WeChat forbyder Bitcoin- og kryptovalutatransaktioner i den seneste politikændring

Wechat

WeChat, Kinas sociale mediegigant, har forbudt Bitcoin- og kryptokurrency-betalingskanaler i et nyopdateret servicepolitisk dokument. Nyhederne kommer som et slag for OTC-kryptokurrencyhandlere og -mæglere, der har påberåbt sig tjenesten for deres forretning.

WeChat-forbuddet er den seneste indsats fra Beijing for at forbyde handel med kryptokurrency i sin helhed i landet. I mellemtiden nyder kryptokurrencymarkedet i øjeblikket en dag med positiv prisvækst, hvor størstedelen af ​​de 100 bedste mønter posterer 24-timers gevinster.

Wechat

WeChat forbyder Bitcoin

I en politikopdatering offentliggjort tirsdag (7. maj 2019) annoncerede de kinesiske sociale medier, forbuddet mod betalingskanaler for kryptokurrency. Sælgere kan ikke længere offentliggøre nogen symboludstedelse eller endda Bitcoin og kryptokurrencyhandelsaktiviteter.

Urgh, Wechat har lige opdateret sin betalingspolitik .. Forhandler kan ikke tjene nogen symboludstedelse / fundraising eller kryptohandelsaktiviteter, ellers vil kontoen blive afsluttet

Da de fleste OTC-transaktioner sker i wechat, kan dette påvirke lokal likviditet i nogen grad pic.twitter.com/TdNIO6cggS

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 7. maj 2019

WeChat-brugere, der ikke overholder direktivet, får deres konti afsluttet. Ifølge meddelelsen træder politikændringen i kraft i slutningen af ​​maj 2019.

Denne udvikling er ikke den første anti-Bitcoin-handling, der udføres af den Tencent-ejede sociale medieplatform. Tilbage i august 2018 startede virksomheden afnotering brugere for at levere nyheder og opdateringer om de seneste begivenheder i cryptocurrency- og blockchain-teknologiindustrien.

Censurdrevet så WeChat-konti for populære nyhedsplatforme som Caixin, Huobi Zixun og Caijing for at nævne nogle få taget fra platformen. Til forsvar for sig sagde WeChat, at nogle af regnskaberne var i strid med landets love om instant messaging-tjenester.

Flere likviditetsproblemer for kryptovaluta i Kina

Tweeting om nyhederne, Dovey Wan, grundlægger af Primitive og en bemærket pålidelig kilde til kryptovaluta-nyheder fra Kina, afviste den negative indflydelse, som flytningen ville have på Bitcoin OTC-likviditet i landet.

Siden det kinesiske myndigheds forbud mod handel med kryptokurrency i 2017 er handlende blevet tvunget til at være afhængige af OTC-platforme. Disse platforme bruger WeChat, der har over en milliard abonnenter som en kommunikationskanal.

Som reaktion på nyheden erklærede Binance CEO, Changpeng Zhao, at virkningerne kun ville være midlertidige, og at markedet vil komme op med et alternativ. Zhao kommenterede yderligere, at sådanne begrænsninger normalt tvang flere mennesker til at vedtage kryptovaluta.

Ærligt talt ville det være svært at slå WeChat-løn, hvis de er relativt åbne. (UX er god). Men flere og flere begrænsninger tvinges dem (sandsynligvis ikke deres eget valg). Gå #crypto!

– CZ Binance (@cz_binance) 7. maj 2019

Binance-chefen drillede også muligheden for, at beslutningen fra WeChat måske var blevet tvunget. Beijing har konsekvent gjort en indsats for at kvæle alle former for cryptocurrency-relaterede aktiviteter og har en historie med at censurere sociale medieplatforme.

Kina efterlader ingen sten unturned i Anti-Crypto holdning

WeChat-meddelelsen er en af ​​de mange forgreninger af Kinas anti-Bitcoin-holdning. Tilbage i september 2017 forbød regulatorer ICO’er, før de forbød handel med kryptokurrency.

Udvekslingsplatforme baseret på fastlandet er nødt til at flytte til mere brugervenlige jurisdiktioner, da regeringen fortsatte sin klemme. Flere platforme flyttede oprindeligt til Japan, hvilket gjorde landet til at blive de facto-handelshub i det asiatiske kryptokurrency-teater.

Kinesiske myndigheder stoppede ikke med at forbyde lokale kryptokurrencyudvekslinger. Tilbage i august 2018 rapporterede Blockonomi, at tilsynsmyndigheder havde blokeret adgang til 120 udenlandske cryptocurrency-udvekslingsplatforme.

I april 2019 kom der rapporter om, at de kinesiske myndigheder søgte at forbyde Bitcoin-minedrift. Som rapporteret af Blockonomi inkluderede National Development and Reform Commission (NDRC) kryptokurvedrift i en liste over aktiviteter, der skulle fjernes fra landet.

Men på det tidspunkt fastholdt flere kommentatorer som Dovey Wan, at nyheden ikke stavede dødsstød for Bitcoin-minedrift i landet. Ifølge Wan svarede NDRC-henstillingen ikke til øjeblikkelig regeringshandling i sagen.

På trods af at klemme ned på Bitcoin og kryptokurver generelt, har den kinesiske regering konsekvent udtrykt en gunstig disposition for blockchain-teknologi. Flere provinser og regeringsorganer i landet har udviklet blockchain-baserede løsninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me