5 kryptovalutaprojekt att titta på om Altcoin-säsongen återkommer

Alt säsong

Sökningar efter “Altcoins”, kryptokononiens allmänna fras för kryptokurvor som inte är bitcoin (BTC), får lite ny dragkraft för sent, per Google Trender.

Den dynamiken har lett till att vissa kunskapsutövare i rymden hyllar, troligtvis i förtid, ankomsten av altcoin-säsongen som vi såg 2017, då många mynt med små cap, mid cap och big cap upplevde en akut välsignelse i sina värderingar.

Alt säsong

Domen är fortfarande ute om den cykeln upprepas ännu. Bearish trender kan fortsätta i flera år. Men om en altcoin-säsong är nära, finns det några projekt som är värda att titta på som solida utmanare för att göra ytterligare inbrott i toppnivån av kryptovalutor efter marknadsvärde.

Altcoins

“Altcoins”

1. ChainLink (LINK)

Vi har stora förhoppningar för Chainlink; Decentraliserade orakel är förmodligen en av de mest underskattade berättelserna i kryptorummet hittills, och det gör ChainLink till ett av kryptoekonomins mest underskattade projekt.

Chainlink-prisanalys

För att smarta kontrakt verkligen ska bli revolutionerande måste de interagera med data som ligger utanför en viss kedja. Det är där ett mellanprogram som ChainLink kommer in, eftersom projektet låter dig bygga dina egna decentraliserade orakel för att ansluta blockkedjor till den verkliga världen.

Om utrymmet tar fart och ChainLink-teamet fortsätter att göra tekniska framsteg på sin färdplan är denna symbol avsedd för en mycket högre position i kryptoekonomin.

 • Chainlink Guide
 • Oracle-problemet
 • Chainlink-pristabeller

2. Stellar Lumens (XLM)

Stellar betalningsnätverk har sett några imponerande framsteg under det senaste året, vilket har satt blockchain-projektets ursprungliga kryptovaluta, lumen (XLM), för ytterligare framgång framöver.

Stellar Consensus Protocol

Den här månaden släppte den tyska kryptolångivaren Bitbond sitt erbjudande om säkerhetstoken (STO), BB1, i Stellar-nätverket. Omfamningen kan få andra företag att följa efter, vilket i sin tur ökar lumens framträdande. Coinbases nya lista över XLM den här veckan kommer också att höja myntets profil.

Och om Stellar fortsätter att samarbeta med kraftverk som IBM i projekt som Blockchain World Wire-avvecklingssystemet, har XLM ytterligare utrymme att stiga fortfarande.

 • Stellar Guide
 • Stellar Coinbase Listing

3. Cardano (ADA)

Cardano-projektet verkar vara en sovande jätte i kryptoekonomin.

Teamet för det smarta kontraktsspelet gick in i 2019 på att ha bara publicerade en uppsats visar hur proof-of-stake (PoS) sidokedjor kommer till Cardano. Och projektets Shelley-uppgradering, som formellt kommer att införa insättning, har aktiverats på Cardano testnät.

Cardano ADA-pris

Dess ledarskap är bra, byggarna är begåvade och visionen materialiseras. Nätverkets mynt, ADA, skulle kunna konsolideras som en topp 10-krypto under överskådlig framtid i enlighet med detta.

 • Cardano Guide

4. Tillverkare (MKR)

Maker-projektet förlitar sig på ett dual-token-system, där MKR är den styrning och avgift som används i samband med Dai (DAI) stablecoin.

Maker-teamets Collateralized Debt Position (CDP) Portal, som underlättar decialiserade lån från Dai, har visat sig vara extremt populärt inom Ethereum-samhället det senaste året..

Tillverkare Dai

Och MKR såg bara en anmärkningsvärd vinst, efter att ha använts för att rösta på en Dai-stabilitetsavgift ökar som hjälpte till att korrigera stablecoin dollar-peg. Tillväxten av Dai och efterfrågan på MKR att delta i stablecoins ekosystem kan driva styrningstoken högre de närmaste månaderna.

 • Maker Guide
 • Ökning av avgiftsstabilitetsavgift

5. Tezos (XTZ)

Tezos och dess insatsmöjligheter är uppenbarligen en stor del av Coinbases framtid.

Det är enligt den senaste rapporteringen som avslöjade att det amerikanska börsen hade anställt Luke Youngblood, den tidigare arkitekten för Tezos satsningsmodell. Implikationen? Den nya interna XTZ-maestroen skulle hjälpa företaget att bygga styrning och insättningstjänster på sin Coinbase Custody-plattform.

Tezos

Som sådan är det rättvist att anta att XTZ kan vara kronjuvelen i Coinbases inledande insättningstjänster.

Fastighetsportföljen Elevated Returns tillkännagav också tidigare i år att de ville lansera STO: er för 1 miljarder USD via Tezos-nätverket. Projektet har minst sagt utsikter.

 • Tezos Guide
 • Senaste Tezos-uppdateringar
 • Blockchain Governance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me