DEXFIN Exchange lanceerde een unieke IEO-voorverkoop van VICTORIA VR fotorealistische virtual reality

Op 18 december 2020, DEXFIN-UITWISSELING startten de eerste ronde van hun unieke VR IEO-voorverkoop, deze stap opent de deur voor het meest opwindende Virtual Reality-platform van 2021 – Victoria VR.

Let op: dit is een persbericht

VICTORIA VR (Virtual Reality) is opgevat als een volledig uniek platform dat alle virtual reality-platforms met elkaar verbindt. VICTORIA VR brengt een ware virtuele revolutie teweeg met zijn fotorealistische graphics en innovatieve benaderingen. Het biedt gebruikers een gedecentraliseerde fotorealistische virtuele wereld die ten volle profiteert van de verbazingwekkende blockchain-mogelijkheden, met alle voordelen die daaruit voortvloeien.

Het VICTORIA VR-token is momenteel beschikbaar in de voorverkoop als een IEO op het DEXFIN Exchange. DEXFIN is een revolutionair FinTech-bedrijf dat een Europese crypto-uitwisseling van topkwaliteit biedt. Volledige details zijn te vinden op het VICTORIA VR website, waar u ook het Witboek VICTORIA VR.

Naast verbluffende virtuele graphics, decentralisatie en blockchain, biedt VICTORIA VR ook een passief inkomen van 20% per jaar uit staking. Andere voordelen staan ​​vermeld in onderstaand overzicht.

De virtuele realiteit van VICTORIA VR geeft je de eerste fotorealistische wereld zonder grenzen

De virtual reality-markt bloeit en zou tegen 2024 meer dan $ 70 miljard kunnen bedragen. Virtual reality creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor zijn gebruikers. We leven in een verbazingwekkende wereld die voortdurend vooruitgaat en elke dag sneller wordt dankzij nieuwere en meer innovatieve technologieën. We zijn echter beperkt. We zijn beperkt door de wetten van de natuurkunde, ons menselijk lichaam en tijd. Virtual reality biedt u echter een wereld waarin dergelijke beperkingen niet bestaan. Stel je een wereld voor waarin:

  • Je hoeft niet elke dag een uur te reizen om naar school of werk te gaan.
  • U hoeft niet over het continent te vliegen voor een persoonlijke of zakelijke bijeenkomst.
  • Samen met miljoenen andere mensen uit alle hoeken van de wereld kunt u genieten van een concert, theatervoorstelling of een tentoonstelling.
  • U kunt gemakkelijk elke plaats bezoeken en alles zijn.
  • Niemand kan de openingstijden van uw bedrijf dicteren, niemand kan uw bedrijf sluiten, niemand kan iets van u aannemen en er is geen lockdown.
  • U kunt niet door ziekte worden geïnfecteerd, u kunt niet gewond raken en u kunt niet doodgaan.

Met de wereldwijde problemen van vandaag en de steeds groter wordende wereld van technologie is het landschap van hoe we communiceren en opereren als samenleving voor altijd veranderd. Door deze ontwikkelingen ligt er voor bedrijven en mensen een kans om op een efficiënte en winstgevende manier van deze momenten te profiteren. VICTORIA VR helpt niet alleen individuen om verbinding te maken van over de hele wereld, maar maakt ook gebruik van innovatieve blockchain-technologie om het gebruik en gevoel van wat wij als valuta beschouwen uit te breiden.

VICTORIA VR: een gedecentraliseerde wereld met behulp van de blockchain

VICTORIA VR is een Massive Multiplayer Online (MMO) virtuele wereld met fotorealistische graphics gebouwd op de blockchain. Gebruikers kunnen de VR-cryptocurrency minen door hun activiteit in de virtuele realiteit van VICTORIA VR. Ze kunnen land verhandelen en hun met internet verbonden projecten en applicaties bouwen, unieke activa verwerven en creëren, een wereld vol door gebruikers gemaakte inhoud verkennen, uitdagende taken voltooien en games spelen.

