Binance Prepping för Crypto DEX Launch, VD CZ bekräftar

Trots sin ungdom har Binance, ett Malta-registrerat kryptobörs, snabbt etablerat sig som en av branschens finaste mångfacetterade startups. Enligt uttalanden från Binances vd, branschens gyllene barn Changpeng “CZ” Zhao, sportar flaggskeppsbörsen tio miljoner användare.

Även om detta är en käftande prestation i och för sig, presenterade företaget planer på att starta en decentraliserad börs (DEX) under 2018, eftersom CZ spionerade fördelarna med icke-mellanliggande transaktioner.

Binance DEX

Crypto Insider Changpeng Zhao talar om Binances DEX

Lite var känt om projektet fram till augusti 2018, då Zhao släppte en “avslappnad, grov och pre-alfa” -titt på plattformen, som inte hade något grafiskt användargränssnitt (GUI) att tala om vid den tiden. Sedan det ödesdigra datumet i augusti har den kinesiska teknikentreprenören hållit pedalen på metallen och släppt en ström av videor, bilder och uttalanden om denna framväxande aspekt av Binances verksamhet.

Detta kom till en topp tidigare i veckan, när CZ tog till sin Twitter-sida, som har kommandot över 275 000 starka ögon och öron, för att hävda att när nyårsfirandet har inträffat fortsätter Binance DEX-teamet att “BUIDL.” Han antydde att lanseringen av plattformen är nära, tillade Zhao att inte bara ett testnät av Binance Chain – DEX: s hemfält, så att säga – drev att välja partners, men integration med Ledger Nano hårdvaruplånböcker är precis runt hörnet.

Släppt tillsammans med den här kommentaren var en bild av den ännu inte släppta Binance Block Explorer, klädd i den definierade, välkända och gultonade designen som har blivit uppstartarens telefonkort.

Även om det är en semester för vissa, vår @binance_dex teamet fortsätter att #BUIDL, och har släppt en ny version av Binance Chain testnet till våra partners, med @LedgerHQ support, tillsammans med dokument (mycket utkast). Det är semi-offentligt tillgängligt, om du vet var. Framåt! pic.twitter.com/KJoKXmbcUE

– CZ Binance (@cz_binance) 6 februari 2019

Zhao fortsatte med att berätta mer om sin senaste satsning i en Q&En liveström. Han förklarade att Binance Chain kommer att använda DPOS-konsensusmekanismen Delegated Proof of Stake, medan BNB kommer att fungera som nätets gas, precis som ETH är för Ethereum.

Binances brinnande ledare tvingade till och med att på grund av Binance Chain barebones karaktär – brist på en virtuell maskin betyder inga smarta kontrakt – nätverket borde kunna generera en sekund block, var och en avser “ett par tusen” transaktioner. Även om Vitalik Buterin skulle hävda att en sådan hög dataflöde är tjur, verkar CZ övertygad om att hans hjärnbarn borde kunna stödja bördan av transaktionskravet från tiotusentals klamrande kryptokonsumenter..

Som avslutning gjorde han sitt bästa för att förbli nebulös och Zhao noterade att DEX: s beta-iteration kommer att lanseras under de kommande “par veckorna”, men var försiktig med att avslöja det planerade släppdatumet för den slutliga produkten.

Vad annat är nytt för Binance?

Nyheter om DEX kommer precis efter att företaget gjorde en handfull meddelanden de senaste veckorna. Tillsammans med att starta ett krypto-till-fiat-utbyte i Jersey, som möttes med omfattande efterfrågan från europeiska medborgare, fick Binance ett partnerskap med Simplex, vilket gjorde det möjligt för konsumenter att köpa kryptovalutor via kredit- och betalkort. Uppstartsindustrin samarbetade också med Tron för att vara värd för ICO för BitTorrent-token, ett projekt baserat på det världsberömda torrentekosystemet som delar sitt namn.

Binances oupphörliga framsteg i rätt riktning har till och med fångat Erik Voorhees uppmärksamhet, som Forbes betraktade som “Bitcoins sista vapenskytt”. I en ny tweet påpekade advokaten mot etablering, som står bakom ShapeShift Exchange, CoinCap och KeepKey-satsningarna, att han är “imponerad och inspirerad” av den “otroliga framgången” som Binance har uppnått i det senaste minnet. Voorhees fortsatte att hylla Zhao och till och med påpekade att han har hållit ett öra mot marken, särskilt eftersom den tidigare OkCoin-chefen har skalat krypteringsvärlden.

Man kan inte låta bli imponerad och inspirerad av den otroliga framgången @binance har uppnåtts under de senaste 1,5 åren. @cz_binance det har varit fantastiskt att titta på din stigning, fortsätt med det bra #buidling

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 7 februari 2019

Binance kan bara vara bara en nybliven i Bitcoins relativt långa historia. Men med detta uttalande i spetsen, skulle många hävda att företaget kommer att fortsätta att överträffa sina konkurrenter, särskilt på grund av dess förmåga att hålla sig flytande i brutala, benkrossande nedgångar på marknaden..

Det faktum att BNB, den nystartade interna token, har stigit till de övre delarna av det digitala tillgångsutrymmet förstärker bara detta tema. Enligt Blockonomis marknadsanalysverktyg är BNB, som snart kommer att utfärdas på Binances egen blockchain, nu den tionde mest värdefulla kryptovalutan genom marknadsvärde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me