Tidligere Crypto Cynic Mark Mobius: Påstår, at han ønsker at købe Bitcoin

Bitcoin Bull Run

Du ved, at det er et Bitcoin (BTC) tyremarked, når stærke kryptokynikere bliver troende. Mark Mobius, en 82-årig legendarisk investor og fondsforvalter på nye markeder, har fortsat sin konvertering til en kryptovaluta-apostel i denne uge.

Ifølge et citat på Bloomberg Terminal, der først blev set af den rosede kryptokommentator Three Arrow Capital’s Su Zhu, fortalte multimillionæren afsætningsmuligheden, at han holder øje med Bitcoin.

Bitcoin Bull Run

Mest bemærkelsesværdigt dog, at Mobius en gang rosede Kina for at slå ned på kryptokurver og hævdede, at den eneste anvendelse for nogle af disse aktiver er “ulovlige aktiviteter”. Dette har vist sig at være grundløs postulation, da der ifølge nyligt offentliggjorte Chainalysis-data kun bruges 1% af BTC-volumen på det mørke web.

Den berømte EM-investor Mark Mobius siger i går, at han "er ikke køber af bitcoin, men kan overveje at gøre det i fremtiden; kryptovalutaer har øget global likviditet."

Oversættelse: han ejer allerede en flok personligt, men er ikke sikker på, om det er socialt acceptabelt at sige på tv endnu. pic.twitter.com/qtVmFp6zFs

– Su Zhu (@zhusu) 5. juli 2019

Under alle omstændigheder synes Mobius at være godt på vej til at slutte sig til rækken af ​​de forsigtigt bullish på kryptokurver. Men hvorfor netop?

Hvorfor er Mobius Eyeing Bitcoin?

Som det blev fastslået i et interview tidligere på året, mener Mobius, at digitale aktiver kan finde anvendelse i nutidens stadigt skiftende økonomi. Som svar på en forespørgsel om, hvordan Bitcoin og kryptovaluta kan hjælpe Venezuela, så han specifikt på denne aktivklasses levedygtighed i global pengeoverførsel.

Faktisk sammenlignet med traditionelle medier som MoneyGram og Western Union, der har og ofte opkræver over $ 30 for en overførsel, der kan tage dage, kan BTC sendes til enhver i verden for omkring $ 1 inden for en time og uden besværet med at deltage en fysisk butik.

Det er ikke alt. I Bloomberg-interviewet i juli forklarer Mobius, at han holder øje med kryptokurver på grund af øget likviditet. I de seneste måneder har dette spirende marked faktisk været i den modtagende ende af en tilstrømning af øget volumen.

Eksempel på Bitcoin-futures på CME – et af verdens førende derivatmarked – oplevede en fantastisk juni. I løbet af måneden ramte åben interesse i CMEs Bitcoin futures 6.069 kontrakter, der beløb sig til over 30.000 BTC. Og antallet af kunder, der har mere end 5 kontrakter, flyttede fra 46 til 49 i løbet af juni, hvilket antyder, at større investorer begynder at sive tilbage i kryptovaluta-økosystemet.

Denne vækst i volumener er blevet hjulpet af vækst i sikkerhed, effektivitet, tiltrækningskraft og et stort antal handelsplatforme. Fidelity Investments ‘Bitcoin trading desk kommer til at tænke på. Og snart lancerede onramps fra TD Ameritrade, E * Trade, ErisX, Bakkt og LedgerX bør kun forværre fiat-tilstrømningen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Mobius stadig er i tvivl. I et interview tidligere på året sagde han:

“Om jeg ville investere i det er et andet spørgsmål – der er utrolig volatilitet, og i slutningen af ​​dagen kan du ikke spore en enkeltperson eller gruppe … en organisation, der holder styr på, hvad der foregår.”

Under alle omstændigheder er det meget interessant at se Mobius anerkende, at han muligvis køber kryptokurver på et eller andet tidspunkt i fremtiden. Denne validering, noget håb, kan have noget af en dominoeffekt på Wall Street.

Kryptoen “konverteret”

Mobius ‘accept af kryptokurrency kommer, da nogle store navne inden for økonomi og medier er begyndt at give Bitcoin sine afgifter. I en nylig artikel, The Financial Times, som er en fremtrædende forretningsnyhedsudlæsning læst af nogle af verdens mest fremtrædende investorer og fonde, hyldede Bitcoin som et “potentielt” aktivt tilflugtssted.

Tyler Cowen, en økonom, der besøger Bloombergs op-ed kolonne, gav fire grunde til, at han mener, at Bitcoin vil lykkes. Dette overraskede mange, da investoren tidligere var en Bitcoin-bjørn.

Også Joe Kernen, en af ​​værterne for CNBCs populære show “Squawk Box”, er for nylig begyndt at stille spørgsmålstegn ved fiat-penge i luften, da han samtidig rosede blockchain og Bitcoin.

Der er dog en stor kahuna for Bitcoins samfund til at overbevise om værdien af ​​digitale penge. Warren Buffett er hans navn. Men hvad milliardærinvestoren siger om den førende kryptokurrency og dens lignende, betyder måske ikke engang, for når alt kommer til alt savnede “oraklet” Amazonas og Google-sovetog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me