Rammer Ethereum (ETH) sit første “Mainstream Bear Market”?

Ethereum Bear Market

Er ether (ETH), gassen fra Ethereum-netværket, i en lang bearish akkumuleringszone foran en betydelig breakout, som bitcoin-prisen, der opleves fra 2014 til 2017? En kryptoøkonomistøtte synes at tro det.

Chris Burniske, en partner i et kryptovaluta-centreret venturekapitalfirma Pladsholder sagde i denne uge, at eter så ud til at være i sværhedsgraden på sit ”1. almindelige bjørnemarked, ligesom BTC gjorde i 2014/2015.

Ethereum Bear Market

Fra markedets top i 2014 til markedets bund i 2015 faldt bitcoinprisen fra næsten $ 1.000 USD til $ 200. Dette fald på 80 procent gik forud for kryptokurrencyens endelige march til $ 20.000 i slutningen af ​​2017.

I sine nye kommentarer hævdede Burniske, at det specifikke bitcoin-bjørnemarked var “den bedste risiko / belønningsperiode for investorer at få BTC-eksponering”, og foreslog, at ether muligvis nu er midt i en sådan periode.

2 / For objektive observatører var netværksmomentet klart på trods af den bearish prishandling. dem, der var forudindstillet på ikke at kunne lide baseret på opfattede egeninteresser, blev blændet af skævheder & savnede bussen.

Hvad skete der med $ BTC så sker der $ ETH nu.#StackSats, #EarnETH

– Chris Burniske (@cburniske) 20. august 2019

”For objektive observatører var netværksmomentet klart på trods af den bearish prishandling; dem, der var forudindstillet på ikke at kunne lide på baggrund af opfattede egeninteresser, blev blændet af fordomme & savnede bussen, ”sagde Burniske.

Takeway? Investoren mener, at æter har et klart momentum, som mange andre savner, selvom talsmænd tror på kryptovalutaen lige så meget som nogensinde.

Selvfølgelig, hvis Burniskes fremskrivning ikke går ud, og etherprisen forbliver baisse i de kommende år, ville det være langt fra første gang, en kryptoøkonomianalytiker fik en forkert prognose. Men Burniske er ikke kendt for at have spioneret sådan en snak med vildt nilly – han har en overbevisning om, at nogle mangler det, der er lige foran dem, ligesom mange savnede bitcoin i 2015. Om denne fremskrivning rent faktisk vil spille ud, skal dog ses.

Seneste Bullish Run Over for nu?

Burniskes “1. almindelige bjørnemarked” -kommentarer kommer som et forsøg på at ekstrapolere, hvor ether skal hen, hvor bitcoin engang gik.

Hvis vi i stedet ser på, hvor ether har været de sidste par måneder, og hvor det er nu, ser det ud til, at eters nylige bullish bane mister damp – i det mindste for tiden.

ETH bød nær $ 83 i december 2018, men efter et par måneder passerede bullish køptryk skubbet kryptovalutaen op til mere end $ 360 hver i sommer. Når efteråret nærmer sig, kan det købspres muligvis være afkølet indtil videre.

Overvej for eksempel, hvordan etherprisen lukkede i sidste uge under $ 200. Det er første gang, at dynamikken finder sted siden maj. Med andre ord kan bullish investorer være meget udmattede i den nuværende kryptoøkonomiske cyklus, og baisse tendenser kan være i vente i overskuelig fremtid.

Eller ikke. Måske starter Bakks kommende ankomst endnu en kryptoøkonomikørsel, og kryptotyr lever for at kæmpe en anden dag. Ingen ved med sikkerhed, før det hele ligger bag os.

Hvad kunne Ethereum blive?

Ethereum er på vej mod at blive reserveaktivet i sin egen “penge-lego” -økonomi, som Mythos Capital-grundlægger Ryan Sean Adams foreslog i en nylig udgave af The Defiant-nyhedsbrevet:

”Ethereum-kultur undgår prisprat. Byg, ikke skild er mantraet. Selvom denne etos har tjent samfundet på mange måder, har det også fået os til at undervurdere og misforstå det aktiv, der gør Ethereum muligt.

[…] ETH har hjælpeprogram, men det er ikke bare en hjælpeprogram. ETH vil blive brugt til staking, men ikke kun et staking-token. Ethereum er en voksende økonomi. Og ETH er reserveaktivet i denne økonomi. ”

Ethereum er en ikke-suveræn økonomi

For at købe obligationer for at sikre denne økonomi placerer du ETH

For at betale skat i denne økonomi bruger du ETH

For at investere i denne økonomi har du ETH

For hverdagspenge i denne økonomi bruger du DAI-støttet ETH

ETH er reserveaktivet for en ny global økonomi

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 6. august 2019

Som Adams argumenterede for i senere tweet, vil aktiver, der anvendes på Ethereum, være en “fremtidig indtægtskilde” for Ethereums kommende validering af bevis for indsats. Han pegede på eksemplet med Tether, som nu har betalt mere end 1.000 ether i løbet af den sidste måned for at køre sin ERC-20 USDT stablecoin på Ethereum.

Hvert aktiv på Ethereum er en fremtidig indtægtskilde for ETH-aktører

Tether betalte 993 ETH i løbet af de sidste 30 dage pic.twitter.com/ktAVU5OW2w

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 20. august 2019

Disse gebyrer vil gå til spillere inden længe. Genesisblok for “Ethereum 2.0” -netværket synes primet til lancering i 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me