XRP-prijsvoorspellingen voor 2020 – Wat denken de experts?

XRP Prijsvoorspellingen 2020

XRP is op zijn zachtst gezegd een van de meest raadselachtige cyptocurrency-projecten in de hele crypto-economie.

Enerzijds wijzen veel gerespecteerde analisten op problematische operaties bij Ripple, de achterban van XRP, als verdachte. Het dumpen van XRP op particuliere beleggers, waarvan sceptici beweren dat het een niet-geregistreerd effectenaanbod is, is hier een centraal argument.

Aan de andere kant is Ripple groot, heeft veel geld en heeft leiderschap dat bewezen heeft zichzelf en XRP te positioneren in de richting van succes.

Kan die positionering uitkomen? Dat zullen we later zien. En dan in het midden zijn meer neutrale mensen die zeggen: “XRP is verhandelbaar en heeft een goede liquiditeit, dus laten we het verhandelen, omhoog of omlaag.”

Dienovereenkomstig zal ons overzicht van XRP-voorspellingen voor 2020 betrekking hebben op de meningen van sceptici, voorstanders en neutrale handelaren, allemaal met de bedoeling om te laten zien wat verschillende belanghebbenden denken dat er in de komende maanden voor de XRP-prijs zou kunnen gebeuren..

Ten eerste, wat is XRP??

Op dit moment is XRP de op twee na grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie achter Bitcoin en Ethereum.

Die realiteit laat zien hoe populair XRP over het algemeen al is. Toch is de kloof tussen XRP en die twee koplopers behoorlijk groot, aangezien Bitcoin en Ethereum op dit moment aanzienlijk meer economische activiteit verwerken dan Ripple, en die dynamiek lijkt niet snel te veranderen..

Dat gezegd hebbende, er zijn ook cryptoveteranen die nog steeds niet duidelijk zijn over wat XRP is of doet. Simpel gezegd: XRP is een cryptocurrency waarvan de financiers willen dat het de wrijving en kosten van het overboeken van geld tussen bedrijven en daarbuiten vermindert..

In het bijzonder is XRP de hoeksteen in de xRapid-oplossing van Ripple, voor zover de crypto wordt gebruikt als een overbruggingsvaluta binnen de tool voor het wisselen tussen verschillende valuta’s, bijv. in overschrijvingstransacties.

Alistair Milne: verouderd, of $ 0

Er zijn genoeg mensen in de crypto-economie die denken dat XRP volkomen waardeloos is. Reken daar de Britse ondernemer en investeerder Alistair Milne bij. In januari 2020 nam Milne aanstoot aan een opmerking die Ripple-directeur Brad Garlinghouse maakte aan de Wall Street Journal.

“Ik ben optimistisch over BTC als een winkel van waarde, maar niet voor betalingen … Je wilt BTC niet gebruiken bij Starbucks [omdat] tegen de tijd dat je je koffie krijgt, het koud zal zijn,” had Garlinghouse gezegd.

In reactie op die opmerking ging Milne naar Twitter en verwees naar de ontwikkelaars die aan de voorgestelde schaaloplossing van Bitcoin voor de tweede laag, het Lightning Network, werkten en voerde aan:

“Ripple-medewerkers hebben jaren geleden met Lightning-ontwikkelaars gesproken. Als ze dit soort dingen zeggen, liegen ze in het volle besef dat Lightning-technologie hun zinloze token overbodig maakt. “

Met andere woorden, Milne suggereerde dat de CEO van Ripple een goedkope, oneerlijke kans op Bitcoin had genomen, een die het potentieel van Lightning ernstig onderschatte. Dienovereenkomstig gelooft Milne duidelijk dat Ripple en XRP uiteindelijk betekenisloos zijn geworden door de vooruitgang van Bitcoin en Lightning.

Changelly: $ 0,04 tot $ 2+

Cryptocurrency-uitwisseling Changelly is een van de verschillende cryptosites die prijsvoorspellingen aanbieden, hoe onbetrouwbaar ook, ter overweging. Dit wil niet zeggen dat Changelly een betrouwbare voorspeller zal zijn, maar eerder dat de site een harde XRP-voorspelling heeft gedaan die de community in de toekomst kan volgen.

