Stream musik, få krypto: Ujo ved hjælp af Ethereum Tech til at betale kunstnere

UJO

Micropayments er en fantastisk brugstilstand til off-chain, “Layer 2” -tilstandskanalteknologi.

Nu, ConsenSys-støttet og Ethereum-baseret Ujo musik omdanner denne brugssag til virkelighed ved at udnytte Connext-projektets relaterede betalingskanalteknologi til at betale musikstreamere i kryptokurrency mere effektivt.

Hvad angår de involverede betalinger, betales Ujo-streamere i stablecoin Dai (DAI), da det er det valgte krypto-aktiv for Connext Payment Network.

UJO

Ujo-holdet erklærede lige så meget i en 28. marts bekendtgørelse der beskriver detaljerne i deres streamingtjeneste Proof-of-Concept-udgivelse.

Deri sagde musikstart, som lancerede sin Ujo Portal til køb af musik via ether (ETH) sidste år, at Connexts software havde gjort det muligt for dem at bringe deres streamingoperationer til at virke på overlegen måde:

”Vi integrerede Connexts implementering af betalingskanal for at minimere gebyrer pr. Transaktion. Da streaming-lønningshændelser er hyppige og lave omkostninger, var det ikke mening at behandle hver transaktion på Ethereum Mainnet. Ved at bruge betalingskanaler betales gasomkostninger kun, når en kanal lukkes, og penge trækkes tilbage. ”

Den musikindstillede meld angiver modning af tekniske fremskridt, f.eks. andet lags teknologi som betalingskanaler, der er nødvendige for at forudsige mainstream-vedtagelse af kryptobaserede løsninger.

Overvej for eksempel, hvordan CryptoKitties-dille i 2017 forårsagede en meget kraftig overbelastning af Ethereum-netværket. Hvis millioner af flere brugere havde været involveret, ville situationen have været betydeligt mere problematisk.

Blockchain var ikke klar til mainstream-adoption på det tidspunkt. Men med teknologimarschen som Connexts software har Ethereum i øjeblikket et bedre fundament til at servicere masserne i fremtiden.

Connext medstifter Arjun Bhuptani bemærkede så meget i sine kommentarer til Ujos streamingtjenestelancering:

”At flytte dApps til mainstream vil stole på hurtig, brugervenlig og økonomisk bæredygtig P2P-betalingsinfrastruktur. Vi mener, at Ujo fører et skift i, hvordan brugerne betaler for indhold på internettet, og vi er begejstrede for at arbejde sammen med MakerDAO og Ujo for at skabe værdi direkte fra forbrugere til skabere. “

ConsenSys udarbejder en udbredt DeFi-liste

Ujo Musics skridt fremad kommer, da alle mulige decentrale projekter løber frem i deres visioner for at skabe et mere åbent økonomisk økosystem.

Med det sagt, har Ethereum venture studio ConsenSys nu oprettet en liste over mere end 100 decentrale finansieringsprojekter for at pege brugerne i retning af relevante og interessante tjenester..

Monster liste over #DeFi projekter udarbejdet af @ConsenSys. Shoutout til alle holdene, der bygger implementeringer af stablecoins (@MakerDAO), DEX’er (@airwap), investering (@MeridioRE), derivater (@VariabL_io), betalinger (@poanetwork) og udlån (@getnuo).https://t.co/e9PMqV1OfZ

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 28. marts, 2019

ConsenSys delte listen i fire kategorier – betalinger, stablecoins, infrastruktur, børser, investering, identitet, derivater, markedspladser, forudsigelsesmarkeder, kredit og udlån, forsikring, opbevaringstjenester, analyser og decentraliserede finansieringsløsninger.

I overensstemmelse hermed sagde studiet, at det ufrivillige Ethereum-økosystem brugte standouts i disse kategorier til at revolutionere den måde, institutioner og enkeltpersoner driver handel på:

”I den ene ende åbne finansieringsplatforme, der giver enkeltpersoner over hele verden mulighed for at engagere sig i nye og ombyggede finansielle systemer. På den anden side ændrer decentrale finansieringsløsninger tilgangen til etablerede institutioner ved at bringe decentrale løsninger i spil. ”

Nogle af de mere genkendelige projekter på listen inkluderede Airswap, Connext, Gemini Dollar, OmiseGo, 0x, Raiden, Uniswap og USD Coin.

Dai ser stigende vedtagelse, når Fællesskabet prøver at finde ud af Peg

I de seneste måneder er Dai i stigende grad blevet noget af en stablecoin efter valg omkring Ethereum. Da projekter som Ujo Music og Dharma Labs bringer stablecoin i deres operationer, fortsætter dens interessenter med at forsøge at stramme sin 1-til-1-pind til den amerikanske dollar.

Mønten, der i øjeblikket svæver omkring prismarkeringen på $ 0,99, så MakerDAO-samfundet hæve Dai-stabilitetsgebyret til 3,5 procent tidligere i denne måned i et forsøg på at få flere MakerDAO-brugere til at lukke deres sikkerhedsstillede gældspositioner (CDP’er) og dermed skubbe Dai’s peg tilbage mod $ 1 USD.

Så i sidste uge stemte MKR-indehavere for at bekræfte en yderligere stigning i Dai-stabilitetsgebyret, denne gang til 7,5 procent. Om gebyret fortsat vil udvikle sig højere i de kommende måneder, skal stadig ses.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me