Litecoin (LTC) Grundare Charlie Lee ger Stellar (XLM) ett kompletterande komplement

Litecoin vs Stellar

Litecoin-skaparen Charlie Lee har varit känd för sitt tillfälliga kontroversiella uttalande på Twitter. Idag var inte annorlunda eftersom Lee har väckt Stellar-samhällets ilska med en bakåtkompliment. Reaktionerna på Twitter var blandade, men i allmänhet tycktes samhället inte vara ett stöd för Lees påstående att Stellar Lumens inte förtjänar sitt marknadsvärde eftersom det inte är en brytvaluta.

Litecoin vs Stellar

Så vad sa Lee, exakt?

Lee: Bra jobbat Stellar … Inte!

Här är Lees ursprungliga Tweet från tidigare som redan har samlat över 500 kommentarer:

Grattis till Stellar med att passera Litecoins marknadsvärde. Som sagt, det är verkligen inte meningsfullt att jämföra marknadsintäkter för mynt som är "tryckt", b / c de har en uppblåst marknadsvärde. Jag kanske är gammal skola, men jag bryr mig bara om decentraliserade gruvmynt.https://t.co/n6va1YWoiD pic.twitter.com/4IMJ7iqg3H

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 20 juli 2018

I grund och botten gratulerade han Stellar, men föreslog att på grund av det faktum att Stellar Lumens inte bryts genom bevis på arbete eller bevis på spel, att de på något sätt förtjänar sin värdering och därmed marknadsmässiga tak.

Som svar på ett antal kommentarer kvar till Tweet föreslog Lee att endast kryptovalutor som distribueras genom en gruvbelöning av någon typ är verkligen decentraliserade.

Detta är samma metod som används av bitcoin-skaparen Satoshi Nakamoto. I den ursprungliga bitcoin-vitboken säger Nakamoto att användning av en blockbelöning för att fördela valutan kommer att bidra till en bredare distribution – i motsats till en centraliserad modell som en centralbank.

Stellar Lumens, å andra sidan, bryts inte och utfärdades istället av Stellar Foundation.

För att distribuera tokens, utförde Steller det som i huvudsak är en airdrop och gav bort en stor del av de tillgängliga lumen gratis. Idag distribueras lumen genom en process som gruppen kallar inflation som återigen släpper dem utan en monetär eller beräkningskostnad.

Gemenskapsmål: Charlie Lee

Lee såg en ganska motreaktion för sin kommentar och föreslog att Stellar Lumens och andra icke-utvunna kryptovalutor som XRP inte förtjänar sitt marknadsvärde. Här är några exempel på skuggan som kastas mot Lee som svar på hans “komplement”.

Jag köpte helt in ditt ‘decentraliserade’ ego när jag först började köpa krypto. Tror till och med att du sålde av rätt skäl. Dessa tweets verkar osäkra. Som en vegansk yogainstruktör som tycker att han är bättre än alla men har en falsk manbulle och äter bacon. Namaste Lee

– Crypto Utah // Fake Empire (@FxFsupreme) 20 juli 2018

Backhanded komplimang? Detta visar bara hur osäker du är om verklig framväxande teknik snarare än din kopia och klistra in B.S. PoW-mynt.

– Sir Bagsalot (@BagsalotBTC) 20 juli 2018

Om du fortsätter att publicera jalouse-tweets om andra mynt som gör bättre än LTC, kommer du att förlora! Försök att tweeta fler uppdateringar och goda nyheter om LTC istället, för det verkar inte som om du gör mycket på det senaste!

– Ilario Liburni (@IlarioLiburni) 20 juli 2018

Litecoins osäkra framtid

Under de senaste 18 månaderna har LTC verkat vara en mycket solid tillgång med en tydlig bana och användningsfall. Eftersom bitcoinavgifterna var för höga var Litecoin den valutakurrency som valts för att spendera. Nu har Litecoin sett ett antal nya och mycket smidiga konkurrenter komma till scenen som Bitcoin Cash, Dash, Ethereum Classic och många andra populära val som erbjuder ännu lägre transaktionsavgifter än Litecoin.

Vad som är värre är att Litecoin-gruvdrift utan tvekan har blivit mycket centraliserat på grund av att det kinesiska företaget Bitmain är den enda seriösa leverantören av Scrypt-kompatibla gruvarbetare och att Bitmain driver sin egen Litecoin-industriella gruvdrift.

Litecoin skapare poserar för foto med Bitmain VD Jihan Wu

Till och med Charlie Lee själv har anklagats för att ha centraliserat Litecoin när han ökänt sålde alla sina LTC-innehav när tillgången var på sin högsta nivå på över $ 300 vardera.

Men det är inte allt undergång och dysterhet för en gång nummer tre tillgång. Litecoin har nyligen samarbetat med TokenPay vid köp av en stor bit av en tysk bank, samt en handfull andra banbrytande partnerskap som kan visa sig hjälpa till att hålla Litecoin relevant och utvecklas.

Litecoin-priserna har nyligen varit stabila mellan $ 70- $ 90, så ur ett monetärt perspektiv verkar Litecoin säkert för tillfället. Men Litecoin Foundation kommer utan tvekan att behöva fortsätta arbeta hårt för att se till att den här tillgången inte blir irrelevant inför viss brant konkurrens.

Bilder via @SatoshiLite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me