Zo voorspelde Changelly begin 2020:

“Volgens [onze] service is XRP een slechte, risicovolle investeringsoptie van één jaar. Over een jaar kan de prijs van de munt dalen tot $ 0,04. Als investering op lange termijn … De muntprijs zal geleidelijk stijgen. Dus in 2020 zal de muntprijs $ 0,46 zijn. In 2021 $ 0,58. De gemiddelde prijs in 2025 is $ 2,32. “

Spencer Noon: omlaag ~ 70 procent, misschien

In februari 2020 kondigde BitMEX CEO Arthur Hayes aan dat de derivatenbeurs een XRP / USD eeuwigdurend swapproduct uitbrengt. Hayes zei:

“Heet het Ripple, XRP of dogshit? Wie weet, who cares. Het is meer dan nul waard, dus het is tijd om het USD-paar op BitMEX te verhandelen. Boo-Yaka-sha! “

De uitrol zorgde meteen voor opschudding in de crypto-economie vanwege wat er eerder is gebeurd. Spencer Noon, de directeur van DTC Capital, reageerde bijvoorbeeld op de opmerkingen van Hayes door op te merken dat de ETH-prijs kelderde toen BitMEX voor het eerst ETH-eeuwigdurende swaps lanceerde in 2018. Noon schatte dat een vergelijkbare dynamiek zou kunnen optreden voor XRP die doorgaat:

‘Arthur trekt deze capriolen elke keer als er een nieuwe perp-ruil live gaat. Waarom? Hij wekt de publieke angst op om offshore [institutionele] investeerders binnen te halen en die daarvoor nooit een liquide forum hadden om dat te doen. Hij deed hetzelfde met ETH in augustus 2018, het daalde met 70% in een maand. Niet goed voor $ XRP. “

WalletInvestor: 90% lager

Net als Changelly is WalletInvestor een andere website die prijsvoorspellingen voor cryptocurrency biedt met behulp van Machine Learning (ML) -technieken. Het is van nature een onvolmaakte methode, aangezien WalletInvestor uitsluitend werkt op basis van gegevens uit het verleden en het verleden geen indicatie is voor toekomstige prestaties.

Het is echter nog steeds interessant om de projecties van WalletInvestor bij te houden en hoe nauwkeurig ze zijn. Vanaf begin 2020 voorspelde de site dat de XRP-prijs in de loop van het komende jaar met meer dan 90 procent zou dalen:

“Ja. De prijs van XRP kan dalen van 0,282 USD naar 0,0183 USD. De wijziging is -93,5091%. “

Michael Novogratz: Hangt af van Ripple

Michael Novogratz is een van de meest prominente investeerders in de crypto-economie en heeft geholpen bij het lanceren van de cryptobank en het venture-bedrijf Galaxy Digital. Dienovereenkomstig heeft Galaxy overal in de ruimte investeringen gedaan, ook in Ripple Laps, dat wordt geleid door CEO Brad Garlinghouse..

Daarom is het interessant om de mening van Novogratz over Ripple en XRP te horen. Deze maand haalde Novogratz de krantenkoppen omdat hij opmerkte dat hij momenteel niet onder de indruk was van Ripple:

“Ripple, het bedrijf bezit 60 miljard van de munten, van de XRP … Dat zijn er veel … [XRP] presteerde vorig jaar enorm ondermaats … Ik denk dat het dit jaar weer enorm ondermaats zal presteren en dat is gewoon vanwege het aanbod.”

Die opmerking trok veel aandacht, dus kort daarna ging Novogratz naar Twitter om zijn mening over de kwestie verder te verduidelijken:

“GLXY is een grote investeerder in Ripple Labs. Ik zou graag zien dat ze het goed doen. [Brad Garlinghouse] heeft geweldig werk verricht als ceo. Ik merkte op dat de XRP-tokens slechter presteerden dan $btc vorig jaar omdat Ripple er veel van bezit. Ik ben de afgelopen 15 maanden bijna uitsluitend long $ btc geweest.

