Tech Giants forbyder kryptovaluta-reklame – hvad betyder det?

Forbud mod kryptovalutaannoncering

Kryptovalutaindustrien er vokset i løbet af de sidste par år, og flere aktiviteter omkring dem er eksploderet i popularitet.

Initial Coin Offerings (ICO’er), cryptocurrency mining og blockchain-tjenester har været de mest fordelagtige sektorer på kryptomarkedet. En del af denne virale vækst blev hjulpet af populariteten af ​​kryptorelateret information og bevidsthed, der spredte sig på sociale medianetværk som Twitter, Facebook, Reddit og Google.

Forbud mod kryptovalutaannoncering

I den sidste måned har vi dog hørt, at disse sociale netværk har besluttet at forbyde kryptovaluta-relaterede annoncer. Hvorfor skete det? Hvilke er årsagerne til forbuddet? Hvad forventer disse netværk af kryptorelateret reklame? Dette er hvad vi vil diskutere i denne artikel.

Google forbyder kryptovalutaannoncer

Google, det gigantiske firma, har besluttet at slå ned på kryptovaluta-relaterede annoncer. Oplysningerne blev frigivet af Google i marts 2018 i en udmelding uploadet af virksomheden på sin hjemmeside.

Begrænsningen påvirker ikke kun kryptovalutaer og relateret indhold, men også kontrakter om forskel, rullende spot-forex, finansiel spredning af væddemål og binære optioner og relaterede produkter. Foranstaltningen har virkning siden juni 2018.

Google Ban

Scott Spencer, Googles direktør for bæredygtige annoncer, forklaret at virksomheder, der udfører ICO’er, promoverer tegnebøger og giver handelsrådgivning ikke vil være i stand til at fortsætte med at annoncere hos Google.

Scott forklarede:

“Vi har ikke en krystalkugle til at vide, hvor fremtiden vil gå med kryptokurver, men vi har set nok forbrugerskadepotentiale til skade for forbrugerne, at det er et område, som vi vil nærme os med ekstrem forsigtighed.”

Tilsyneladende tog Google ned over 3,2 milliarder annoncer, der ikke overholdt dens politikker. Det er et vigtigt tal. Sammenlignet med 2016 er den næsten to gange højere.

Men Googles forbud slutter ikke der. Ifølge en blogindlæg frigivet af James Wagner, Extensions Platform Product Manager, for at beskytte brugere mod cryptojacking-angreb, har platformen besluttet at forbyde kryptovaluta-minedriftudvidelser fra Chrome Webshop.

“Da udvidelsesøkosystemet fortsætter med at udvikle sig, er vi fortsat fokuseret på at give udviklere mulighed for at opbygge innovative oplevelser, samtidig med at vores brugere er så sikre som muligt,” læser bloggen. “I løbet af de sidste par måneder har der været en stigning i ondsindede udvidelser, der ser ud til at give nyttig funktionalitet på overfladen, mens de indlejrer skjulte kryptokurrency-minedrift-scripts, der kører i baggrunden uden brugerens samtykke.”

Denne form for aktivitet kaldes cryptojacking. En hacker installerer en ondsindet software på nogle websteder, der bruger en vigtig mængde strøm fra besøgendes CPU’er. På denne måde er de i stand til at udvinde kryptokurver som Monero.

Facebook forbyder kryptovalutaannoncer

Facebook har også besluttet at tage lignende foranstaltninger som dem, der er implementeret af Google. Faktisk var Facebook det første vigtige sociale netværk, der opdaterede sin reklamepolitik. Ifølge en blogindlæg skrevet af Rob Leathern, Product Management Director hos Facebook, vildledende eller vildledende annoncer har ingen plads på Facebook.

Facebook-forbud

Den frigivne erklæring siger:

“Vi har oprettet en ny politik, der forbyder annoncer, der promoverer finansielle produkter og tjenester, der ofte er forbundet med vildledende eller vildledende salgsfremmende fremgangsmåder, såsom binære optioner, indledende mønttilbud og kryptokurrency.”

I løbet af de sidste måneder af 2017 fik kryptokurver vigtig opmærksomhed fra medierne. Anerkendte nyhedscentre skabte specifikke programmer til at tale om kryptokurver og diskutere, hvordan kryptomarkederne opførte sig. Men med denne øgede interesse i samfundet for virtuelle valutaer dukkede en ekstremt stor mængde svindel op i branchen.

Blandt de forskellige bedragerier kan vi nævne: Indledende mønttilbud, som ejere ikke var rigtige, ICO-ejere, der forsvandt med alle de samlede midler, eller ICO-ideer, der bare var enkle efterligninger af andre projekter. Da mange investorer blev påvirket af denne situation, begyndte sociale netværk at træffe de nødvendige foranstaltninger for at stoppe med at sprede disse svindel.

