Store nyheder til Chainlink (LINK), da Google Cloud viser “Hybrid” Blockchain-apps

Chainlink & amp; Google

En mashup fra Google og Chainlink (LINK)? Det siger du ikke.

Torsdag offentliggjorde Google Cloud-teamet en artikel med titlen “Opbygning af hybrid blockchain / cloud-applikationer med Ethereum og Google Cloud.” Der fortaler cloud computing-suite udvikler Allen Day skitseret hvordan Chainlink’s middleware-oracle-teknologi kunne bruges til at pinge data fra BigQuery, Googles serverløse platform-as-a-service-datalager, til Ethereum-blockchain.

Chainlink & amp; Google

Den tredobbelt meld kan føre til, hvad Google Cloud-teamet har kaldt hybrid cloud-blockchain-applikationer, som Day fremhævet:

“Mulige applikationer er utallige, men vi har fokuseret dette indlæg på et par, som vi mener er af høj og umiddelbar nytte: forudsigelsesmarkeder, futureskontrakter og transaktionsbeskyttelse.”

Udviklerens advokat fortsatte med at tilbyde en kort teknisk forklaring på, hvor præcist Ethereum-decentraliserede applikationer eller dapps kunne hente data fra BigQuery via en Chainlink-oracle-kontrakt, hvilket følgelig kunne aktivere “udførelse af downstream Dapp-specifik forretningslogik.”

Vi er begejstrede for at fortælle, at Google er en af ​​de store virksomheder, der integrerer #Kædelink i deres tilgang til vedtagelse af smart kontrakt. Sådan gør du @GCPcloud brugere kan bruge Chainlink til at oprette forbindelse til BigQuery, en af ​​Googles mest populære skytjenester. https://t.co/TfaGPP5TlS

– Chainlink – Officiel kanal (@chainlink) 13. juni 2019

Især vil et sådant system give dapps mulighed for at kalde blockchain-data fra Google Cloud Public Datasets Program, som er vært for cloudplatformens indsamling af data fra otte offentlige blockchains. Som Coinmetrics.io-medstifter Nic Carter forklarede separat på Twitter, betød udviklingen, at blockchains nu kunne “vide ting om sig selv”, så at sige.

Fascinerende udvikling. Pålidelige orakler, der er i stand til at indsætte data i kontrakter i kæden, gør det muligt for blockchains at _kende ting om sig selv_, hvilket muliggør afregning af alle mulige komplekse væddemål. https://t.co/avejIjAJDz

– nic carter (@nic__carter) 13. juni 2019

Som Carter foreslog, kunne denne dynamik udnyttes til at skabe hække og væddemål mod alle mulige ting forbundet med blockchain-teknologi. Day brugte eksemplet på Ethereum-gaspriser i sin egen forklaring:

”Finansielle kontrakter som futures og optioner blev oprindeligt udviklet for at gøre det muligt for virksomheder at reducere / afdække deres risiko relateret til ressourcer, der er kritiske for deres drift. Tilsvarende kan data om on-chain aktivitet, såsom gennemsnitlige gaspriser, bruges til at skabe enkle finansielle instrumenter, der giver udbetalinger til deres indehavere i tilfælde, hvor gaspriserne stiger for højt. ”

Udviklerens advokat bemærkede også, at BigQuery Chainlink-oraklet kunne bruges til at forbedre privatlivs- og forudsigelsesmarkederne på kæden. Day sagde, at han og hans jævnaldrende forventede, at den skitserede “interoperabilitetsteknik” generelt ville føre til udvikling af “hybridapplikationer, der tager det bedste ud af, hvad smarte kontraktplatforme og cloudplatforme har at tilbyde.”

LINK-prisstigning på nyhederne

Den mulige mulighed for større ting, der skulle komme, gik heller ikke tabt hos LINK-forhandlere. Købstryk eksploderede akut omkring det decentrale oracle-projekts token, da ordet om Google Clouds arbejde spredte sig, idet LINK ramte så højt som $ 1,94, da prisen steg mere end 60 procent på dagen på et tidspunkt.

Nyheden kommer, da Chainlink-projektet har været på en tåre i de seneste uger. For det første har LINK-token været en af ​​årets største stigere, da prisen nu er steget mere end 150 procent i løbet af måneden og mere end 760 procent siden begyndelsen af ​​januar.

Hvorfor? Optimisme har hvirvlet ind i projektets samfund før og efter lanceringen af ​​Chainlink-mainnet på Ethereum, der fandt sted meget i slutningen af ​​maj. Efter frigivelsen takkede projektmaestro Sergey Nazarov de interessenter, der havde hjulpet undervejs:

”Hele teamet og jeg er dybt taknemmelige for at have et spændende, indsigtsfuldt og ægte interesseret samfund, der ser den langsigtede værdi af det, vi bygger. Tak for al din støtte. ”

Oracle-spillet har også været at opbygge damp på hælene i de seneste samarbejder. Sidste måned lå Chainlink et partnerskab med Hedera Hashgraph for at servicere projektets distribuerede hovedbog med decentraliserede orakler.

Denne aftale bragte mængden af ​​kryptoøkonomipartnerskabs Chainlink er hamret ud til ca. 30. For nylig meddelte Matic Network – et bevis på stake sidekædeprojekt – i denne uge, at det ville være integrering Chainlink’s teknologi ind i sit system. Det er sandsynligvis kun det seneste af mange flere sådanne partnerskaber, der kommer.

Læs mere om Chainlink i vores guider:

  • Hvad er Chainlink?
  • Hvad er Orakler?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me