… Dit jaar heeft de bredere alt-markt, inclusief $ XRP, beter gepresteerd dan $ BTC. Dit heeft me verrast. Dat gezegd hebbende, zie ik dat steeds meer grote accounts worden opgeleid en opgezet om accumulatoren van $ BTC te zijn en ik geloof dat dit op basis van risicogecorrigeerde basis de beste plaats is om op crypto te wedden..

… De prijs van $ XRP wordt bepaald zoals alle prijzen. Als er meer kopers dan verkopers zijn (en het bedrijf heeft hier veel controle over) zal de prijs stijgen. Het bedrijf moet op een rationele manier distribueren en tegelijkertijd een echte en schaalbare use case opbouwen. Ik hoop dat ze dat doen. “

Galaxy: $ 0,30 op korte termijn

Niet te verwarren met Galaxy Digital, het bedrijf, “Galaxy” is een populaire cryptocurrency-handelaar op sociale media. Vorige maand voorspelde de handelaar dat XRP volgens hun handelsgrafieken “er klaar voor leek”, wat voorspelde dat XRP in relatief korte tijd $ 0,30 zou breken..

$ XRP er klaar voor pic.twitter.com/dYzMviNQLe

– Melkweg (@galaxyBTC) 22 januari 2020

Een paar dagen later schatte Galaxy dat “750 dagen bearmarkt” voorbij waren voor XRP.

Tijd om vaarwel te zeggen tegen 750 dagen bearmarkt.

Pomp het$ XRP pic.twitter.com/apkq5dY9VD

– Melkweg (@galaxyBTC) 2 februari 2020

NewsBTC: tot $ 0,30

NewsBTC is een crypto-nieuwscentrum. De afgelopen dagen hebben analisten voorspeld dat XRP te zijner tijd boven de $ 0,30 zou kunnen kraken:

“Ripple-stieren moeten sneller worden dan het weerstandsgebied van $ 0,2810 om het tempo te bepalen voor een grotere rally. In het genoemde geval zal de prijs waarschijnlijk stijgen naar de niveaus van $ 0,2880 en $ 0,2920. De De volgende grote hindernis voor de stieren is nabij de $ 0,3000.​

Het lijkt een relatief veilige voorspelling, aangezien XRP op het moment van schrijven op $ 0,275 geprijsd is. Toch is de prijsmijlpaal van $ 0,30 geen garantie voor XRP in het nieuwe jaar.

Cryptopotato: tussen $ 0,31 en 0,21

Net als Galaxy is Cryptopotato een andere XRP-handelaar die sommige Ripple-belanghebbenden nauwgezet volgen. Vanaf begin 2020 voorspelde de handelaar dat XRP waarschijnlijk zal handelen binnen het bereik van $ 0,21 en $ 0,31 gedurende het jaar:

“Als de bulls de prijs boven de 200-dagen [exponentieel voortschrijdend gemiddelde] op $ 0,26 kunnen drukken, ligt het eerste weerstandsniveau op $ 0,274 (1,618 Fibonacci-extensie). Daarboven ligt de weerstand op $ 0,289, $ 0,30 en $ 0,317. Als alternatief, als de verkopers XRP lager pushen, ligt het eerste ondersteuningsniveau op $ 0,245 (weerstand in januari). Daaronder ligt de ondersteuning op $ 0,234 (EMA voor 100 dagen), $ 0,227 en $ 0,217. “

Exante: tot $ 0,50

Exante is een Europese investeringsmaatschappij en onlangs schatte het bedrijf dat de XRP-prijs het goed zal doen dankzij de superieure positie van XRP in de crypto-economie:

“In de toekomst kan de stabiliteitsfactor de XRP-prijzen verhogen ten opzichte van klassieke cryptovaluta. Het voorspellen van activaprijzen in de volatiele cryptomarkt is een ontmoedigende taak. Denk aan de handelsstart in Bakkt als voorbeeld. Dat gezegd hebbende, [we denken] dat XRP de komende weken in het bereik van $ 0,2 – $ 0,3 zal blijven, en mogelijk tegen het einde van het jaar meer dan $ 0,5 zal stijgen. “

Peter Brandt: misschien $ 0,46

Peter Brandt is een klassieke chartist die in veel soorten activa handelt, waaronder cryptocurrencies. In de afgelopen jaren kreeg hij aandacht voor het aanbieden van wat hij positioneert als neutrale projecties op topcrypto’s zoals BTC, ETH en XRP..