”Vi ønsker, at folk fortsætter med at opdage og lære om nye produkter og tjenester gennem Facebook-annoncer uden frygt for svindel eller bedrag,” siger Leathern. “Når det er sagt, er der mange virksomheder, der annoncerer for binære optioner, ICO’er og kryptokurver, der i øjeblikket ikke fungerer i god tro.”

Disse er nogle af de annonceeksempler der er forbudt af Facebook:

  • Start handel med binære optioner nu, og modtag en 10-risikofri handelsbonus!
  • Klik her for at lære mere om kryptokurrency uden risiko, der muliggør øjeblikkelige betalinger til alle i verden.
  • Ny ICO! Køb poletter med 15% rabat NU!
  • Brug dine pensionskasser til at købe Bitcoin!

Audience Network og Instagram vil også blive påvirket af den nye reklamepolitik. Facebook siger, at politikken vil blive håndhævet, så snart de ser forbedringer i reklamekampagner. Som nævnt før forsøger Facebook at oprette et netværk uden svindlere og andre falske kampagner.

Twitter forbyder kryptovalutaannoncer

Twitter er ikke uden for diskussionen om kryptokurrencyrelateret svindel. Facebook og Google var de første to virksomheder, der forbød denne form for svindel, og Twitter har besluttet at følge trenden. Faktisk var det et indlysende skridt at tage.

Ifølge Reuters, virksomheden vil begynde at forbyde kryptovaluta-relaterede annoncer fra og med den 27. marts 2018. Den nye politik tillader ikke ICO’er, tokensalg og andre relaterede annoncer at blive vist på platformen.

Andre kryptovalutafirmaer vil også blive forbudt, herunder krypto-udveksling og andre tegnebogstjenester. De eneste virksomheder, der får lov til at placere annoncer på det sociale netværk, vil være offentlige virksomheder, der er noteret på større børser. I Japan er det kun kryptokursudvekslinger, der er omfattet af den nationale finansielle regulator, der kan annoncere på platformen.

Direktør Zennon Kapron fra finansrådgivningen Karponasia komner:

”Med det stigende antal ICO’er, der kommer på markedet, er det en umulig opgave for nogen, langt mindre platforme som Twitter eller Facebook, at holde styr på hvilke ICO’er og kryptokurver, der er ægte versus svig… Selvom ICO-reklame bestemt må have været en betydelig indtægtskilde for Twitter, følgerne af svigagtige aktiviteter var bare ikke risikoen værd. ”

Hovedintentionen bag forbuddet er at beskytte brugere mod svindel og bedrageriske aktiviteter. Google og Facebook var de første to sociale netværk til at implementere disse forbud, og Twitter havde ikke andet valg end at følge dem.

Det betyder ikke, at Twitter er imod kryptokurver eller andre lignende projekter. Faktisk Jack Dorsey, administrerende direktør for Twitter, sagde at Bitcoin bliver verdens valuta. Desuden har han doneret et vigtigt beløb til at hjælpe med udviklingen af ​​den ultimative skaleringsløsning til Bitcoin: Lightning Network (LN).

Konklusion

De vigtigste sociale netværk over hele verden har besluttet at forbyde kryptovaluta-relaterede annoncer. Google, Facebook og Twitter kæmper næsten på samme tid mod svindel og falske kryptokurrencyordninger. Andre virksomheder begynder at følge trop, MailChimp har også for nylig besluttet at forbyde anvendelse af kryptokurrency-mailingliste på deres platform.

Der er begrænsede muligheder for ICO’er og nye projekter til at starte en kampagne i sociale medianetværk uden at bryde reklamevilkårene, så ICO-teams bliver nødt til at begynde at lede andre steder for at skabe interesse for deres virksomheder. Indledende møntudbydere forventes at fortsætte med at stige i antal og det beløb, de vil samle.

Der er et stigende antal ICO-listeplatforme, som mere end glade for at acceptere betalt reklame og også tilbyder gratis eksponering via katalogfortegnelser og promovering af sociale medier på deres egne konti.

Selvom dette oprindeligt kan synes at være et problem, der kan skade adoption, kan det vise sig at være en velsignelse i forklædning. Det er ingen hemmelighed, at store mængder af svindel-ICO’er, phishing-websteder og andre skændige virksomheder har brugt betalt reklame for at sprede deres ordninger. Med dette forbud på plads kan det hjælpe med at bremse den aktivitet og hjælpe de ægte tilbud stige til toppen.

Med tiden, når industrien er mere moden, og der er indført regler og rammer for at forhindre de værste svindel, kan vi se et tilbagevenden til reklame på disse platforme – i slutningen af ​​dagen er det virksomheder, der stoler på annonceindtægter og kryptokurrency og blockchain-plads genererer bjerge af kontanter, så de ikke vil ignorere dette for længe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me