Polymath annoncerer det første partnerskab med sikkerhedstoken med Cannabis Investment Company

7Pass Polymath

Et blockchain-projekt, der forsøger at forbinde verden med investeringssikkerheder med blockchain-aktiver, Polymath, har netop meddelt, at de er begyndt på deres første private sikkerhedstoken-partnerskab med 7Pass. 7Pass er et “hybrid investeringsselskab med fokus på det nye globale lovlige cannabismarked” ifølge en officiel pressemeddelelse. Da sikkerhedstokens stadig er få og langt imellem i dag, kan denne meddelelse og forestående frigivelse af sikkerhedstokens vise sig at være ret lysende, hvor sådanne tokens vil komme i fremtiden.

7Pass Polymath

Hvad er 7Pass?

Ifølge dens officiel hjemmeside, 7Pass vil “give et investeringsmiddel, der spænder over et spektrum af nye investeringsmuligheder i cannabisektoren.” Med andre ord er det et firma, der søger at give investorer mulighed for at blive eksponeret for det nye marked for cannabis og legaliseret marihuana.

Lige siden de amerikanske stater Colorado og Washington legaliseret både rekreativ og medicinsk cannabis (i det omfang hvor der er butikker, der åbent sælger marihuana-produkter) og med efterfølgende meddelelser fra andre amerikanske stater, der begynder at afkriminalisere og legalisere fritidsmarihuana som Californien, har industrieksperter forventet, at dette felt kunne repræsentere en hundrede milliarder dollar eller mere markedsplads.

Mens naysayers af legaliseret cannabis hævder, at dets tilgængelighed vil føre til, at brugerne går over på hårdere stoffer eller en stigning i kriminalitetsraten, har dette indtil videre ikke bevist at være sandt. Stater, der har legaliseret cannabisprodukter, har ikke set væsentlige forskelle i kriminalitetsraterne og ser i stedet en ny form for skatteindtægter til brug blandt andet i offentlige projekter.

Cannabis-kryptovaluta

Læs: Cryptocurrency & Cannabisindustrien: To varme markeder, der arbejder sammen

En række cannabisrelaterede kryptokurver er dukket op i de sidste par år, f.eks PotCoin og Budbo, men de har hidtil ikke haft nogen væsentlig indflydelse på branchen som helhed. En potentiel brugssag for lovlige marihuana-virksomheder er, at et antal banker ikke ønsker at arbejde inden for, og det kan derfor være en logisk måde at undgå dette behov at bruge kryptokurrency..

Hvad specifikt 7Pass angår, består virksomheden af ​​enkeltpersoner, der har erfaring inden for cannabisindustrien og har en “historie med succesopbygning og styring af en bred vifte af virksomheder inden for banker, finansielle tjenester, marketing og teknologi.”

Polymath og 7Pass

Polymath har til hensigt at frigive et sikkerhedstoken under en kaldet standard ST-20 der er fuldt ud i overensstemmelse med kend din kunde en hvidvaskningskrav. Men som det er almindeligt med relativt uprøvede værdipapirer, vil adgang til disse tokens næsten helt sikkert være begrænset til kun akkrediterede investorer. Med andre ord er det kun de rige, der er i stand til at købe ind på dette tidspunkt.

Vi har tidligere lavet et stykke om Polymath, og hvad de handler om, som du kan læse her. I det stykke fandt vi en række punkter, der tyder på, at kun akkrediterede investorer igen ville være velkomne til at deltage. Så denne nyhed om 7Pass-tokens er begrænset til akkrediterede investorer kommer ikke som nogen overraskelse.

Polymath Guide

Læs: Begyndervejledning til Polymath: Omsætning af aktier i tokens

Apropos partnerskabet generelt sagde Polymaths administrerende direktør Trevor Koverko:

”Polymath er stolt over at kunne meddele, at vores platform vil støtte det første private sikkerhedstoken i partnerskab med 7Pass. Polymath har altid været i front inden for sikkerhedstokenindustrien, herunder spydspidsen for ST-20-standarden og understøtter nu det første nogensinde Security Token Offering (“STO”). Partnerskabet med 7Pass om deres sikkerhedstoken er en væsentlig milepæl for os i vores rejse til at fremvise mulighederne på vores platform og dets potentiale til at forbedre sikkerheden, effektiviteten, auditabiliteten og ansvarligheden på det eksisterende værdipapirmarked. ”

Senior administrerende partner for 7Pass, Francisco Turner, sagde om partnerskabet:

”Polymath er en klar leder inden for strømlining af oprettelsen af ​​sikkerhedstokener og tilbyder en fleksibel og tilpasselig platform, der gør STO’er mere tilgængelige og mindre komplekse for både iværksættere og udstedere. At arbejde med dem giver os mulighed for at skabe vores ideelle sikkerhedstoken til den globale lovlige cannabisektor og derved åbne et marked for flere milliarder dollars for akkrediterede investorer og innovatorer over hele kloden. ”

Kommer der virkelig sikkerhedstokens?

Selvom denne særlige investering kun kan være begrænset til akkrediterede investorer, synes det uundgåeligt, at når disse typer blockchain-aktiver bliver almindelige, at de til sidst bliver mere tilgængelige for almindelige eller såkaldte detailinvestorer. Når det sker, bør yderligere vedtagelse af disse typer investeringer stige ganske hurtigt.

Med hensyn til Polymath og 7Pass specifikt har virksomheden ikke angivet en nøjagtig udgivelsesdato for, hvornår disse tokens vil være tilgængelige på det åbne marked, og har i stedet kun udtalt, at de er begyndt processen med at lancere sikkerhedstoken gennem deres nu officielle partnerskab.

Det eneste spørgsmål er, hvornår vil US SEC frigive deres ironfisted greb og tillade normale mennesker at deltage i sikkerhedstokener?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me