“Paradigm Shift” första säkerhetstoken anländer till Ethereums Uniswap DEX

Uniswap

I en milstolpsutveckling för Ethereum, Uniswap och marschen för tokenisering i allmänhet har den första ERC20-token som representerar en traditionell säkerhet anlände till Uniswap, det älskvärda decentraliserade utbytet för många DeFi-intressenter.

Den token kommer via fraktionerad fastighetsinvesteringsstart RealT, som ger investerare tillgång till den amerikanska fastighetsmarknaden genom tokeniserade aktiebolag (LLC), var och en är bunden till en specifik fastighet.

De underliggande fastigheterna hanteras av ett anslutet förvaltningsbolag, vilket innebär att innehavare av RealToken inte behöver utföra en hyresvärdes traditionella uppgifter för att samla in automatiska hyresbetalningar – konverterade till Dai stablecoin – från RealT hyresgäster.

Uniswap

Följaktligen tillkännagav denna vecka RealT att sitt första utbytespar har lanserats på Uniswap, specifikt mellan eter (ETH) och RealToken knutet till företagets “flaggskepp” -fastighet på 9943 Marlowe Street i Detroit, Michigan.

&# 128680; RealT är glada att meddela!&# 128680;

… att vår flaggskeppsfastighet, 9943 Marlowe, nu är tillgänglig i @UniswapExchange!

RealT-användare kan nu köpa och sälja 9943 Marlowe RealTokens inuti Uniswap!

För mer information, läs vår release här:https://t.co/wLtGb1ECJ3

&# 128071;&# 127996; Trådtid!&# 128071;&# 127996; pic.twitter.com/QCVoMTbMU0

– RealT (@RealTPlatform) 4 november 2019

Den säkerhetstoken, varav en för närvarande kostar $ 63,75 USD och projicerar en årlig avkastning på 13,9 procent, är redo att bli mycket mer likvida med tillstånd av sin nyligen lanserade tillgångspool på Uniswap.

RealT-teamet hyllade den decentraliserade meldingen som ett “paradigmskifte” och noterade naturligtvis att traditionella fastighetsmarknader kan drabbas av betydande illikviditet:

“I takt med att fler och fler 9943 Marlowe-tokens distribueras över Ethereum kommer RealT att öka likviditeten inuti Uniswap-börsen också … Detta borde stå i skarp kontrast till traditionell fastighet, där kostnaderna för illikviditet kan sänka priset på en tillgång uppåt till 20–30%. Inte bara det, men traditionell fastighetsförsäljning kan ta 30 dagar eller mer att avveckla, ofta mycket längre för tillgångar med högre värde. ”

Den nya utvecklingen kommer i synnerhet för Uniswap när det decentraliserade utbytet just firade sitt första födelsedag den 2 november. Till och med bortom sin första säkerhetstokenpool har börsens byggare redan huggat ut plattformen som en av Ethereums första stora framgångshistorier, och de har gjort det i kort ordning.

Vitlistfaktorn

Eftersom RealTokens överensstämmer med U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) enligt den federala vakthundens Reg D- och Reg S-regler kan endast icke-amerikanska investerare för närvarande hålla sina tokens.

Den dynamiken fungerar genom en vitlistningsmekanism, varigenom RealT-investerare slutför företagets efterlevnadsprocess för att läggas till en RealTokens vitlista, som är inbäddad i en given tokens styrande smarta kontrakt. Efter godkännande kan investerare handla sina fraktionerade fastighetsaktier som de anser lämpligt.

I synnerhet i kölvattnet av skapandet av Marlowe-token Uniswap-poolen förklarade Uniswap-teamet på Twitter att det automatiska utbytet ”automatiskt fungerar med alla vitlistbaserade tokens.”

Uniswap fungerar automatiskt med alla vitlistbaserade tokens.

1) vitlista Uniswap

2) Uniswap fungerar nu för alla på vitlistan. Det fungerar inte för någon utanför vitlistan

– Uniswap &# 129412; (@UniswapExchange) 4 november 2019

Så även om 9943 Marlowe RealToken kan vara den första säkerhetstoken som anländer till Uniswap, kommer det säkert inte att vara den sista. För detta ändamål är spöket om överensstämmande öppen finansiering som drivs av offentlig Ethereum-infrastruktur inställt att expandera ytterligare.

I det minsta visar RealT: s inledande razzia på Uniswap att decentraliserade utbyten långt ifrån är begränsade till stereotypen att bara vara domänen för ett modernt, transnationellt “vilda västern” och kan underlätta aktiviteter i linje med internationella regleringsregler.

I en relaterad Twitter-tråd om varför Ethereums DeFi inte bara var en modefluga, hävdade kryptovalutaexpert och analytiker Eric Wall att RealTs token som anlände till Uniswap representerade en innovativ avvikelse från traditionell ekonomi:

”Jag tror att vissa som är skeptiska till DeFi inte uppskattar hur besvärligt det är att göra dessa saker via det traditionella finansiella systemet. Att göra dessa saker utan att behöva underteckna ett enda papper eller skaka en enda hand är oerhört kraftfullt. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me