Förutsägelse: Bitcoin kommer snart att vinna $ 30 000, $ 100 000 till 2021 & $ 500 000 så småningom

Bitcoin

Efter att ha fallit 4000 dollar på 48 timmar två veckor tillbaka verkar tjurar vara redo att skjuta Bitcoin (BTC) högre igen. I skrivande stund har BTC ökat med 5% under det senaste dygnet, och befunnit sig byta händer för över 13 000 dollar per styck.

På tal med CNBC föreslog Mark Yusko, en institutionell investerare som blev kryptotjur och fondförvaltare, att kryptovalutan skulle ha utrymme att gå upp till $ 30.000 innan en dramatisk korrigering. En övergång till $ 30.000 skulle innebära att Bitcoin skulle behöva vinna 133% från den plats där det är idag.

Bitcoin

$ 30.000 snart, $ 100.000 till 2021

Enligt Yusko kan Bitcoin slå $ 30 000 utan en stark, utökad korrigering på grund av att den ligger i en parabel i hans ögon. Under de senaste månaderna har världen faktiskt sett att BTC skjutit i höjden och gjort vinster som har gjort institutionella investerare avundsjuka, allt medan många vanliga tillgångar har relativt stagnerat bland rädslan för en förestående lågkonjunktur..

Bitcoin tjur @MarkYusko säger att kryptovalutan kan slå $ 30 000 före nästa stora tillbakadragning pic.twitter.com/JHPY4cc59x

– CNBC: s snabba pengar (@CNBCFastMoney) 8 juli 2019

Det grundläggande resonemanget för ett paraboliskt steg till $ 30.000 förklarades inte exakt, av Yuskos kamrat vid Morgan Creek Digital Assets, Anthony “Pomp” Pompliano hävdar att oansvarig finanspolitik och institutionellt engagemang kommer att vara de främsta drivkrafterna för BTC under de kommande åren..

Tillbaka till CNBC: s intervju. Yusko fortsatte efter att ha tappat $ 30 000 att Bitcoin kunde nå $ 100 000 fram till 2021. Som det var skrivet i ett nyhetsbrev, Pompliano är 75% säker på denna förutsägelse, och det kan antas att Yusko också är det. Sex siffror kan verka irrationella för en tillgång som du inte ens kan röra vid, men duon är övertygade om att Bitcoins blockbelöningsreduktion kommer att ha en monumental effekt på efterfrågan på denna framväxande marknad.

400 000 dollar så småningom? Vad?

Det är viktigt att notera att enligt Yusko är $ 100.000 inte slutspelet för Bitcoin. I själva verket långt ifrån.

Under en intervju med BloxLive TV, ett kryptocentrerat uttag, föreslog Morgan Creek-grundaren att BTC kunde uppskatta var som helst mellan $ 400 000 och $ 500 000 i god tid. Detta uppenbarligen prismål uteslutet från vänster beräknades genom att ta marknadsvärdet av guld och dela det med den ungefärliga mängden Bitcoin som kommer att finnas om ett decennium eller två.

Du förstår, som Grayscale Investments, Yusko & Co. tror att Bitcoin fungerar som ett bättre värde än guld. För det första bör nivån på investerarnas intresse för guld teoretiskt sänka med tiden, eftersom digital teknik tvingar fysiska pengar och tillgångar att existera. Och för det andra, som Yusko förklarar, är Bitcoin mycket lättare att transportera, dela och handla än guld, vilket betyder att så länge som grundläggande faktorer driver priset, bör mycket av ädelmetallens värde sippras till kryptovaluta.

Som gråskala skulle kvitta, “bye gold, buy Bitcoin”.

Inte den enda “Mainstream” Bitcoin Bull

Yusko var inte den enda starka Bitcoin-förespråkaren som lovordar denna tillgångsklass på live-tv. Nästa dag uppmanade CNBC: s “Power Lunch” -segment Tom Lee, grundaren av Fundstrat Global Advisors, att prata om Bitcoin.

Som ett resultat av den till synes irrationaliteten i Bitcoins senaste svängning uppåt ifrågasatte CNBC-ankarna marknadsanalytikern om hans tankar om katalysatorerna bakom flytten högre. Precis som Morgan Creek partner samlade Lee sina synpunkter på finanspolitiken. Han berättade för uttaget och dess tittare att Federal Reserve och andra centralbankers förnyade försök att sänka räntorna och underlätta ekonomin kommer att vara medvind för BTC. Du ser, på kort sikt är lättnad en välsignelse för Bitcoin, eftersom lägre räntor hjälper pengar att flöda till tillgångar som anses vara “riskabla”. Och på lång sikt ökar lättnadspolitiken risken för hyperinflation, vilket utan tvekan kommer att vara en händelse som helt validerar Bitcoin.

Så många positiva faktorer som stöder högre $ BTC och makrofaktorer, #MMT och den globala centralbankens lättnad är medvind.

Om tidigare instanser av nivå 10 FOMO (3% av prishistoriken), #bitcoin överträffar lätt $ 20 000 hela tiden. #BTD

Cc:@MelissaLeeCNBC @ScottWapnerCNBC @PowerLunch https://t.co/Hb2wRd1wGc

– Thomas Lee (@fundstrat) 9 juli 2019

Lee noterade också att förra gången BTC passerade 10 000 dollar nådde den 20 000 dollar bara några veckor senare. Han förväntar sig att en liknande händelse kommer att spela nu, trots hur irrationellt det kan låta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me