Robinhood Stock Trading App lägger till Litecoin & Bitcoin Cash Trading

Robinhood lägger till Litecoin Bitcoin Cash

Den legendariska app-fria aktiehandelsappen Robinhood har meddelat att de har börjat erbjuda Litecoin och Bitcoin Cash-handel. Meddelandet möttes med beröm på Twitter från Robinhood-fans, liksom Litecoin-skaparen Charlie Lee.

Robinhood lägger till Litecoin Bitcoin Cash

Enligt Lee har han “buggat dem i flera månader” och så det var inte en total överraskning för honom. Robinhood är dock inte detsamma som andra appar som Coinbase eller Abra, och vi kommer att gå igenom några av dessa detaljer inom kort.

Jag har bugat dem i flera månader och jag pratade med dem om det några gånger. Det är inte en total överraskning, men det tog mig oskäligt eftersom jag inte var säker på att de skulle göra det och jag visste inte att det skulle vara så snart om de lade till det.

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 12 juli 2018

Vad är Robinhood?

Robinhood är en aktiehandel-app som orsakade ett stort stänk när den släppte marknaden för några år sedan. Robinhood var tillgängligt för medborgare och invånare i USA, liksom för medborgare i Kina som har tillgång till ett amerikanskt bankkonto, eftersom det tillät användare att köpa och sälja aktier för absolut inga provisioner i någon riktning.

Appen är inte bara utan provision, utan också möjliggör omedelbar insättning och en form av pseudo-instant-avveckling. De som har tillgång till guldprogrammet kan sälja ett lager och sedan omedelbart använda intäkterna från den försäljningen för att köpa ett annat lager utan att behöva vänta flera dagar på avveckling. Den enda gången användare behöver vänta på avveckling är när de vill ta ut sina pengar.

Du kan nu köpa och sälja Litecoin och Bitcoin Cash på Robinhood Crypto, utan provision. https://t.co/RvARH0nXxX pic.twitter.com/F8mRKp8Gnb

– Robinhood (@RobinhoodApp) 12 juli 2018

Systemet har dock antidagshandlingsåtgärd aktiverat, och de som fångas dagshandel kan få sina konton kraftigt begränsade.

För flera månader sedan chockade Robinhood kryptovärlden genom att meddela att de snart skulle tillåta användare att köpa och sälja inom appen, provision och avgiftsfritt.

Inte så enkelt

Det bör noteras att Robinhood inte kommer att vara den krypteringsapp som valts för alla. Istället är IT-tjänsterna skräddarsydda för en mycket specifik typ av kryptoinvesterare.

Idag kan Robinhood-appen endast användas för att köpa och sälja fyra kryptovalutor i själva appen. Detta innebär att användare inte kan använda Robinhood som en plånbok för kryptovaluta. De kan inte göra insättningar och de kan inte heller ta ut kryptovalutor från den. I grund och botten förblir någon krypto som köpts i appen i appen för alltid.

Så vem är Robinhood-appen för? Enkelt uttryckt är det för dem som vill köpa och sälja kryptovalutor för att få vinst på prisskillnaden. Det är inte för dem som vill köpa och hålla kryptovalutor i kylförvaring, eller köpa bitcoin och byta ut det mot altcoins, eller investera det i en ICO.

Region låser i massor

En annan olycklig bieffekt av att Robinhood är USA-baserad och följer alla relevanta lagar är att appen endast tillåter kryptovalutahandel i en handfull amerikanska stater.

Specifikt kan endast kunder med en registrerad adress i följande stater delta. Dom är:

Arizona, Kalifornien, Colorado, Florida, Indiana, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Texas, Utah, Virginia och Wisconsin.

Så med endast 17 stater som är berättigade till deltagande lämnas mer än hälften av USA ut i kylan. Och det är naturligtvis resten av världen också.

Inte överraskande är staten New York inte på denna lista. Detta beror på att New York är ökänt för sina strikta kryptovalutalagar, och de kräver att alla företag som har affärer med medborgare i New York har en så kallad “bit licens”. Nyligen kunde Square’s Cash App säkra denna licens, men de är en av en ännu mindre handfull företag som har turen att få den här licensen.

Och tyvärr för den här författaren, som inte är i en av de lyckliga 17 staterna, kan vi inte försöka köpa och sälja kryptovalutor på Robinhood förstahands.

Robinhoods Crypto Future

Enligt den officiella Robinhood kryptovaluta avsnitt på deras webbplats, företaget överväger att lägga till möjligheten att ta ut kryptovalutor från Robinhood. Företaget säger att även om de inte stöder uttag nu, “planerar de att göra det inom en snar framtid.”

När det gäller att göra insättningar av kryptovaluta hävdar företaget att de inte tillåter detta eftersom deras “främsta intresse är att förhindra att pengar från olaglig aktivitet används för transaktioner på Robinhood Crypto.”

För nu men om du har turen att bo i en av de 17 godkända staterna och ditt primära mål är att bara köpa lågt och sälja högt, kan Robinhood vara en dröm. Och med tillägget av Bitcoin Cash och Litecoin-handel blev den drömmen bara lite sötare.

För resten av oss, tålamod.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me