruger VPN’er, kræver dem til netop det formål, virker det fjollet, at enhver udbyder ikke vil tilbyde eller fokusere på at levere denne service. \ R \ n \ r \ nHeldigvis med PureVPN indså de, at gisp i markedet og besluttede at sammensætte et tilbud til deres bruger, der er langt foran mange andre i spillet. \ r \ n \ r \ nPureVPN giver dig dedikerede servere til streaming, og de er optimeret til hastighed, hvilket betyder at du vandt ‘ behøver ikke at udholde bufferingstiden, som du gør med så mange andre udbydere. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n PureVPN-streaming-serverne gav os øjeblikkelig adgang til den amerikanske version af Netflix såvel som ingen problemer med at streame andre sider som Amazon Prime, Hulu og BBC iPlayer. Når vi skiftede fra Netflix til BBC iPlayer, modtog vi en fejlmeddelelse, der fangede opmærksomhed. Serveren registrerer dog automatisk benægtelsen og skifter server, og webstedet gav os adgang med det samme. \ R \ n \ r \ n Vi havde heller ingen problemer med at se amerikansk indhold på YouTube, og forbindelsen var så god, at vi aldrig oplevede noget stalling eller buffering, mens du ser vores yndlingsprogrammer. Samlet set giver vi PureVPN fulde karakterer for streaming-kapacitet, og hvis du er på markedet for en VPN med streaming som din øverste faktor til valg af udbyder, anbefaler vi PureVPN. \ R \ nPureVPN kundesupport \ r \ nHvis det er en ting, som PureVPN gør rigtigt, dens kundesupport. Efter tilmelding og installation af softwaren, foreslår vi, at du tager dig tid til at gennemse webstedsarkiverne om support og fejlfinding. \ R \ n \ r \ nDer er en lang række guider, vejledninger og videoer om, hvordan du optimerer din PureVPN og få mest ud af din erfaring med værktøjerne. Der er også guider til kinesiske brugere om, hvordan man ser amerikansk Netflix eller hot til guider om download af Torrents til kinesiske brugere. \ R \ n \ r \ nInstallationsvejledningen leveres med specifikke underafsnit om, hvordan du optimerer softwaren til Windows, Mac , Linux samt iOS- og Android-enheder. Du finder også guider til opsætning af PureVPN på routere og smarte tv’er. \ R \ n \ r \ nHvis du ikke kan finde det, du leder efter på webstedet, eller hvis du har travlt med at få et svar, du kan prøve at indsende en billet til e-mail-skrivebordet, eller du kan få en live chat med en supportkonsulent. Efter at have sendt vores e-mail-billet modtog vi et svar inden for 24 timer. \ R \ n \ r \ nLive-chatten tilbød også imponerende svartider, hvor konsulenter tog mindre end 10 minutter at oprette forbindelse til os på samtalen og et par minutter til at besvare vores spørgsmål. Supportpersonalet på chatten virker kyndig, venlig og villig til at hjælpe. \ R \ n \ r \ nMens supportniveauet var tilstrækkeligt, mener vi, at andre udbydere, som ExpressVPN, har bedre svartider. \ R \ nAndre VPN-udbydere \ r \ nNogle andre udbydere, vi tidligere har dækket på Blockonomi, er som følger: \ r \ n \ r \ n \ tCyberGhost \ r \ n \ tAvast Secureline \ r \ n \ tNordVPN \ r \ n \ tExpressVPN \ r \ n \ tAVG VPN \ r \ n \ r \ nPureVPN fordele & Ulemper \ r \ n Her er vores korte fordele og ulemper ved PureVPN. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tAlle funktionerne i et premium VPN. \ R \ n \ tFremragende support og ombordstigning. \ r \ n \ tDen 1-årige aftale til $ 1,99 giver ekstraordinær værdi for pengene. \ r \ n \ tGenerel tilbage-garanti. \ r \ n \ tUdeblokerer Netflix fra ethvert sted, endda Kina. \ r \ n \ r \ nKons \ r \ n \ r \ n \ tVi havde et par problemer med forbindelsen i Android-appen. \ r \ n \ tDårlige hastigheder uden for Storbritannien og USA \ r \ n \ tIngen mulighed for en gratis prøveperiode. \ r \ n \ tKan holde nogle logfiler \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nNår vi overvejer antallet af funktioner, der tilbydes med PureVPN, sammenlignet med prisen på den bedste abonnementspakke, (1-årsaftalen for $ 1.990 \ u2013 vi find ud af, at PureVPN giver fremragende værdi for pengene. \ r \ n \ r \ n Mens brugergrænsefladen kan være forvirrende og fyldt med rod, ændrer det ikke det faktum, at softwaren gør, hvad en VPN skal gøre, og det gør det godt . Denne VPN med fuld service har alle de funktioner, der er forbundet med andre VPN-klienter, der koster næsten det dobbelte af det månedlige gebyr. \ R \ n \ r \ n En grund til bekymring er deres logpolitik, mens man på deres hjemmeside angiver, at de ikke fører logfiler, når man ser i deres vilkår og betingelser, vil man opdage, at de holder en eller anden form for logfiler for deres kunder. \ R \ n \ r \ nBrugere i USA og Storbritannien har mest gavn af at bruge PureVPN, og hvis du bor uden for disse regioner, anbefaler vi, at du kigger på at bruge en anden VPN-udbyder i stedet. Frafald i hastighed uden for de britiske og amerikanske servere var uacceptabelt, og det er klart, hvilket marked virksomheden fokuserer sin indsats inden for infrastrukturudvikling. \ R \ n \ r \ nHvis vi var lette internetbrugere med base i Storbritannien eller USA vil vi seriøst overveje den 1-årige aftale, der tilbydes fra PureVPN. Men hvis vi var uden for disse placeringer, synes vi det er bedre at se på et andet VPN-tilbud. \ R \ nBesøg PureVPN","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2019-10-27"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me