Rapport: Cryptocurrency Hardware Wallet Market kunne nå $ 500 millioner inden 2024

Hardware tegnebøger

Det internationale marked for kryptovaluta hardware tegnebøger kunne vokse næsten 300 procent i løbet af de næste fem år ifølge en ny analyse ud denne måned fra markedsundersøgelsesbutikken Research and Markets.

Rapporten, som forventede en potentiel vækst i løbet af det næste halve årti, sagde, at hardwarepungemarkedet kunne stige fra sin 2018-værdi på $ 129 millioner USD til omkring $ 496 millioner ved udgangen af ​​2024.

Hardware tegnebøger

Den stigende fremtrædende plads til hardware-tegnebøger er faldet sammen med den stigende popularitet for kryptokurver. Efter en velsignelse af nye digitalvalutatilpassere kom ind i økosystemet midt i bull run i 2017, fandt nogle brugere den hårde måde, at uheld, defekte minder og hackere kan koste dig dine mønter. Som sådan har hardware-tegnebogindustrien hurtigt blomstret i at tilbyde eksperter og nybegyndere et strømlinet middel til sikker opbevaring af kryptoaktiver offline.

Rapporten Research and Markets fremhævede kryptoøkonomiens højeste markedsværdi til dato på 800 mia. Dollar i januar sidste år som et tegn på, at der stadig er masser af plads til at vokse til hardware-tegnebogindustrien. Økosystemets nuværende markedsværdi er $ 134 mia., Så hvis summen nogensinde nærmer sig den tidligere rekordhøjeste tid, ville antallet af nye brugere utvivlsomt henvende sig til kryptolagringsløsninger som hardware-tegnebøger.

Med henblik herpå hyldede rapportens forfattere yderligere omfavnelser af NFC-teknologi (near-field communication) og en stadig mere konkurrencedygtig og voksende arena for producenter af hardware-tegnebøger som tendenser i den næste femårsperiode.

Hvis sidstnævnte punkt er korrekt, er tegnebogskraftværker som Ledger og Trezor indstillet på at kæmpe for at opretholde deres dominans i sektoren, da upstarts ser ud til hurtigt at vinde plads på dem og med nye tilbud og tjenester..

Analysen forventede også, at en stadig ekspanderende indførelse af kryptokurrencyoptagelser i USA og Sydkorea ville være udtalt som drivkraft for vækst i hardware-tegnebogsmarkedet i den nærmeste fremtid.

Galaxy S10 ryster spillet op

Den populære smartphone-producent Samsung har genereret en betydelig brummer i cryptoverse, efter at den i sidste måned meddelte, at dens nye flagskibstelefon, Galaxy S10, har indbygget cryptocurrency-hardware-tegnebogfunktioner.

Det er en vigtig udvikling for hele kryptorummet, da Samsung og Galaxy-mærkernes store rækkevidde vil sikre, at dele af uinitierede brugere introduceres til kryptokurrency og har direkte adgang til sikker kryptolagringsteknologi..

Samsung Galaxy S10

Og Samsung er ikke interesseret i bare at konkurrere om et stykke af hardwarepungemarkedets tærte. De har hævdet, at en smartphone-baseret hardware-tegnebog ikke kun er nyttig, men en overlegen enhed til at bruge kryptokurver.

“Smartphonebaserede kryptokurrency-tegnebøger er den bedste tilgang til kortvarig og mellemlang sigt – det vil sige” bruge penge “, det beløb, du måske vælger at bære med dig i din rigtige tegnebog,” et Samsung-blogindlæg argumenterede sidste sommer.

Et andet stående spørgsmål er, om Samsungs konkurrent Apple følger efter og udvikler en indbygget crypto-hardware-tegnebog til sin egen massivt populære iPhone-serie. Hvis Apple følger denne rute, er markedet for hardware-tegnebog i vente for stor konkurrence.

I andre nyheder: Ledger Talks Sårbarheder, Trezor siger Hold Up

På dette års MIT Bitcoin Expo-konference ledede Ledger-teamet en præsentation om, hvad de hyldede som sikkerhedssårbarheder i deres konkurrent Trezors enheder.

Trezors beslutningstagere har siden gjort det skubbet tilbage ved at argumentere “ingen af ​​disse angreb kan udnyttes eksternt.” I deres svarrapport tilføjede Trezor-teamet også, at “i kombination med stærke adgangssætninger og i det mindste de grundlæggende operationelle sikkerhedsprincipper kan selv de fysiske angreb fra Ledger ikke påvirke Trezor-brugere.”

.@Trezor Glad for at hjælpe med at hæve grænsen for sikkerhed i kryptovaluta-økosystemet som helhed! Vi fortsætter med at presse på for det højeste sikkerhedsniveau for kritiske digitale aktiver. https://t.co/DItlrEmt9t

– Ledger (@Ledger) 12. marts, 2019

Trezors hovedkraft, så? Dette er ikke angreb, som gennemsnitlige kryptobrugere nogensinde bliver nødt til at bekymre sig om. På bagsiden kan du heller ikke forkaste Ledger for at forsøge at holde presset på deres hovedkonkurrent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me