BiKi.com: SEA CEO Ethan Ng taler om forsyningskæde og udvekslinger som fremtidige finansielle institutioner

Leverer en hovedtitel med titlen “Hvad er næste” kl Blockchain Impact, 2020 Perspectives “Supply Chain” til fulddeltagelse, Ethan Ng, Sydøstasiatisk administrerende direktør for global kryptovalutabørs BiKi.com, identificerede de vigtigste tendenser, der påvirker blockchain i 2020, hvor de især går ned i rollen som forsyningskæder.

Det respekterede højttalerspanel omfattede eksperter i forsyningskæden som f.eks. Handelsdirektøren i Infocomm Media Development Authority (IMDA) fra Singapore og administrerende direktør for Karuschain, blockchain-teknologiplatform til blandt andet minedriftindustrien.

Bemærk: Dette er en pressemeddelelse

Skift til almindelig vedtagelse

De sidste 6 måneder har set, hvordan Vægten og SEC har vendt rampelyset mod den decentrale økonomi. Men allerede før dette, i 2017, da ICO-markederne var meget varme, havde IMF allerede foreslået arbejder på CBDC’er (Centralbanks digitale valutaer) til centralbanker.

“BiKi banker på dette,” insisterede Ng. ”Dette er grunden til, at vi tror, ​​at almindelig adoption vil ske. Når en af ​​de store CBDC’er er klar, som vi forventer kan ske i Q1 eller Q2 i år, vil de i sidste ende påvirke de MNC’er, der sandsynligvis vil vedtage CBDC’erne. SMV’er under dem vil via netværkseffekten give mange flere kanaler til markedet for at sprede brugen af ​​digitale valutaer til masserne. Vi skal så gennem et konkurrenceplateau, finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, og finde den model, der fungerer. ”

Singling ud blockchain-løsninger i forsyningskæden som en stor rolle i virksomhederne, påpegede Ng, at “med øget effektivt udbud vil der være øget efterspørgsel. ”

 Elefanten i rummet

BiKi CEO Ethan Ng påpegede, at i 2017 og 2018 var alle fanget i hype af mulighederne for blockchain teknologi og hvilke problemer det kunne løse. Imidlertid, med enorme innovationer, der skete i rummet, var adoptionsgraden langt under forventningerne. En meget vigtig faktor var blevet ignoreret – den enorme elefant i rummet.

Ethan Ng foreslog, at der på traditionelle markeder var behov for en finansmand – en central aktør, en bank – for at rummet kunne fungere, foreslog Ethan Ng, at der i den nyforstyrrede forsyningskæde var behov for en ny form for finanskategori..

Denne nye rolle ville blive udfyldt af nye finansielle institutioner, som kunne tilbyde mange af tjenesterne fra traditionelle finansielle institutioner, men tilpasset til den nye decentrale økonomi. Identificering af decentraliseret finansiering (DeFi) som en af ​​de største vigtige tendenser i 2020, Ethan Ng så børser, der tilbød DeFi-produkter, som fremtidens nye forstyrrende finansielle institutioner.

Voksende marked for Blockchain Supply Chain Solutions

Deleøkonomier initieret af virksomheder som Uber og Grab forstyrrede taxaindustrien. Fordi de tilbød en nyttig og levedygtig løsning, var de i stand til at vinde markedsandel og skala.

Branchespecifikke løsninger, der bruger blockchain, for eksempel inden for lægemidler og fødevarer blandt så mange andre industrier, hvor logistik og forsyningskæder oplever massive smertepunkter, har spildt over på virksomheder. Ng mente, at dette voksende marked med supply chain-løsninger vil gøre det muligt for disse nyforstyrrede industrier på samme måde at kunne vinde markedsandel og skala.

Modningen af ​​teknologien i mainstream-virksomhedsbrug mod et forestående landskab af CBDC’er og DeFi-produkter vil arbejde sammen om at øge rollen som decentralisering i økonomier, hvor digitale valutaer som f.eks. BTC og ETH vil stige.

BiKi.com: 2020-planer i en DeFi-økonomi

 Sammen med partner Knudepunkt, BiKi-udveksling har store planer om at være klar til dette scenario.

For det første ville det være lanceringen af ​​et udlånsprodukt på BiKi-børsen, der ikke bruger BTC, men USDT, hvilket ville være mere stabilt for mange spillere.

For det andet ville det være lanceringen af ​​en offentlig finansiel kæde i 3. kvartal 2020, som Ng stærkt mente, ville være et af de centrale aspekter i fremtidige finansielle institutioner i blockchain-rummet.

Som altid ser den brugerfokuserede platform som at prioritere at betjene brugernes behov. BiKi-udveksling vil sikre, at det giver de største fordele for sine brugere ved at tilbyde et stigende sortiment af finansielle tjenester og produkter til deFi-økonomien, herunder nye og innovative måder at handle på platformen.

BiKi Exchange fokuserer i øjeblikket også på at få sin licens i henhold til lov om betalingstjenester af Monetary Authority of Singapore (MAS). Singapore er et af verdens førende finansielle knudepunkter og at blive en reguleret børs her vil få kryptokurrencyudvekslingen yderligere anerkendelse og skabe brugertillid som et globalt brand, der cementerer BiKis position på forkant af blockchain- og cryptocurrency-udvekslingsindustrien.

Om BiKi.com

Hovedkvarter i Singapore, BiKi.com er en global kryptokursudveksling rangeret Top 20 på CoinMarketCap. BiKi.com tilbyder en digital aktiverplatform til handel med mere end 150 kryptovalutaer og 280 handelspar.

BiKi.com er fokuseret på at levere den sikreste, mest stabile og mest effektive kryptovaluta-handelsplatform. 100% af transaktionsgebyrerne bruges til tilbagekøb og afbrænding af platformtoken, BIKI. Siden dets officielle åbning i august 2018,

BiKi.com betragtes som en af ​​de hurtigst voksende kryptokurrencyudvekslinger i verden med akkumulerede 2 millioner registrerede brugere, 150.000 daglige aktive brugere, over 2.000 community-partnere og 200.000 community-medlemmer.

BiKi.com har modtaget investeringer fra Huobi medstifter Du Jun, Genesis Capital Zhu Huai Yang, FBG Capital, ChainUP og andre på i alt ca. 10 millioner USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me