Als zodanig schatte Brandt afgelopen herfst dat XRP volgens technische indicatoren op koers zou kunnen liggen om te stijgen tot $ 0,46, waarbij hij specifiek zei dat:

“Het [aanhoudende] diamantpatroon is altijd een toppatroon geweest op traditionele markten. Ik veronderstel dat patroon zou kunnen werken voor een bodem in cryptomarkten. Als je wilt weten hoe een zeer schone diamant eruitziet, ga dan naar $ XRP … In afwachting van een afsluiting boven .3038 zal de diamantbodem worden aangevuld met een aanvankelijke doelstelling van .4691 $ XRP. “

FXStreet John Isige: tussen $ 0,30 en $ 1

John Isige is technisch analist bij FXStreet, een branchepublicatie die dagelijks inzicht biedt in forex- en cryptomarkten.

Vorige maand schatte Isige dat de prijsprestaties van XRP in 2020 grotendeels afhangen van de prijsprestaties van bitcoin, zeggende:

“XRP moet eerst corrigeren van de neerwaartse trend op korte termijn en vervolgens de focus verleggen naar $ 0,30 … De prijsactie van Ripple in 2020 zal grotendeels afhangen van de beweging op de markt van Bitcoin. Zo wordt verwacht dat het Bitcoin-halveringsevenement in 2020 de prijs naar pieken boven de $ 20.000 zal leiden. De correlatie tussen de activa zal XRP beïnvloeden in een bullish rally en kan de prijs naar niveaus boven $ 1,0 trekken. Ik geloof echter nog steeds dat $ 1,0 een zeer conservatieve prijs is voor XRP. “

Met andere woorden, als BTC voor een run gaat, denkt Isige dat XRP dat ook zal doen. Iets meer dan een maand later voorspelde Isige’s collega Tomas Salles op dezelfde manier dat er binnenkort een XRP-prijs van meer dan $ 0,30 zou kunnen komen:

“XRP / USD handelt momenteel tegen $ 0,2785 na een eerste poging op het $ 0,28-niveau. De aanzienlijke stijging van vandaag volgde onmiddellijk op de beweging van gisteren boven de SMA200. De XRP van Ripple nadert een complexe zone vol weerstand, een barrière die pas ophoudt als de $ 0,315 is gepasseerd. “

Michael Van De Poppe van CoinTelegraph: tot $ 0,473

Begin 2020 vermoedde de XRP-analist Michael Van De Poppe van Cointelegraph dat de XRP-prijs op dat moment 175 procent zou kunnen stijgen voor een run naar $ 0,50.

“Tegen het einde van 2020 zal een bull-cyclus XRP naar nieuwe niveaus boven $ 1,0 blazen, terwijl de focus op $ 3,0 blijft”, zei Van De Poppe..

Brad Garlinghouse: een zegen als kleinere crypto’s wassen

Brad Garlinghouse is de CEO van Ripple. En hou ervan of haat het, Garlinghouse is goed in zijn werk als het gaat om het verdedigen en bevorderen van de merken Ripple en XRP.

