William Shatner samarbejder med Londons Mattereum om Tokenized Collectibles

William Shatner

Elskede kulturikon William Shatner har slået sig sammen med det London-baserede Mattereum i et partnerskab, der vil bruge opstarts Ethereum-centreret Asset Pass-teknologi for at sikre ægtheden af ​​samleobjekter i den virkelige verden.

Afsløret som en del af festiviteterne i New York Blockchain Week, vil initiativet vise, hvordan Mattereums juridisk bindende tilgang til smarte kontrakter og tokenisering kan bringe overlegne sikkerheds- og ægthedsgarantier til den måde, hvorpå handel finder sted omkring fysiske aktiver, f.eks. samlerobjekter.

William Shatner

At holde en autograferet actionfigur af “Capt. James Kirk i afslappet påklædning, ”fremhævede Shatner følgelig i sin egen annonceringsvideo den første såkaldte“ digitale tvilling ”, der formelt blev lanceret af Mattereums Asset Passport-system.

“En chip, et token, min underskrift og et nummer … enestående,” sagde Shatner.

Kryptonere! Mine venner @VitalikButerin & @ElonMusk forsøgte at beslutte, hvad vi skulle bygge videre på @Ethereum. Jeg har ventet & venter &# 128580; Jeg besluttede endelig at gøre noget selv. Tilslut dig mig! &# 128536; Regning   &# 128073;&# 127995;https://t.co/S8A6lAjapU # MCC2019 #blockchainweeknyc #atomicswapnyc @mattereum pic.twitter.com/NEd8MSVwHC

– William Shatner (@WilliamShatner) 10. maj 2019

Vinay Gupta, administrerende direktør for Mattereum og engangskoordinator Ethereum, hyldede partnerskabet som endnu et skridt, der peger mod en “ny måde at tænke” på, hvordan den digitale verden og den fysiske verden kan eller endda skulle interagere:

”Mattereum væver det digitale og det fysiske sammen på en ny måde. I dag kontrollerer vi, at aktiver er ægte. Snart vil vi fremvise vores blockchain-systemer til ubesværet, elegant handel, overførsel, track and trace, endda fysisk søgning. Det kommer fra en ny måde at tænke på, hvordan computere kan opgradere fysisk materie til noget mere konceptuelt, mere lydhørt. Vi vil også give rammerne for miljøpåvirkning og kulstofsporing. ”

Mere om Mattereum

Mattereum-protokollen sigter mod at “flytte aktiver på en måde, som loven anerkender” ved hjælp af blockchain-teknologi, dvs. Ethereum.

Projektet ledes af krypto-økosystem-standouts som Gupta og virksomhedens chefforsker Ian Grigg, skaberen af ​​Ricardian Contracts – det “kanoniske designmønster til at binde en juridisk kontrakt til et digitalt aktiv”, der er udnyttet i hjertet af Mattereum, pr. Grigg’s virksomhed destinationsside.

Mattereum bruger et “Smart Property Register” til autoritativt at spore aktivpas, der selv sporer ejendomsrettigheder og forhindrer dobbelt udgifter omkring fysiske aktiver, som Shatners kaptajn Kirk-actionfigur. Aktivpas, som samtidig er lovlige og smarte kontrakter, forbinder en ejer med et objekt og omfatter Smart Property Register.

Fordelene ved et sådant tokeniseret system? Fysiske aktiver kan blive ekstremt likvide med hensyn til handel. Selv opsætning af sådanne aktiver vil være mulig i fremtiden, siger Mattereum.

Den unfurling tendens til tokenisering

Mattereum er lystfiskeri for at hjælpe med at bestille en stadig mere tokeniseret verden. En industri, der synes primet til at bruge et sådant system? Ejendom.

Fluidity, resultatet af en fusion mellem en ConsenSys DEX og mægler-forhandler Propellr, annoncerede på sit eponyme Fluidity-topmøde den 9. maj, at det ville være et beløb på prioritetslån på Ethereum senere på året.

Initiativet vil starte ved hjælp af smarte kontrakter til at tokenisere fast ejendom i større amerikanske jurisdiktioner som New York og Californien for at starte. Og Fluidity er heller ikke det eneste projekt, der arbejder for at bringe tokenisering til fast ejendom gennem Ethereum.

RealT, som også blev lanceret i denne måned, er ligeledes gunning for at tilbyde digitaliseret ejendom via tokens.

1 /

RealT er lanceret! Fast ejendom, symboliseret på Ethereum!@RealTPlatform

Internet side: https://t.co/GOVlhTiSNb

Denne tråd tager dig fra 0-60 om RealT!

– DavidHoffman.eth&# 129506; (@TrustlessState) 9. maj 2019

Og flere industrier ud over fast ejendom henvender sig også til Ethereum-tokens.

For eksempel meddelte Societe Generale (SocGen), Frankrigs tredjestørste bank og Europas sjette største, sidste måned, at den havde frigivet en række obligationer i form af sikkerhedstokens oprettet gennem Ethereum.

Obligationsudbuddet, der blev bakket op af € 100 millioner EUR, markerede første gang, en storbank har henvendt sig til en offentlig blockchain for at understøtte et almindeligt aktiv. SocGen karakteriserede Ethereum som i stand til at strømline obligationsudstedelsesprocessen:

“Denne live-transaktion udforsker en mere effektiv proces for obligationsudstedelser […] Den foreslår en ny standard for udstedelser og handel med sekundære markedsobligationer og reducerer omkostningerne og antallet af formidlere.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me