VanEck-direktør vejer ind på, hvad der skubbede Bitcoin under $ 8.000 i sidste uge

Red Crash Price Crypto

Bitcoin (BTC) har ikke været for varmt for sent. Hvis du har læst Blockonomi, ved du sandsynligvis det. Sidste uge dækkede vi prisfaldet, som skubbede den førende kryptokurrency fra $ 8.000 til så lave som $ 6.600 søndag.

Det, vi dog ikke dækkede, var potentielle katalysatorer bag den stærke udsalg. Sagen er, at få vidste, hvad der skubbede Bitcoin lavere i sidste uge, især i betragtning af at dette markeds udsigter begyndte at se bullish efter Kinas præsident godkendte blockchain.

Red Crash Price Crypto

Selvom Gabor Gurbacs, en direktør hos VanEck fokuserede på Bitcoin og digitale aktiver, afvejede for nylig prisfaldet. Han gav fire potentielle begrundelser for, hvorfor Bitcoin faldt med over 15% inden for de sidste syv dage. De er som følger.

Følgende henvisninger kan have bidraget til Bitcoins seneste prisfald:

> Kina / PBOC-nedbrydning skræmte investorer til at genindtræde til lavere priser

> 2019 ultimo skattetab arbitrage

> Masser af nyere produktudvikling og M&A finansieres med krypto

> Generelt lavere likviditet

– Gabor Gurbacs (@gaborgurbacs) 25. november 2019

Kinas Crypto Crackdown

Mens Kina har bakket op om blockchain, har det siden sin leders påstand hævdet, at opbakningen af ​​blockchain ikke svarer til understøttelsen af ​​kryptokurver, især Bitcoin.

Faktisk People’s Bank of China, filial i Shanghai, for nylig hævdede at ICO’er forbliver “i det væsentlige uautoriseret ulovlig offentlig finansiering, mistænkt for ulovligt salg af poletter, ulovlig udstedelse af værdipapirer og ulovlig fundraising.”

Som sådan sagde den monetære myndighed, at den vil fortsætte med at “overvåge de virtuelle valutas forretningsaktiviteter inden for jurisdiktionen”, som vil blive “bortskaffet med det samme”, hvis de opdages. Der har også været rapporter om nøglemedlemmer i kryptokurrencyindustrien, der er blevet arresteret, og at faste lokationer er razziaet af politiet (disse rapporter er til debat, selvom “FUD” findes).

Gurbacs foreslog, at denne nye nedbrydning (eller i det mindste påståede nedbrydning) sandsynligvis har skræmt investorer til at genindtræde i Bitcoin-markedet til lavere priser.

Afregning af skat

Gurbacs foreslog også, at investorer, der solgte Bitcoin og andre kryptovalutaer for at tilfredsstille “årets afslutning på skattetab”, kan have bidraget til sammenbruddet på markedet.

For dem, der ikke ved hvad han henviser til, henviser VanEck-direktøren til det faktum, at investorer måske forsøger at sælge deres mønter til lavere priser for ikke at rapportere så store gevinster for regnskabsåret 2019, som de ville have gjort, hvis , siger, at Bitcoin stadig handlede til $ 14.000.

Startups, der sælger krypto

Mens ICO’er er en langt væk mode, fortsætter virksomheder i kryptovaluta- og blockchain-industrien med at forudsige deres operationer fra salg af digitale aktiver. Gurbacs bemærkede, at da der for nylig var meget produktudvikling og mange fusioner og opkøb i denne branche, ville det være rimeligt at antyde, at virksomheder har likvideret Bitcoin, Ethereum og sådan en masse.

Dette er ikke en teori. Blockchain-fokuseret fintech-opstart Ripple har en stor balance på grund af massesalget af hundreder af millioner dollars i altcoin XRP og har brugt balancen til at foretage et antal forretningstilbud på flere millioner dollars..

Bundet med denne potentielle katalysator er, at Gurbacs ‘anden foreslåede katalysator, at der generelt er lavere likviditet på kryptokurrencymarkederne, hvilket betyder, at salgspres er mere effektivt, end det var under opstart i juni.

Miner kapitulation

En katalysator, som Gurbacs ikke nævnte, var “miner capitulation”, der for nylig begyndte at finde sted. I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi er minearbejde kapitulation, når mindre, ikke-industrielle minedrift “bliver bakket op i et hjørne”, når prisen på Bitcoin falder, og deres minemaskiner bliver teknologisk forældede.

Dette tvinger disse minearbejdere til at sælge den BTC, de tjente via minedrift, ofte på én gang, for at holde lysene tændt, udbetale eller opgradere deres systemer til fremtiden.

Dette er mere end bare en teori. ByteTree, et kryptovaluta-analysefirma, offentliggjorde dette diagram nedenfor i sidste uge. Det illustrerer et salg af en $ 17 millioner Bitcoin-stash, der kommer fra en minearbejder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me