Vitalik Buterin er ikke bekymret, hvis Rothschilds bankfamilie kommer i krypto

Villa Rothschild

Ethereum-medskaberen Vitalik Buterin har været aktivt involveret i en diskussion om rygter om, at den berygtede Rothschilds-bankfamilie bliver involveret i kryptokurrency, og måske endda skaber eller støtter en, der angiveligt kaldes “IMMO”. For dette syntes Buterin afvisende og tvivlede på Rothschilds evne til at påvirke krypto. Han præciserede også sin nuværende holdning til online privatliv, og hvorfor han føler, at det nu er noget af stor betydning.

Cryptocurrency og Rothschilds

For dem der ikke ved, er Rothschilds en velkendt og meget hemmeligholdt familie, der meget vel kan være en af ​​de rigeste familier på jorden i dag. Der er ikke meget kendt om den hemmeligholdte gruppe i dag, men deres investeringer er bundet til de fleste af verdens største banker, herunder Goldman Sachs og ING, for blot at nævne to. Familien begyndte sin involvering i global økonomi engang tilbage i midten af ​​1700’erne.

Wall Street & amp; Bitcoin

Undersøgelse af Wall Street’s kærlighedshat-forhold til Bitcoin

Konspirationer vedrørende Rothschilds gå århundreder tilbage og inkluder forslag om, at familien med vilje forårsager krige og derefter overskud fra regeringer, der optager massive lån for at finansiere kampene. De fleste af disse beskyldninger er intet andet end sammensværgelsesteorier og rygter, og der findes ingen hårde beviser i dag, der beviser eller endog antyder, at de er sande.

Rothschilds

Lord Rothschild er formand for RIT Capital Partners og J Rothschild Capital Management, Billede fra Tiderne

I temaet rygter og sammensværgelser, a rapporten kom ud for nylig antydede det, at Rothschilds i øjeblikket bliver involveret i kryptokurrency og muligvis lancerer et eget projekt. Nogle af rygterne antyder, at formålet med projektet er at skabe en ny stabil mønt til at fungere som et privat bank-til-bank-overførselssystem.

Igen er der ingen konkrete beviser for, at dette er sandt. Imidlertid var bare ideen nok til at få Vitalik Buterin interesseret i diskussionen. Som svar på hvilken slags indvirkning Rothschilds, der tilslutter sig kryptovaluta, ville have, Sagde Buterin:

Er “Rothschilds” endda godt koordinerede nok til at være værd at tage sig af som en gruppe i disse dage? Jeg læste wikipedia-artiklen om dem for et par dage tilbage, og i disse dage ser det ud til at være et par hundrede eller tusind mennesker, der er født i forskellige stillinger af højt samfund af gamle penge.

Tilsyneladende er Buterin ikke særlig bekymret eller imponeret over den mulige involvering af gruppen i kryptosfæren. Han fortsatte derefter:

Hvis folk af højt samfund med højt penge ønsker at lave deres egne valutaer, gå videre, mere magt til dem; vi ses i det moderat-frie marked.

Buterins udviklende holdning til privatlivets fred

Vitalik Buterin

Senere i Reddit-diskussionen blev spørgsmålet om fortrolighedsteknologi og masseovervågning rejst.

Brugerpadpad spurgte:

”Hvad er din ærlige mening om masseovervågning? Nogle gange har jeg lyst til, at teknologier omkring blockchain potentielt kunne være menneskehedens sidste håb om at afbalancere magten mellem staten og dens befolkning. ”

Til dette skitserede Buterin sin mening om emnet og bemærkede specifikt, at hans tanker om vigtigheden af ​​privatlivets fred har udviklet sig i løbet af de sidste par år. Specifikt er hans tro på vigtigheden af ​​privatlivets fred vokset markant, og han anser sig nu for at være stærkt pro-privatliv.

Hvad ændrede hans mening? Ifølge Buterin læser han værkerne af forfatteren Robin Hanson og andre om signalering, og hvordan han “ser privatliv som en måde at forhindre signalproblemer i at omfatte al vores aktivitet”.

Han overvejer også at have en “dybere forståelse af, hvordan det er muligt at få andres liv til at suge”, såvel som hans idé om, at folk “ikke altid er dydige, og at socialt pres som en mekanisme til at påvirke folks adfærd ikke altid føre til resultater, som jeg godkender ”.

Frygt ikke Rothschilds?

Villa Rothschild, Frankrig. Billede fra Fra Pixabay

Selvom dette kan være et interessant tankeeksperiment for at overveje, om en velkendt gammel pengefamilie som Rothschilds, der bliver involveret i kryptokurrency, vil gøre en stor forskel eller ej, er vi nødt til at huske, at denne information hidtil stort set kommer fra ubekræftede kilder.

Desuden har Rothschilds selv eller endda ethvert familiemedlem ikke fremsat nogen konkret erklæring eller pressemeddelelse, der beskriver endda nogen grad af interesse for kryptokurrency, langt mindre planer om at skabe deres egen. Hvad der vil være interessant at se er, hvis disse rygter viser sig at have nogen sandhed, hvordan en Rothschild-støttet kryptokurrency ville se ud, og hvad den ville blive brugt til.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me