Tron-grundlægger donerer $ 1 million til Greta Thunberg, siger Crypto kan løse klimaet

Greta Thunberg

I løbet af de sidste par måneder har Greta Thunberg, en svensk teenager, krydset verden for at advare verdensledere og til at inspirere unge mennesker om klimaændringer..

Hendes indsats har været kontroversiel, hvor mange er i offentligheden, herunder præsident Donald Trump, og føler sig tvunget til at tage side om debatten om bæredygtighed og miljøisme.

Greta Thunberg

Medlemmer af kryptokurrency-samfundet har naturligvis også taget side. Interessant nok har mange i dette samfund udtrykt skepsis over for Thunbergs indsats, hvilket resulterede i, at TIME Magazine udnævnte hende til årets person for 2019.

Deres afhandling: bekæmpelse af klimaændringer lægger yderligere kontrol i hænderne på regeringer og virksomheder, noget som er antitetisk for hele decentraliseringsbevægelsen.

Selvom det ser ud til, at et fremtrædende medlem af denne branche tager hendes side. Medlemmet, den også kontroversielle Justin Sun, grundlægger af Tron-kryptokurrency-projektet og administrerende direktør for torrent-service BitTorrent, som han erhvervede.

Trons sol kaster vægt bag Thunberg

Annonceret i et tweet, der blev offentliggjort onsdag, afslørede den kinesiske kryptovaluta-iværksætter Justin Sun, at han vil donere $ 1 million US til Greta Thunbergs klimainitiativer med henvisning til hans lignende underliggende mål om at “ændre verden.” Det er i øjeblikket ikke klart, hvordan Sun vil donere pengene, eller om Thunberg accepterer donationer i Tron eller andre kryptokurver.

Sun uddybede, at han mener, at kryptokurver vil være integreret i “at reducere CO2-fodaftryk ved at implementere decentral afvikling.”

Som ung iværksætter deler jeg @GretaThunbergPassion for at ændre verden. Crypto vil bidrage enormt til at reducere kulstofaftryk ved at gennemføre decentral afvikling. Jeg vil personligt forpligte USD $ 1 Mil til @GretaThunberg ‘S initiativ. # cop25

– Justin Sun (@justinsuntron) 18. december 2019

Hvad Sun mener med dette er ikke ligefrem klart, selvom nogle er uenige i den generelle stemning om, at Bitcoin og andre blockchain er grønne teknologier.

Som rapporteret af Blockonomi fortalte Pat Gelsinger, administrerende direktør for det store cloud computing- og virtuelle maskinfirma VMWare, Fortune Magazine tidligere på året, at BTC er en trussel mod menneskeheden på grund af dets høje energiforbrug..

Faktisk foreslog han, at det er en aktiv bidragyder til den igangværende “klimakrise”, som mange forskere og politikere aktivt diskuterer:

“Det tager energien i et hjem, et halvt hjem om dagen, at foretage en enkelt indrejse i en Bitcoin-hovedbog.”

Uanset hvad der er tilfældet, mener Sun, at kryptokurver vil hjælpe den påståede klimaforandringskrise og donerede derfor $ 1 million til en topaktivist inden for området..

Langt fra første Crypto Charity Case

Dette har langt fra første gang, at en velhavende kryptokurrencyindehaver har brugt deres gevinster til at påvirke verden, der uden tvivl er ”god”.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi afslørede en gruppe “almindelige” skønt anonyme mennesker (tilsyneladende kryptohvaler) i november, hvad de kaldte “Ukendt fond.” Fondens forudsætning var at donere Bitcoin til en værdi af 75 millioner dollars til virksomheder og nonprofitorganisationer, der ønsker at hjælpe privatlivets rettigheder:

”Den anonyme organisation Unknown Fund har meddelt, at den agter at investere og donere $ 75 millioner i bitcoin til startups, der direkte eller indirekte understøtter ideen om anonymitet. Følgende nicher foretrækkes: beskyttelse af personlige data, værktøjer til anonymitet, kryptokurrency og blockchain. ”

Den ukendte fonds operatører hævdede, at privatlivets fred og datasikkerhed er en af ​​de vigtigste udstedte, der skader menneskeheden i øjeblikket, idet de henviser til Cambridge Analytica-debacle og andre lignende. Fonden har tilsyneladende siden gjort alle donationer til virksomhederne, der opretholder værdierne for privatlivets fred, selvom det ikke er klart, hvilke virksomheder der har modtaget donationer.

Denne satsning mindede snarere om en bruger, der gik af “Pineapple”, der donerede dusinvis af millioner til et antal velgørenhedsorganisationer og nonprofitorganisationer for at hjælpe årsagerne til uddannelse, vandsikkerhed og andre, efter at de blev rige under 2017’s Bitcoin bull run.

Også Brian Armstrong fra Coinbase og kryptokurrencymilliardær og BitMEX-grundlægger Ben Delo har lovet at give væk et stort flertal af deres formue gennem et Bill Gates og Warren Buffett-initiativ, Giving Pledge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me