Året i Crypto: Hvad er de bedste Crypto & Blockchain-historier i 2019?

2019 Top Crypto Stories

Mens en feriepause er faldet over Bitcoin, der nu stagnerer i $ 7.000’erne, er det sidste år blevet fyldt med en strøm af triumfer og skuffelser over kryptovalutaen og blockchain-rummet.

Ikke kun har kryptomarkedet set sin retfærdige andel af op- og nedture, men det har også den underliggende industri, som fortsætter med at vinde trækkraft på trods af en dramatisk nedgang i 3. og 4. kvartal i prisen på Bitcoin og dens lignende.

Følgende er en liste (i ingen specifik rækkefølge) over de bedste krypto- og blockchain-relaterede historier, som denne spirende industri så i 2019.

2019 Top Crypto-historier

Efter branding af Bitcoin som en “fidus” lancerer JP Morgan eget digitalt aktiv

JP Morgan, en af ​​verdens største finansielle institutioner, hvis administrerende direktør brandede Bitcoin som en “fidus” på vej ud af døren i 2017, lancerede sit eget digitale aktiv i 2019.

Banken og investeringsselskabet afslørede “JPM Coin” i starten af ​​året og afslørede, at denne digitale form for penge ville være baseret på Quorum, en privat version af Ethereums stak.

JPM Coin forbliver i en pilottilstand, der bruges til at overføre værdi mellem JP Morgan-filialer; ledere hævder, at den digitale valuta, bundet til den amerikanske dollar, kun bruges til en lille del af sine transaktioner.

Mens Jamie Dimon, administrerende direktør for banken, stadig er i sine tidligste faser, har han hævdet, at den digitale valuta kunne finde vej ind i mursten og mørtelbutikker i fremtiden, skønt han ikke gav nogen konkrete detaljer eller en tidslinje herom.

Farvel-dollars, Hej Vægt

Efter JPM Coin afslørede Facebook Vægten, dømt som et “nyt globalt betalingssystem” sammen med den foreslåede Libra-tegnebog kendt som Calibra, efter måneders intern udvikling af over 100 ansatte som den sociale medie- og internetkæmpe.

Projektet, der nu drives af en Schweiz-baseret gruppe, der er relativt uafhængig af Facebook, kaldet Libra Association, blev lanceret med støtte fra Visa, Mastercard, Spotify, PayPal, Uber blandt en række venturekapitalfirmaer, blockchain-upstarts og detailfirmaer.

På grund af regulatorisk pres følte nogle af Vægtenes mest fremtrædende støttemænd – nemlig Visa, Mastercard og Paypal – det klogt at opgive skibet og hævdede, at de ikke kunne modstå presset fra regeringer, men de er stadig åbne for at samarbejde med Facebook om digital penge og fintech i fremtiden.

Mens Vægten har lidt dette slag, er projektet stadig funktionelt med rapporter, der indikerer, at blockchain har et testnet, der har behandlet tusindvis af transaktioner. Skønt truslen om regulatorisk modstand væver, hvilket betyder, at Vægten forbliver noget død i vandet, med der er lidt information om, hvordan og hvornår blockchain og dens fiat-valuta-støttede kryptovaluta vil starte.

Kina omfavner Blockchain, undgår Bitcoin (igen)

I oktober hævdede Kinas leder, præsident Xi Jinping, på et møde med det kinesiske fællesskabspartis politbureau, at blockchain skulle vedtages i nationen som en “kerneteknologi”, der gavner industrier fra sundhed og uddannelse til handel og finansiering.

Dette førte straks til en blockchain-vanvid i Kina, som har kulmineret i massestøtte af blockchain og teknologier som det fra statens medier, virksomheder og enkeltpersoner.

Mens de understøtter blockchain, har de kinesiske myndigheder gjort det klart, at de ikke støtter Bitcoin og andre kryptovalutaer, hvor finansielle regulatorer i regioner som Beijing og Shanghai fordobler deres antikrypto-holdninger, der først blev oprettet i slutningen af ​​2017..

