Malta Blockchain Summit Starter i middelhavskryptomekka

Malta Blockchain Summit

Malta dukker op som destinationen for handel med kryptokurrency. Talrige udvekslinger er flyttet til ølandet efter at lokale love har forhindret dem i at drive forretning, men en ny blockchain-konference vil forhåbentlig åbne dørene for en bredere udviklingskultur der. Malta Blockchain Summit er vært for 5000 delegerede ifølge arrangørerne og er i gang lige nu.

Malta Blockchain Summit

Eman Pulis er personen bag topmødet, og det fortalte han Forbes,

”Malta har gjort et hårdt arbejde for at få sin titel som Blockchain Island. Regeringens opbakning har skabt et tilflugtssted for Crypto-virksomheder til at blomstre her på Malta. Den lovgivningsmæssige handling, der gik igennem parlamentet i sommer, har skabt en følelse af sikkerhed og stabilitet, kvaliteter, der har lokket nogle af de største virksomheder i branchen til Malta. Top-kryptokurrencyudvekslinger som Binance og OKEx er allerede flyttet, hvor andre helt sikkert følger – bringer en overflod af investerings- og beskæftigelsesmuligheder med dem og potentielt transformerer øens infrastruktur. Flytning af udenlandske virksomheder er også en velsignelse for andre industrier på Malta, såsom gæstfrihedssektoren, især når det kommer til veje med fokus på underholdning, fritid og fast ejendom. ”

Hr. Pulis skinner et lys over en dynamik, som mange regeringer ser ud til at overse. Kryptovalutaer er stadig meget populære, men større nationer nægter at give deres borgere nem adgang til kryptobørs. Malta har leveret gennemsigtige love til krypto-udveksling og lad nye ideer slå rod i deres land.

Maltas holdning til Cryptos giver mening

Malta har fordelen ved en lille befolkning, der er vant til at levere internationale finansielle tjenester. Maltas regering skræmmes ikke af nye former for udveksling, ligesom andre nationer, der leder efter måder at begrænse deres borgeres adgang til kryptoer. Uanset kryptoforbudene i forskellige nationer, der blev indført i løbet af de sidste 18 måneder, vokser kryptoer stadig i popularitet.

Det virker måske ikke intuitivt, men nationer, der begrænser brugen og udvekslingen af ​​kryptoer, skader konkurrenceevnen meget..

Cryptos og blockchain er ikke selvstændige teknologier. De er designet til at arbejde med en bred vifte af systemer, der kan påvirke mange områder af livet. Ved at lade kryptoer handles lovligt sætter Malta sig op for at slutte sig til rækken af ​​steder som Singapore, hvor krypto- og blockchain-udvikling blomstrer.

Blockchain er større end penge

En af de nyere tilføjelser til blockchain-rummet i blockchain-baserede spil. Crypto Kitties gav blockchain-spil noget af et dårligt ry og gjorde nogle få mennesker vrede, da det næsten bragte Ethereum-blockchain i stå.

Eman Pulis har også været med til at producere SiGMA-konferencen, og det siger han,

”Spilindustrien er en førende kandidat til forstyrrelser. Mindsket tillid til markedet kan føre ned ad en adskilt, centraliseret handelsplatform med for høje handelsgebyrer. Bedrageri er også udbredt på det online marked for virtuelle varer, hvilket gør værdier som sikkerhed og gennemsigtighed afgørende for spillere, der opretter profiler, herunder når de køber, sælger eller opbevarer aktiver i spillet. På baggrund af dette vil SiGMA for andet år i træk være vært for en blockchain-konference for en højtstående diskussion af den nye teknologi og dens implikationer for iGaming. ”

Jurisdiktioner som Malta er langt mere tilbøjelige til at etablere sig som udviklingsmål for nye blockchain-fokuserede teknologier, da de tillader, at kryptovalutaer bruges lovligt. Blockchain-baseret spiludvikling er kun en sektor, der kan etablere sig på Malta og tilføje betydeligt til den nationale økonomi.

Et lille bord

Meget på samme måde som verden sandsynligvis ikke har brug for 10.000 blockchains, vil der sandsynligvis ikke være hundredvis af blockchain-udviklingshubs. Malta gør alle de rigtige skridt for at etablere sig som en destination for nye ideer, som kan oversættes til en levende økonomisk sektor i de kommende årtier.

Som enhver teknisk industri kører blockchain på dygtige fagfolk, der er i høj efterspørgsel. Silicon Valley har haft en lås på teknologisk udvikling i årtier, men nu ændrer det sig. USA trækker deres fødder på krypto-regler, og Kina har alt andet end kriminaliserede kryptoer (selvom de stadig er en stor del af Bitcoin-netværket, sjovt nok).

Når virksomheder først har oprettet en butik, vil det være svært at opsøge dem væk fra deres hjemmebase. Lige nu nyder tusindvis af blockchain- og crypto-professionelle Maltas solrige kyster og i betragtning af landets åbne arme kan de måske tænke sig om, før de leder efter et andet land for deres udviklingsdaler og talentfulde personale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me