Morpheus Labs tycker att Blockchain-utveckling kan bli enklare

Morpheus Labs

Blockchain-utvecklingskostnader är inte billiga. Singapore-baserat företag Morpheus Labs tror att deras Blockchain-as-a-Service (BaaS) -plattform kan hjälpa blockchain-adoption att spridas. Företaget har utvecklat en plattform som kan hjälpa företag som vill skapa blockchain-baserade lösningar, och det har fått stor uppmärksamhet nyligen.

Allt som utnyttjar blockchains potential att skapa effektivitet kommer förmodligen att vara ett bra ställe att vara. Blockchain-industrin förväntas växa till en industri på 20 miljarder USD + USD 2023, vilket är en sammansatt årlig tillväxttakt på 80%. Det kan vara anledningen till att Morpheus Labs har cementerat partnerskap med ett brett utbud av företag, liksom några stora namn inom utbildningsområdet..

Morpheus Labs

Hittills har Morpheus Labs skapat arbetsrelationer med bland annat NULS, VeChain, QuarkChain, NeuroChain Tech och NEM. Företagets koppling till VeChain är särskilt intressant eftersom det arbetar för att skapa blockchain-applikationer på företagsnivå som kan skalas upp för att ta de jobb som större företag som IBM har kunnat landa.

Morpheus Labs tänker stort

IBM använder för närvarande sin version av Hyperledger för att ersätta många arkaiska informationssystem. En av de mest framträdande är IBM Food Trust, som ingår i Walmart för att hålla koll på sin gröna gröna försörjningskedja. Konsekvenserna för plattformen är enorma, och det är möjligt att IBM förstärker en första fördel i blockchain-utrymmet på grund av deras befintliga tillgångar och anslutningar.

Morpheus Labs VD Chuang Pei-Han kommenterade Forbes det där,

”Vi såg luckorna och förstår smärtan, och därför är vi förstahandlare och vi är engagerade i att bygga ett inkluderande och omfattande samhälle och ekosystem. Med detta sagt är vi den första plattformen som omfamnade variation och den första ombord på många kända blockchain-partners. Våra teknologifunktioner gör det möjligt för användare att utveckla och snurra upp flera blockkedjor inom den gyllene tidsramen på 5 minuter. ”

Idén att ett företag skulle få tillgång till färdig blockchain-arkitektur som skulle kunna anpassas till deras behov vänder upp och ner på det nuvarande blockchain-utvecklingsutrymmet. I stället för att behöva kontraktera skräddarsydda blockchain-utvecklingstjänster kan företag få blockchain att arbeta för dem, med ett minimum av pengar.

Att ha öppen tillgång till billig blockchain-arkitektur öppnar också upp fältet för nya idéer, som inte behöver miljontals dollar för att ta med betatestning. Blockchain har varit ett esoteriskt utvecklingsutrymme, men det verkar förändras.

Utbildningsvinkeln

Morpheus Labs arbetar också med universitet för att skapa fler blockchain-utvecklare. Företaget välkomnade nyligen EMBA-studenter och forskare från Tsinghua University och National Taiwan Normal University. Tsinghua University har också formella kontakter med Ripple Labs, ett annat företag som vill växa blockchain-utrymmet via utökade utbildningsalternativ.

Pei-Han kommenterade att ”Nyckeln till ett bra partnerskap är inte alltid att titta på ytnivåvärde. Strategisk planering och utsikter hjälper till att välja rätt långsiktig partner. Grunden för ett partnerskap bör alltid komplettera varje företag i behov, ”i samma Forbes-artikel.

Vid den här tiden kommer blockchain-utvecklingsutrymmet bara till sin rätt. Företag som Morpheus Labs är viktiga för blockchain-utrymmet, eftersom de ger små och medelstora företag fler alternativ för hur de kan utveckla blockchain-plattformar. Eftersom priserna för blockchain-utveckling sjunker kommer branschen sannolikt att mata på sin egen framgång i en god cykel.

Hur händer betalning?

Den stora frågan svänger sedan till kryptos och hur de kommer att passa in i de nya blockchain-baserade registersystemen. Företag som PowerLedger har visat hur kraftfull blockchain kan vara i alternativa energisystem, men de kräver att transaktioner avvecklas utanför det etablerade finansiella systemet..

För att blockchain ska kunna leverera maximal effektivitet är det troligt att det befintliga finansiella systemet, med fiatvaluta inkluderad, ersätts av en valuta som gör det möjligt för blockchain att leverera de kostnadsbesparingar som det kan skapa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me