Institutioner dykker ned i Bitcoin

Selvom nogle ikke er ligeglade med at indrømme det, var 2019 et vandskelår for institutionel involvering i Bitcoin-rummet.

Fidelity Investments – Wall Street-finansielle gigant med over $ 2 billioner under forvaltning. Firmaet, der afslørede Fidelity Digital Assets-divisionen i 2018, begyndte at udrulle en Bitcoin-forvaring og handelsudførelse i år.

Det begyndte med en pilotudrulning, hvor virksomheden kun tilbød Bitcoin-relaterede tjenester til et udvalg af klienter. Men for bare en måned eller to siden, omkring det tidspunkt, hvor Fidelity Digital Assets sikrede en handels- og forvaringslicens i New York, der gjorde det muligt at betjene klienter i denne stat, er tjenesten frigivet til alle berettigede kunder.

Også i år lancerede Bakkt – kryptovaluta-udveksling bakket op af Microsoft, Starbucks og Intercontinental Exchange,

udrulning af sine Bitcoin-futureskontrakter i september. Derivater har siden oplevet stærk vedtagelse fra institutioner, hvilket resulterede i, at Bakkt lancerede andre finansielle produkter såsom kontantafviklet Bitcoin-futures i Singapore og BTC-optioner..

Virksomheden har til hensigt at lancere en cryptocurrency-betalingsapplikation i 2020, selvom det er svært at få flere oplysninger om denne facet af Bakkt.

Mens de ovennævnte nyhedshændelser i sig selv var positive, venter analytikere og investorer stadig på lanceringen af ​​Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er)

Borte mainstream … Igen

På grund af en sammenløbning af de førnævnte historier fandt nogle af verdens vigtigste mennesker ordet “Bitcoin” eller “kryptokurrency” undslippe deres læber og kastede denne industri tilbage i det almindelige spotlight, i det mindste midlertidigt.

I februar tog Elon Musk – medstifter af PayPal, administrerende direktør for SpaceX og Tesla, grundlægger af Boring Company, blandt andre titler – til “FYI” podcast af ARK Invest, en Wall Street-undersøgelse, der var stærkt interesseret i investeringer som Bitcoin og Tesla. Efter at have diskuteret Teslas seneste fremskridt tog podcastens værter en kort til side: de spurgte Musk om hans tanker om Bitcoin.

Til manges overraskelse delte han sin begejstring for teknologien og hævdede, at kryptovalutaen har en underliggende struktur, der er “ganske strålende”, og tilføjede, at han måske tror, ​​at Ethereum og “måske nogle af de andre” måske har teknologisk fortjeneste. Den berømte teknolog konkluderede med at sige, at han “uden tvivl” mener, at krypto er en “langt bedre måde at overføre værdi end stykker papir.”

Musks kærlighed til Bitcoin blev gentaget af andre fremtrædende teknologer, nemlig Jack Dorsey, lederen af ​​både Twitter og fintech-firmaet Square. Dorsey sagde på Joe Rogan Podcast, at han tror, ​​at Bitcoin snart bliver den oprindelige valuta på Internettet, inden han tilføjede et Square-indtjeningsopkald, at han “elsker Bitcoin.” Dorsey blev straks forkæmpet af kryptokurrency-samfundet som den person, der vil bringe dette aktiv mainstream permanent.

Selv politikere er begyndt at tale Bitcoin og kryptokurrency. Præsident Donald Trump skrev i et tweet, der blev offentliggjort i juli, at han “ikke er en fan af Bitcoin og andre Cryptocurrency, som ikke er penge, og hvis værdi er meget ustabil og baseret på tynd luft.” Han støttede sin kommentar ved at se på det faktum (eller følelsen), at digitale aktiver kan bruges til at lette “ulovlig opførsel, herunder narkotikahandel og anden ulovlig aktivitet.” Trumps tirade blev fulgt med en række anti-krypto-handlinger fra enkeltpersoner i Federal Reserve og Treasury.

For nylig blev FN’s generalsekretær, António Guterres, citeret af Forbes, der sagde, at grene af den mellemstatslige organisation skulle begynde at vedtage blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me