“Paradigm Shift” første sikkerhedstoken ankommer til Ethereums Uniswap DEX

Uniswap

I en milepælsudvikling for Ethereum, Uniswap og marchen af ​​tokenisering generelt har det første ERC20-token, der repræsenterer en traditionel sikkerhed, ankom til Uniswap, den elskede decentrale udveksling for mange DeFi-interessenter.

At token kommer via fraktioneret start af ejendomsinvestering RealT, som giver investorer adgang til det amerikanske ejendomsmarked gennem tokenized Limited Liability Corporations (LLC), hvor hver enkelt er bundet til en bestemt ejendom.

De underliggende ejendomme forvaltes af et tilknyttet administrationsselskab, hvilket betyder, at RealToken-indehavere ikke behøver at udføre de traditionelle opgaver for en udlejer for at indsamle automatiske lejebetalinger – konverteret til Dai stablecoin – fra RealT-lejere.

Uniswap

I overensstemmelse hermed annoncerede RealT i denne uge, at det første udvekslingspar er blevet lanceret på Uniswap, specifikt mellem ether (ETH) og RealToken bundet til virksomhedens “flagskib” -ejendom beliggende på 9943 Marlowe Street i Detroit, Michigan.

&# 128680; RealT er glade for at annoncere!&# 128680;

… at vores flagskibs ejendom, 9943 Marlowe, nu er tilgængelig i @UniswapExchange!

RealT-brugere kan nu købe og sælge 9943 Marlowe RealTokens inde i Uniswap!

For flere detaljer, læs vores udgivelse her:https://t.co/wLtGb1ECJ3

&# 128071;&# 127996; Trådtid!&# 128071;&# 127996; pic.twitter.com/QCVoMTbMU0

– RealT (@RealTPlatform) 4. november 2019

Det sikkerhedstoken, hvoraf den ene i øjeblikket koster $ 63,75 USD og projekterer et årligt afkast på 13,9 procent, er klar til at blive meget mere likvid med tilladelse til sin nystartede aktivpulje på Uniswap.

RealT-teamet hyldede den decentraliserede meld som et “paradigmeskift” og bemærkede naturligvis, at traditionelle ejendomsmarkeder kan lide af betydelig illikviditet:

”Efterhånden som flere og flere 9943 Marlowe-tokens distribueres over Ethereum, vil RealT også øge likviditeten inden i Uniswap-børsen … Dette burde komme i skarp kontrast til traditionel ejendom, hvor omkostningerne ved illikviditet kan reducere prisen på et aktiv op til 20-30%. Ikke kun det, men traditionelt ejendomssalg kan tage 30 dage eller mere at afvikle, ofte meget længere for aktiver med højere værdi. ”

Den nye udvikling kommer især på et interessant tidspunkt for Uniswap, da den decentrale børs netop fejrede sin første fødselsdag den 2. november. Selv ud over deres første sikkerhedstokenpool har børsens bygherrer allerede hugget platformen ud som en af ​​Ethereums første store succeshistorier, og de har gjort det i kort rækkefølge.

Hvidlistefaktoren

Da RealTokens er i overensstemmelse med US Securities and Exchange Commission (SEC) i henhold til den føderale vagthunds Reg D- og Reg S-regler, er det kun ikke-amerikanske investorer, der i øjeblikket kan holde sine tokens.

Denne dynamik fungerer gennem en hvidlistemekanisme, hvor RealT-investorer gennemfører virksomhedens overholdelsesproces for at blive føjet til en RealToken-hvidliste, som er indlejret i et givet tokens styrende smarte kontrakt. Efter godkendelse kan investorer handle med deres fraktionerede ejendomsaktier, som de finder passende.

Især i kølvandet på oprettelsen af ​​Marlowe-token Uniswap-poolen forklarede Uniswap-teamet på Twitter, at den automatiske udveksling “automatisk fungerer med alle hvidlistebaserede tokens.”

Uniswap fungerer automatisk med alle hvidlistebaserede tokens.

1) hvidliste Uniswap

2) Uniswap fungerer nu for alle på hvidlisten. Det fungerer ikke for nogen uden for hvidlisten

– Uniswap &# 129412; (@UniswapExchange) 4. november 2019

Så mens 9943 Marlowe RealToken kan være det første sikkerhedstoken, der ankommer til Uniswap, vil det bestemt ikke være det sidste. Til dette formål er spøgelsen om kompatibel åben finansiering drevet af offentlig Ethereum-infrastruktur yderligere udvidet.

I det mindste viser RealTs indledende angreb på Uniswap, at decentraliserede udvekslinger langt fra er begrænset til stereotypen for kun at være domænet for et moderne, tværnationalt “Vilde Vesten” og kan lette aktiviteter i tråd med internationale reguleringsregler.

I et beslægtet Twitter-tråd om hvorfor Ethereums DeFi ikke kun var en fad, cryptocurrency-ekspert og analytiker Eric Wall hævdede, at RealTs token, der ankom til Uniswap, repræsenterede en innovativ afvigelse fra traditionel finansiering:

”Jeg tror, ​​at nogle mennesker, der er skeptiske over for DeFi, ikke helt forstår, hvor besværligt det er at gøre disse ting via det traditionelle finansielle system. At gøre disse ting uden at skulle underskrive et enkelt papir eller ryste en enkelt hånd er uhyre kraftigt. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me