Eind 2019 voorspelde Garlinghouse dat er in 2020 kapitaal zou vloeien van kleinere, falende cryptoprojecten naar grotere, meer succesvolle inspanningen zoals XRP:

“Ik denk dat je consolidatie zult blijven zien. De wereld heeft geen 3000+ cryptocurrencies nodig, en ik denk dat het hulpprogramma zal bevestigen dat er een migratie naar kwaliteit zal plaatsvinden als je wilt. “

Het is een punt waar Garlinghouse niet terugdeinst. Hij voerde later aan dat hij dacht dat maar liefst 99 procent van de crypto-economie uiteindelijk zou afwassen, wat de weg vrijmaakt voor de opmars van topprojecten zoals Ripple:

“En ik denk dat je consolidatie zult zien, waar er zeker minder dan 3000 zullen zijn. We kunnen beargumenteren hoe laag dat aantal kan gaan. Ik heb publiekelijk gezegd dat ik dacht dat 99% zou verdwijnen. “

Ook wanneer IPO? Kan de XRP-prijs beïnvloeden

Begin 2020 zei Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, dat de langverwachte beursgang of IPO van zijn bedrijf in het nieuwe jaar of kort daarna zou kunnen komen:

“In de komende 12 maanden zul je IPO’s zien in de crypto / blockchain-ruimte. We zullen niet de eerste zijn en we zullen niet de laatste zijn, maar ik verwacht dat we voorop lopen … het is een natuurlijke evolutie voor ons bedrijf. “

Het is natuurlijk mogelijk dat Ripple de komende 12 maanden geen IPO lanceert en voorlopig een privébedrijf blijft. Hoe dan ook, het lijkt duidelijk dat Ripple van plan is om de IPO-route te volgen, en wanneer die IPO wordt gelanceerd, verwacht dan dat bullish investeerders acuut in XRP stapelen terwijl de hype aanhoudt. Dit wil niet zeggen dat XRP op de lange termijn zeker is, maar eerder dat traders waarschijnlijk in paniek raken als Ripple een IPO activeert.

Bitlord: $ 224??

Laten we eerlijk zijn, u mag op geen enkel moment denken dat een XRP-prijs van $ 224 mogelijk is. Maar in het belang van het dekken van de meest bullish kant van het XRP-spectrum, alsjeblieft.

Vorige maand verklaarde crypto Twitter-influencer Sir Bitlord hun mening dat de XRP-prijs zou kunnen stijgen tot $ 224. Nogmaals, dit moet niet worden beschouwd als een gerenommeerde projectie, maar eerder als het plafond voor XRP-optimisme.

Zeg wat je wilt $ XRP

-Zeg gewoon niet dat je het niet wist

&# 128640;&# 128640;&# 128640; pic.twitter.com/WgZv4SRIpl

– Sir Bitlord (PumpGang&# 128175;) (@Crypto_Bitlord) 7 januari 2020

Bekijk het walvisalarmsysteem voor het geval dat

Sommige mensen hebben geen probleem met de activiteiten van Ripple. Anderen vinden de activiteiten van het bedrijf zeer verontrustend.

Voor het geval je geïnteresseerd bent in het volgen van de tokenverkopen van Ripple in realtime, overweeg dan om het Twitter-account ‘Whale Alert’ te volgen. Het houdt bij wanneer XRP wordt verkocht van Ripple’s geblokkeerde rekening, wat onmisbare informatie is voor investeerders of potentiële investeerders.

Ongeacht of u een voorstander of een scepticus bent, het Whale Alert-account helpt u op de hoogte te blijven van wanneer XRP wordt verkocht door officiële Ripple-belanghebbenden, een belangrijke statistiek die het waard is om altijd bij te houden..

Conclusie

Als de crypto-economie in 2020 een bullmarkt betreedt, zal XRP zeker een zegen genieten, ongeacht de fundamentals. Dat gezegd hebbende, heeft Ripple momenteel een aantal solide samenwerkingen met bedrijven als MoneyGram, maar zal dat voldoende zijn voor Ripple om ontsnappingssnelheid te bereiken?

Het is voorlopig een open vraag, maar het is duidelijk dat Brad Garlinghouse en de rest van Ripple’s belangrijkste stakeholders niet snel zullen opgeven. Verwacht daarom niet dat XRP binnenkort zal sterven. Het is misschien niet het meest sexy project in de ruimte, maar het is er een die enkele van de grootste donateurs heeft.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me