Alle activa worden hier geregistreerd op de openbare blockchain. De VR-wereld is volledig eigendom van de gebruikers en de community, die ook regels creëert voor de hele community, omdat de wereld van VICTORIA VR een DAO (Decentralized Autonomous Organization) is.

Dankzij VICTORIA VR kun je je meest geheime wensen verwezenlijken en de grootste verlangens van je leven ervaren. Je kunt hier alles met iedereen delen. En je hebt altijd onbeperkte mogelijkheden – tijdens het werken, creëren, ontdekken, handelen en spelen.

VICTORIA VR gebruikt de bewezen Unreal Engine voor ontwikkeling. In de huidige extreme wereldsituatie (lockdown, economische crisis 2020, covid-19), wordt fotorealistische virtual reality een gewilde oplossing door zowel bedrijven, spelers als gewone gebruikers.

De hele VICTORIA VR-wereld is ontworpen volgens Feng Shui.

VICTORIA VR Cryptocurrency – De bestuurder van de virtuele wereld

VICTORIA VR (VR) is een ERC-20-token en is de belangrijkste valuta van VICTORIA VR. Het token dient ook als beloning voor actieve gebruikers en voor degenen die uitzetten. Het totale aanbod van de VR is vastgesteld op 168 miljard. Op dit moment is 78B VR beschikbaar voor voorverkoop als IEO (Initial Exchange Offering). Niet-verkochte tokens dienen als beloning voor toekomstige gebruikers.

  • Voorverkoop voor 0,00000006 BTC (15/12/2020 – 31/01/2021).
  • Voorverkoop voor 0.00000009 BTC (01/02/2021 – 28/02/2021).
  • Voorverkoop voor 0.00000012 BTC (29/02/2021 – 16/03/2021).
  • Vermelding op de DEXFIN Exchange en andere uitwisselingen (18/03/2021).

Uitzetten met 20% APY en handelen in virtual reality

Uitzetten is vergelijkbaar met geld op uw termijndeposito houden, maar met een veel hogere waardering. U houdt gewoon uw crypto-activa bij de DEXFIN Exchange, het creëren van een interessante bron van passief inkomen. Met het VR-token krijg je 20% per jaar vanaf uitzetten.

Dankzij VICTORIA VR kunt u ook nieuwe manieren van handelen in de virtuele wereld en nieuwe zakelijke kansen ontdekken. Bij het handelen in virtual reality kunnen gebruikers alle benodigde informatie tegelijk zien en volgen – sociale netwerken, prijzen van populaire cryptocurrencies, grafieken, indicatoren en meer.

VICTORIA VR: gevestigd in de Crypto Hub van Europa

VICTORIA VR is gevestigd in Praag, Tsjechië, waar nogal wat succesvolle games zijn gemaakt, en waar verschillende opmerkelijke uitvindingen op het gebied van crypto zijn gevonden. Enkele voorbeelden zijn de eerste mijnbouwpool (SlushPool) die in 2010 in Tsjechië begon en de wereldberoemde Trezor hardware wallet. Tsjechië behoort tot een van de meest cryptovriendelijke landen van Europa.

Met zijn fotorealistische graphics en innovatieve benaderingen brengt VICTORIA VR een echte virtuele revolutie teweeg! De VICTORIA VR-wereld is gemaakt en eigendom van zijn gebruikers en is ontworpen om de gebruikers constant te motiveren tot activiteit en om algoritmisch speurtochten te creëren, en dus om te leven zonder de makers. U kunt hier unieke activa verwerven en creëren, die vanwege hun bruikbaarheid gewild zullen zijn bij zowel bedrijven, ondernemingen als individuele gebruikers. Kijk zelf wat u beschikbaar heeft bij VICTORIA VR.

Als je nieuwsgierig bent naar meer info over VICTORIA VR en welke diensten er in de toekomst zullen worden aangeboden, volg ze dan zeker op social media:

Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over VICTORIA VR of DEXFIN EXCHANGE en welke diensten in de toekomst zullen worden geleverd, volg ze dan zeker op sociale media:

VICTORIA VR:

DEXFIN:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me