Undervisere henvender sig til Blockchain med nye programmer og arkivering

Blockchain får stor opmærksomhed fra universiteter over hele verden. Det er et varmt nyt studieretning, men det kan også hjælpe universiteterne til at dele information sikkert. Videregående uddannelse er et af de vigtigste områder i det moderne liv. En grad fra et prestigefyldt universitet kan være ekstremt værdifuldt. Desværre er der intet internationalt system, der hjælper med at fastslå legitimiteten af ​​en grad.

I dag vil en person, der studerer i USA, sandsynligvis søge beskæftigelse på det globale jobmarked. Enhver arbejdsgiver ønsker at sikre, at en potentiel medarbejders uddannelsesoplysninger er korrekte. Den eneste måde at bekræfte en uddannelsesregister i dag kræver direkte kontakt med et universitet og potentielt andre skoler også.

På baggrund af dette faktum mødtes adskillige uddannelsesinstitutioner for at skabe Groningen-erklæringen. Kort sagt er Groningen-erklæringen en international indsats for at strømline informationsdeling i det globale uddannelsessamfund. I dag står universiteter også over for nye udfordringer for deres eksisterende studieretninger, hvilket udvidede blockchain-læseplaner kan hjælpe dem med at overvinde.

Blockchain kan være Global Education Hub

Indtil videre har mere end 40 amerikanske universiteter underskrevet Groningen-erklæringen. Globalt er dette tal meget højere. På trods af det internationale skub for lettere adgang til sikre akademiske optegnelser har der været lidt i vejen for enighed om, hvordan platformen kunne udvikle sig yderligere i den virkelige verden.

Ifølge en rapport, der blev skrevet af Merija Jirgensons og Janis Kapenieks fra Riga Technical University (RTU) i Letland, synes der ikke at være enighed om, hvordan man bedst kan strukturere en global blockchain-platform. For at sige: ”Europæerne, især i Storbritannien, har foretrukket Ethereum; mens amerikanerne har valgt bitcoin-blockchain, ”hedder det i rapporten.

Rapporten fra RTU siger videre, at “De fleste stater i EU planlægger blockchain-strategier, der passer til nationale dagsordener, og de fleste anvender Ethereum-blockchain.” Rapporten nævner MIT Blockcerts-applikationen som et eksempel, “(MIT Blockcerts) er i øjeblikket utilgængelig for Ethereum”, hvilket er den arkitektur, der foretrækkes af regeringsudviklere i Europa.

Behovet for nye ideer er overalt

Universitetssystemet er berømt for at være langsomt at tilpasse sig ny teknologi. Stigningen i DLT er et perfekt eksempel på, hvordan videregående uddannelser er blevet efterladt, og nægter at anvende en mere markedsorienteret tilgang til deres informationsarkitektur.

Når der tilbydes blockchain-programmer til universitetsstuderende, har interessen været ekstremt høj. Blockchain undersøges af adskillige globale megafirmaer og har modtaget støtte, som regeringerne kan måle i milliarder dollars. Hvis universiteter fortsætter med at modstå blockchain-baserede platforme, risikerer de at blive lukket ude af en ny udviklingskultur.

Studerende elsker Blockchain!

Mens mange universiteter har været langsomme med at investere i blockchain-uddannelse, arbejder University of California i Berkeley (UoC Berkeley) på at samle blockchain-teknologi, uddannelse og samfundet. Ben Bartlett spurgte en forsamling af studerende ved UoC Berkeley: ”Vi har mindst 1.400 hjemløse i vores by, og det inkluderer mange lige her på UC Berkeley,” sagde rådmand Bartlett til klassen. ”Så hvordan kan vi bruge blockchain til at finansiere en ny velstand? Det er en udfordring, som jeg gerne vil have dig til at tage på. ”

Den klasse, som byrådsmedlem Ben Bartlett talte om, undervises af Po Chi Wu, som er gæsteprofessor og tidligere venturekapitalist. UoC Berkeley er ikke alene i at tilbyde blockchain-kurser til deres studerende. New York University, Stanford og Georgetown springer også ind i et felt, der har skabt en 200% stigning i jobannoncer på årsbasis.

I et felt, der lige er begyndt at ramme mainstream, vil universiteter, der vælger at udvikle læseplaner, der hjælper deres studerende med at komme ind i en voksende industri, sikre langsigtet adgang til blockchain-verdenen via deres alumner. For øjeblikket er der lidt interaktion mellem regeringen i USA og spirende blockchain-fokuserede universitetsafdelinger, hvilket er et andet område, hvor andre nationer ser ud til at trække sig foran USA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me